3294
-
ratgab #208 És basszus tényleg 500 dolcsit van pofájuk elkérni a Presztízs kiadásért...Gyűjtői olyan 140 dolcsiba kerül majd (30 000 körül), de az a figura nem annyira pofás.... -
ratgab #207 150 000? Hát annyit azért nem....:-) -
#206 Az most komoly, hogy 150 ezret te ezért hajlandó vagy kifizetni? -
#205 Collector...
-
ratgab #204 Azt a jó életbe! Az a szobor kell! -
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.10. 08:01:44 -
#202 Kell majd a rutin :) -
Zozo0122 #201 A Scholar, mint olyan nem gond. A gond az, hogy:
1, megmondták, hogy nem lesz DLC
2, kiadták egymás után hármat, amiből maximum az első tartja a színvonalat, a második egyenesen borzasztó volt, újrahasznosított és idegesítő dolgok voltak benne csak
3, még minderről lehúztak még egy bőrt - na ez a Scholar. Alapjában véve persze, hogy jobb mint az alapjáték maga, de akkor is érezhető, hogy a profitról szól már náluk is minden
Megmondjam én mit várok el? Nehézség, megfelelő minőségű pályatervezés és design ( a 2. rész pályatervezőit én úgy rúgnám ki, hogy többet videójátékhoz se nyúlnának :D Mik ezek, hogy pl shaded woods is olyan, mint egy 2000-es évekbeli játék? Unalmas is, meg grafikailag meg úgy minden téren olyan undorító lett, meg se közelíti a többi elágazás helyszíneit, meg az a hely is, ahol felmegyünk az Iron Keepbe...őőő egy nagyon magas lifttel egy..hova is? Egy óriási vulkanikus területre, a távolban hegyekkel stb...ezt hogy? Még azt se mondhatják, hogy az egy katlan, mert elég elnézni a távolba), legyen kevesebb lovag boss és több szörny és legyen normális pc-s irányítás is. Elhiszem, hogy sokan kontrollerrel szeretik, de én pl. billel. Jobb, kényelmsebb a célzás íjjal pl és stb. Ezenkívül még annyit kérnék, hogy a kihívást ne azzal nehezítsék, hogy egy szobába beraknak 8 lovagot, közvetlenül a boss elé, akikkel mindig meg kell küzdeni, mielőtt magával a bossal küzdhetsz - akinél meg azzal növelik a kihívást, hogy irreális mértékű ellenállása van + 20000 hp-ja. Neeee, legyenek kreatívak. Jah és még amit el kéne felejteni, azok az instant kill AoE-k, de ez már nagyon szélsőség :D -
mans #200 A scholarral mi a baj?még nehezebb is lett mint az alap,a harmadikban talán nem lesz agyonszivatva a játékos. -
Zozo0122 #199 Befeküdt annak már a borzalmas DS 2 DLC-ivel , meg az újrakiadással. Reménykedek azért, de nem hiszem, hogy megüti majd az 1. rész szintjét. -
#198 Ez még változhat. Ami biztos ebbe a verzióba nyoma se volt. Sajnos ez ilyen BB -szerűség. Befeküdt a Fromsoft a profitnak, inkább butítják a játékot csak többen vegyék. -
#197 "Nem számít a súly a legnagyobb páncélba is tripla-dupla szaltót vághatsz"
Ettől de féltem... :( -
#196 Nah összegezve,
Pozitív:
Visszatérő DaS 1 elemek.
Harcművészet bevezetése.
Gyönyörű grafika.
Nehéz.
Megváltozott mozdulatok, jó irányba.
Apró, de jó változtatások: pl. Estus fogyás kijelzése, fáklya használat.
Negatív:
Túl gyors a játék, inkább a BB -re emlékeztet,...ez nagyon nem jó, ez nem Dark Souls, hanem Bayonetta vagy Devil May Cry.
Elképzelhető, hogy butítva lesz a játék.
Nem számít a súly a legnagyobb páncélba is tripla-dupla szaltót vághatsz, akkor is idegbeteg nyúltempóba nyomod.
Nem biztos a tárgy elhasználódás.
Mocsok szar frame Playstation 4 alatt.
Sajnos az első 3 negatív nagyon erősen rányomja a bélyeget számomra. Akár még a játék megvételét is negatívan befolyásolja.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.18. 11:40:25 -
#195 Nem próbáltam a mágiát, de talán a Soul arrow-on kívül nem is láttam más varázslatot. Bow-ot, szerszámíjat nem találtam benne. Pedig kíváncsi lettem volna rá!
Majd ma este folytatom. -
#194 A varázslatokról meg az ij használatról mik a tapasztalataid? -
sirdond #193 nekem,ami nagyon tetszett a látottak alapján, hogy lehet rollolni mindenfelé,meg van futás közbeni roll is, illetve az 'ember',mint item megjelenése
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2015.10.17. 08:24:43 -
sirdond #192 folytatódik a történet, vélhetően ugyanolyan mélységben, mint az előző részekben. nyilván egy stress test-en nem fognak sokat eldurrantani,de szerencsére már nem kell olyan nagyon sokat várni a megjelenésig. -
#191 Nem kopnak a fegyverek, gondolom a teszt jellege miatt, viszont fognak kopni, mert ott van a piros csík, mint a DaS 2 -be.... a történet,...hát...fogalmam nincs, ez egy stress test
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.16. 23:24:47 -
mans #190 A fegyverek itt is elkopnak majd 5 perc alatt mint az előző részeknél?Történet lesz benne,vagy itt is csak a tápolás lesz a lényeg?
Utoljára szerkesztette: mans, 2015.10.16. 23:21:04 -
#189 ...mi a tetves faszomért ilyen gyors? De komolyan?! Ezt komolyan lereportolom BUG -ra!
...frame...na ha ez így marad akkor PC -re veszem, mert ez így gyász nagyon.
Sok minden emlékeztet a DaS 1 részére, maga a pálya felépítés és a hangulat is. Gyönyörű, részletes grafika, amik tele vannak a DaS –ra jellemző hatalmas terekkel, gigantikus mélységekkel! A megjelenő sárkány vérfagyasztó és nagyon, nagyon hangulatos elem már az elején! Gyönyörű és csodálatos a képi világ, eszméletlen...és mocsok szar a frame :( ja ezt már mondtam....
Jók az ellenfelek és akadt pár kegyetlenül veszélyes is. Visszatért ugye a DaS 1 elején szereplő kámzsás lovag és brutális lett, minden szempontból, olyan trükköket csinált, hogy csak lestem. Azért a bossnál az a 4db! enyhén durva, jó, persze lehet őket csalogatni, meg hát kell is… Haltam párszor, annak ellenére, hogy benne van a DaS bugi az ujjaimba. (ugye most fejeztem be a 2. –at) DE. A pálya végén lévő Boss elsőre lement! Ez nem jó jel. (coop-ba, egyedül nem tudtam leverni, ...ez jó jel!) Volt pár mini boss is (kettő) ezek hozzák a szintet, veszélyesek, gyorsak és kellő körül tekintéssel lehet csak nekik menni.
A játékmenetről: Visszatértek régi jó bevált mozdulatok ill. még valami, ami nagyon megváltoztatja harc menetet. Még pedig a speciális mozdulatok. Itt érezhetően kell a taktikus kardváltás egy jó pillanatban és használni kell a kard művészetet. Ez egy olyan plusz, ami a harcosnál a mannát fogyasztja, de rettentően használható ! Kicsit felemeli a kardot a karakter és egy vagy két új mozdulatot tudsz vele csinálni. Jó időben, jó helyen, nagyon hasznos! Pl. felvettem valami Great Swordot, hát valami istentelen brutális ahogy szó szerint felbassza a levegőbe a mobokat a harci mozdulat. Ez úgy elképesztően látványos! Apropó, egy csomó minden változott, legfőképpen a kardok használata és más mozdulatok. Mondok példát: nyomod a futást majd L1 eleddig csak suhintott egyet, most felugrik a levegőbe és úgy nyom egy támadást. Vagy, az R1 ameddig nyomva tartod kardfüggőként egyre nagyobbat csapsz. A Great Sword –el szó szerint belevertem őket a várfalba. Vagy ha megpróbálod kimozdítani az ellenfelet rúgással, és ha az épp a pajzsával blokkol, már mehet is a back stab. Szóval ez az új harc dolog nagyon sokban megváltoztatja a taktikát, látszik, hogy minden fegyver egyedi harci stílust kíván. És bizony használni is kell őket!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.12.07. 19:30:55 -
sirdond #188 innen valaki streameli a tesztet? -
#187 Mindjárt kezdődik. Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.16. 19:11:32 -
#186 Prepare...
-
-
#184 Geronimo is bejutott, rohadtak! :d -
#183 Igen. -
#182 mikorra várhatjuk a videót tőled?:D nagyon kíváncsi vagyok
szerk: már van aki felrakta ugye ezaz? :D
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.10.13. 22:00:28 -
sirdond #181 akkor csak rosszul rémlett, na de mindegy is, úgy sincs ps-em. -
#180 Na hát igen. Nekem van, de bezeg engem nem válogattak be :D -
#179 Nem, soha nem volt erről szó. Minden régióra lehetett jelentkezni. -
sirdond #178 nem úgy volt,hogy csak japánban lesz béta?
amúgy grat :)
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2015.10.13. 20:52:33 -
#177 nembaj addig jöhet azzal.annak is örülnénk :) hogyha tudsz rakj már egy olyan videót -
#176 Mobillal, de abba nincs köszönet, de majd biztos tele lesz a net olyanokkal akiknek van capture card-ja... -
#175 sehogy sem tudod dugiban megmutatni nekünk? :( -
#174 Na lejött, fel is rakta és el is lehetett indítani...
Sajnos a menüből semerre nem enged, aztat mondja, hogy nem tud csatlakozni a szerverekhez...:(
Viszont a zene amit nyom a menüben olyan, hogy élve beszarsz!
Jah, és egy kurva nagy mínusz pont, már az indításkor kiírta, hogy minden kép megosztás és videó készítés tiltva van :( -
#173 Na, elkezdtem tölteni, nem túl nagy a mérete 3.062GB... még egy óra és telepítem, elméletileg csak a menükbe enged be, a teszt péntek este 8 -kor kezdődik. -
Zozo0122 #172 Hajrá! -
#171 szétcsapok a kis genyák között
majd lökök videót és képeket dögivel, -
#170 Kemény legyél :) -
#169 jöhetnek a videók :D