2107

escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
undY1ng #583 Pont ezért is írtam. Ez milyen szar már.... Pedig először vágtuk le a bosst. :(
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.02.10. 12:58:56 -
Nézd meg amit #561 ben linkeltem. Illetve amit írtam, az ugyanolyan desync volt mint nekem. Neki kb 1 mp vel előrébb volt a játék mint neked. -
undY1ng #581 Szerintem találkoztunk egy csalóval. Custom Dorms. Gyerek úgy sebzett, hogy már rég fal mögött voltam, utólag sebződtem... Aztán rámfutott, én még nem láttam meg haver se de mind a kettőnket 1 pillanat alatt ledarált. Tudom, hogy át lehet lőni ajtón, de ez a gyerek nem volt leggit az tuti. -
undY1ng #580 Tegnapelőtt vagy 30 másodperces lag volt a map szerverén. Azonnal indultunk is kifelé, haver el is halálozott, mert ugye scav-oknak nincs lag. :D Én épp hogy túléltem. -
Twitteren dobtak ki 2 tweetet is a héten, hogy baj van a játékba való belépés stabilitásával és, hogy keresik a megoldást. Engem nem szokott sűrűn kidobni pedig én is oroszokon játszom. Annyi hogy én úgy választok szervert, hogy a ping mindig 100 alatti legyen, ha te a 200 asokat is berakod azzal lehet gond játék téren, de attól kidobnia nem kellene. Bár olvastam olyat még talán egy éve, hogy vannak kifejezetten szolgáltatók akiket nem szeret valamiért a BSG, de ezt én csak mendemondának tekintettem. -
Eh.. kezd fárasztani a dolog. Ha véletlenül nem halok meg, jönnek a killek és agyig megrakva közeledek a kijárathoz, 90% ban kidob a játék. Nem is enged vissza, ad egy hibaüzit : LINK NEmtom, lehet nem orosz szervereken kéne játszanom :)
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.02.09. 16:32:44 -
A Barter Trade-ek mindig működnek, de azoknak is van általában egy max mennyisége amennyit készleten tart az árus, fent az árus nevénél látható egy visszaszámlálás hogy mikor tölti fel újra a készleteit. Van amelyik Barter megéri, valamelyik olyan hogy ha eladod Flea Marketen a dolgokat amiket kér, abból simán megveszed a Flea Marketen a fegyvert olcsóbban. Érdemes mindig csekkolni előtte. Trader-t fejleszteni úgy szoktam, hogy van ez az okos kis lista ebből kinézem melyik cuccot érdemes megvenni tőle és vissza eladni neki. Pl Ragman-nél lepörgöttem egy rakás Paca armor-t, Skier, Mechanic meg Prapor közt azt csináltam, hogy megvettem a Saiga-9 et Skier-től és mindig annak adtam el akit épp húzni akartam. Therapist ot én úgy húztam, hogy meglett a LVL 2, amihez úgyis költesz eleget és utána megvettem tőle 1.4 millióért a Lucky Scav Junkbox-ot. -
sebi89 #576 Sziasztok
Kezdőként lenne egy kérdésem, az árusoknál vannak olyan cuccok amik nem rubelért mennek hanem vinni kell értük valamit, pl Prapor 5 elosztóért egy pp19-01, ezek a cserék csak egyszer működnek? Vagy ahányszor viszem az 5 elosztót mindig ad egy PP19-et?
Illetve ezeket érdemes csinálni, gyorsabban fejlődök a tradernél?
Köszi a segítséget -
Kissssss0 #575 nem túl sok játékban lehet látni ezt a "anti camper" megoldást sajnos, amit példának feltudnék hozni az a régi kedvencem a zombie panic source, ha túl sokat rejtőzködsz túlélőként akkor előbb utóbb a karaktered elkezd zajt csinálni ami elárulhatja a zombiknak hogy körülbelül merre is lehetsz. -
Nemtom hol játszol de cseréljünk, én örülnék ha kemperek lennének, én nagyrészt mindig rohangáló mindenre támadó emberekkel kerülök szembe. A 80-100 órára annyit mondtok, hogy én közöl 500 órával értem el azt, hogy 1 mapat nagyon jól vágok 2 másikat úgy nagyjából, a többin meg eltudok tájékozódni. Az a 100 óra kb a tutorail szint :D
Pályára soha ne menj be úgy, hogy fogalmad sincs hova kell menni a küldihez, az egyenlő a halállal. Előtte offline módban szépen menj be keresd meg a helyet, keresd meg az item-et vagy ami kell és utána menj csak be normál játékra. Alapból is érdemes minden pályába beletenni vagy 5-10 offline kört hogy megszokd, pl. 5 Scav nélkül és 5 Scav el, hogy szokd merre spawn-olnak és mászkálnak.
Kemperek ellen is igazából csak a játékismeret ment meg, vannak ismert kemp helyek amiket ki lehet játszani. Persze az mindig előfordul hogy befordulsz egy sarkon és vki random arcon lő, ez ellen semmit nem tudsz tenni ez tényleg benne van a játékban.
Ami nekem zavaró az elmúlt 3 napban, hogy minden 3. körömben erős desync van, értem hogy most volt patch meg szerver fejlesztés, de ez azért zavaró. -
Vagy, vakarózna, fingorászna néha :D -
Kissssss0 #572 vagy csak egyszerűen a sokáig egy helyben álló embereknek a karaktere elkezdene kisebb zajokat generálni bizonyos idő eltelte után, pl dumál valamit halkan, matat valamit, stb... -
Mondjuk annak én is örülnék, ha az olyan játékosokat, akik nagyrészt nem mozognak, vagy csak egy kis területen helyezkednek 1-1 játék alatt, azokat egy szerverre pakolná mindig a rendszer... Így a sok kemper kepelhetné egymást... :-P -
Eh, nem nagyon mennek a küldik. Mire megtalálom hova kell menni, mit kell tenni. megkeresni, elhozni stb.. mindig leszednek mire odaérek. Főleg Factory-ban. Sajnos egyenlőre a tapasztalatom, hogy a gama a camperek játéka. Lehetetlen elkerülni őket, elbújnak egy nehezen belátható rejtekhelyen és várnak mozdulatlanul. Kivédhetetlen. Persze nyilván ez is a játék része. Már nem töröm magam a jobb cuccokért, értelmetlen :). Bemegyek egy sima pisztollyal, rajta max egy lézer és lesz ami lesz. A camper így is, úgyis kiszed, mindegy mit aggatok magamra. Scavek ellen meg elég a 9x19 es PstGzh lőszer. Kicsit csalódás a játék. Maga a játék brutálisan jól ki van találva, rettenetesen jók a pályák, a pályatervezés, a fegyverek, felszerelések. Én vagyok kevés ide sajnos :). Tudtam, hogy nehéz játék, de bíztam benne, hogy 80-100 óra után csak belejövök majd. Hát nem :D. Mindig az a vége ha nincs nálam semmi érdekes, kisétálok akkor is ha az út közepén szambázok nyíltan, ha meg lenyomok pár kemény tűzharcot, felszedek pár jó cuccot mindig kiszednek egy bokorból, tetőről, akárhonnan, mielőtt kicsekkolnék. Ha lövöldözni kell, a Végén úgyis levadásznak ha hallják hol megy a hacacáré. Csak meg kell várják amíg elindulok valamerre. No mindegy, próbálkozom. Mióta csak pisztollyal megyek, több a kill, a loot. Igaz még egyszer sem sikerült kijutnom úgy kb. 15-20 körből :D. -
És ugye ezekhez már jár a Gen4 vagy a Zhuk-6 armor, meg a drága lőszer és társai. Szóval ez ilyen mindent vagy semmit játék. De nem muszáj ennyit költeni én tegnap kinyírtam 1 szál mosinnal egy Reap-IR thermal os RSASS os gyereket, utána meg SKS-el egy egy sima RSASS ost, szóval nem a gear teszi a playert, az csak segít. -
undY1ng #568 Szóval nagyon bele kell nyúlni a pénztárcába... Bár a Hideout fejlesztés mellett mi másra is kellene fogyasztani a lovettát...
-
Paladin #567 Köszi!
Akkor felkészülök az akcentusára lelkileg :) -
Pestily csinált összefoglalót belőle, onnan szedtem össze. -
Paladin #565 Hol láttad az összefoglalót?
Máskor szoktak írni emberkék ilyesmiket, de mostanában nem találtam a live-ok után. Csak a magyar közösség fb-jén volt egy post, annyit találtam.
DLC-t remélem is, hogy nem sunnyogják el, az EOD egyik fő vonzereje volt számomra :) -
Néztem egy összefoglalót a Tarkov Live-ból, volt benne pár érdekesség.
Ha kijön a játék lesznek DLC-k majd. Elsőre 7 van tervben, de túl sokat nemtudunk róla, lesz havas, lesz scaves. Amit viszont előre megmondtak, hogy akinek Edge of Darkness van annak minden DLC ingyenes lesz a jövőben.
Terveznek egy Therapistnek fizetős opciót ami megmondja, hogy mi ölt meg, hol talált el és milyen kaliber volt, ez néha jó lenne, amikor fogalmad sincs mi történt.
Interchange-re fény rendszer átalakítás, Shorline-ra Scav boss.
Meglesz a Weight system frissítése, 50 kilóval a hátadon nem fogsz tudni csak úgy rohangálni mint eddig.
Meg még egy rakás dolog, de azok inkább a nagyon távoli jövő szóval nem írom le. -
Jobb click linked search, és lesz ott face shield, fejből talán Multihit Ballistic Visor vagy vmi ilyesmi. De sokat ne várj tőle, pisztolyokat meg shotikat megfog és kb ennyi. Ha fejvédelmet akarsz LSHZ-2DTM, Maska, Altyn meg a Vulkan ami játszik. -
undY1ng #562 Ami már ér is valamit fej/arc védő sisak és nem túl drága? Végigkerestem neten, hogy erre az LZSh light helmet-re, hogyan lehet visor-t tenni és sehol nem találom... -
Igen saját magam is tapasztaltam tényleg van desync és elég durván.
Az, hogy painkiller helyett a splint-re nyomtam az én hülyeségem volt, rosszul bind-eltem be őket. De amikor megszólalok, hogy miért nem mozdulsz ott már semmire nem reagált a karakter, meg előtte is látszik, hogy akkor sérülök amikor senki nem lő épp.
Random Desync -
undY1ng #560 Meg gondolom 5000-es szinten kb... :D -
Igazad van tényleg tudsz bétát tradelni nála, de iszonyat drága lesz. Jó pár millió. -
Az vmi más lesz sztem. -
undY1ng #557 Peacekeeper is ad el, bár lvl 4-en......... -
Sajnos 2 nagy van és mind a kettő küldis, az egyik nehezebb mint a másik, sőt az egyikhez kell a másik :D -
Jelenleg nincs még SICC-em mert lusta voltam venni, Docs+Dogtag-al járok. -
Paladin #554 Én inkább a sicc case-t szeretem. Nagyobb, és abba is sokféle dolog fér :) Bár azt nem tudom, hogy abba flash drive és hasonlók mennek-e. Viszont dog tag igen. -
undY1ng #553 Nagyobb pouch-ot hogy lehet szerezni? Tudom van az a nagyon hosszú Praporos küldizés, az nem játszik szerepet, se a játék nagyobb változatának a beszerzése (legalábbis egyelőre).
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.02.04. 12:30:39 -
Jaja, nekem most úgy van felosztva, hogy van egy keytool a Stash-ben, abban tartom a off raid kulcsokat és van egy docs case a gammában amiben viszem a pályára kellő kulcsokat és csomó értékes dolgot beletudok dobálni, pl. belépő kártyák, pénz, bitcoin, flash drive, intelligence, ssd egy rakás dolog. Főleg hasznos ha olyan helyekre mész ahol tudod hogy fogsz jó pár széfet loot-olni. -
Nekem most hétvégén folyamatosan disconelgetett, vagy épp el sem indult. Most nem tudom hogy jó vagy sem. -
Paladin #550 Ja, ha nagyon akarom, ezzel lehet mentegetni... de nem akarom ;)
Egyébként ahogy mondod: úgy kell megközelíteni minden extractot, hogy campert feltételez az ember. -
undY1ng #549 Szóval érdemes csak azokat a kulcsokat vinni amik az adott pályához fel is használhatóak. -
Nem lehet beletenni sajnos. A fagyással kapcsolatban sajnos nem tudok most nyilatkozni, mert nem igazán volt időm játszani mostanában, de érdemes felnézni redditen a tarkov témába ott tuti ott lesz, ha a patch miatt van. -
undY1ng #547 100% CPU használat... eddig épp, hogy 60-on ment.
Ui.: Keytool-t lehet tárolni a Doc case-ben? -
utolsó patch óta nem tapasztaltok fagyásokat?
kép kimerevedik, a hangokat hallom, van amikor alt f4 sem megy, windowsban közben minden ok, le tudok tabolni. -
A valóságban meg egy terep vagy elhelyezkedés miatt rád kényszerített helyen tudsz csak kivonulni egy területről például. Azért nem akadok annyi fent a dolgon, irritáló az tény, de ha emberi időben próbálsz kijutni akkor bőven van időd a legtöbb kijáratot körbepásztázni, hogy bújik e valaki valahol, meg ildomos gránátot hordani. -
Paladin #544 Hát ja, a campelést egyébként teljesen normális taktika, nincs is bajom azzal - az exit campet tartom csak rossznak, mert ott egy játék által rád kényszerített mechanikával él vissza valaki.