2107

escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
TomStorm #183 Igen! -
ratgab #182 Egyébként szerintem is hatalmas siker lesz. -
Why #181 Nem,hogy nem fog eltünni,hanem fel fog támadni mégjobban,amint kiadják végre 2018-ban! Én például 2016 óta várom követem nézek gameplayeket róla és nagyon várom, már hogy kiadják rendesen és beárazzák 60 euró körülre az alapjátékot. Addig Battlegrounds-ozom, Battlefield 1, Fortnite , Destiny 2 októbertől , Overwatch , Call of Duty WWII. Coope mode-ban persze ismerőssel vagy multiplayerben,de mindenképpen ismerősökkel.
Utoljára szerkesztette: Why, 2017.09.17. 08:08:36 -
ferencfarkas #180 Ez a neved a játékban is mint sg-n ?
-
TomStorm #179 Nem vesznek be csapatba.Eddig senki nem invitált hiába megy a lfg -
ratgab #178 Pár napon belül jön a patch ami tartalmazza az általam leírtakat, pár hét múlva jön egy újabb patch ami pályabővítést hoz a Shoreline térképhez.
Folyamatosan jönnek új dolgok, a fejlesztés már évek óta zajlik és jövőre megjelenik a játék.
Szerintem kizárt, hogy eltűnjön a süllyesztőben az Escape From Tarkov. Már most nagyon sokan játsszák. Nagyon sokan megvették EA verzióban is.
Jelenleg bent van a játékban 4 pálya és még jön jó pár. Rengeteg fegyvert terveznek berakni. Az egész játék amikor kijön egy nagy Sandbox cucc lesz. Karma rendszert terveznek, questeket terveznek belerakni, hideoutot. Sok minden jön. Nagyon sok újdonságról hallottam csak az utóbbi pár hétben amit terveznek és amit már készítenek is.
Az Escape from Tarkov gerince már most jelen állapotában is kész van. A mozgások rendben vannak, a loot rendszer is ötletes, a tűzharc iszonyatosan élvezetes. Már most is szuper a játék. Két valamit kell még elkészíteni: Rengeteg tartalmat a játékba (pályák, feature-ök még, fegyverek) és kigyomlálni a bugokat. Ennyi kell még az EFT-hez semmi más.
Ha ennyire bizonytalan vagy akkor várd meg a jövő évi megjelenést. -
ferencfarkas #177 Ha nem csapatban játszol nem egyszerű . És nem is olyan élvezetes... -
TomStorm #176 Mert már nagyon szarul állok:)
Maradt 20ezer rubel..
Biztosított fegyvert meg semmit nem kapok vissza,ezt se értem miért -
TomStorm #175 Offline Pve lehet dolgokat kihozni? -
T800 #174 ÉS hogyan fejlődik a játék? Belátható időn belül érkeznek az updatek? Mikorra van kitűzve a megjelenés illetve van e roadmap? Nagyon ígéretesnek tűnik a game, de félek ez is elveszik a süllyesztőben előbb utóbb... :( Mint az early access játékok nagy része. -
ratgab #173 Ez az első fele a nagy patchnek. Amúgy csomó minden van ebben is már: Questek, Gestures (mutogatni lehet....azaz kommunikálni idegen játékosokkal is) , új fegyver a PP Vityaz (SMG), gránátsebzés átdolgozás (nagyon kell, mert hol überbrutálak a gránátok hol meg semmit nem csinálnak), értesítés, hogy milyen lövési módban van a fegyver (ezt korábban csak animációból lehetett látni vagy lőttél párat).
Új páncélsebződési számítási módszer (remélhetőleg a top páncélok már sebezhetőek is lesznek és lehetőleg ez összefüggésben lesz pl. a különböző lövedékfajtákkal is...Azaz a páncéltörő lövedékkel top páncélból is könnyen kihámozható az ellenfél).
Ahogy nézem az AI-t tovább finomítják: Nem lesz űberhallása, lábra is lő ezentúl ha csak azt látja, fedezik egymást majd, nem fognak egy kilóméterről észrevenni ami kapcsolódik ahhoz, hogy hirtelen fordulásból valószínűleg nem fog fejbelőni, ami a fordulási sebesség állításból is lehet következtetni.
Ami még játékmenetbeli fontos újítás az esési sebződést visszarakták (Factory-n leugrálni a párkányokról immár fájdalmas lesz gondolom).
A fegyver glitchelést 20 módszer likvidálják a játékból...Hallelujah. Gyűlölöm ezeket a fazonokat. Bejön egy raidre és beglitcheli a fegyverét és amikor megölöd nem találsz nála semmit. Baromi idegesítő. Raklap smg-től és pisztolytól fosztottak már meg így.
Csapatok együtt spawnolnak ezentúl (Ez egy nagyon várt módosítás). Ami még nagyon fontos: Desync-en is megpróbáltak javítani, a szerverhez csatlakozás bugot, valamint a kimenekülési bugot is megpróbálták javítani. Nagyjából ennyi ami lényeges (van még a bokron áthaladáskor kiadott hang állítása, de ez annyira nem nagy dolog talán).
Ami még nem kerül bele ebbe a javításba: Shoreline pálya második fele, AKM fegyver gránátvető, fedezékből tüzelés. Hideout és Arena később jön, Glock fegyverek szintén. -
T800 #172 https://www.reddit.com/r/EscapefromTarkov/comments/6ztiqs/patch_02101424_the_preliminary_patchnote_cp_from/
Ez lesz az a hatalmas patch amire érdemes várni? -
TomStorm #171 Na kezdek belejönni!
Én nagyon élvezem az egészet.Gyakorlatilag Factory PVE-t megyek újra meg újra.Nincs nagy loot viszont pisutoly meg Soti Mastery fejlődik így.
Online nem merek:) -
ferencfarkas #170 Sziasztok. Keresünk még ,egy két játékost. Név : FERKO-HUN Ricsi272 Ha lehet 18+ -
TomStorm #169 Meg is vettem!Majd este kezdem -
Később ha megjelenik nem ilyen állapotba lesz. Legalább lehet követni real time mi változik a frissítésekkel.Miből mi lesz stb.... -
Solt #167 Részemről minden tiszteletem a tiétek, hogy orosz fejlesztőknek ennyi pénzt kifizettek egy ilyen állapotban lévő játékért! :) -
Az alap csomaggal is játszhatsz már bármikor. Vagy a másik opció amire még itt egy páran várnak az a "teljesen open" (ingyenes) beta megvárása. Mert anno nagyon régen (2-2,5 éve) tényleg volt róla szó, de a személyes véleményem az, hogy abból már nem lesz semmi. Szerintem örülhetünk ha a mai fejlesztői divatot elnézve, egyáltalán a belátható (értelmes) időn belül befejezik. Elég ha körülnézünk a Steam-es Early Access játékok között, ez kb. ugyanaz csak (ráadásul) Steam nélkül. -
ratgab #165 Mostanában Factory runokat tolok. A terv az, hogy bemegyek egy hatchettel és felülről ráugrok a gyanútlan áldozatra ami általában bot. Minap elég sokszor repülés közben hirtelen felnézett és 1 lövéssel végzett ki. Elég Op-n lőnek az még mindig igaz viszont bokron talán már nem látnak át.
Megmondom őszintén én a shiftet csak futásra használom. -
Szerintem várd meg a legközelebbi patch-t (most szeptember jön), elvileg sok mindent jön, ha jobb lesz akkor gyere. -
T800 #163 Köszi a válaszokat!
Sok magyar játssza? Lehet én is benevezek :) De nekem hasonlít (játékmenetében) a Survariumra. Az is jó volt eleinte, aztán nagyon belassult a fejlesztése.
Mi a véleményetek ? -
Deviome #162 Most már én is tudom a nagyja dolgot, mert megnéztem a Gamescon beszámolót. Szeptember 20 körül jön a nagy patch. Amiket írtál is.
Nekem az a bajom, hogy sem a Launcher-ben sem a forumon vagy egyéb más oldalon nem közlik, hogy mi történik. Nem látom a változásokat.
Mint a Blizzard-nal, hogy ha jön valami kis változás már írnak róla megemlítik egy patch note-ban. Ezt hiányolom. A bot még mindig csal. Nekem nagyon nem élvezetes, hogy bemegyek AK-val és a bot lelő úgy, hogy nem is látom honnan. Szerintem még mindig át lát a bokron. Meg nem téved. A játékos képtelen így célozni. Legalább is célon tartani.
Na mindegy. Nemsokára jön a nagy patch. Meglátjuk mi lesz belőle. Már nagyon várom, mert amúgy jó a gém. :D
Még annyi, hogy benneteket nem idegesít a shift combo?? Mert nálam van olyan, hogy nem visszatartja a levegőt, hanem elkezd futni, de meg is áll egyből. Írtam forumba, hogy ezt szedjék szét, mert iszonyat szar combo. Remélem szétszedik. :)
-
TomStorm #161 Az alap csomaggal is lehet bármikor játszani?vagy csak a béta időszakok alatt? -
ratgab #160 Így 25 óra után én is ugyanezeket tudom mondani. Ha bírja még T800, akkor én azért még várnék a vétellel. Ennél csak jobb és jobb lesz a játék (pl az általad említett következő nagy patch sok mindent fog változtatni, hozzáadni a játékhoz).
Amúgy sokan játszanak már most is. -
Nagyon változó. Van aki imádja, van aki utálja. Minden esetre 50 eur közeli összeget érdemes meggondolni az alap verzióért (is) egyenlőre. Annyi még nincs benne (természetesen) mint egy végleges AAA címben. Tehát ha van "felesleges" 15.000 Ft-od és nagyon kíváncsi vagy rá, vagy mindenképpen meg akarod venni majd a későbbiekben is, akkor vedd meg. Jelenleg a játék (open, de fizetős) BETA állapotban van. Valószínűleg/előreláthatólag jövő nyárig az is marad. (legalábbis ha a closed alpha időtartamából indulunk ki) Itt nincs "refund" mint a Steam-en! Sokan ezért óva intenek mindenkit a megvételétől egyenlőre. Gyorsan rá lehet unni, ha nem elégszel meg a szimpla shoot/loot-olás élményével. (még nincs semmilyen történet vagy cél illetve játékmód benne, a botok elég kezdetlegesek, ezért sok az "instakill" ami elég frusztráló tud lenni) Természetesen sok a bug, de állítólag pár héten belül jön egy újabb patch. Pl. most éppen nincs fall damage... meg ilyenek. Gondold át.
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2017.09.07. 17:06:13 -
T800 #158 Sziasztok!
Milyen fázisban van a játék? Érdemes benevezni rá? Mekkora a játékos tábor? -
ratgab #157 Hát igen főleg a Desync ami nagyon durva tud lenni. Volt olyan köröm, amikor 10 percet vártam a kivonási ponton, mire ki tudtam jutni.
Amúgy azon is dolgoznak, hogy a magas pingű játékosok külön szerverre kerüljenek (állítólag miattuk van desync...belaggoltatják az egész raidet ha belépnek egybe). -
"azóta nekem pl. desyncem se nagyon volt, de lehet ez csak véletlen"
Sajnos véletlen, azóta is van lag meg desync is. :(
Tegnap cimbikkel csapattuk egy kicsit, mind a kettőből jutott rendesen. :(
Ezt kéne megoldaniuk gyorsan -
ratgab #155 Botok: Jelenlegi állapotnál rosszabb volt még béta elején, ahhoz képest már sokkal könnyebb őket lenyomni. Béta elején még átláttak a bokrokon is. Egyszer csak azt vetted észre, hogy lőnek, de lövésed nem volt, hogy honnan. Jelen állapotukban már legyőzhetőek, de még mindig jobban lőnek mint a játékosok (szerintem egyébként ad egy külön ízt a dolognak...így nehezebb).
Spawn: Át fogják dolgozni az egészet mind a játékosok mind a Scaveknél. Dolgoznak rajta, hogy ha csapattal mész be ne külön helyre dobáljon a játék. Scaveknek lesz külön kimenekülési pont, tehát nem a meglévő 2 kivonási ponton fog minden játékos tolongani.
A következő nagy frissítésben már csomó új dolog jön:
-Legnagyobb, hogy jönnek a feladatok (különböző kereskedőknek lehet majd elvégezni különböző feladatok, melyekért fegyverek, tárgyak, pénz jár és nő a reputáció az adott kereskedővel....a többivel meg csökken....ergó nem csak bemész raidre lősz és lootsz hanem lesznek végre egyéb teendők is).
- Beépítik az interakciók rendszerét (lehet majd mutogatni), így aki nem tud vagy nem akar headsetet használni az is tud random emberekkel is kommunikálni. Jön a voice chat is hamarosan.
- Karma rendszeren dolgoznak (azt jelenti, hogy ha saját csapatodba tartozót lősz le azzal megjelölöd majd magad...Scaveknél szintén így lesz).
- Új fegyverek érkeznek majd a játékba: AKM, egy új smg (az említett legközelebbi javításban), jönnek a glockok. Minden fegyver fullra testreszabható lesz. Fontolgatják shotgunokra a hangtompító beépítését. Következő javításban visszarakják fegyverek alá szerelőhető gránátvetőt. Több gránáttípus lesz ha minden igaz.
- Készítik a Shoreline pálya második felét is. Egyik legnagyobb pálya lesz a játékban.
- Következő javításban a páncélokat teljesen átdolgozzák. Mind a védelmet amit nyújt és a sebződését.
-Következő javításban beépítésre kerül a fedezék mögüli vakon lövés is.
- Még idén jön a Hideout, Arena pályán dolgoznak ezerrel.
- Hír folyamatos van, javítás folyamatosan van (most pl a napokban némileg optimalizálták a játékot memória és processzorfogyasztás szempontjából...azóta nekem pl. desyncem se nagyon volt, de lehet ez csak véletlen).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.09.03. 09:14:44 -
4850 hd #154 meg valami szoveget figyeld kocsog ne a irast :)) gondolom vagod faszzopokam :)) irj ha nem leirom neke hogy felfogd!!! -
4850 hd #153 szerinted ez a fasszoipo kivitel amt a beszeded alaplyan tudok szarok , akkpr szopjad az ubi az ea faszat :))) egesegedre -
4850 hd #152 legszarab beta alaputu jatek ember -
4850 hd #151 es megis szetbasz mindenkitt -
4850 hd #150 ehez kepest egy fostaliska kattegoria
-
4850 hd #149 tufjak mi kell a nepnek, de te nem a kopkodott oket gyerek figyu battlegroundot jatszid
-
4850 hd #148 en tisztelem oket iszonyat soka van bennuk
-
4850 hd #147 orosz ne farasz ember vegre valamelyik keleti bevalat nem jatekot , ami talan jobb mint barmi edig nyugati gyerekjatek arma 3 se boldugolnak szetbasztak az egesz fasopo jatekot fps nelkul jatszal vagy ved meg a nazat magyarul
-
4850 hd #146 megjelenes datuma mikor adig csak faszopo btarol beszelunk -
Gyanítom azt, hogy oroszok készítik, szóval lehet, hogy sosem lesz ebből végleges, egész játék. -
Deviome #144 Ne haragudj, de fingom sincsen mit értesz ez alatt. :D