X4 - Foundations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Az X4 NEM LEHET ROSSZ! Ha mégis az lesz, akkor vége is lesz a világnak. Kivágom a kukába a pc-t és veszek egy tabletet olvasgatni. (Meg egy olvasószemüveget is!!! <#awink>#awink>)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ebben a videóban jól össze van gyűjtve, hogy mi a gond az SC fejlesztésével:
Utoljára szerkesztette: Pares, 2018.11.25. 17:07:19
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ON:Most pedig bírjuk ki péntekig, meglátjuk, milyen lesz. Én rosszat nem várok, sőt örülök, ha ismét repülhetek valami nagyobb hajóval, mint egy porszem (Skunk)<#nyes>#nyes>
Teljesen nyílt a fejlesztés, így folyamatában részt lehet benne venni, aminek az a hátulütője, hogy a hibás részeket is azonnal látod, míg egy kész játéknál -jobb esetben-, ha vannak is bugok, azok már nem olyan mértékűek mint a fejlesztés közbeniek. Csak mivel azokat a zárt fejlesztés miatt nem látja a játékos, kimarad belőle és negatáv hatást sem fog kifejteni. Ha belegondolsz abba, hogy a XR is évekig készült majd megjelenéskor még félkész volt -csak ezt az SC-vel ellentétben késznek hazudták-, és további 2,5év kellett ahhoz, hogy tlajdonképpen késznek legyen mondható, akkor már annyira nem is tűnik soknak az SC fejlesztési ideje. Főle ha figyelembe vesszük azt is, hogy az X-ben egyetlen planétát sem kell generálni, hegyekkel, völgyekkel, növényzettel, létesítményekkel stb. Ennek ellenére évekig fejlesztgették.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.11.25. 14:45:40
Ne értsetek félre, én nagyon szeretném, ha egyszer elkészülne, mert korszakalkotó lenne, de ahhoz, hogy ebből valaha egy ténylegesen játszható játék legyen, értelmes játékmenettel, ahhoz más üzleti és fejlesztési politika fog kelleni, ami nem az új fícsörök és pénzért eladható hajók készítésére koncentrál, hanem a meglévőkből egy játék készítésére.
Most vettem 6 euróért a BZ2 remastered verziót.
X universe Home, sweet home
Sőt látom, hogy iszonyú jól néz ki az SC, na de mennyiért?
Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.11.25. 09:53:02
Próbálgatom két napja, de nem lettem bele szerelmes. Gigantománnak sem érzem. Persze én egy rendkívüli fantáziával megáldott telhetetlen ifjú vagyok!
Ja nem.
Nem tetszik a hajó irányítása. (ízlés dolga)
Nem értem miért kellett ez az interakció bűvészkedés. Szerintem totál felesleges. Talán a hajón belül van némi létjogosultsága, mert így könnyebb kezelni azt a 6-7 kijelzőt, amiből 3-4 szintén felesleges. De ez csak erre a kipróbálható hajóra igaz. (gondolom)
Sok a felesleges parasztvakítás-álficsőr Elfedik a meztelen igazságot: Ez a játék sosem lesz kész! Kicsit fura ezt így kijelenteni, mert a maga egyszerű jelentésében; De igen! Ha meg azt vesszük, hogy mennyi lehetőség van a játékban, a büdös életben nem jutnak a végére! És ez nem pénz kérdése.
Sokan azt hiszik, hogy ellendrukker vagyok. Pedig nem. Nem azért regisztráltam az rsi-nél, (Három éve!) hogy precízebben fikázhassam a játékot, hanem mert egyszer szeretnék vele játszani!
Szóval vártam a csodát most pénteken, de csalódás lett belőle.
Pozitívumként el kell mondani, hogy sokat javítottak a sebességen. Egy-két hete telesírták a fórumát, hogy: Játszhatatlanul lassú. És azt csak a kemény alfás mag használta. Most meg odadobták a világ elé, ebek harmincadjának és lőn...!
SC-t viszont ne bántsd, az brutál módon készül! Most jött ki egy újabb verzió amibe már tettek bolygót is, és komolyan álleejtős az a gigantomán jelleg, amit már most mutat magából az a játék. Az más kérdés, hogy még évekig nem lesz teljesen kész, de éppen azért jó az X, mert addig bőven lesz mivel játszani. .
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.11.24. 23:17:15
Igazából a hivatalos fórumon akárhányszor feljön a bolygólandolás téma, mindig a BZ2-t hozom fel, hogy valami ahhoz hasonlót lenne érdemes kivitelezni, noha még halvány esély sincs rá 😄
A demó az olyan lenne, mint egy étel/ital kóstoló. Igaz, azt sem nagyon lehet, pedig ezeknek hagyománya volt. Ma már nem erről szól a fáma. A lóvé mindenek felett. Kicsalni a vevőből/potenciális vevőből, majd eltűnni vele. Persze rossz helyen mondom, hiszen az Egosoft sosem csinált ilyet. Sőt! Megdobtak ingyen DLC-vel is.
Várjuk ki a végét, ne találgassunk. Én meg sem néztem nagyon hogy milyen lesz.
Egyszer elkövettem egy nagy hibát, meg is bántam. A Subnautica-val voltam így, hogy mire megjelent, meguntam és lefikáztam, jogosulatlanul. Nem jó előre megvenni vagy nem szabad vele játszani. Türelem kell.
Most is egy 20 éves címmel tolom: Battlezone 2 <#vigyor>#vigyor> Ebből csináltak egy felújított változatot. Amíg meg nem jelenik az X4, addig ezt tolom és várok.
Továbbá elterelem a gondolataim, hogy mennyire hiányzik nekem Kenya és a párom.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2018.11.24. 22:02:21
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.11.24. 19:30:20
Mindegy, engem csak az érdekel, hogy jó nagy hajóm legyen és lőhessek!
We brake for nobody!
Továbbá a Steam-en, illetve a facebook oldalukon van még néhány egyéb promóciós kép.
Valóban, sokan nem értik a hype hiányát, annyira alapvető jelenség lett mára.
Alig várom már az első mentést...
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2018.11.24. 13:17:06
Aki már kifizette, annak ez így rendben is van. Aki meg bizonytalan, az úgyis megnéz néhány jücsüböt!
Olyan mint a conan érzés. 2009 első napok. Az angol aki rámír akkor még nem értettem. Aztán egy magyar ismerősnek köszönhetően akinek az első volt én is bekerültem egy csapatba kicsi volt a jó dolgok nem tömegrendezvények. Majd a napokra mikor már tudtam vége lesz, a magyar barátomra aki már egyedül logolt be esténként kereste őket de már nem voltak ott. Nekik köszönhetően megtanult angolul egész tűrhetően. Tudtam vége lesz, ahogy minden véget ér az életünkben egy nap addig élvezni kell. Nekem se ment nehéz volt elengedni végül még úgy is tudtam véget ér. Az X széria nem ez a szint de tudom sokaknak mit jelent.
Azért írtam magamról, hogy hamarosan vége, mert azért életem is van, mármint a valóság, ráadásul nem is unalmas, így lehet hogy a jövőben már nem fogok 2-3 ezer órákat lejátszani ezzel a címmel <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2018.11.23. 20:33:49
Vagy egyszerre két gépen is tolom...
Igazából niincs értelme az élővételnek ma már, hacsak nem valami extra limitált díszdobozos kiadásról van szó. Sima digitálisnál az a pár nap nem oszt, nem szoroz, a készlet pedig soha nem fog kifogyni úgy, mint anno a CD/DVD korszakban egy sikeresebb címnél.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.11.20. 16:01:55
Nem tudom, meg szeretném venni, mert óriási fan vagyok, de... Nagyon félek én is, hogy Rebirth módjára lesz kivitelezve a játék.
Sok dolog miatt a mai napig kérdőre vonják az Egosoft-ot, többnyire még mindig a Rebirth kiadási állapota miatt, de találnak más okot is (néhol jogosat), ahol beléjük köthetnek. Tudom, hogy az Egosoft már kiérdemelte a tiszteletet. Viszont, ha most is olyan félkész/idegen megoldásokat alkalmaznak majd, mint a Rebirth-ben, akkor ez még mindig nem az én játékom lesz.
És igen, próbáltam a Rebirth-öt, sőt, mai napig próbálom megszerettetni magammal és lenyomni a torkomon, hátha... De nem sok sikerrel. Valami nincs vele rendjén, ami elidegenít engem tőle. Nem tudom pontosan megmagyarázni, hogy mi. Talán a szériához idegen megoldások a kereskedelemben és alap menedzsmentben a bibi.
Utoljára szerkesztette: tomonor, 2018.11.20. 10:28:22
Na mindegy, csak ahogy ezt írtad, akkor most próbálom eldönteni, hogy átok vagy áldás az számomra, hogy soha nem cigiztem! Én utóbbiként élem meg, mindenesetre. :-)
Az apám mondja mindig magáról: már nem dohányzok, már nem iszom, már nem nőzök, akkor meg minek élek?? <#nyes>#nyes>
Tomonor: én ezt az illat mizériát nem veszem észre, de nincs köhögés és orrfújás, jól alszom, és nem vagyok ideges.
ON: X-ezés közben meg csak akkor gyújtottam rá, ha unalmas volt vagy várnom kellett. Akció közben nem volt időm...gyorsan kellett hajót foglalni.