2950
banner
  • gregoryan
    első körben a stílusán akadtam ki.

második körben is!

harmadjára meg azt gondoltam vagy kever valamit, vagy lehet már Retail boltban venni a gamet, mert én nem hallottam ilyenről, de mint leírtam, online meg SOHA értsd, SOHA nem kértek tőem ilyen iratot, pedig évek óta veszem a progikat PS re és PC re egyaránt szürkén is meg legálisan is. Soha nem keletzt ilyet feltölteni, mert talán még személyiségi jogokat is sért.
    Az, hogy nem adnám meg arra írtam, hogy mennyi szürke bolt árulja a gamet? 20? az h ha van 1-2 ami kéri, akor én másik után néznék.
    DE se Social Club sem epic nem kérte tőlem az igazolványt, szal ha ezekre elballag a kolléga, vígan meg tudja vásárolni majd.
    Ha nem, erre írtam irónikusan, hogy beszélje meg Apuval. Ahogy azt is, hogy melyik cigarettát vásárolják meg, ha nincs 18 éves.
  • molnibalage83
    Nagy barom lehet, aki ezt megadja.
    Egyszer vettem ilyesféle helyen játékot, a Civ VI-ot, de nem kérték és komolyan aggódtam, hogy zizis lesz-e vagy sem...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.11.08. 09:35:06
  • Zeller01
    Pontosan ezt szeretné ő is, hogy ne baszogassák ilyen okmányok bekérésével.
  • Zeller01
    De akkor, ha már pont te sem adnád meg "ilyen helyeknek", akkor miért szólsz be neki? "Vegye meg digitálisan, beszélje meg apuval..." Szerinted nem pont azon akadt ki, hogy bekérik az okmányait, hogy egy JÁTÉKOT vegyen digitálisan?! Ráadásul az utolsó lépésként kérik be ezeket, miután minden kártyaadatot beírtál, már kész vagy a fizetésre. Mit kell egyből lekezelni a másikat? Kiakadt, és szerintem is teljesen jogosan. Max annyit, hogy nem liberalista, hanem liberális.
  • dartonite
    Koszi az otleteket es a linket, eljatszogatok majd meg a beallitasokkal.Biztosan nem csupan a low es az off a ket opciom a GE-ben.
  • gregoryan
    én is vásároltam 100x ilyen helyken, az említetteket is beleértve, és SOHA nem kért ilyet.
    Nem is adnám meg ilyen helyeknek..
  • Voltan
    Néhány oldalon - InstantGaming, CDKeys az első vásárlásnál kérnek egy igazolványról készült fotót, meg azon egy papírt az oldal nevéről, hogy ellenőrizzék, hogy a bankkártyád tényleg a tiéd-e. Őszintén szólva eléggé fura módszer, de a fenti két oldal bár a szürkék közé tartozik, de nagyon megbízhatóak, rengetegszer vásároltam ott, és még nem volt gondom. Gondolom, az emberünk is az egyiken próbált vásárolni.
  • gregoryan
    ??? én is pont ezt kérdezem a delikvenstől
  • lonvard
    Téged kiszűrtek. :D

Amúgy nem lehet, hogy kevered a szeszes itallal a játékot? Valld be, hogy egy dohányboltból zavartak el! :D
  • PiszkosFred
    Sehol, egy kisebb lakas arat koltottem el eddig netes szarokra es jatekokra, es tolem sem kertek meg sosem szemelyit, de meg csak nagyon az sem erdekelte oket, hogy mivel vagy hogy fizetek, csak fizessek :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.11.08. 07:59:33
  • lwb
    Hol kérnek személyit ahhoz, hogy egy játékot vegyél? Én ilyet még boltban sem láttam, digitálisan végképp nem.
  • Shiwo
    én speciel SSD-re.. ráadásul egy másik SSD-re, nem ugyan arra, mint amin a rendszer van

mondjuk ritkán akad be, 10 percenként tán egyszer, 2-3 másodpercre..

majd kipróbálom ezzel a process lasso-val..
    Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2019.11.08. 07:52:37
  • mike01010101
    Köszi. Egyébként a térképen is el tudnék képzelni egy jelmagyarázatot (legend).
  • gregoryan
    Előszöris meg kell tanulni disztingválni......

Aztán átgondolni a dolgokat, végül megvenni digitálisan.. Kétlem, hogy ott bárki kér tőled majd személyit, bár nem is tudtam, hogy van ez bolti verzióban, ahol személyit kérnek..

Vagy megbeszéled Apuval...hogy vigyen el egy Apácazárdába ahol megnevelnek...
    csoda , hogy reggel 7 van, és egy admin ki nem törölte a hozzászólásodat a hangnem miatt..

Elnézést a kiborulásért...
  • Deviome
    Hogy lehet megvenni ezt a szart személyi nélkül. Mert kezd felbaszni már ez a mai liberalista geci világ.

Lassan már az anyakönyvi kivonatomat kell elküldeni, hogy vegyek egy kibaszott geci játékot.
    Nem így kell kiszűrni a retardáltakat, hanem agyon kell őket lőni. Faszomat már az egészbe.
  • Cimbi
    X és az Y ( Z) vált lőszert.A hosszú Ú ( vagy környéke magyar bill) vált fps nézetben iron crossra.
  • mike01010101
    Igen, azt latom, de akarhogy kattogtatok vagy probalok ott lepkedni nyillal vagy Q-E-vel nem valt. Lehet hogy valami perk kell hozza?
  • AnuluWork #768
    Egyelőre ezt tudtam kihozni egy I7 GF980 kombinációból, 1920x1080on.

• AnuluWork #767
    Ha jól emlékszem ott, ahogy a fegyvert választod ki, ott a regular-egyéb választási lehetőség is lőszernek. (Írja miből mennyi van.)
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.11.07. 22:47:07
  • mike01010101
    Készítettem pár bevágott lőszert. Hogyan tudok átváltani, hogy azt használja a normál helyett? Nem jövök rá.
  • tobias88
    Geforce Experience program -> RDR2 -> Optimize
  • kill3r21
    Srácok, mennyire nehéz perfect skineket szerezni? Úgy látom mindenképp kellenek hogy haladjunk
  • FartingSquirrel
    Ja, amúgy Vulkan helyett DX12-vel is kipróbálhatod, lehet, az is segít.
  • Toweliee
    Köszönöm mégegyszer a tippeket, működnek, nem akad!
  • Ironman2
    Nekem ssd-n van a játék.Szépen elindult,benchmark is átlagos 42 fps-t irt,levettem majdnem mindent mediumra,mégis néha megáll a kép egy-két helyen pár mp-re.Még próbálok rájönni az okára mi lehet.TAA van bekapcsolva,a többi nincs.Directx12-re raktam Vulkan helyett,nemtudom mennyi a különbség,majd kipróbálom Vulkan API-n is.
  • Toweliee
    Köszönöm a tippeket!
  • FartingSquirrel
    Az nem is raytracing. Ugyan azok az árnyákok és fények, csak túlszaturáltak a színek. Mondjuk nem értem, mi az a nagy fps-drop miatta.
  • PiszkosFred
    Erdemes a Lassot es a BES-t egyszerre hasznalni, nalam csodakat muvelt. Lassoval a 97%-nal 1 sec 1 proci az jo, de melle tedd be a BES-ben is a -3%-ot, es kartyadnak megfelelo grafikai beallitasok mellett nem lesz meg annyi akadas sem.
  • FartingSquirrel
    Yep, ezt akartam mondani, @Toweliee.
  • lwb
    Gyárilag nem támogatja a játék a ray tracinget, valami külső megoldással tolta rá az ember. Az ilyesmitől én tartok, egyelőre örülök, hogy rendes beállításokkal megy és nem lépeget ki, mint másoknak.
  • Torzonborz
    Amúgy akinek akad az hdd-re tette vagy ssd-re?
    Nálam szerencsére nincs ilyen gond (bár amúgy már csak ssdre teszek játékot).
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.11.07. 18:09:37
  • benőmenő
    MSAA-t offold, water physics-et és geometry level of detail csúszkát vedd visszább. Particle quality, meg a tesszeláció is inkább "csak" high legyen ultra helyett.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2019.11.07. 17:59:19
  • Alexease
    red_dead_redemption_2_pc_graphics_performance_benchmark_review

Persze ez nem segit, de tajekoztatasnak jo.
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2019.11.07. 17:58:10
  • Alexease
    Ami Ultra, az mehet Mediumra.
  • Toweliee
    Nem tudom miért tölti fel többször is ugyanazt a képet, a szerkesztésben sem tudtam kiigazítani.
  • Marcinko
    Én csak evvel tudok lasszózni! Bocs ezt nem tudtam kihagyni !
  • Toweliee
    Srácok, Intel(R) Core(TM) i5-8500 CPU @ 3.00GHz 3.00GHz, 16GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB videókártya (legfrissebb driverrel) az alábbi grafikai beállításokkal folyamatosan akad. Adjatok valami ötletet, segítséget, mert egyelőre nem hiszem el, hogy ennek így kellene lennie.

Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2019.11.07. 17:49:14
  • Montanosz
    iszonyat szép és hangulatos, nem hogy év játéka de top1 eddigi pc-s korszakban
  • AnuluWork #747
    Nos, rögtön sikerült lasszózni. Konzolon annyit összebénáztam! :D
  • AnuluWork #746