2950
-
#866 Remélem az erősebb vasakra is optimalizálva lesz majd :D -
#865 A jo hir az, hogy dolgoznak az ugyon a rockstar emberkei.
"When asked about the widespread stuttering and crashes, a Rockstar representative told PC Gamer, "We are aware of the ongoing issues and we’re actively working to address them.""
Hogy sikerul e orvosolni es jatszhato lesz e 3rd party progi nelkul is aranylag regi i3/i5 procikon, az mar egy masik kerdes es a jovobeni 1-2 patch valoszinuleg megvalaszolja/eldontni. -
#864 Saint Denis inkább New Orleans akar lenne, nem St Louis. Lemoyne pedig Louisiana állam kb. -
Plata #863 Valamelyik lökött gémsztáros benézte a 2 gigás patchet,szerinte 20 gigás volt,ezt vették át többen is. -
#862 Nem volt, a 2 gb-os pecset nézték be :D -
#861 Még csak a launcher hülyeségét (elvileg) javító 2-3 gigás patch jött nálam, kb 2-3 napja, a 20 gigás neten emlegetett nem. PC-n legalábbis, konzolon nem tudom. -
Árnyvadász #860 Nálatok volt már 20 GB-os patch? Több helyen is olvastam, hogy még a múlt héten kijött. Nekem csak egy 2.6 GB-os volt eddig, mint patch. Launcher az többször kérte az újraindítást, de letöltés nem volt mellé. -
Kurfürst #859 Nekem is elveszett egy rosszul sikerült vonatrablás kapcsán, de később St Louisban (vagy a franc tudja mi a játékbeli neve, a nagy város keletre a mocsár mellett) találtam bőröst és gond nélkül elkészítette nekem a medve sapit. Úgy tűnik nekem hogy a legendary bőröket kvázi unlockolod és utána a boltostól megveheted az adott bőrből készült cuccot. -
Teo77 #858 Aki a Process Lasso-val kénytelen futtatni a normális működéshez a játékot annak ajánlatos bejelölni az Options menüben a Forced Mode-ot. Nekem egyszer megint elkezdett beszaggatni a játék (nem az a 4-5 seces, inkább csak 1-2 sec) és kihajigálni az online-ból. Miután ezt bejelöltem megjavult. (Berakhatnák már valami patchbe a javítást, ha egyszer tudott, hogy bizonyos processzorok esetében ez a trükközés megoldást jelent.)
Más. Online-ban a kincskeresésre van valami jó módszer? Eddig háromnak futottam neki, de kínszenvedés megtalálni a kincset. Kijelöli a térképen azt a szép nagy sárga területet amit be kell járni, de a háromból eddig csak egy darabot sikerült letudnom, a másik kettőt bejártam oda vissza többször, de nem találtam semmit. Elvileg a Dead Eye kijelzi de túl nagyok a területek. Valami tipp? -
#857 Szerintem gondolkozz el miről, és hogyan nyilatkozol egy nyilvános fórumon...
Ultra gáz vagy ember...Csak fejcsóválva röhögnek rajtad nem vetted észre?
gondolom nem...húzd elő a fejed a "lóitató vájúból"..
Ha van egy admin, remélem töröl téged mindenestül.. ha már csak virtuálisan lehet SAJNOS feltörölni veled a padlót a Saloon-ban... -
#856 Red Dead Redemption 2: Megjelentek az első hasznos és bizarr modifikációk a PC-változathoz
"Ez a trainer azoknak pluszban hasznos lehet, akik nem bírják a sok lovaglást. Ebben bizonyos billentyűk megnyomásával kvázi teleportálgathatunk, sőt akár egy specifikus városba is utazhatunk." -
#855 hát majd kiderül hogy a jó öreg gt 1030-omon elfut e, medium beállitással, mert youtub videok szerint igen
-
Hunor1 #854 köszi. csak addig nem ruháznék be rá amíg nem tudom hogy futna-e a gépemen. ezért voltak jók régen a demók erre . -
#853 TAA sharpeninget meg 16x AF-et rá lehet küldeni és kész is a definitív PC verza, ami még nem horpasztja be a konfigot.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2019.11.10. 18:44:30 -
mike01010101 #852 Aranytömb bezsákolva, el is adtam az orgazdának, ki tudom fizetni a fejpénzemet. köszi -
mike01010101 #851 Köszi, ezek hasznos dolgok voltak! Megyek az aranyért, tudom hol van az a kis leégett falu.
-
FartingSquirrel #850 Yep, az aranyrúdról én sem tudtam, pedig jártam ott, csak véletlen felrobbantottam magam, mikor ki akartam nyitni az egyik cellát. :D Aztán már nem mentem vissza.
Köszi a tippeket! -
FartingSquirrel #849 Én is hasonlóképpen jártam. Megvolt a medve bőre, de út közben (mikor meg akartam menteni egy nőt) megöltek, és elvesztettem a prémet. Valamit írt, hogy menjek el valami boltba, de már nem emlékszem, hogy hova. Ezt akkor végleg elvesztettem, vagy még vissza tudom szerezni valahogy? -
#848 Köszi, az aranyrúdról nem tudtam, hasznos lesz :) -
Toweliee #847 Sziasztok! A játék elején járok, levadásztam a legendás medvét, de nem adta még be a trappert. Közben jött egy olyan küldi, hogy vigyem vissza az egyik csaj fiát valami szektától, azóta nincs is már meg a bőre. Visszamentem, de nem is találtam meg. Ez normális? Van valami teendőm, hogy visszaszerezzem? -
#846 Ja, ami lemaradt: lovaglás közben nyomogassuk pár percenként a lónyugtató/simogató gombot, növeli a bondingot a lóval, ami fontos. Ha már max bonding szinten vagyunk, akkor nem kell. -
#845 Írok egy nagyon-nagyon lightosan spoileres (igazából nem is az, csak azért írom le, mert sokszor megy a hiszti az sg-n, hogy ha valaki leírja pl CoD-ban, hogy van benne pisztoly, akkor már sikítanak páran, hogy spoiler!!!) kezdőknek szóló rövid segítséget. Konzolon kétszer toltam végig, profi azért nem vagyok, de segíteni lehet, hogy tudok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Colter egy tutorial, lineáris, tolja végig mindenki szépen, aztán majd a következő fejezetben kinyílik a játék,
- érdemes Horseshoe Overlookos fejezetben (Chapter 2 azt hiszem) a főküldetésekkel kezdeni, mert egy rakás dolog akkor nyílik meg, ha egy-egy főküldetést megcsinálunk. Alap dolgok, pl. lóvásárlás, lótisztítás (ami fontos), balkezes pisztolytok (két pisztolyhoz egyszerre), lopott cuccok eladása orgazdánál (Hosea küldetése lesz Emerald Ranchnél). Addig nem lesz vége a fejezetnek, amíg Jon Marston nem akar velünk találkozni a városban, az istállónál (ez a második küldetés, amit Jontól kapunk, szóval ha egyet, ami két pici részből áll, végigvittünk, akkor a következő). Érdemes eddig elmenni mielőtt vándorolgatunk.
- egyébként balkezes pisztolytokot úgy is tudunk szerezni, hogy teljesítjük a hunting challange-t (ez szerintem kb colterben meg is lesz mindenkinek) és akkor megvehetjük St Denis-ben a piacon a trappertől (vonattal oda lehet menni és vissza),
- van egy aranyrúd a Chapt 2 tábor alatt (Horseshoe Overlook), a kiégett városban. A város romjai látszanak, a nevét nem tudom már. A sheriff irodájában van, az asztal alatt egy dobozba.
- ha leölünk embereket, akkor gyorsan fosszuk is ki a hullájukat (a kifosztás az bűncselekmény, ha valaki látja, jelent minket, erre figyeljünk). Egy rakás pénzt lehet így szerezni.
- a zsákmányolt ékszereket, aranyrudakat (ennek darabja 500 dollár) az orgazdánál tudjuk eladni.
- Valentine-ban, az orvosi rendelő mögötti szobában van egy Schofield pisztoly, ami közel a legjobb a játékban. Nekem pl. a végén is azom volt (a mauser meg a többi automata nem illik szerintem egy westernbe). Ahhoz, hogy megszerezzük kell a tipp a lányoktól a táborban vagy a rendelő mögé kell menni és benézni az ablakon. Megszerezni csak úgy tudjuk, hogy kiraboljuk a boltost, mondjuk neki, hogy nyissa ki. Ez mindenképp wanted level, de így a játék elején már lesz egy jó fegyverünk.
- ne költsünk fegyverfejlesztésre az elején, mert kapunk jobb fegyvereket később. A Schofield, amiről fent írtam az egyetlen kivétel. A többire ne költsünk semmit a fegyverárusnál, max tisztítgassuk.
-
mike01010101 #844 Lehet hogy kihagytam valamit de en nem találtam még aranyrudat es mindig penzszukeben vagyok, igy belemegyek rablásokba is, -
#843 Tudomásom szerint a vérdíj soha nem tűnik el, csak ha kifizeted. Viszont van egy eléggé komplex felismerési rendszer a játékban, szóval ha megfelelő maszkkal (egész arcos, nem elég az a pici kendő, amivel kezdünk) meg álruhában bűnözünk, akkor sanszos, hogy nem ismernek fel és nem lesz vérdíj. Van erről egy rakás írás a neten.
Az én tapasztalatom az, hogy kb semmi értelme bűnözni (sztoriküldetéseken kívül persze), mert a kilootolható ellenfelekől szerzett cuccok, a sztori alatt szerzett pénz plusz egy-két aranyrúd (van belőlük egy rakás, de kettőt kb lehetetlen elkerülni, ebből egy mindjárt az első tábornál) mindenre bőven-bőven elég, még marad is egy rakás. -
mike01010101 #842 Ha kinyirnak megmarad a verdij. Pont ez volt nekem is, 300 fejpenz, beszoritottak egy hazba, kinyirtam kb 30 -40 csillagost, vegul meghaltam, visszarakott a varos szelere, de a verdij megmaradt. Vegul befizettem. -
#841 Talan mar nagyreszt mukodik az embereknek, igy esetleg a jatekrol is lehet kerdezni;)
Ha korozes alatt vagyok, fejpenzzel, ami pl. 300$ (most annyi van rajtam:D), mi van ha megolnek? A karakter halalakor x%-okat szed le a megtakaritott penzbol (minnel tobb az egyoran beluli halal, annal tobbet), de max 20% vagy max 150$. Ha megolnek a fejvadaszok a teruleten, akkor 150$-t vonnak es torlodik a kereses; vagy 150$ vonas es nem torlodik? Mert ha torlodik, akkor olcsobb meghalni:DDDD Foleg, hogy most az osszes penzem annyi, mint amennyi a fejpenz (~300$).
Persze, lehet jo sokaig nem arra menni (talan 6 pora) es akkor is torlodik(?!)
Ez mind kerdojeles, felteteles, kerdes stb. Ahhoz, aki tudja. THX! -
#840 Értékelhetetlen. Nagyítóval kell benne keresni a rímet... a tehetséget nem, mert az 0 benne. -
#839 Igen, azaz. -
FartingSquirrel #838 Ja, jó tudni, köszi.
Mire gondolsz kijelölt gomb alatt? TAB, amivel előveszem és el is rakom? -
#837 1.0.1207.58.1 verzio van fent de nincs még törés
TBD csapat csinálja de még uncrack a statusz
ps4en kiprobáltam, sztem érdemes beruházni rá, én is gyűjtöm a zsét mert kingdom come meg ez megéri az árát
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2019.11.09. 09:58:37 -
#836 Egyébként ezek a "személyiskedések" sajnos a pénzmosás miatt kellenek. Sok helyen olcsó, apró dolgok vagy felületek vonzzák a svindlereket. Lopott bankkártyával vesznek szirt-szart, majd ahol lehet, ott eladogatják egymásnak a virtuális térben vett valamiket, amiből adott egyén vagy szervezet elég jól kaszál. Ezért van az, hogy egyes helyek amelyeknek már volt dolga csalókkal, főleg csalások miatti nyomozások következményeivel, azok előre felkészülnek arra, hogy pl. lopott bankkártyáról megnehezítsenek virtuális vásárlásokat, pl. kódok megvételét. Mert a csalók is pont az olcsóra mennek rá, majd ha megvan a kód, eladják és mindenképpen hasznot termel nekik az eladás ára. -
mike01010101 #835 Ez a wanted dolog tényleg furcsa néha. Ki lehet úgy is rabolni egy boltost, hogy körbeszimatolsz a háza körül és ha találsz valami törvénytelen dolgot nála, akkor arra hivatkozással ki lehet úgy rabolni, hogy nincs wanted. Ez jó, kiraboltam és kinyírtam egy fegyver kereskedőt így de amikor az üres házából elvettem pár doboz töltényt, akkor kiírta, hogy lopás és adta a piros minuszt a jellememhez. Egyszer a gombokat keresgéltem és véletlenül a sheriffre fogtam a fegyvert, rögtön wanted és elkezdek lőni mint az állat. Egyébként nagyon szórakoztató az egész. Nekem azt a már-már elveszett játékélményt adja amit az utóbbi években csak pár játéknál találtam meg (Fallout3-4, witcher3, AC:O stb). Vannak hibái de talán jelenleg ennél jobbat nem lehet csinálni. -
Hunor1 #834 Hali. törés nincs még? (priviben is jöhet a tipp, ha még is lenne) -
#833 Ja, és egy kis apróság, ha revolver van nálad, és elteszed, akkor a kijelölt gombot nyomd meg kétszer, és faszán megpörgeti a fegyvert. Western badass mothafuca. Thug life. -
#832 Persze, bármelyik vasútállomáson, vagy távíró-irodában. Ahol egy levél ikont látsz, ott be tudod fizetni a fejeden lévő vérdíjat, és akkor békén hagynak, tiszta vagy onnantól. Eléggé röhejes rendszer, de hát valami kellett :)
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.11.09. 03:06:57 -
FartingSquirrel #831 Amúgy mit lehet tenni akkor, ha vérdíj van rajtam? Meg lehet attól szabadulni valahogy? -
FartingSquirrel #830 Ja, Németországban nem meglepő – mini Észak-Korea. -
FartingSquirrel #829 Nekem nem indításkor állt le, hanem már bőven játékban voltam 1-2 órája. Igazából volt még egy ilyen, de az akkor, amikor épp kiléptem belőle.
A videodriverem meg naprakész. De azért köszi. :) -
#828 Egyébként, azoknak a véleményét kérem pillanatnyilag, akik:
1 - játszották a játékot konzolon
2 - Működik náluk a játék PC-n
Nekem úgy tűnik, hogy az egyik legidegesítőbb faktort kicsit visszavették a konzol verzióból, nevesint, hogyha csak fingasz egyet kint a pusztában, akkor már azonnal valaki elrohan feljelenteni, és vérdíj, és üldöző zsandárok.
Anno ez volt a legnagyobb problémám a játékkal, de ez most már mintha kevésbé érzékeny lenne. Példa: random encounter, faszi megállít, hogy jaj, meghalt a lova, segítsek (ilyen normál feladat is van, de ez csapda, elég egyértelműen), odamegyek, fegyvert rámfogja, közel vagyok, leütöm. Mellettem közben elment 1-2 lovas és szekér. Aztán közel megyek a kiütőtt rablóhóz, és már csak azért is beleeresztek két töltényt. Mocsok féreg, haljon meg. Közben látom, hogy egy lovaskocsi meg egy szekér is ott áll tőlem nem messze, és ahogy arrébblépek, mennek tovább. Namost anno PS4-en ilyenkor azonnal bűntényként kezelték a dolgot, és nagyon nagy mákod kellett, hogy legyen, hogy ne kapj vérdíjat a fejedre, vagy ne kezdjen el üldözni a jard. Ezt ezek szerint kijavították, ami nagyon-nagyon üdvös! -
komiki #827 Jah.Holvanak már a tegnapelőtti percek amikor nálam is megszólalt a game zenéje.De tényleg valaki emlékszik arra amikor megjelent a gta4,azzal is milyen szívás volt?Lekellet tölteni egy fake name generátort mert amcsi címmel engedett regisztrálni ha jól emlékszem.Kitartás mindenkinek aki hasonló cipőben jár(nem indul).Eljön a mi idönk is :)