3294
banner
  • argento77
    Famitsu és NeoGaf nem hazudik. Annyi az. :)
  • wedge31
    Itt is azt írják,hogy 3,25 milla ment el pc-re...
  • argento77
    Pedig hidd el. Van még remény a PC-s játékiparban. Bebizonyítottuk. :)

Dark Souls eladások

Nem is tudom, volt egyáltalán valaha olyan tipikus, eredetileg csak konzolokra szánt játék, ami PC-n végül sikeresebb lett, mint a konzolos kiadások? Szerintem a DS PC kiadása ezzel történelmet írt.

Steamspyon is rákeresgettem, fedik a valóságot az adatok. Úgy látom a DS sorozat végül PC-n talált új otthonra.
    Utoljára szerkesztette: argento77, 2015.07.01. 16:12:16
  • jarlaxxe
    Ha ez igaz lenne a DaS frencsájz fö platformja a pc lenne, de ezt nagyon nem lehet észre venni a pc-s kiadásokban.
  • wedge31
    Ezt tényleg nehéz elhinni...ennek fényében lehetne egy kicsit jobb a harmadik rész portja mint az elözö részeké volt.
  • argento77
    3,25 milliót adtak el összesen PC-re a Souls szériából (Scholar kiadással együtt). Megdöbbentően sokat. A 40 százalékát az összeladásoknak a PC teszi ki. A maradékon osztozik a 4 konzol.
  • jarlaxxe
    Ebből mennyi lehet a pc-s eladás?
  • wedge31

Eddig 8 millió ment el a DaS játékokból / csak az első részből 5 millió /
  • jarlaxxe
  • wedge31
    Dark Souls III előzetes.

GK-s cikk, tehát akik angolul informálodnak a játékról vagy könnyen megijednek inkább ne olvassák el.
  • Myselor
    köszönjük :)
  • MerlinW
    Mindjárt beteszem.
  • Myselor
    ez mehetne bannernek szerintem :)
  • LeonSKennedy
    Köszönöm Uram! Végre egy elfogulatlan vélemény amiben benne van a lényeg.

De, hogy ne csak OFF legyen. Ehhez mit szóltok?

"The story in Dark Souls 3 revolves around the “Lord of Cinder“, his resurrection and the Dark Hero trying to defeat him."

Csak nem visszahoznak egy régi ismerőst? Én nagyon örülnék neki. :)
  • Kandurex
    Na igen, én már rég gondolkodok rajta, hogy jobb lenne összevonni a konzolt és PC fórumot, mert tök ugyanarról szól mindkettő: a játékokról.
  • LeonSKennedy
    Én speciel nem vagyok "konzolos" már nagy nagyon régen. PC-n játszom évek óta. Bár én inkább játékosnak tartom magamat, nem szeretem külön választani a platformokat, elfogultság lenne a részemről.. Úgy gondolom van ugyanannyi jogom itt lenni, mint bárki másnak, eddig úgy látom érdemi információkat csak nekem sikerült közölnöm a játékról. A gamekapcsosos cikk egyébként nagyon durván félre van fordítva, már sikerült közben végigolvasnom. Feleslegesen keltik ott előre a pánikot.

wedge:

Nem ijesztettél meg (nem is hinném, hogy szándékodban állt). Akkor is megveszem. :)

jarlaxxe:

Ugyanannyi vélemény nyilvánítási joga van minden fórumozónak, amíg mindezt kultúrált formában, személyeskedés, lekezelés és kötözködés nélkül teszi azt. Te miért nem teszel így? Nem ellenségeskedni kell, hanem véleményt cserélni. Annak még nem feltétlen kell egyeznie. Ettől vagyunk különbözőek.

Was:

Pont ezt írtam korábban,. miért kell már előre leírni valamit amiről még egy deka mozgóképes videót sem láttunk? Bizakodjatok már légyszíves egy picit kedves Fórumtársak, biztosan tanultak a 2-ik rész hibáiból/hiányosságaiból. Na meg visszatért Miyazaki mester is. Lehetne egy picit örömködni is? :)
    Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.06.18. 07:52:36
  • n000rbi
    Látom sikerült átnevezni a topikot pc-sre, hogy valami értelme is legyen a #67-nek.
    Ez igen, szép húzás volt, srácok
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.06.18. 07:42:34
  • Was
    Pont ugyanannyira oszthatja az észt, mint te. Még akkor is, ha te nem emlékszel rá semmilyen DS topikból. Itt nincs ilyen mérőszám. És hidd el van más véleményekre is érdeklődés, nem csak kritikus véleményeknek titulált fikázásokra. Értem én az aggódást stamina, meg hack and slash ügyben, de azért az nem árt, ha több újítást is bevezetnek. Meglátjuk az első gameplaynél, hogy tényleg akkora gáz van-e, mint amennyire lefestitek.
  • wedge31
    Elnézést kérek remélem mindenki sejti, hogy senkit se akartam megijeszteni.
  • jarlaxxe
    Támogatom az ötletet nekem nem fogsz hiányozni...
    Egyáltalán ki a fene vagy te, hogy itt osztod az észt? nem emlékszem rád egy DaS topikból se ( ellenbe wedge-vel akit valszeg mindenki ismer )
  • n000rbi
    Ja hogy ez a pc only Darks Souls topik? Már itt sem vagyok, bocs már!
    További jó gémkapocs-cikk bemásolgatást, végülis csak a fél topikra hoztad a szívbajt vele :D
  • wedge31
    Már nagyon hiányzott ez a e-penis méregetés...semmi gond nem volna ha a konzolosok csak a konzolos topikba járnának és akkor nem sértödnének be itt állandóan és kezdenék a felesleges flém özönt a master race beszólásokra.
  • n000rbi
  • LeonSKennedy
    Főként, hogy mennyi innovatív játék megjelent már konzolokra is az elmúlt években. Nem véletlen nem válok meg a régi vasaktól (PS2,GC,PSP). A mostani E3 pedig meggyőzött, hogy vennem kell egy PS4-et is a PC mellé. The Last Guardian nem lesz PC-re az tuti. :)

A nagy szidalmazás közepette meg sokan elfelejtik, hogy a DS eredetileg tervben sem volt véve PC-re. Lehet szídni hogy így meg úgy szar a kamerakezelés, meg az iránytíás, de ez egy elsősorban konzolpiacra szánt TPS rétegjáték, erősen kontrolleres irányításra kihegyezve. Emlékszem annó az első részt is mennyi szidalom érte amikor PC-re kiadták, de már előre megmondták, hogy egy szimpla mezei port lesz és semmi korábbi tapasztalatuk nem volt PC-s játékok terén. Akartuk a játékot, végül megkaptuk. ők állták azt amit megígértek, persze sokaknak az sem volt kielégítő. Még állítom azoknak sem akik utólag magasztalják a 2-ik résszel szemben (de ez mind csak a játék részére igaz), hiszen valljuk csak be: csapnivaló port lett.

PC-s téren meg már elég nehéz megfelelni: GTA V már lassan a minimum mérce és mindenki aki komolyabban játszik 1080p/60 FPS minimum játékélmény t vár el. Persze ez valahol jogos igény lévén sokan sok pénzt ölnek bele a vasaikba és próbálják tartani a lépést , de valljuk be ritkán találkozik úgy a két érdek (játékos/ kiadók), hogy az mindenkinek minden jó szép és tökéletes legyen.

Én már elég régen azt vallom, hogy a konzol való elsősorban játékra, a PC pedig játékra IS való. De nem az a fő profilja. A Dark Souls pedig ízig-vérig konzoljáték, mind stílusában, mind irányítást, mind pedig szellemiségét nézve. Ez pedig tény.
  • n000rbi
    Jajj, hagyjuk már ezt pc-s a magasabbrendű dumát. Szerinted mindenki hülye és igénytelen, aki konzolon játszik? A hideg kiráz az ilyen általánosító baromságoktól...
  • Kandurex
    Nem lesz new game+;

Nincs benne annyi.
  • TDC Geronimo
    WAT
  • Kandurex
    Bizony, bizony. Pedig nálam is itt figyel a gyűjtői BB,...de... :( nem lett annyira jó..
  • LeonSKennedy
    Kritikusak vagy rosszindulatúak? Picit olvasgasd azt a fórumot, mert az már nem az amiről Te most beszélsz. Egészen más irányba ment az ott már el.

Ahol az a jelenlegi színvonal, hogy aki Estust/katanát,varázslatot használ harc alatt,az kapjon rákot, inkább hagyjuk. Vagy ez a PC-s attitűd? Akkor nem sokkal jobb mint a konzolos. :)

A DS I-nek még volt közössége, ez meg most egy egymást marogató horda.
    Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.06.17. 16:37:18
  • jarlaxxe
    Hát igen egy pc-s nem fog neked tapsikolni ha a szart ezüstpapirba csomagolják mert az attól még szar marad ez a hozzáállás konzolos attitüd.
    Inkább legyünk kritikusak ez a véleményem
  • Myselor
    én úgy vagyok vele.a bloodborne kezdetben nagyon érdekelt,mostanra teljesen hidegen hagy.a dark souls 1-2 mai napig sokkal érdekesebb számomra pedig sokszor végigjátszottam őket már.én is keveseltem a bloodborne fegyver,ruha stb tartalmát de itt más lesz a helyzet nem kell félni,remélem azért túl sok dolgot nem vesznek át a bloodoborneból
  • Kandurex
    Az nem baj, hogy hangoztatják!

Minél hangosabban, minél tovább, minél többen, annál jobb! Had figyeljen rá mindenki aki egy kicsit is érdeklődik a játék után. Talán a fejükhöz kapnak a From Soft -nál, hogy vannak irányok amik nem jók.
  • LeonSKennedy
    Valóban gyengébb, ez nem vitatható, de a költői túlzások és az ellenségeskedő hangulatú fórumlégkör fenntartása ott a komolyabb gond. Ha meg nem tetszik a gamma, nem kellene ott egész álló nap sírni. Ott a DS I, nem tilos visszamenniük és játszani azzal. Nincs rá idejük, vagy mégsem tudnak elszakadni a DS Ii-től egy percre sem? Ha már ennyit foglalkoznak vele és szánnak a kommentekre való drága időt, akkor annyira mégsem lett az szar. :)

Annyit még hozzátennék, hogyha a Steam fórumbázis eddigi lelkes (vagy inkább hálás?) véleményosztóit vették volna alapul, akkor a DS III már meg sem jelenne PC-re.
    Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.06.17. 16:26:38
  • LeonSKennedy
    Famitsu, IGN. Ott vannak valódi hírek. Majd ha ott írják, elhiszem.

Miyazaki ráncba fogja szedni a DS-t, előre meg felesleges károgni. Arra ott van a DS II fórum a Steamen. Siratóasszonyok tárháza. Semmi nem jó nekik kábé. Csak azt nem értem, hogy ha ennyire szarozzák a 2-ik részt miért lógnak állandóan azon a fórumon és vitatkoznak róla hetekig? Miért nem mennek Bloodborne-t vagy DS I-t tolni? :)

Annyira nem rossz az, csak magasak voltak az elvárások. PvP-ben és Co-opban az első rész a nyomában sincs, hiába komplexebb a pályatervezés meg mélyebb, sötétebb a sztori (bugok meg vannak abban is bőséggel). Az sem volt hibátlan cucc, csak megbocsájtottuk neki azokat, lévén egyedi és magával ragadó volt. Meg hát csak az-az első. :)
  • n000rbi
    Szerintem sincs ezzel semmi baj és nyilván nem hülye Miyazaki sem.
    A gémkapcsot nem is rád értettem, csak az ominózus magyar nyelvű cikk lejjebb, ha jól láttam, onnan származik.
  • Kandurex
    "a fél Steam DS II fórum is kész siralomvölgy)"

mondjuk kurvára nem véletlenül, azért annyira nem lett jó a DaS2...de a BB is eléggé be van korlátozva, az 6 db fegyver meg 5 ruha....
  • Kandurex
    mer' ijesztgetnek itten
  • LeonSKennedy
    Az ADP kb annyit ért a 2-ben mint a Ds I-ben a RES fejlesztése: felesleges. Abszolút jó és logikus döntés ez. Ha kikapcsolják a warpolási lehetőséget a tábortüzek között és újra lehet majd bonfirenél szintet lépni én nagyon boldog leszek. Szeretem nagyon Shanalotte-ot de már unok mindíg Majulába menni kuncsorogni , hogy egy kis szintet léphessek. :) SoulVessel pld nagyon jó ötlet, azt jó lenne, ha megtartanák.

(Nem olvasok gémkapcsot. De ezek szerint nem is nagy baj.)
  • Amiga
    Ja, értem. :-D
  • n000rbi
    Kandurex szeret rinyapináskodni, sokszor előadja ezt a ps4-topikban is :)