Red Dead Redemption 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Potikhoz tűzet kell rakni, meg kell mindegyikhez valami növény minden alkalommal, kb mint az első részben. Meg sok helyre simán galoppozva megyek lóval, illetve Geráltal is csak fight közben futok. 😄
Lassabb a játékélmény, de nekem így a teljes.
Automata útvonal követés az van és az jó dolog.
Van fast travel lehetőség is, de korlátozott kissé - postakocsi, vonat, és általában egyirányú. Lehet, hogy ezt majd kicsit fejlesztik a megjelenésig.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.19. 23:20:29
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.19. 22:32:14
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2019.10.19. 18:54:34
Nem tökéletes, de azért nem is rossz, én pl nem használtam még benne gyors-utazást.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.19. 13:00:04
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Dobozosan szerettem volna.
De sokan mondják hogy nem lesz vagy soká.
Inkább megvettem.
Bullyt és L.A.Noir-t kértem hozzá.
szerintem baromi jó, mondjuk ott mindig bele akadtam ebbe abba.. 1-2 bajba jutott emberbe, egy Hideout-ba, egy mellékküldibe, egy legendary vadászatba stb..
szóval az speciel abszolut elvitte NÁLAM hangsúlyozom .. a hátán ezt a monoton dolgot. És ugye ott volt a táj, ahogy változik, ahogy jön egy vihar, ahogy jön egy postakocsi, amit nem lehet futtára engedni.. hisz lehet hogy Salamon Király ül rajta 😊))
a Szépsége, a bármit megtehetsz-ben rejlik..
aztán hallom, hogy pöfög a vonat a közelben.. egyből dollár-jelek jelentek meg a szemem előtt.. és még lehetne sorolni...
Vagy anno a FO3/FNV/Skyrim/FO4-et is sokszor úgy játszottam, hogy a fast travelt nem használtam, hanem végigmentem a vidéken akár huszadjára is. Egy idő után csukott szemmel járva is előre köszöntem az adott npcnek, vagy útjelző oszlopnak 😊 De ott volt választásom, ha esetleg meguntam a magam által felállított szabályt akkor jött az "ugrás".
Itt nagyon kíváncsi vagyok az általatok leírt unalmas lovagolásokra. Az első időszakban biztos, hogy élvezni fogom, a kérdés csak az, hogy meddig tart ki ez és mikortól lesz megint "meh, megint olyan kurva messze kell menni?". 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nem hiba nélküli a játék (ezekből lehet, hogy most majd kijavítanak ezt-azt), és lehet, hogy nem mindenkinek való, kétségtelen, hogy nem egy pörgős Doom-klón (amivel amúgy szintén nincs baj).
Én hihetetlenül élveztem, rengeteget csámborogtam csak úgy a térképen, eszméletlenül igényes játék, tényleg álleejtős.
És mint mondtam, alig várom, hogy toljam PC-n, több, mint 50 óra után is.
Szóval kinek a pap, kinek a papné.
increased draw distances,
improved shadows and lighting,
new grass and fur textures,
complemented by a host of exciting new content additions for the game’s Story Mode
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.18. 10:29:57
én nagyon váro, noha PS4 en is megvolt, és a single le lett játszva, de az összes haver PC-n van meg a mouse/keyboard sem elhanyagolható.
De lehet csak én vagyok ilyen elvetemült aki 2x veszi meg..
Ez a 4K videó basszus ez anyira oda van téve... kiváncsi vagyok a full game is ilyen lesz e valóban 4K-s kijelzőn.
De az való igaz a nap szar poénja díj a tied és látod sokat nem kellett érte agyalnod<#levele>#levele>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.18. 07:18:19
Next PC upgrade: 2022
Kiadó az utolsó pillanatban meggondolta magát. Kiadják inkább nintendóra meg xboxra. Azt mondta a kiadó igazgatója, hogy idézem: "csak tréfáltunk, hogy megszívassuk a sok torrentelő nyomit, hehe mégse jön ki PC-re, megszívtátok bénák!!".
Az év legszomorúbb híre. 😞
😊