2093
escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
TomStorm #169 Meg is vettem!Majd este kezdem -
#168 Később ha megjelenik nem ilyen állapotba lesz. Legalább lehet követni real time mi változik a frissítésekkel.Miből mi lesz stb.... -
Solt #167 Részemről minden tiszteletem a tiétek, hogy orosz fejlesztőknek ennyi pénzt kifizettek egy ilyen állapotban lévő játékért! :) -
#166 Az alap csomaggal is játszhatsz már bármikor. Vagy a másik opció amire még itt egy páran várnak az a "teljesen open" (ingyenes) beta megvárása. Mert anno nagyon régen (2-2,5 éve) tényleg volt róla szó, de a személyes véleményem az, hogy abból már nem lesz semmi. Szerintem örülhetünk ha a mai fejlesztői divatot elnézve, egyáltalán a belátható (értelmes) időn belül befejezik. Elég ha körülnézünk a Steam-es Early Access játékok között, ez kb. ugyanaz csak (ráadásul) Steam nélkül. -
ratgab #165 Mostanában Factory runokat tolok. A terv az, hogy bemegyek egy hatchettel és felülről ráugrok a gyanútlan áldozatra ami általában bot. Minap elég sokszor repülés közben hirtelen felnézett és 1 lövéssel végzett ki. Elég Op-n lőnek az még mindig igaz viszont bokron talán már nem látnak át.
Megmondom őszintén én a shiftet csak futásra használom. -
#164 Szerintem várd meg a legközelebbi patch-t (most szeptember jön), elvileg sok mindent jön, ha jobb lesz akkor gyere. -
T800 #163 Köszi a válaszokat!
Sok magyar játssza? Lehet én is benevezek :) De nekem hasonlít (játékmenetében) a Survariumra. Az is jó volt eleinte, aztán nagyon belassult a fejlesztése.
Mi a véleményetek ? -
Deviome #162 Most már én is tudom a nagyja dolgot, mert megnéztem a Gamescon beszámolót. Szeptember 20 körül jön a nagy patch. Amiket írtál is.
Nekem az a bajom, hogy sem a Launcher-ben sem a forumon vagy egyéb más oldalon nem közlik, hogy mi történik. Nem látom a változásokat.
Mint a Blizzard-nal, hogy ha jön valami kis változás már írnak róla megemlítik egy patch note-ban. Ezt hiányolom. A bot még mindig csal. Nekem nagyon nem élvezetes, hogy bemegyek AK-val és a bot lelő úgy, hogy nem is látom honnan. Szerintem még mindig át lát a bokron. Meg nem téved. A játékos képtelen így célozni. Legalább is célon tartani.
Na mindegy. Nemsokára jön a nagy patch. Meglátjuk mi lesz belőle. Már nagyon várom, mert amúgy jó a gém. :D
Még annyi, hogy benneteket nem idegesít a shift combo?? Mert nálam van olyan, hogy nem visszatartja a levegőt, hanem elkezd futni, de meg is áll egyből. Írtam forumba, hogy ezt szedjék szét, mert iszonyat szar combo. Remélem szétszedik. :)
-
TomStorm #161 Az alap csomaggal is lehet bármikor játszani?vagy csak a béta időszakok alatt? -
ratgab #160 Így 25 óra után én is ugyanezeket tudom mondani. Ha bírja még T800, akkor én azért még várnék a vétellel. Ennél csak jobb és jobb lesz a játék (pl az általad említett következő nagy patch sok mindent fog változtatni, hozzáadni a játékhoz).
Amúgy sokan játszanak már most is. -
#159 Nagyon változó. Van aki imádja, van aki utálja. Minden esetre 50 eur közeli összeget érdemes meggondolni az alap verzióért (is) egyenlőre. Annyi még nincs benne (természetesen) mint egy végleges AAA címben. Tehát ha van "felesleges" 15.000 Ft-od és nagyon kíváncsi vagy rá, vagy mindenképpen meg akarod venni majd a későbbiekben is, akkor vedd meg. Jelenleg a játék (open, de fizetős) BETA állapotban van. Valószínűleg/előreláthatólag jövő nyárig az is marad. (legalábbis ha a closed alpha időtartamából indulunk ki) Itt nincs "refund" mint a Steam-en! Sokan ezért óva intenek mindenkit a megvételétől egyenlőre. Gyorsan rá lehet unni, ha nem elégszel meg a szimpla shoot/loot-olás élményével. (még nincs semmilyen történet vagy cél illetve játékmód benne, a botok elég kezdetlegesek, ezért sok az "instakill" ami elég frusztráló tud lenni) Természetesen sok a bug, de állítólag pár héten belül jön egy újabb patch. Pl. most éppen nincs fall damage... meg ilyenek. Gondold át.
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2017.09.07. 17:06:13 -
T800 #158 Sziasztok!
Milyen fázisban van a játék? Érdemes benevezni rá? Mekkora a játékos tábor? -
ratgab #157 Hát igen főleg a Desync ami nagyon durva tud lenni. Volt olyan köröm, amikor 10 percet vártam a kivonási ponton, mire ki tudtam jutni.
Amúgy azon is dolgoznak, hogy a magas pingű játékosok külön szerverre kerüljenek (állítólag miattuk van desync...belaggoltatják az egész raidet ha belépnek egybe). -
#156 "azóta nekem pl. desyncem se nagyon volt, de lehet ez csak véletlen"
Sajnos véletlen, azóta is van lag meg desync is. :(
Tegnap cimbikkel csapattuk egy kicsit, mind a kettőből jutott rendesen. :(
Ezt kéne megoldaniuk gyorsan -
ratgab #155 Botok: Jelenlegi állapotnál rosszabb volt még béta elején, ahhoz képest már sokkal könnyebb őket lenyomni. Béta elején még átláttak a bokrokon is. Egyszer csak azt vetted észre, hogy lőnek, de lövésed nem volt, hogy honnan. Jelen állapotukban már legyőzhetőek, de még mindig jobban lőnek mint a játékosok (szerintem egyébként ad egy külön ízt a dolognak...így nehezebb).
Spawn: Át fogják dolgozni az egészet mind a játékosok mind a Scaveknél. Dolgoznak rajta, hogy ha csapattal mész be ne külön helyre dobáljon a játék. Scaveknek lesz külön kimenekülési pont, tehát nem a meglévő 2 kivonási ponton fog minden játékos tolongani.
A következő nagy frissítésben már csomó új dolog jön:
-Legnagyobb, hogy jönnek a feladatok (különböző kereskedőknek lehet majd elvégezni különböző feladatok, melyekért fegyverek, tárgyak, pénz jár és nő a reputáció az adott kereskedővel....a többivel meg csökken....ergó nem csak bemész raidre lősz és lootsz hanem lesznek végre egyéb teendők is).
- Beépítik az interakciók rendszerét (lehet majd mutogatni), így aki nem tud vagy nem akar headsetet használni az is tud random emberekkel is kommunikálni. Jön a voice chat is hamarosan.
- Karma rendszeren dolgoznak (azt jelenti, hogy ha saját csapatodba tartozót lősz le azzal megjelölöd majd magad...Scaveknél szintén így lesz).
- Új fegyverek érkeznek majd a játékba: AKM, egy új smg (az említett legközelebbi javításban), jönnek a glockok. Minden fegyver fullra testreszabható lesz. Fontolgatják shotgunokra a hangtompító beépítését. Következő javításban visszarakják fegyverek alá szerelőhető gránátvetőt. Több gránáttípus lesz ha minden igaz.
- Készítik a Shoreline pálya második felét is. Egyik legnagyobb pálya lesz a játékban.
- Következő javításban a páncélokat teljesen átdolgozzák. Mind a védelmet amit nyújt és a sebződését.
-Következő javításban beépítésre kerül a fedezék mögüli vakon lövés is.
- Még idén jön a Hideout, Arena pályán dolgoznak ezerrel.
- Hír folyamatos van, javítás folyamatosan van (most pl a napokban némileg optimalizálták a játékot memória és processzorfogyasztás szempontjából...azóta nekem pl. desyncem se nagyon volt, de lehet ez csak véletlen).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.09.03. 09:14:44 -
4850 hd #154 meg valami szoveget figyeld kocsog ne a irast :)) gondolom vagod faszzopokam :)) irj ha nem leirom neke hogy felfogd!!! -
4850 hd #153 szerinted ez a fasszoipo kivitel amt a beszeded alaplyan tudok szarok , akkpr szopjad az ubi az ea faszat :))) egesegedre -
4850 hd #152 legszarab beta alaputu jatek ember -
4850 hd #151 es megis szetbasz mindenkitt -
4850 hd #150 ehez kepest egy fostaliska kattegoria
-
4850 hd #149 tufjak mi kell a nepnek, de te nem a kopkodott oket gyerek figyu battlegroundot jatszid
-
4850 hd #148 en tisztelem oket iszonyat soka van bennuk
-
4850 hd #147 orosz ne farasz ember vegre valamelyik keleti bevalat nem jatekot , ami talan jobb mint barmi edig nyugati gyerekjatek arma 3 se boldugolnak szetbasztak az egesz fasopo jatekot fps nelkul jatszal vagy ved meg a nazat magyarul
-
4850 hd #146 megjelenes datuma mikor adig csak faszopo btarol beszelunk -
#145 Gyanítom azt, hogy oroszok készítik, szóval lehet, hogy sosem lesz ebből végleges, egész játék. -
Deviome #144 Ne haragudj, de fingom sincsen mit értesz ez alatt. :D -
#143 *insert "russians" meme here -
#142 Nem tudom mikor lesz pecs, de várom én is pont azok miatt amit írtál.
Szerintem ezekről a devek is tudnak, más kérdés mikor csinálnak valamit. -
Deviome #141 Üdv!
A játék király, de ezt most ugorjuk át. :D
Nem akarnak valamit cseszni vele? Valami javítás? Valami hír? Valami fejlődés?
Valaki tud valamit? Mikor javítják ki a 360 nooscope bot-ot? Mikor nem fog átlátni a sövényeken? Mikor javítják, hogy nem néz rád és egylövésfejes meghalsz? Tök vicces, hogy nem a játékos öl meg az esetek 90%-ban hanem egy rohadt bot. Aki 30m-ről 1 shoti lövéssel megöl.
A spawn-al akarnak valamit kezdeni? Mert elég ótvar az egész jelen formában. Bedob a mapra, de már kidob, mert az életben töltött időm 0.02 sec. Zseniális, hogy képes oda dobni ahol áll a játékos. Vagy mikor bedob és elindulsz. rá 3 secre hátba lő egy odaspawn-t player. -.-"
Valai tud valami, hogy haladnak valamerre? Mert így kb játszhatatlan a játék. Pedig elég jó az alap elv. Bár nekem a fenti 2 gond úgy elvette a kedven, hogy 3 hete el sem indítottam. -
Hosszas #140 Sziasztok!
Nem rég vettem meg a játékot, tehát még kezdő vagyok... De viszont szeretnék csapatba játszani,jobban mégismerkedni a játékkal. Aki ugygondolja vegyen fel: Jokerfacer nevem a játékban. -
ferencfarkas #139 Sziasztok 30 as vagyok a játékban . Ha valakinek van kedve játszani vegyen fel. Shoreline mappon szoktam menni. FERKO-HUN név -
kraven54 #138 Az ilyen hozzászólásokat én is megvetem -
#137 Ennek szerintem fuss neki mégegyszer... -
#136 Online pvp és offline pve (de ebben nem tudsz szerezni magadnak semmit, csak gyakorlásra van), szóval igazából egy mód van. -
#135 Sziasztok! Jelenleg milyen játékmódok találhatóak a játékban? Mert a videókból nem igazán lehet ezekre következtetni. -
4850 hd #134 hello mindenki mikkora varhato a megjelenes !!! nagyon varom mar kifizetem de a beta szarakodasbol elegem van marmint altalba igy a kesz jatekot varom .......:))) megvetem koran !!! -
#133 Gratu :D josz jatszani ? -
janik #132 ok már meg van :D -
janik #131 Sziasztok, most vettem meg a standard edition-t mennyi idő múlva küldenek kulcsot? Gondolom itt úgy megy hogy küldenek egy kódot + vmi launcher linket amivel tudok telepíteni? -
#130 Ha itt valaki aki szivesen partyzna az vegyen fel ingame -> -OdaBaX-