2093
  • ToxiMaxi
    Ping milyen a játékban? PuBG-nek is az egyik nagy baja a nem megfelelő szerver tickrate. Itt mi a helyzet ezzel? Mennyire pontosan regisztrálja a leadott lövést? Mennyi a cheater?
  • undY1ng #288
    Ohh, az gondolom mindenki számára elérhető lesz. Esetleg kell hozzá az oldalon regisztrálni?
  • T800
    Szia!

Én azt javasolnám neked, hogy várd meg az open betat, így biztosan nem csalódhatsz hatalmasat.
    Arra viszont érdemes figyelni, hogy az oldalon feltüntetett ár csalóka, 34,99 Euro + ÁFA!!!
    Mi is fizetésnél szembesültünk ezzel a haverjaimmal. Nézegess addig még videókat, streameket, kövesd a reddit oldalt, aztán ha nagyon nem tudsz várni a nyílt bétára, akkor ugorj szerintem csak bele. :)

• undY1ng #286
    Hát ez elég jól hangzik/látszik amiket leírtál. Jó pár streamet néztem már és nem igazán értettem, hogy mi a helyzet, de úgy nagyjából összeáll a kép. Viszont ezek a fegyver módolhatóságok és manuális lőszertöltések és társai nagyon bejövősek. Megérné még várni vagy akár most is kipengetni azt a 35 eurót?
  • ToMy_
    Kapsz indulótőkét és felszerelést, van egy stash, ahol a saját cuccaidat tárolhatod.
    Ezekből felszerelkezve bemész a kiválasztott pályára, ahol a többi playert vagy AI-t legyilkolhatod. Az általuk elhullajtott cuccokat felszedheted, majd ha sikeresen kijutottál a pályáról, akkor a stash-edbe rakhatod. Ha halsz, buktad ami nálad van.
    Innét eladhatod a kereskedőknek, illetve a megfogyatkozott készleteidet is tőlük pótolhatod. Eleinte alap cuccokat vehetsz tőlük, de ha végrehajtod az általuk adott feladatokat, egyre jobb viszonyba kerülhetsz velük, és egyre menőbb felszerelést vásárolhatsz.
    Ahogy szerzed a tapasztalati pontokat, a különböző tulajdonságaid fejlődnek, ami a pályákon is hasznodra válik.
    Ezen kívül lehetőséged van még átvenni az AI karakterek szerepét a pályán, ekkor a tapasztalati pontokat nem kapja meg a karaktered, de az esetlegesen kihozott loot a tiéd lesz.
    Ennyi a big picture, mikro szinten játék közben olyanokra is kell figyeljél, hogy pl. ne szomjazz sokáig, mert az káros az egészségre, minden sebesülést korrektül el kell látni (ha vérzel, bekötözni, ha eltört valamit, sínbe rakni, stb...). A felszerelésedet teljesen realisztikusan moddolhatod, a lőszertípustól kezdve a moduláris rendszerű sisakig van minden, mi szem-szájnak és fegyverbuziknak ingere... :)
    Szóval hardcore nagyon a dolog, de ha ráérzel az ízére, akkor iszonyatosan addiktív.
    Még annyi, hogy jelenleg bétateszt állapotú, tehát a végleges feature-ökből nagyon sok még nincs benne: nincs story-mód, nincs meg a karma-rendszer, nincsenek környezeti hatások, nincs saját bunker és fenntartása, nincs még kész mindegyik pálya, stb...
    Ez mind tervezett dolog, szóval sokkal komplexebb lesz az egész, ha kész lesz.
    Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2018.01.18. 21:28:19
  • undY1ng #284
    Üdv. Régóta szemezgetek a játékkal, de valaki egy rövid ízelítőt tud adni belőle? Látom, hogy amolyan pályákra (vagy mm szerű) kell menni és ott ha ellent ölsz akkor mindenét feltudod szedni, aztán van valami "bázis" szerűséged, ahol eltárolhatsz mindent. Tulajdonképpen mi a cél?
  • oneal1
    waistbag(övtáska) dettó ugyan az mint az alpha container?
  • priluki
    köszi szépen ! :)
  • ToMy_
    Lentebb van link egy discord szerverhez, ott megtalálod a magyar közösség javarészét, és könnyedén találsz társakat is.
  • priluki
    Sziasztok megvettem a játékot, esetleg lenne kedve valakinek tolni? többen jobb lenne :)
  • Fantasy18
    Shori loot helyek.

• oneal1
    köszi! :)

akkor kár volt ott eldurrantanom tegnap 600k-t, hogy meglegyen az 1milla :D
  • kraven54
    Fence-nek nincsenek "szintjei"....ő azt árulja amit más játékos elad, ez később változni fog ha bekerül az aukcios ház, de az odébb van
    Utoljára szerkesztette: kraven54, 2018.01.05. 19:03:55
  • oneal1
    Fencenek bug os a level2-es része?

megvan minden követelmény de nem váltja át
  • TomStorm
  • ferencfarkas
    Nyomd meg az o-betüt és irja az idöt + kijárati lehetőségeket.
  • TomStorm
    De jó az a 2 Gift fegyver.Ki se merem vinni online.Biztosítás vagy 20K/db rá:O
  • TomStorm
    Ja nem tudtam:D
    Hát nem tudom ennek örüljek vagy sem.
    Na ezt át kell így értékeljem most kicsit ledöbbentem:)
  • scomcomputers
    Hát...ja,csak itt nem a kör szűkül....
  • TomStorm
    Miért?Ez időre megy?
  • Paladin
    Lejárt az idő, és nem jutottál ki.
  • Paladin
    Therapist árulja, igen, korábban nem tudom hogy volt, de most lvl1-en, és simán lehet venni mindig. Customs, woods, és factory (utóbbinak nem sok értelme van)
  • scomcomputers

• scomcomputers

Ez egy jó kis videó a térképekről és egyéb-ről....
  • TomStorm
    Ok,köszi!

Az mi,hogy Missed in Action és egy fej kérdőjellel?
    Így lett vége a 40 perces Raid-emnek.
    Egyszer csak vége lett..
  • Torzonborz
    Lehet venni vmelyik kereskedőnél néha (talán a nőcinél), akkor is limitált számban lehet kapni.
  • TomStorm
    Térképet venni lehet vagy találni?
  • scomcomputers
    ÚJ MAP ,az OBT-vel startol!
  • ferencfarkas
    Mehet ,tegnap küldtem követőknek discordot. https://discord.gg/qFtWVX 8gb rammal tegnap egy srácnak shorline be sem indult :) Legújabb nvidia driver ajánlott. Az engin nagy részét a srácok maguk irták hozzá...
    Utoljára szerkesztette: ferencfarkas, 2018.01.02. 15:13:05
  • Munkie
    Hát, ki mit lát, ocsmánytól szvsz távol áll, főleg egy multiplayer játéknál, Unity enginehez képest elég baba. DE az tény és való, hogy zabálja a gépet, még eléggé optimalizálatlan. 970-essel, i5 3470K-val 8 giga rammal lowon nem akad, de ha streamelek mellé, akkor fps-t vennék rubelből szívem szerint...
    Lényeg a lényeg, zabálja a gépet. Javaslom várd meg az open betat, (pár hét?!) akkor lehet lesz lehetőséged ingyé' kipróbálni és megtapasztalni, hogy bírja-e a vas.
  • Munkie
    Ferko, mehet ma egy trio is? :D
  • JethroHUN
    Hát... Streamernek full lown van minden i7-7700 és GTX1080-nal külön stream PC mellett. Akkor ez számomra egy hulladék Phenom II-vel és 2gbs 7850-nel felejtős.
  • ferencfarkas
    Igen a BEARnek látszódik az órája. Ilyen és hasonló kérdéseket feltehettek streamem közben. https://www.twitch.tv/ferkoroyal Minden nap játszok és nem ma kezdtem. Ha nyomtok egy követést azt megköszönöm, ezzel támogathattok egy kicsit :) Soloban, duoban szoktam nyomni ,igy láthatjátok ,hogy lehet érvényesülni a játékban, 5 fős brigád nélkül is... Legtöbbször gearben nyomom nem nyuszizok...
  • Munkie
    Attól függ, hogy BEAR vagy USEC ha jól tudom, BEARnél van így a karóra
  • scomcomputers
    Ment PÜ...
  • drop
    sziasztok megvetem én is igaz csak az alapot,nagyon tetszik kérdés ha pve tolom akkor ot lévö cuccok megmaradnak még kb 25 percet játszottam de nagyon nehéz végre,illetve küldetést hol lehet felvenni?
  • Hexex86 #253
    Szívesen :) Ja és B.Ú.É.K. :)
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.01.01. 18:38:27
  • oneal1
    rendben köszi! :)
  • Hexex86 #251
    Ezt nem tudom. :) Lehet attól függ, hogy milyen az alap karaktered kinézete.
  • oneal1
    köszi! :)

tehát akkor fegyver függő, hogy fordítva van e rajta az óra vagy sem? :D