Red Dead Redemption 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De nem, mer most dráma van. A friss verzió optimalizálatlan, van akinek el se indul, és most próbálják a skacok kideríteni, hogy ez most mi az isten.
bakvarnyu
Látom ez az sg sem sokat változik, semmi másról nincs szó csak ilyen uncsi konfigos dolgokról, kinek milyen gyorsan fut a gépén. Ez érdekel a legkevésbé😊

Nem. Mondjuk még mindig a very high kategóriában vagyok. Holnap talán kipróbálok valami presetet, és megpróbálom elérni legalább a 40-50 fps-t.
Voltan
Got it thx. Nálad a 2080-nal továbbra sem produkál jobbat 1080p-ben? Nagyon furcsa...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

tobias88
Nekem egyből elindult. Volt egy fél órám délután de véletlenül a nagy sietségben az online részt inditottam el amit kilépéskor realizáltam. Na majd holnap <#idiota>
Haladó grafikus beállításoknál.
Voltan
Srácok, nem tudom, nekem sztem mázlim van, le is kopogom, de 2080 superrel az első indításnál a hóban 50 körülre leesett néha, aztán másodszor is elindítottam, és eljutottam már az első városig is, de ultra-high vegyes beállításokkal szilárd 60 FPS megvan mindenhol eddig - városban is, természetesen 1080p-n. Viszont én NEM tettem fel az új drivert.

A fene se érti ezt, fogalmam sincs, mitől függ az egész, fura egyéni konfig-és szoftver dolgokon múlhat a dolog szerintem, nagyon furcsa ez. Mondjuk tuti, hogy pár peccsel ezt a káoszt majd orvosolni fogják, csak jelenleg tök randomnak tűnik az egész...

Amúgy lehet váltani Vulkan és DX között valahogy?
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.11.05. 22:33:00

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

lwb
Nekem átment simán kurzorra. Arra figyelj, hogy külön át kell rakni gyalog, lovon és kocsin is. Mindenhol WASD alapból.

PiszkosFred
Nekem pont forditva volt (win7, i5 4460, 1060gtx 6gb), vulkannal a cpu majdnem mindig 100% korul mozgott es emiatt roccent neha egyet, a gpu meg alig volt meghajtva, high es ultra beallitassal sem. Viszont dx12-vel, ami nem feltetlen win7es ficsor ugyebar, a proci visszament 80%-ra, lag megszunt teljesen es a gpu is hasznalatban van jobban, igaz visszabb kellett vennem a beallitast high es egy-ket mediumra.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Valaki át tudta állítani a kurzor billentyűkre az irányítást?
Mert a menüben hiába írom át a játékban nem reagál csak a WASD-ra!
Yep, azzal nekem is jobban megy, adott hozzá néhány frame-et (bár nem sokat), és a CPU-t is kihasználja így már olyan 30-40%-ban. 😄 (Vulkannal kb. 15% volt – ezt nem is értem.)
PiszkosFred
Egyebkent win7 alatt sokkal de sokkal jobban fut a story mode, ha a vulkanrol atrakom dx12-re (engedi. koszonhetoen a nyari frissitesnek), a proci egybol max 80%-ig megy, nincs akadas meg lag (korosabb konfigon sem) mert a gput jobban hasznalja, mint a vulkan beallitas.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.11.05. 21:47:12

Na, végre én is kipróbáltam.
Nem volt vele semmi problémám, mármint ami a fagyásokat meg hasonlókat illeti. Egy 2080-assal tolom 1080p-ben, és természetesen feltoltam maxra... de asszem, nem sokáig marad így. 😄
30 körüli FPS-em volt az elején a nagy hóviharban, de beltérben sem volt jobb. Kurva jól néz ki a játék, de azért bitch pls...
Remélem, jön majd hozzá valami patch a teljesítményre, mert ez kicsit nevetséges és kiábrándító.
AnuluWork
Nézem a rockstar oldalát, és ezek komolyan hülyének néznek több ezer playert? Na mindegy.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ráadásul neked megy is. 😄

Nyugi, én is a rettentő konfigokkal való játék mestere vagyok. Mi vagyunk azok, akik bizonyítják, hogy elfutnak azok a játékok a gyenge vasakon is. A szem úgy is megszokja amit kap, pár óra játék után szinte mindegy.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.11.05. 21:05:57
AnuluWork
Olyan, mintha annyian akarnának feljelentkezni a szerverükre, hogy nem tudják lekezelni. Kizárt, hogy valakinek megy a kikapcsolt vírusirtóval, valakinek meg nem. Ez más lesz.

JaSoN HuNTeR

Köszönjük Emese, ultra-high és kisem használja a gépemet az fps pedig kevés.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2019.11.05. 21:00:38

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

AnuluWork
Akkor patch. Jó nagy barom a Rockstar. GTAV is ue kategória volt kezdéskor.

Torzonborz
Megvolt, nem segített, vírusírtó kikapcs se. 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

AnuluWork
Mindent megpróbáltam, kivétel a reinstall. Ha Torzonborz végez és ez az ok, én is újrarakom, bár meglepődnék, ha a preload vagy a decrypt csinált volna valamit.

Torzonborz
Plata zen procid van neked is?
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.11.05. 20:43:59

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

grebber
Oooo bazz most esett le miért az 1 hónap steam késés.. Mivel már most mostly negativba lenne az értékelése a játéknak<#nyes>

Next PC upgrade: 2022

lwb
Nem hiszem, hogy szerverhiba. Ez valami más lesz, peccselni kell majd. Nekem egyelőre megy (nem, nem a gpu miatt ...), szóval pofámat befogom.

lwb
Nem bug, gondolom szándékos. Nekem is fura volt, de igen, el kell indítani a játékot, aztán amikor megkapod az irányítást akkor vissza a controlsba és már át is tudod mappolni a keyeket.

grebber
Szomorú, hogy a Rokksztár ennyire felkészületlen volt. De nem is értem látták mennyi pcs vette meg nagyon jól tudták, hogy kb mindenki egyszerre szabasul majd rá... Ez olyan mint a steam akármilyen sale mindig behal. Sosem fognak tanulni. Vagy csak szimplán telibe szarják és nem költenek emiatt + szerver kraftra..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.05. 20:28:18

Next PC upgrade: 2022

Torzonborz
Reinstallt megpróbálom, még jó hogy már gigabites a netem így gyorsan lejön. 😄

molnibalage83
Basszus, így nem merem megvenni. Ennyi embernél nem megy. Akkor lehet, hogy megváros a Steam változatot. Pedig nekem tök mindegy lenne, hogy mi a kliens.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Torzonborz
Nálam is ez van. 😞

Montanosz
virágboltba is gyorsan kikerült a full unlocked verzio bár mit is jelentsen :-D

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Nyugodtan ugorj, csak arra vigyáz, hogy másokat ne zavarj majd a hulláddal.
PiszkosFred
Hja ertem. Nem, sajnos nem kontraztam, ilyen ocska a gepem 😊 De nem panaszkodok, eddig azert birta a gyurudest azoknal a jatekoknal, amelyekkel jatszottam. Telen rakok ossze egy jobbat, gondolva a jovo evi megjelenesekre (foleg a CP-re), igy addig elleszek ezzel, aztan majd az unnepek kornyeken megnezem teljes pompajaban. Remelhetoleg.

A key bindings egyebkent csak akkor erheto el nalam, ha elinditom a storyt vagy az onlinet, a belepes utani fomenuben nincs ott az opcio. Vagy bug, vagy szandekos, nem tudom.

wedge31
Jelenleg ez a állás.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

RJoco
Nagy nehezen csak lejött.
Miután feltettem a legfrissebb nvidia driver-t, a sztori is elindult már gond nélkül.
Viszont ezzel GTAVO kilőve.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

molnibalage83
Steamen akkor még nem érhető el csak a Rockstar saját kliensével?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Ne próbáljatok lebeszélni, késő! 😄
Hát ha nem lesz jó megy a refund,de én asszem ESO-ra költöm.<#vigyor>

jarlaxxe
Állitólag december.

wedge31
Decembert mondanak.

lwb
Az nem valamikor jövőre lesz?

lwb
Bingo. Egyébként tényleg nem ment ultrán. Lent már írta valaki megjelenés előtt, hogy 4K/60 fpst-t nem fog bírni ultrán a 2080 ti. Hát most már azt is látom, hogy 3440x1440-et sem bír ultrán. Legalábbis 60 fps vagy felette nem, 40 fps körül simán.

Shiwo
nálam is crashel :\

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

AnuluWork
"There was just an 85MB patch and I am still getting this launcher issue. I've disabled AV, newest drivers and disabled firewall. Nothing. What a fucking joke. Might just get a refund and buy planet zoo instead."

😄

Nah, már majdnem lemásztam a sámliról, még szerencse hogy nem.
wedge31
Ilyenkor jó ha türelmes az ember, én megvárom a steames megjenenést, addigra talán kikalapálják a játékot...vagy nem.

Késő, én már a sámlin állok.
AnuluWork
Hopp, egy patch!

UPD: 85MB volt, de semmi se változott ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.11.05. 19:18:19

AnuluWork
A GTAV PCs megjelenésekor anno történt haláleset. A Rockstar akkor szintén elcseszte. Remélem most nem fog!

JaSoN HuNTeR

NIncs jól optimalizálva, ha megnézitek a videómat ott látszik h kb 50% használja ki a gépemnek és kevés FPSem van.... FHD

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Viccesen jött ki. A két konfig egymás mellett. Pillanatra felmerült, hogy rájátszottál az RTx-2080-ra. 😊
PiszkosFred
Most akkor neked pontosan mi a bajod? Az, hogy gagyi a konfigom, de medium beallitasokkal fut korrektul (az RDO is, azt is megneztem kozben), vagy az, hogy direkt leirtam lepesrol lepesre, hogy mit csinaltam, hatha segit valakinek? Eskuszom nem ertem.