2093
escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
#569 És ugye ezekhez már jár a Gen4 vagy a Zhuk-6 armor, meg a drága lőszer és társai. Szóval ez ilyen mindent vagy semmit játék. De nem muszáj ennyit költeni én tegnap kinyírtam 1 szál mosinnal egy Reap-IR thermal os RSASS os gyereket, utána meg SKS-el egy egy sima RSASS ost, szóval nem a gear teszi a playert, az csak segít. -
undY1ng #568 Szóval nagyon bele kell nyúlni a pénztárcába... Bár a Hideout fejlesztés mellett mi másra is kellene fogyasztani a lovettát... -
Paladin #567 Köszi!
Akkor felkészülök az akcentusára lelkileg :) -
#566 Pestily csinált összefoglalót belőle, onnan szedtem össze. -
Paladin #565 Hol láttad az összefoglalót?
Máskor szoktak írni emberkék ilyesmiket, de mostanában nem találtam a live-ok után. Csak a magyar közösség fb-jén volt egy post, annyit találtam.
DLC-t remélem is, hogy nem sunnyogják el, az EOD egyik fő vonzereje volt számomra :) -
#564 Néztem egy összefoglalót a Tarkov Live-ból, volt benne pár érdekesség.
Ha kijön a játék lesznek DLC-k majd. Elsőre 7 van tervben, de túl sokat nemtudunk róla, lesz havas, lesz scaves. Amit viszont előre megmondtak, hogy akinek Edge of Darkness van annak minden DLC ingyenes lesz a jövőben.
Terveznek egy Therapistnek fizetős opciót ami megmondja, hogy mi ölt meg, hol talált el és milyen kaliber volt, ez néha jó lenne, amikor fogalmad sincs mi történt.
Interchange-re fény rendszer átalakítás, Shorline-ra Scav boss.
Meglesz a Weight system frissítése, 50 kilóval a hátadon nem fogsz tudni csak úgy rohangálni mint eddig.
Meg még egy rakás dolog, de azok inkább a nagyon távoli jövő szóval nem írom le. -
#563 Jobb click linked search, és lesz ott face shield, fejből talán Multihit Ballistic Visor vagy vmi ilyesmi. De sokat ne várj tőle, pisztolyokat meg shotikat megfog és kb ennyi. Ha fejvédelmet akarsz LSHZ-2DTM, Maska, Altyn meg a Vulkan ami játszik. -
undY1ng #562 Ami már ér is valamit fej/arc védő sisak és nem túl drága? Végigkerestem neten, hogy erre az LZSh light helmet-re, hogyan lehet visor-t tenni és sehol nem találom... -
#561 Igen saját magam is tapasztaltam tényleg van desync és elég durván.
Az, hogy painkiller helyett a splint-re nyomtam az én hülyeségem volt, rosszul bind-eltem be őket. De amikor megszólalok, hogy miért nem mozdulsz ott már semmire nem reagált a karakter, meg előtte is látszik, hogy akkor sérülök amikor senki nem lő épp.
Random Desync -
undY1ng #560 Meg gondolom 5000-es szinten kb... :D -
#559 Igazad van tényleg tudsz bétát tradelni nála, de iszonyat drága lesz. Jó pár millió. -
#558 Az vmi más lesz sztem. -
undY1ng #557 Peacekeeper is ad el, bár lvl 4-en......... -
#556 Sajnos 2 nagy van és mind a kettő küldis, az egyik nehezebb mint a másik, sőt az egyikhez kell a másik :D -
#555 Jelenleg nincs még SICC-em mert lusta voltam venni, Docs+Dogtag-al járok. -
Paladin #554 Én inkább a sicc case-t szeretem. Nagyobb, és abba is sokféle dolog fér :) Bár azt nem tudom, hogy abba flash drive és hasonlók mennek-e. Viszont dog tag igen. -
undY1ng #553 Nagyobb pouch-ot hogy lehet szerezni? Tudom van az a nagyon hosszú Praporos küldizés, az nem játszik szerepet, se a játék nagyobb változatának a beszerzése (legalábbis egyelőre).
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.02.04. 12:30:39 -
#552 Jaja, nekem most úgy van felosztva, hogy van egy keytool a Stash-ben, abban tartom a off raid kulcsokat és van egy docs case a gammában amiben viszem a pályára kellő kulcsokat és csomó értékes dolgot beletudok dobálni, pl. belépő kártyák, pénz, bitcoin, flash drive, intelligence, ssd egy rakás dolog. Főleg hasznos ha olyan helyekre mész ahol tudod hogy fogsz jó pár széfet loot-olni. -
#551 Nekem most hétvégén folyamatosan disconelgetett, vagy épp el sem indult. Most nem tudom hogy jó vagy sem. -
Paladin #550 Ja, ha nagyon akarom, ezzel lehet mentegetni... de nem akarom ;)
Egyébként ahogy mondod: úgy kell megközelíteni minden extractot, hogy campert feltételez az ember. -
undY1ng #549 Szóval érdemes csak azokat a kulcsokat vinni amik az adott pályához fel is használhatóak. -
#548 Nem lehet beletenni sajnos. A fagyással kapcsolatban sajnos nem tudok most nyilatkozni, mert nem igazán volt időm játszani mostanában, de érdemes felnézni redditen a tarkov témába ott tuti ott lesz, ha a patch miatt van. -
undY1ng #547 100% CPU használat... eddig épp, hogy 60-on ment.
Ui.: Keytool-t lehet tárolni a Doc case-ben? -
#546 utolsó patch óta nem tapasztaltok fagyásokat?
kép kimerevedik, a hangokat hallom, van amikor alt f4 sem megy, windowsban közben minden ok, le tudok tabolni. -
#545 A valóságban meg egy terep vagy elhelyezkedés miatt rád kényszerített helyen tudsz csak kivonulni egy területről például. Azért nem akadok annyi fent a dolgon, irritáló az tény, de ha emberi időben próbálsz kijutni akkor bőven van időd a legtöbb kijáratot körbepásztázni, hogy bújik e valaki valahol, meg ildomos gránátot hordani. -
Paladin #544 Hát ja, a campelést egyébként teljesen normális taktika, nincs is bajom azzal - az exit campet tartom csak rossznak, mert ott egy játék által rád kényszerített mechanikával él vissza valaki.
-
#543 Az exit kempek 90%-a a saját exit-nél történik, mert ki lenne olyan hülye hogy lekempel valakit aztán még kockáztassa hogy végig sétáljon az egész pályán a szerzett gear-el, szóval ez a megoldás nem működne. A jelzéses meg szintén nem, mivel ez a játék egyik lényege hogy valóságos és nem kapsz extra segítséget senkitől. A madaras lehetne megoldás, de akkor ugyanúgy az egész pályára kellenének random madarak és nem fixen (tudtommal hunt-ban fix helyen vannak, de lehet tévedek). Sajnos a valóságban is az van, hogy ha az ellenség tudja, hogy mi a célod az adott területen, akkor ott fog csapdát állítani vagy rajtaütni ahol a legsebezhetőbb vagy. -
Paladin #542 Factory-n pl. olyan exitnél campelnek, ami az övék...
Interchange-en emercom exitre, vagy shoreline-on az alagút felett campelőkre szintén nem megoldás, mert a saját exitjük is lehet. -
#541 Hunt-ban ezt tök jól megoldották: Ott szekér, vagy hajó a kimenetési pont és ha más is van a közelbe, nem csak te, akkor kürtöl a hajó, a lovag meg tán elkedeneke nyihogni... Így tudod, hogy nem vagy egyedül.
De pont most hozták be oda egyéb kulcsfontosságú helyekre is, hogy ha van a környéken más is, akkor túlvilágról időnként suttogást hallasz, meg hasonlók... Ugye ez egy voodoo-s játék, oda nagyon passzol... A rift-ek meg kék helyett vörösen lángolnak és ugyancsak adnak ki hangot... Abba a játékba nagyon passzol és nagyon para.
Itt biztos nehezebb lenne kitalálni valamit, de biztos megvalosítható lenne úgy, hogy a játékhoz is passzoljon.
Pl.: A menekítési ponton várna, rejtőzne egy kilőhetetlen társ, aki bekiabál, ha jön még valaki, hogy "vigyázz, mögötted!". Így ha követ valaki, felhívja a figyelmet rá. Ha meg kempelsz, akkor téged leplez le az épp kiigyekvő számára...
Utoljára szerkesztette: Edorn, 2020.02.01. 08:53:24 -
#540 Baromi egyszerű lenne: ha egy bizonyos távolságon belül vagy egy olyan exitnél, ami nem a tied, szépen visszaszámolna mint extractnál, csak pirosan. Aztán ha nem húzol onnan a gecibe, akkor termination. -
#539 Én november óta kb 1 olyan esettel találkoztam ami lehetett cheat, de sztem csak mocskosul laggolt a gyerek, mert hárman voltak és csak 1 volt aki gyakorlatilag teleportált a képen. -
Paladin #538 Ki tudja, csak aztán találnak új módszert. Végtelen történet :)
Most megint az a fázis van úgy rémlik, amikor a cheat gyártók járnak épp előrébb.
Én usa keleti partot szoktam választani, én is az alacsony népsűrűséget preferálom. (Rat vagyok :D ) -
#537 Battleeye nem tudja kiszűrni a "fizetős", havidíjjas, komoly szerverekkel rendelkező cheateket. Egy játékban sem tudja. Kb. az összes lövöldében megy ez a fajta havidíjas cheat :( és nem szűrik ki. Ezen csak a STADIA szerű megoldás segíthetne (ott meg uyge ott a nagy lag.. még) A magyar videót nem találtam ahol a streamer beszélt róla, de itt van ez: LINK. Ez pár napos :(. Más gamákban az oroszok, kínaiak a legfőbb cheaterek, és sajnos nem tudni melyik szerverre állnak rá. Általában ellepik az EU szervereket (lásd PUBG). No ez van, eddig is együtt kellett velük élni megleszek valahogy. Érdekelt a véleményetek csak, merre érdemes játszani, ahol kevesebbet akarok látni :). -
Paladin #536 Milyen régi volt az a cheateres video?
Augusztus óta van Battleye, azóta lényegesen jobb a helyzet, mint korábban.
Most se tökéletes, de alig volt bullshit halálom. -
#535 Sajnos nem tudnál stadia-ban játszani vele, az a "kis" input lagg az olyan 250ms amit eddig láttam pl. Rainbow Six-ben ami egy sokkal stabilabb játék mint a Tarkov. Itt egy 250ms-es késés azt jelenti, hogy minden harcban nyugodtan fejbe vagy 2x mellbe lőnek mire te elkezdesz célozni. Itt túl gyors a Kill Time ahhoz, hogy ez beleférjen. Fegyvereket viszont folyamat adnak hozzá minden nagyobb patch-nél, szerintem a mostaniban is kaptunk legalább hármat, szóval még akár lehet, hogy lesz AMD, de szerintem hamarabb lesz AMD tus meg markolat és csak átalakítasz egy AKM-et minthogy külön fegyverként bekerüljön. -
#534 Kösz ismét. A csalásokról egy magyar streamer videóján láttam összefoglalót. Amíg várok hogy játékot találjon a making, addig videókat nézek a játékról így akadtam rá az infóra. Csaló minden online lövöldében van, nyilván itt is nem kevés, ha ráadásul még valós pénzt is lehet keresni az eladott cucokkal. Elsősorban az EU szervereket mondták legfertőzöttebnek, ezért kérdeztem mi a tapasztalatotok. Én beválalnám ezt a játékot egy stadia szerű rendszerben, megérne annyit a kicsit nagyobb input lag. Viszont csalók nem lennének, de ez más téma. Erről sokat lehetne vitázni, mi az előnye, mi a hátránya egy stream alapó játékszolgáltatásnak.
Kösz a sok segítséget. Pár napja játszom csak, nagyon sokat segítettél. Kösz tényleg. Nagyon tetszik a játék, nem kifejezetten kedvenceim a lövöldék, inkább a stratégiai játékokat szeretem, de azért belement a PUBG-be is 1000+ óra, de így 40 felett már nem az én reflexeimnek való az :). Itt még lehet keresnivalóm. Kár, hogy ennyi fegyver közé nem fért bele az AMD, amivel katona koromban puffogtattunk :) Vagy az AK 63D AMMSZ. Jó kis nosztalgia faktor lenne :)
-
#533 Ez olyan kérdés mintha azt kérdeznéd, hogy melyik az 1 igaz vallás :D 10 embertől 10 választ fogsz kapni. Én személy szerint Moszkva és Szentpéterváron tolom, úgy szoktam választani hogy azért 80 alatt legyen a ping. Ezek amennyire észrevettem kicsit nyugodtabb szerverek, kevésbé agresszívak és kevésbé full gearesek az emberek, de persze így is vannak bőven. De ugye így kevesebb drága cuccot is tudsz összeszedni a playerekről. Azt mondanám, hogy ha küldizni akarsz akkor jobbak a távolabbi szerverek vagy válasz olyan szervert ahol épp hajnali órák vannak, ha harcolni akarsz meg nagy geareket kihozni akkor jobb az eu1-2. A csalás és eladással kapcsolatban én ezt a Fallout 76-nál hallottam Tarkov-nál még nem, bár nem is nagyon néztem utána. -
#532 Okke :) Köszi :). Arra jótanács hogy melyik szerveren érdemes játszani, ha kevesebb csiterrel akarok szenvedni ? Így is elég nehéz a játék, nem sok kedvem van az aimos wh-s arcokkal kínlódni. Olvastam, hogy elég sokan csalnak és a megszerzett javakat az ebayen árulják valós pénzért. -
#531 Ooooo az teljesen más. Lehet venni Prapor-nál MS2000 Marker nevű tárgyat ami gyakorlatilag infra jelölő. Több különböző küldiben több különböző dolgot is majd meg kell vele jelölni. Ez épp a fuel tank-os küldi. -
#530 0:40-nél egy tartálynál megáll a pali és egy kis pisos kanna ikon zöldre vált ha egy ponton ránéz a tartályra : LINK Nem tudom pontosan mi ez, nagyon gyorsan mennek a dolgok.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.01.30. 17:10:15