7377
Egosoft X4
-
A terránok kaptak terrán drónokat?
Vagy csak a játékosokat szívatja a játék?
Építettem terrán területen 1 teljesen terrán állomást. És kellenének rá drónok. Amikhez smart chips és drónkomponens kell. De ez a terránoknak nincs. EC is kell hozzá, de az van. -
Én egy űrhajós játékkal szeretnék játszani. Űrhajókkal.
Nem állomáson, meg bolygók városaiban (SC) rohangálni kilométereket, meg különböző eszközökkel utazgatni félórákat, hogy elérjem a hajóm.
De sajnos a sok (most inkább jelzővel nem illetem, de használd a fantáziád) játékosnak ez a kívánsága.
Hát betettek valamit.
Mondjuk a hajófoglalásnál tényleg hiányzik, hogy nem mehetek át lövöldözni. De csak pár ilyenig, utána már unnám. Már nem is foglalok hajót, egyszerűen lelövöm őket. Olyat gyártok magamnak, amilyet akarok és annyit, amennyit akarok.
Viszont az elején jó pénzforrás volt.
És meg ne tévesszen, nekem tökéletes volt a Reunion XTM-es hajófoglalás is, ahol nem volt pofázás, nem volt csillagozás, egyszerűen a számok döntötték el a dolgot. Szerencsére nem volt mászkálás sem.
Amúgy egyszerűen csak rosszul csinálod.
Hajógyárakban tudsz venni a hajódra legénységet, majd azzal tudsz hajót foglalni.
Kis hajónál (S, M) vigyázni kell, mert berobbantják a burkolatot és sérül a hajó. Hiába üres a hajó.
Viszont te is kimehetsz hozzá és elfoglalhatod. Meg kell keresni a zsilipet és mellette lesz egy adat lyuk. Hang és vizuális jelzés is segít megtalálni, mint az állomásoknál. Azt kell szkennelni és már be is szállhatsz. Utána egyszerű emberszállítással (Crew transfer) átküldhetsz valakit kapitánynak.
Az állomásokon úgysem találsz sok csillagos pilótát, ha mégis, akkor méregdrágán.
Az állomás lakosságának száma meghatározza, hogy mennyien kóricálnak itt-ott. Hajógyárnál általában többen, ott nagyobb esély van jó pilótát találni. De ez nem biztos. Illetve amelyik állomásra kirakja a kis sárga alakot, elvileg ott neked kellő ember van. Mondjuk egy pilóta nélküli hajóra. Ha van már pilótája, akkor nincs ilyen jelzés. Csak aztán találd meg az embered. Nekem eddig nem nagyon sikerült. Lehet, hogy elbújt a bárban, amit csak az állomást szkennelős rádiós küldetésekből fogsz megtalálni.
A másik megoldás, hogy felteszed a könyves mod-ot.
Ez esetben az összes csillaghoz, minden képességhez (még a morálhoz is) megveheted a könyvet a dokkok árusainál.
Így simán lehet 5 csillagos akármit csinálni.
Ha jól emlékszem, akkor a mod kicsit megvariálja a szintlépést és több csillagnál már nem elég egy könyv a következő csillaghoz.
Nekem jelenleg nincs fenn a mod, de a könyvek megvannak és használhatom. 1 könyv, 1 csillag. -
mindero #5294 Furcsa amúgy ez a játék. Baromi jó dolgok vannak benne, de van egy csomó idegesítő dolog. Mostanában játszottam az Avorion nevű játékkal, aminek bizonyos mechanikái nagyon hasonlóak, de mégis meg tudták oldani, hogy ne legyen baromi idegesítő az egész. Pl.:
Az az állomásokon rohangálás halál. Most komolyan: a mai világban fel akarsz bérelni egy manus egy bizonyos szerepkörre, mit csinálsz? Vagy feladsz egy hirdetést és jönnek maguktól, vagy megkeresel egy állásközvetítőt és kiküld valakit. Komolyan ezt nem lehet implementálni a jövőben játszódó játékban? Állomásokon kell rohangáljak kapitányok után? Biztos van rá mod, de na.
Vagy egy másik játék: Spacebourne, egy gyerek csinálta az egészet. Meg tudta oldani, hogy az állomásbelsők érdekesek, változatosak legyenek, a helyiségek kapcsolódjanak egymáshoz rendesen. Ott pl az állomásokon kolbászoló npc-ktől is fel lehet venni küldiket, lehet velük kereskedni, beszélgetni az aktuális helyzetről. És még így is uncsi. Ha ennyire nem tudnak semmit kitalálni az állomásokra az X4-ben (komolyan: ott egy bazni nagy tér, tök üres, rohangál vagy ácsorog benne 1-1 mókus, akit esetleg fel lehet venni - KOMOLYAN?) akkor minek foglalkozni vele egyáltalán.
(kilőttem egy hajót és arra kellene pilóta, hogy el tudjam foglalni, ez az alapsztori)...
Ha ennyire be akartak tenni mászkálást, megcsinálhatták volna hogy a hajófoglalás során átmenjünk a másik hajóra és végigverekedjük magunkat rajta. Vagy hogy a nagyobb hajók belseje tényleg nagy legyen. Az egész állomásos marhaságot hagyhatták volna a francba. Semmi értelme így. Megyek keresek valami modot :)
Utoljára szerkesztette: mindero, 2021.04.13. 08:57:15 -
Ki kell tapasztalni, melyiket, hol.
Bár túl sok különbség nincs az árak között, azért az elején pár száz, ezer is számíthat darabonkénti árnál.
Bár én annyit nem vacakoltam, eladtam, ahova épp bedokkoltam.
Van rá mod, nagyon hasznos.
Az állomás szkennelés fő értelmét abban látom, hogy így megtalálható a rádiójel és az adat lyuk. Már nem emlékszem pontosan, de ezekre talán külön mod is van.
A rádiójelek küldetéseket adnak, míg az adat lyuk hasznos dolgot. Pl. x ideig infót a termékekről. Illetve annak a modulnak a terveit, amin épp rajta van.
De az utóbbit egy EMP bombával is ki lehet csikarni, így nem kell méregdrágán megvenni a modulokat az adott fajtól.
Kivétel a gyártó modulokat. -
Micsu #5292 Nah a cristaly gyujtes megy mod nelkul is, eszreveszem hogy csillognak, hol erdemes eladni?
Latom itt is scannelgetni kell az epuleteket mint a rebirthben, anno modot tettem fel ra mert idoigenyes, erdemes itt is?
-
Jóózsf István #5291 Mi is annyit vártunk rá!!!
-
mumoka 2012 #5290 új kérdés a bal felső sarokban mutatta a zsét amit keresel most semmit nem mutat hol található ez most ? -
mumoka 2012 #5289 ez a pilóta könyv hogy van 3 fajta van csak és minden hol ugyanazt találom tud valaki eröl böveben valami infót adni. -
A split jó.
A terrán meg különc. De a hajók még erősebbek.
Én olyan verziót vettem, amihez ingyen voltak a dlc-k.
Én csak úgy irányítom a hajóim, mint Elite-ben. Az ettől eltérő mód teljesen idegen a kezemnek. -
mindero #5287 Én is elkezdtem 2 év után. Elég masszív. Csak a tutorialok voltak 2 órák, de tartok tőle, hogy csak az alapokat vették át. Nagyon tetszik a hajók irányítása, hogy kikapcsolható a repülésrásegítő, és lehet Babylon 5-öt megszégyenítő csatákat vívni. Az is külön tetszik, hogy betették az elit-ből ismerős (talán adaptív) irányítást, de nem kötelező azzal irányítani. Elitet ezért hagytam a csudába.
Egy dlc-t még vennék hozzá (mert az alap űrhajók stílusa nem tetszik), de nem tudom melyikkel kezdjem. Talán a split lesz. Utána gond nélkül be lehet csatlakozni a terran dlc-vel, ha meguntam 2 év múlva?
-
mumoka 2012 #5286 az előző patch nál ahogy csináltam meg adtam neki mivel kereskedjen .pl argonprim az a ki indulási pont mivel ott gyártották a hajót és le is confir az autó pilot világit csak a meg a random trader azt álitotam be de nemegy sehova csak pörög 1 helyben. -
Nem talál a feltételeknek megfelelő lehetőséget.
Bár úgy tudom, az auto trade lvl3-as pilótát igényel, ami azt jelenti, hogy kapásból 3 rendszer távolságra mehetne a kiindulási rendszertől.
A kiindulási rendszert megadtad igaz?
Le is Confirm-ezted a beállításokat? -
mumoka 2012 #5284 na fel tetem a 4.0 késztetem 2 szállított beraktam autó trade re megadtam mivel kereskedjen de csak 1 rendszerben tud mozogni és nem hajlandó elindulni mi a baj ?
újra kezdtem a befőttes üvegben levő uborkával .
Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2021.04.11. 20:34:45 -
Tényleg, az anyagokra hirtelen nem is gondoltam.
Mindegy, éppen futja rá.
El is felejtettem írni, hogy a Yaki állomás ismételten csak nem terrán modulokból épült. Paranid biztos, hogy volt, de mintha argon védelmi korongot is felfedeztem volna.
A lényeg, hogy a dlc aktiválásakor elronthattak valamit és terrán lett az állommás. Aztán eszükbe jutott és kb. mikor neked megjavult az állomásos küldetés, akkor javíthatták a yaki állomás kinézetét is. -
Jóózsf István #5282 Egyrészt, másrészt meg nyilván Terrán anyagokból is kell építened. Szóval inkább bukta, ha nem kell a csicsa! -
Mi a különbség a terrán hajógyárak és a többieké között?
Nem jártam terrán hajógyárnál még, de láttam, hogy külön meg lehet venni.
Viszont ezek nélkül is tudtam terrán hajót gyártani.
Ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám, hogy csak azért kell megvennem külön őket, hogy menjenek a terrán stílushoz.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.04.08. 15:26:18 -
Attól, hogy olyan szinten visszavették a csillogó effektet, hogy egyáltalán nem látod, melyik kavicson van kristály.
Ezen tud segíteni pár mod.
De vigyázni kell velük. Asszem a Crystal Beacon-t nem lehet kiszedni, csak manuálisan törölve a mentésből. -
lammaer #5279 Mitől lehetetlenült el a kristályozás? -
Vásárolj füvet (sapce weed) a weed farmról és kellemes profittal tudod eladni a kalóz bázisokon (SCA).
Hátránya, hogy a zsaruk gyakran megállítják és akkor utasítani kell a pilótát, hogy meneküljön. Ha lecsúszol róla, akkor eldobja az értékes árut. Ha pedig nem a rendőrök, akkor ellenséges raiderek próbálják meg elintézni. Szóval az a biztos, ha nem távkereskedsz, hanem te magad vezetsz. -
Bányász körzetekben gyűjtöd a ladestone okat és a tojásokat.
Felteszel pár modot és máris gyűjthetsz kristályt, nem zavarnak a rendőrök és nem kell a cuccért sem szaladgálni az űrben.
A küldik terén meg azt vedd fel, amit meg tudsz csinálni. -
Én kincses ládikákat kerestem és némelyikbe volt értékes is amit eladhattam aztán. -
Jóózsf István #5275 Nekem ez nehezebb kérdés, mint az élet, a világmindenség, meg minden.
Ha általánosságokban válaszolhatok, akkor elhagyott "M"-es hajókat gyűjtenék be, A kristályozás szinte ellehetetlenült, Esetleg a kincses ládikák kinyitogatása.
Küldetések közül inkább a taxizás, Vagy ha érzel magadban annyi ambíciót, akkor harcolhatsz is valami családi ereklyéért, vagy mifenéért.
Fogalmam sincs mivel kerestem pénzt a játék elején! De arra emlékszem, hogy Nemezisre kuporgattam!
-
Micsu #5274 Kezdesnek gondolom csak kuldetesek vallalasaval lehet jobb penzhez jutni, ti mit javasoltok merre induljak? A kezdo szektorban 1 missziot tudok csak felvenni. -
Jóózsf István #5273 A Terran romboló a Syn.
A kukurikút nem nézegetjük, hanem száguldozunk vele és álljuk a becsapódó lövéseket!
A 15 perces várakozás nálam is volt. És igen egyszer csak 23-as lesz a repu.
-
TE ATYA ÚR ISTEN!!!
Működött az erősítő!
Egy egész I termett nem messze a Yaki állomástól.
Történt ugyanis:
Tegnap kipróbáltam a kukuri hajót. Külsőre sem tetszett, a nemezis sokkal szebb, pl. nincsenek dobozok kötözve a hajóra.
És bár a terrán pulz elég erős, én alapvetően ratatás vagyok. Az viszont nagy energiás és csak terrán hajókra megy fel.
Így a kádban lubickolva jött az ötlet, hogy, ha úgysem olyan fontos a hajó, akkor akár a benépesített világban is folytathatom a játékot, nem kell a kiirtottban csóróskodnom pár száz millával, mikor lehetek milliárdos is. És nem gond megvenni a terrán BP-ket. Nameg itt már elkészült a második nagy hajógyáram és van is kinek gyártani hajókat, nem csak magamnak.
Úgyhogy ma neki is ültem, de adtam egy esélyt a Yaki szálnak.
Visszatöltöttem egy olyan mentést, ahol épp le kellett szállítanom a második yaki csónakot bevizsgálásra. Ez pont az előtt van, hogy meg kell keressem a yaki hazáját.
Eközben elküldtem egyik hajómat és már előre kitelepítettem a nav bójákat a terrán rendszerekben. Valamint sereget vezényeltem a yaki rendszerbe. És kis hajókat a terrán nőci állomására, meg a yaki állomásra is.
A splitekkel versenyt videózva néztem és hallgattam a sok szöveget.
Egy ponton, mikor a kopasz szövegelt, nem volt jó a térkép. Ez kicsit gáz volt, mert az áruló yaki épp ment volna beárulni. De nem sikerült neki.
A splitek ezerrel lőtték az állomást, mikor megkaptam a repu jutalmat, végighallgattam az előléptetési ceremóniát és a játékot szüneteltetve meg tudtam venni a BP-ket a yakitól, kényelmesen.
Ez után még volt annyi időm, hogy hezitáljak egy kicsit, de végül megnyomtam a nagy gombot és jött egy I.
Meg egy küldi a terránoktól, hogy állítsam meg az inváziót. Volt egy 15 perces visszaszámlálás is, de azt nem tudom, hogy pontosan mire. Nem ment végig, de sikeres lett a küldi.
Jutalmul kaptam egy terrán rombolót. Vagy cirkálót? Asszem cirkáló. Olyan a jele, mint a csörgőknél. A csatahajó meg inkább a raptor. Na mindegy. Ez is meglett.
A yaki csaj utolsó küldije a kukázás volt, mint máskor.
Még mielőtt elpusztult volna az állomás, besegítettem elpusztítani az erősítőt. A splitek már rajta voltak. Így a yaki nem szeretett, de a küldi megmaradt.
Valamint a terránoktól is kaptam egy kukázós küldit, csak ezt az erősítőnél kellett megcsinálnom.
Úgy másfél óra alatt meg is lett minden.
Most megint csak a terrán szál van, ami így, hogy vannak argonok, talán tovább fog menni. Hacsak nem az a gond, hogy Argon Prime az enyém. De, ha nem az enyém lenne, akkor a paranidoké lenne.
És a terrán BP-ket is megvehetem, mert hála a yaki szálnak, 16-ról 23-ra ugrott a repum náluk. Nem kell güriznem, csak végighallgatnom az előléptetést.
Azért így igencsak izgalmas volt. Nem volt olyan egyszerű, mint ahogy leírva kinéz.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.04.06. 21:02:10 -
A normális anyag nem gond. Megtermelem magamnak. Ha nem elég, akkor felhúzok még pár modult.
A napfényt már figyeltem korábban is, ez ugye a béta hozománya volt anno.
A régi rendszereknél csak nagyon kevésben van változás. Egy-kettő 50%-os lett. Kb. ennyi.
Viszont csak ma néztem, hogy ezt a Naprendszer miatt hozták be, nem másért.
Mondjuk a terrán napelemek amúgy is elég gázok. Egyrészt mindegyik felfele néz, vagyis nem a csillag fele. (De szép is volt Reunionban, mikor azzal lehetett játszani, hogy a csillag felé fordítsuk a táblákat. Asszem itt sem számított, hogy merre néz, de legalább keltett egy valós érzetet.) A másik, hogy csak 3000-et termelnek óránként. Ehhez képest a normál táblát lehet a csillag felé fordítani, ha nagyon akarja az ember és 10500-at termel óránként. Szóval van némi különbség.
Térben többet foglal, vagyis nagyobb a normál, de 20x20x20 km-en ez nem számít.
Egy másik érdekesség, hogy hiába van csak argon lakóhelyem és gyártok csak argon kaját, a hajómra csak elvétve kapok embert. Most is feltöltöttem a manager szállítómat, két ember volt, kb. 3 teladi vagy paranid és úgy 7 split. Legalábbis a nevekből ítélve.
Bár mintha ezek is néha változnának.
Mint a gyártás áttekintő, mindig pakolássza a modulokat a "táblázatban". Én meg keresgélhetem őket.
Úgy látszik, hogy egy időre megfékeztem a terrán terjeszkedést.
A közvetlen szomszédságokat befoglaltam.
Amúgy is kevés az építőanyaguk. A saját gyáramból kell furikáznom, hogy a területükön meg tudjon épülni az új gyár.
És Trinity Sanctum nincs közel. -
Jóózsf István #5270 Az neked lesz jó, ha gyártod az ő speciális anyagaikat, mert a hajógyáraid mindenképp használni fogják! Az pech, hogy viszont kikerülsz a "normális anyag" ellátottságból.
Ezt a nap-fény dolgot, bár tudtam, de nem is figyeltem. -
Kicsit nézelődtem a jobb oldali infó panelon és most már értem, hogy miért kellett a napfény érték.
100% a Földnél.
A Merkúrnál 680%, a Vénusznál 190%.
Ahogy távolodunk, úgy csökken. Durván.
A Plútónál már csak 0,06%, míg Oort Cloud-ban, ahol minden nyersanyag megtalálható milliós tételben, csak 0,0002%.
Úgyhogy most a Merkúrnál építek egy SPP-t, a Szaturnuszhoz meg egy gyártó komplexet SPP nélkül. 1% a napfény.
Azt hittem, hogy visszatér kicsit az élet így, hogy a terránoknak vannak építőik, de aztán rá kellett, jönnöm, hogy nincs honnan beszerezni az állomásokhoz kellő anyagokat. A terránok mással dolgoznak. -
Akkor ezek szerint nem te pusztítottad el az erősítőt, hanem más.
A Xenonok kiirtását azután kapod, hogy elpusztul az erősítő.
Mivel nálam ezt én tettem meg, így a yaki megharagudott rám.
Szóval teljesen mindegy, hogy otthagyom az állomást vagy sem.
-27-es repuból már nem hozom vissza. Főleg, hogy a védelmi erőim elkezdték lelőni a hatótávban lévő hajókat.
A kérdés, hogy a terrán szál lezárásához kell e az argon?
Nem mellesleg ez a bosszúhadjáratosdi nem is igazán vonz. Miért én ügyködjek, mert nekik elpusztult egy állomásuk?
Meg elég vicces is, hogy teljesen mindegy, hogy csak pár rendszere van az argonnak vagy kihaltak, azért haragudni kell rájuk.
Na mindegy.
End-game-nek még ott vannak a terraformálós feladatok. Most elkezdtem megint felhúzni a HQ-t, hogy teljesíteni tudjam majd a feladatokat. Ez ugye sok-sok seta-t jelent.
Amúgy is ez az egyik módja, hogy pénzhez jussak és megvegyem a terrán BP-ket.
A másik, hogy terrán területen felhúzok pár termelő állomást, melyek kereskednek velük.
Addig meg szépen tudnak terjeszkedni, mert nem ülnek ám a babérjaikon. A kipucolt rendszereket ezerrel foglalják el és építik az állomásaikat. -
Jóózsf István #5267 Bakker! Nem olvastam el a következő írásod és ez lett belőle:
"Nem az most is megvan!!!
Lett valahonnan egy olyan küldetésem, (Lehet, hogy másodlagos volt,) hogy takarítsam ki a Xenonokat a Tarka kaszkádból a 79B-ből és a két új egyirányú szektorból. Bár nálam ez volt a Xenonok rezervátuma, de már annyira viszketett a tenyerem egy kis állomásrombolásra, hogy kéjes örömmel tettem meg! Így nálam most is teljes biztonságban vannak a Yaki-k. Illetve majd az Argonok, vagy Antigónék, Paranidok (Papagénók, Papagénák) Esetleg igényt tarthatnak a szektorra és akkor nyilván annyi lesz nekik."
Mivel már kiszedtem belőlük amit lehetett, felőlem bukhatnak.
Szóval, most tök ugyanúgy állunk, csak nálam még meg van a Yaki állomás. De küldetésileg dettó.
Lehet, hogy belefutottál egy hibába. Vár pár napot, hátha... Elméletileg a Terran szál lezárásához nem kellenek a Yaki-k -
mumoka 2012 #5266 ( Fantáziátlan fejlesztők) ez meg sem forduljon a gondolatodba mert 2sec és kinyírja a játékot, tudod 1 , 1 . és nekünk annyi. -
Na ez is meglett.
Először elfoglaltam a terránoktól kapott hajót.
Majd kiszórtam egy csomó műholdat a terrán rendszerekbe.
Végül megnyomtam a gombot (indítottam a Xenon inváziót). Semmi nem történt. Valószínű, mert kihaltak. Bár nem lett volna rossz, ha az erősítő környékén megjelent volna egy szép nagy flotta. Esetleg a kihelyezett nav bójáknál. De semmi. Fantáziátlan fejlesztők.
Úgyhogy elpusztítottam az erősítőt.
Kaptam is a kopasztól a feladatot, hogy takarítsam ki a Xenon-okat 3 rendszerből. Kettőben már megtették korábban a splitek, csak az újból kellett eltüntetnem az állomásokat. Gyerekjáték volt.
Végül eltüntettem a yaki állomást is, mert a terrán asgard elég lassan csinálta. Bár ez nem volt a küldi része.
Most még ott van a terrán szál, ami valamiért nem megy tovább. Minduntalan visszavisz az aranyvonal a nőcihez, aki meg elzavar.
Lőttem pár szép képet.
Nem véletlen szeretem ezt a játékot annyira. Akármilyen bugos és lehetetlen is legyen.
Csendélet
Mozgásban -
mumoka 2012 #5264 köszi a segítség -
Mentettem.
Bár őszintén szólva nem sok értelme van, de talán meg lesz a dlc küldetés.
Még egy érdekesség, hogy tegnap úgy léptem ki, hogy nem volt terrán hajó a yaki rendszerben.
Ma úgy léptem be, hogy egy terrán asgard lövi a xenon hajógyárat. Lassan, de végez vele.
Nálad is megsemmisülhetett a yaki állomás. Ezért ugrottak a küldik. -
Jóózsf István #5262 Tervrajzokat is? Ments mindenképp!!!
-
Jóózsf István #5261 Na a Yaki szálat pont itt hagytam abba. Letettem a bójákat, elkaptam a vamzert. És itt kezdtem bele a Terran-ba. De így is ugrottak a Yaki küldetések. Egyszer megnéztem a bóják utáni következő lépés a Xenonok ráuszítása a Terránokra. De mivel ezt úgy próbáltam (amúgy nem történt az ég világon semmi) hogy haragban voltam velük, így nem tudom milyen hatást váltott ki ez a jócselekedet!
-
Ezt a mocskot.
Megpróbáltam leszedni a fószert, mielőtt lehetősége lenne árulkodni. 10% alá nem tudtam lőni a hull-t.
Kiküldtem egy hajót nav bójákkal.
Erre ugye besértődött és ment árulkodni.
Csakhogy amikor a másik hajót utasítgatva pakolgattam a bójákat, akkor a fószer ott volt mellettem az erősítőnél.
Aztán egyszer csak a yaki állomásnál termett és onnan indult árulkodni. NEKEM IS KELL JUMPDRIVE!!!!!!
Na mindegy, leszedtem, így a terránok nem mérgesek rám.
Megvettem a yaki csónakot!
Majd remélem sikerül kipróbálnom is.
Most választhatok, hogy a yaki küldi részeként lesz valami hajóm a terránoktól, lelőhetem az erősítőt, vagy indíthatom a Xenon inváziót. És természetesen az állomás mellett guberálhatok is.
Plusz a terrán fronton felvehetek valami ügynököcskét is a nőci állomásán. Azt nem tudom, hogy ez időhatáros feladat volt e vagy a yaki sztori bizonyos része aktiválta. -
Jóózsf István #5259 Elmentheted minden egyes modul komfigurációját, amiket felraksz rá. Jobbra fent van egy floppy ikon. Vagy mondhatod neki, hogy legyen magas, közepes vagy alacsony a beépítettsége, fegyverek minősége ereje és akkor felteszi a játék. -
Nem olyan nagy dolog az, nem kell hozzá mod.
Egy modulra úgysem fér fel mind.
Egy modulon beállítod, majd lemented a beállítást.
A többi modulon meg csak kiválasztod, amit lementettél.
Sőt, ha megcsinálod a beállítást a legelső modulon, majd azt másolod, akkor eleve a beállításokkal másolja.
Még egyszerűbb. -
mumoka 2012 #5257 Defence station építés nél nincs valami mod a sok fegyver felpakolásra mert ha úgy 100 kell fel tenni az fél nap. ?