2093
escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
#369 Ennek már semmi köze ahhoz amit anno évekkel ezelőtt beígértek -
Paladin #368 A mostani küldetések mellett, amikor megjelenik, lesz benne egy fő sztoriszál küldetésekből. Nem nevezném kampánynak.
-
JonasSandor #367 Ja akkor szívás, de ígértek valami kampányt is hogy lesz benne. -
Kissssss0 #366 kalózkikötőben van fen valami eft szerűség de nincs hozzá crack... én nem erőlködnék ilyennel. -
#365 Milyen kampány? Ez egy multi lövölde. -
JonasSandor #364 Írták az egyik fórumon hogy kijött a kampánya amit ígértek és már nemcsak multival lehet tolni. -
Paladin #363 Részeg vagy? -
#362 -
JonasSandor #361 Mai nappal megjelent a játék, azonnal jött is a virágbolti verziója. Ezek szerint nem volt rajta denuvó. -
Rony94 #360 A legegyszerűbben úgy lehet értelmezni hogy hol a kijárat, hogy ahová lespawnolsz, annak a pályarésznek az ellentétes oldalán lesz a kijáratod. De ha így se megy, akkor vegyél térképet a dokitól (azt hiszem tőle lehet), a térképen pedig írnia kell hogy melyik kijáratnak mi a neve. Ezt vagy tanulmányozod, vagy lefényképezed telóval. Aztán mikor lespawnolsz valahova, lenyomod az O betűt és írja jobb-fent hogy mi a kijáratod neve. -
priluki #359 Igen tipikus.. 1 bug a 93245823-ból , én is találkoztam vele, egy kijutás ami fix erre a foshalmazra.. az uninstall :D -
Paladin #358 Na akkor az viszont bug, mert annak fix extractnak kellene lenni.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2019.08.05. 08:15:14 -
#357 Tapasztalatom szerint Crossroads nem fix. Legalább vagy 5 alkalmam volt már hogy nem tudtam kimenni rajta. -
Paladin #356 Minden map-on vannak fix kijáratok, amik mindig működnek, és vannak olyanok, amik időszakosak, és/vagy feltételhez kötöttek.
Boiler side-on a ZB-1011 a fix, Customs side-on meg a Crossroads és a Tralier Park.
De a wikin van teljes lista. (Meg egyébként is nagyon jó a wiki, nem lehet élni nélküle :) )
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2019.08.04. 18:30:49 -
#355 Próbáltam fejből összeszedni kb. ez a lista. Én se vagyok még teljesen profi még ebben.
Smuggler boat: Ott van a hajó és ég a tűz parton a szikla előtt.
RUAF Checkpoint: Világít a nagy reflektor az kapu felett.
Dorms V-EX: Ott kell állnia a terepjárónak, fejenként kell 3000 rubel és csak 1x használható.
ZB-1012: Szintén a reflektornak égnie kell a lejárat tetején.
Old Gas Station: Zöld fáklya ég az ajtó előtt. Elviekben ez is csak 1x használható, de van hogy bugol, szinte soha nem ehhez megyek PMC-ként.
Illetve ha egy normál kijáraton is, mint pl. a Crossroads túl sokan kimentek már akkor néha nem enged ki. De a Trailer Park az mindig kienged, szintén a ZB-1011. -
Bence450 #354 Sziasztok!
Customs mapon egy olyan problémába ütköztünk, hogy 3 extraction point-nál sem lehet kimenni. Ez miért van ? Mihez van kötve hogy kijuthassak a mapról? Kell valami item vagy csak bizonyos időpontokban lehet kijutni? Tegnap kezdtük és ma találtunk 3 kijutási pontot is és egyik sem működik. Bug vagy mi vagyunk bénák?: -
undY1ng #353 Hogy áll a játék? Még kb. féléve (vagy több) kérdeztem róla, akkor mintha azt írtátok, hogy várjak egy esetleges OBT-re? De lehet tévedek.. -
#352 Akkor mar kezdem erteni,meg nem tartok ott kuldikben... -
Paladin #351 Ne csodálkozz, idióta módon nyúltak hozzá a küldikhez. Most a Stirruphoz pistol kill kell, ami oda kényszeríti azokat is, akik nem szeretik a pvp-t annyira, és nem jók benne. -
#350 Tele van most vele a factory,sök nyomorek kis pocso.... -
Paladin #349 Working as intended ;)
Csak ne lennék benne annyira sz*r :)
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2019.04.11. 22:29:53 -
#348 Cserébe lelő valami kemper :D Szoktam szeretni, de ez ilyen. -
#347 Tudom tudom a singleben nincs pénz, de ez aránylag jól is néz ki és lassan hiány van már az értelmes jóféle fpsekbel. Ez singleben sokkal jobb volna, de ők tudják -
Kissssss0 #346 már elég régóta lehet rajta érezni... már egy jó ideje mást se csinálnak csak content spsammolnak meg néha javítanak egykét bugot és gyártanak őt másikat az előzőek helyére.
sajnos ez a játék a stabilitás problémákon és a hulladék netkódon fog elbukni, már egy éve nézek nagyobb tarkov videókat készítő youtubereket de kb majdnem mindegyik videóban mást se látok mint hogy az ellenfél átmegy laggington módba és elkezd teleportáli fel alá, vagy lefagy néhány másodpercre a játék egy tűzharc közepén te meg elsuttogsz egy gyors miatyánkot hogy még életben legyél a vagyont érő felszereléseddel, vagy a másik "kedvencem" mikor a fegyveranimáció pl újratöltés közben lefagy te meg ott állsz teljesen végtelenül.
hát kösz nekem ilyenek nem hiányoznak. -
Paladin #345 Persze, hogy sok minden hiányzik még. De azért nem az van, hogy ha háromszor felveszek egy küldit, akkor azt egyszer talán be tudom fejezni anélkül, hogy bug/crash megakadályozna ;)
De ez normális, SC még alfa. -
#344 Messze van még a késztől, még mindig különálló mapek vannak nem pakolták egybe az egészet. Az elég nagy falat lesz azért. Bunker sincs kész, meg még jó pár dolog. -
Paladin #343 Azért az sc-hez képest ez szinte kész van ;)
(De ebben nincs semmi fura, névleg sincsenek ugyanabban a fejlesztési stádiumban)
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2019.04.11. 14:17:28 -
#342 Ezzel is mint az SC-vel már most is lehet játszani, bár nyilván a tesztelés a fő szempont mert vannak bőven hibák. Viszont legalább idejekorán derülnek ki és nem megjelenés után.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.04.11. 11:16:23 -
Munkie #341 Azert azt meg kell jegyezni, hogy mar most tobb tartalom es jatekido van benne, mint a legtobb BF/COD -ban (noha ezek lehet nem jo mertekek, mert a minoseguk evek ota csak lefele ivel) -
#340 0.12... Star Citizen szagot érzek Majd ezzel is 2050-be lehet játszani mikor már senkit nem érdekel :) -
TomStorm #339 Kijött a nagyobb 0,12 Patch elötti 0.11,7 Update(Wipe mindenkinek).
Dragunov is bennt van
Uncensored kis Film18+:
Patch Notes:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hozzáadott tartalom:
Érkezik az SVDS!
VPO-101M Vepr is bekerül
DT MDR is jön
Részeletesebb infó a gyógyhatású tárgyakról a menüben
Tovább fejleszett régi küldetések, új mechanizmusokkal
Hozzáadva egy új feltétel néhány küldetéshez "találd meg a raid alatt", ami azt jelenti, hogy ha valamit gyűjteni kell és leadni, akkor csak az fog számítani amit a raid közben találtál és ki is hoztad (kijöttél vele vagy a konténeredbe tetted). Ha pl ugyanazt a tárgyat meg is tudtad venni, az már nem számít.
Újabb USEC hang!!! (csak hogy ne mindenki Bear legyen...:D )
Felújított és új hangok a kezelőfelületen
A Labhoz már csak kártyával fogunk hozzáférni. (Amit valszeg venni kell majd)
Új fegyveralkatrészek és kiegészítők, több mint 100 új tárgy összesen!!!
Új páncélok, sisakok arcvédővel, mellények, hátizsákok
Új 9x19 AP 6.3-as lőszer
Az SKS-t is egyesével tárazzuk be majd.
Optimalizációk:
Javítottunk számos problémát ami fagyásokat és stutteringet okozott (magyarul jobban fog futni, nem kellene akadoznia)
Desync-el kapcsolatosan sok dolgot kijavítottunk
Customs- pálya optimalizálva
Interchange- pálya optimalizálva
Az eső is optimalizálva
Ai viselkedési algoritmus is optimalizálva
AI fejlesztések:
visszavonuló botok, mielőtt bejönnek a szobába már nem zárják be először az ajtót, hogy ki tudják nyitni...
Ajtónyitás javítva, már nem fogja visszatartani a botot és csak nyitogatni az ajtót (pl LABon a pincében gyakran szokták csinálni ezt az egyik ajtóval, nem jön be csak nyitogatja...)
Már nem ragad be a bot és járkál egy helyben a zárt ajtó előtt a Dormnál
Kijavítva a beragadó Scav főnök a Dorm egyik kijáratánál
Javítva, hogy a bot nem áll odébb ha oda akarsz állni a helyére (ergo leblokkol pl egy bejáratnál)
Kijavítva, hogy egy bot remegni kezd ha egy player közel megy hozzá egy online raidben.
Kijavítva:
A gránát már nem sebez falon keresztül egy hiba miatt
A kliens nem akad meg egy nyitott chat ablak miatt ha az több mint 50 üzenetet tartalmaz
A villanó gránát már vakít a dróthálón és üvegen is keresztül, ez eddig egy hiba miatt nem így volt
Már nincs lenyíló menü a pénznemekkel mikor bezárod a szűrő menüt
Már nem lehet a kamerát túl közel vinni a falakhoz
Lehet lesz hallani a villanó gránát hangját ha feletted v alattad lévő szinten használták
Nem lesz több repedés a 100%os állapotú arcvédőkön
Kijavítva az a hiba, hogy ha levettél egy kiegészítőt a fegyverről, de az még látszólag rajta maradt a fegyveren ami pl egy hullán volt
A tárgyak ikonjainak megjelenítése kijavítva
Már nem lehet egy hullán több helyet egyszerre átkutatni
Már nem csavarodik ki a kezünk ha kinyitjuk a hibás pénztárgépet Interchangen
Kijavítva a "Notification manager has been [dropped] by server error with code: 504" hiba raid közben
Kijavítva a biztonsági ajtó hibája a LAB parking lot kijáratánál
Nem lesz többé az a glitch, hogy a stamina levonása nélkül mozogtunk
Kijavítva az az akadozás mikor Labon bespawnoltak a botok
FoV (látómező) okozta hiba javítva mikor nálunk volt egy Tactical 3-24?42 FFP távcső több másikkal egyetemben.
Kijavítva a Lab töltése közben fellépett hibák
Kijavítva az ismétlődő hiba az offline raiden: "NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object BetterAudio.ReleaseQueue (.BetterAudioQueue queue)"
Kijavítva az a hiba, hogy nem sérültünk mikor a fájdalomcsillapító hatása alatt fekete lábban futottunk
A fegyver ikon már lehet olyan pozícióban a fegyver slotban hogy ne érjük el
Kijavítva az a hiba mikor a játékos eldobott egy fegyvert amit egy bottol szedett el
A részletes információnál a szöveg már nem fedi át egymást ha túl gyorsan méreteztük át az ablakot
A testrészekből keletkezett fájdalom effect már nem jelenik meg többszörösen
Megszüntetve az a hely ami elteleportálta a játékos Interchangen ahogy a lifthez ment
Ha sorban nyitjuk meg az részletes info ablakokat már minden tárgy képe meg lesz jelenítve
Kijavítva az a hiba, hogy a megnézett üzenetek után nem tűnt el az új üzenetet jelző ikon
Kijavítva az a hiba, hogy ha az internet megszakadása után visszaloggoltunk nem kaptuk meg az üzeneteket
Ha a bolhapiac nézegetése közben hívtunk meg valakit a barát listára akkor az helytelenül jelent meg a listán
Kijavítva az "install" és a "remove" menük
Kijavítva az a hiba ami akkor jelent meg mikor elfogadtuka "Misinformation" küldetést
Kijavítva a "Can't get inventory to confirm callbackId:0|" hiba mikor az ellenfél arcvédőjét találtuk el
Kijavítva a Graphics Error.CopyTexture could not find destination D3D11 texture object hiba
Már jó az ütközés vizsgálat a köveken, Woodson
kijavítva az a hiba amikor Woodson egy hasaló játékost kitoltak vízből a csónakba
Már nem lehet bejutni a vasúti raktárépület alá Woodson
Kijavítva az ütközések probléma Shoreline-on
Megoldva a culling ( nem látható tárgyak elrejtése) Labon.
Nincs több vizuális hiba a különböző tárgyakon megjelenő árnyékokkal
Már nem húzódik be a kép széle a zúzódás effektnél
A Gunsmith 9es küldi kijavítva
Egyéb lokalizációs javítások
Kijavítva a párbeszédek, az új üzenet ezentúl alul jelenik meg, nem felül
Már nem tudunk két fülest feltenni
Már nincsenek hibás előnézeti képek megjelenítve a bolhapiacon
Már megjelenik mindegyik fegyver a bolhapiacon amelyikre jó az a kiegészítő
4k felbontásban nem volt megfelelő a fegyver megvilágítása moddoláskor
A raidben megvizsgált tárgyhoz köthető hiba javítva
Kijavítva az a hiba mikor egy közelharci fegyver nem sebzett offline raidben.
Kijavítva az a hiba mikor egy közelharci fegyver gyorstámadás nem okozott sebzést online játékban
Kijavítva az a hiba mikor az irányzék lehajtott állapotban volt a moddolási képernyőn
A késői spawnoláshoz köthető hiba javítva
Különféle egyéb az ajtó desync-je okozta hiba javítva
Egyéb kisebb hibajavítások és kisebb fejlesztések
Megváltoztatva:
A fegyverek visszarúgása megnövelve átlagosan 30%al (Mielőtt rinyálni kezdtek, ezt már jó régen megígérték, hogy folyamatosan fogják emelni a recoilt---Settenke)
A dögcéldula ikonjának bal alsó sarkában megjelenik már a dögcédula szintje (végre véletlenül nem fogok leadni 40es dögcédulát mikor 10est is le lehetne...)
Ha hasonfekve tárazunk újra akkor már közben fel lehet állni
Mechanic Gunsmith küldijei megváltoztatva az új kiegészítők és paraméterek miatt
A páncélszekrényekben több tárgy lesz
A pontosság megjelenítése megváltoztatva a raid utáni ablakban (eddig nem mutatott rendes értéket)
Az NVG képalkotása megváltoztatva
A mozgási sebesség beállítása most már maximum lesz ha sprinteltél ha az előtt lassúra volt állítva
Javítások a statisztikai képernyőn
A javításkor kifizetett összeg már nem a karakternél lévő pénzből lesz levonva hanem a stashből.
A küldik tapasztalati pont jutalmazását kiegyensúlyoztuk
A golyótól származó törések esélye megnövelve
A páncélok és sisakok sérülésállósága megnövelve
Lőszercsomagok méretei megváltoztatva
A lőszer tároló doboz belső mérete növelve 7x7-re, eddig 6x6 volt
Egyéb hiba javítások és játékegyensúlyi változtatások a tárgyaknál
Javítások és váltotatások a kereskedők által kínált javakon.
A mechanikai (fém) kulcsok helyett már kártyaolvasók és kódkártyák lesznek Labon
Customson új loot helyek.
Interchangen a KIBA üzletben a zsákmányt felturbóztuk
A botok lőszer készlete javítva. (Nem lesz kifogyhatatlan lőszerük... végre) -
priluki #338 én 1,5 éve "próbálgatom" van benne kb 400 órám,de csak mert az első időkben hasra estem a részletességtől stb.. de maga mint fps nem jó, realisztikusnak készült de közel sem az ,értem itt a sebzés , valamint végig az volt az érzésem de akkor még magamnak se vallottam be ,hogy egy dobókocka dönti el most élsz vagy halsz,és tényleg.. csíterek is akadnak sőtt ,streamerek is legális csitelnek pl (macro) .. most úgy vagyok vele 1-2 havonta előveszem hátha javult ,de eddig nem, számomra így vicc kategóriába tartozik,
de nem azért mert szar lennék ebben a játékban de olyan dolgokat produkál és nem ritkán ami nekem nem fér bele.. ,egyépként 2003 -óta fps-ezem.
Utoljára szerkesztette: priluki, 2019.03.27. 16:06:40 -
T800 #337 Aha szoktam, Kottont pl, de már annyira pro mindenki, olyan könnyeden játszanak vele mintha tök egyszerű lenne. (Hosszas gyakorlás után biztosan, de én kezdő fejjel azt se tudom hova nézzek, ha rámlőnek...) Nincs itt olyan közösség aki szívesen játszik, vagy "készít" fel kezdőket játékra? Tavaly emlékszem volt valami Sherpa program, nem tudom az magyar szinten létezik e ?! -
#336 streamereket szoktal nezni,mert ott lehet fejlodni es tanulni?! -
T800 #335 Mondjuk most megnéztem, és egy picit részletesebb videó is létezhet? Vagy ez az egy dolog amit lehet csinálni kezdőként? -
T800 #334 Szia!
Köszi a videót. Viszont ez már 1 éves. Vagy aktuális még benne minden megoldás? Sok külföldi beginner videót néztem, de azóta sok minden változott a játékban.
Köszi a választ előre is! -
#333 -
T800 #332 Sziasztok!
Van aki tudna nekem abban segíteni, hogy hol találok olyan leírást, vagy videót ami a nagyon amatőröket segítheti? Pár hónapja már játszom a játékkal és gyakorlatilag 0 sikerélményem van. Az, hogy lelövök valakit isteni szerencse és hogy valami értékelhetőt ki tudok hozni a pályáról az már gyakorlatilag megint a nullával egyenlő. Nem CS:GO ból szabadultam, inkább a lassabb játékmenetű játékokat preferálom mint a Squad, Arma, Dayz stb... Próbálok itt is lopakodva játszani, az sem jó, ha rohanok az sem jó... Nem mondom, hogy kezd elmenni a kedvem tőle, csak valami segítség után kiáltok... Aki itt játszik már régebb óta, ő hogy kezdte el? Milyen tippeket tudna adni?
Köszi a válaszokat előre is!
Üdv :) -
Nicco #331 Sziasztok! Én szeretném eladni a Standard Edition verizómat. Nem azért, mert rossz lenne a játék, hanem mert egyszerűen nekem nem jött be, nem vagyok benne elég jó :) Ha érdekel valakit, keressen meg itt vagy privát üzenetben. Irányár: 8 000 Ft. -
#330 Üdv. Hétvégén vasárnap lesz egy beszélgetés pár stremrrel a Fallout 76 ról valamint a Tarkovról. Az adásban ki lesz sorsolva egy Tarkov Standard csomag is.
Az adás előzetese
Köszi, akit érdekel szeretettel várjuk.