2107
  • janik
    Csak nem nálad is betelt a pohár a játéknál? :D
  • ToMy_
    Eladó egy Edge of Darkness csomag, plusz az "Additional Equipment" ajándék. Érdeklődni a sthom kukac freemail pont hu címen lehet.
  • janik
    Én nem hiszem, hogy ennél több értelmes elemet tartalmazna az 1.0, hiszen már ez a 0.8-as verzió és még story nagyon nincs a képbe. A story ennyiben kimerült náluk, hogy vannak kereskedők akik adnak vmi küldit hogy vedd fel ezt meg azt. Inkább a multira épül hogy minél jobb cuccod legyen. Minden más játéknál ilyenkor már elő villantanak pár "értelmes" küldit, lásd kingdom come: deliverance, az is indie fejlesztők és early acces és még sok más példa is van. 1.0 annyi lesz több pálya és fegyver, másfajta kereskedők és ennyi. Ez egy multi shooter, és a skill-es gear-ért loot-olsz az előző körökben hogy több kill-ed legyen és nagyobb esélyed a túlélésre a következő körben. Story itt sehol nincs. Én nem ezt vártam ettől a játéktól, sokkal nagyobb potenciált láttam benne mint ami most van. De ne legyen igazam.
  • Paladin
    Hol a játék? Majd ha kész lesz, akkor lesz jogos a kritika.
  • gerey
    Gondolom megjelenéskor lesz story.
  • janik
    Most játszottam újra a játékkal kb. fél év után, egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ennyi a játék még mindig, hogy bemész egy map-re és loot-olj a semmiért, illetve tudom hogy vannak a kereskedők féle küldi, hogy hoz ezt meg azt, de más rpg játéknál ez a melléküldi. Még itt a fórum leírásnál is angolul legfelül oda van írva "story-driven MMO that combines FPS/TPS with RPG elements". Hát ez a játék pont nem az ami ide van írva, illetve csak nagyon jó indulattal lehet mondani rá. Pl. hol a story? Ez a játék csak a katonai cuccokról és a fegyver mániáról szól. Egyedül meg tök értelmetlen. Nem ajánlom senkinek ennyiért ezt a játékot, max open beta-t kipróbálni hátha, de iszonyat vérszegény a geardo factoros cuccokon kívül.
  • KiruHoshino
    Legelső kimentésem. :) Nagy szerencsém volt.
  • Holmatro
    Ez a játék felejtős, ha egyedül akarod tolni. A factory ugyancsak felejtős, 90%-ban full felszereléssel, nagytárra, csapatba jönnek az ellenfelek.l
  • Nicco
    Sziasztok! Én megvettem a játékot, de most, ha lehet, el szeretném adni. Félreértések elkerülése végett nem azért, mert szar lenne, vagy játszhatatlan... nekem egyszerűen csak nem jött be, és igazság szerint nem is vagyok hozzá elég jó. Ha valaki esetleg érdekelne, keressen privátban, vagy írjon ide, "8-ért, de alkuképes" jeligére. :)
  • Paladin
    Pénzt ér, nem keveset.
  • T800
    Mire jók a dögcédulák? Érdemes mindig begyűjteni?
  • scomcomputers
    Semmit...
  • undY1ng #291
    Tudni az OBT időpontjáról valamit? Mert nagyon ott vagyunk haverral, hogy azonnal megvennénk, de azért jó lenne kipróbálni... :D
  • Munkie
    Cheater kevés van (attól még akadnak), ping... vannak csúnya desyncek (= lövöd az embert \botot és jócskán később regisztrálódik, és fordítva, futsz futsz majd látod, hogy ja amúgy meglöttek és ha peched van, meg is halsz). Ez még kicsit gyakori (túlságosan is). Viszont a meccsek 70%-a (talán több is) teljesen élvezhető és jó.
  • ToxiMaxi
    Ping milyen a játékban? PuBG-nek is az egyik nagy baja a nem megfelelő szerver tickrate. Itt mi a helyzet ezzel? Mennyire pontosan regisztrálja a leadott lövést? Mennyi a cheater?
  • undY1ng #288
    Ohh, az gondolom mindenki számára elérhető lesz. Esetleg kell hozzá az oldalon regisztrálni?
  • T800
    Szia!

Én azt javasolnám neked, hogy várd meg az open betat, így biztosan nem csalódhatsz hatalmasat.
    Arra viszont érdemes figyelni, hogy az oldalon feltüntetett ár csalóka, 34,99 Euro + ÁFA!!!
    Mi is fizetésnél szembesültünk ezzel a haverjaimmal. Nézegess addig még videókat, streameket, kövesd a reddit oldalt, aztán ha nagyon nem tudsz várni a nyílt bétára, akkor ugorj szerintem csak bele. :)

• undY1ng #286
    Hát ez elég jól hangzik/látszik amiket leírtál. Jó pár streamet néztem már és nem igazán értettem, hogy mi a helyzet, de úgy nagyjából összeáll a kép. Viszont ezek a fegyver módolhatóságok és manuális lőszertöltések és társai nagyon bejövősek. Megérné még várni vagy akár most is kipengetni azt a 35 eurót?
  • ToMy_
    Kapsz indulótőkét és felszerelést, van egy stash, ahol a saját cuccaidat tárolhatod.
    Ezekből felszerelkezve bemész a kiválasztott pályára, ahol a többi playert vagy AI-t legyilkolhatod. Az általuk elhullajtott cuccokat felszedheted, majd ha sikeresen kijutottál a pályáról, akkor a stash-edbe rakhatod. Ha halsz, buktad ami nálad van.
    Innét eladhatod a kereskedőknek, illetve a megfogyatkozott készleteidet is tőlük pótolhatod. Eleinte alap cuccokat vehetsz tőlük, de ha végrehajtod az általuk adott feladatokat, egyre jobb viszonyba kerülhetsz velük, és egyre menőbb felszerelést vásárolhatsz.
    Ahogy szerzed a tapasztalati pontokat, a különböző tulajdonságaid fejlődnek, ami a pályákon is hasznodra válik.
    Ezen kívül lehetőséged van még átvenni az AI karakterek szerepét a pályán, ekkor a tapasztalati pontokat nem kapja meg a karaktered, de az esetlegesen kihozott loot a tiéd lesz.
    Ennyi a big picture, mikro szinten játék közben olyanokra is kell figyeljél, hogy pl. ne szomjazz sokáig, mert az káros az egészségre, minden sebesülést korrektül el kell látni (ha vérzel, bekötözni, ha eltört valamit, sínbe rakni, stb...). A felszerelésedet teljesen realisztikusan moddolhatod, a lőszertípustól kezdve a moduláris rendszerű sisakig van minden, mi szem-szájnak és fegyverbuziknak ingere... :)
    Szóval hardcore nagyon a dolog, de ha ráérzel az ízére, akkor iszonyatosan addiktív.
    Még annyi, hogy jelenleg bétateszt állapotú, tehát a végleges feature-ökből nagyon sok még nincs benne: nincs story-mód, nincs meg a karma-rendszer, nincsenek környezeti hatások, nincs saját bunker és fenntartása, nincs még kész mindegyik pálya, stb...
    Ez mind tervezett dolog, szóval sokkal komplexebb lesz az egész, ha kész lesz.
    Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2018.01.18. 21:28:19
  • undY1ng #284
    Üdv. Régóta szemezgetek a játékkal, de valaki egy rövid ízelítőt tud adni belőle? Látom, hogy amolyan pályákra (vagy mm szerű) kell menni és ott ha ellent ölsz akkor mindenét feltudod szedni, aztán van valami "bázis" szerűséged, ahol eltárolhatsz mindent. Tulajdonképpen mi a cél?
  • oneal1
    waistbag(övtáska) dettó ugyan az mint az alpha container?
  • priluki
    köszi szépen ! :)
  • ToMy_
    Lentebb van link egy discord szerverhez, ott megtalálod a magyar közösség javarészét, és könnyedén találsz társakat is.
  • priluki
    Sziasztok megvettem a játékot, esetleg lenne kedve valakinek tolni? többen jobb lenne :)
  • Fantasy18
    Shori loot helyek.

• oneal1
    köszi! :)

akkor kár volt ott eldurrantanom tegnap 600k-t, hogy meglegyen az 1milla :D
  • kraven54
    Fence-nek nincsenek "szintjei"....ő azt árulja amit más játékos elad, ez később változni fog ha bekerül az aukcios ház, de az odébb van
    Utoljára szerkesztette: kraven54, 2018.01.05. 19:03:55
  • oneal1
    Fencenek bug os a level2-es része?

megvan minden követelmény de nem váltja át
  • TomStorm
  • ferencfarkas
    Nyomd meg az o-betüt és irja az idöt + kijárati lehetőségeket.
  • TomStorm
    De jó az a 2 Gift fegyver.Ki se merem vinni online.Biztosítás vagy 20K/db rá:O
  • TomStorm
    Ja nem tudtam:D
    Hát nem tudom ennek örüljek vagy sem.
    Na ezt át kell így értékeljem most kicsit ledöbbentem:)
  • scomcomputers
    Hát...ja,csak itt nem a kör szűkül....
  • TomStorm
    Miért?Ez időre megy?
  • Paladin
    Lejárt az idő, és nem jutottál ki.
  • Paladin
    Therapist árulja, igen, korábban nem tudom hogy volt, de most lvl1-en, és simán lehet venni mindig. Customs, woods, és factory (utóbbinak nem sok értelme van)
  • scomcomputers

• scomcomputers

Ez egy jó kis videó a térképekről és egyéb-ről....
  • TomStorm
    Ok,köszi!

Az mi,hogy Missed in Action és egy fej kérdőjellel?
    Így lett vége a 40 perces Raid-emnek.
    Egyszer csak vége lett..
  • Torzonborz
    Lehet venni vmelyik kereskedőnél néha (talán a nőcinél), akkor is limitált számban lehet kapni.