3294
-
#128 persze ,én is hiányolom :) jó lenne valami de biztos jönnek majd a videók hamarosan ^^ -
#127 persze, persze...csak jó lenne valami hype fokozás, szóval na,... -
#126 hát.a lényeget tudjuk végülis már.de a történet érdekelne igazából hogy hol helyezkedik el és mi lesz végülis :) a többit jó lesz felfedezni magunknak -
#125 Érdekes, hogy fél év körül vagy még annyi se a megjelenés, és alig van infó, vagyis van, de azok többsége rumor, vagy következtetés valamilyen demóból... -
sirdond #124 ez remek kis összefoglaló! the hype is real!
egyébként szerintem a roll speed-en és az armor endurance-en biztos változtatnak majd megjelenésig. lehet,hogy egyáltalán nincs is még implementálva. -
-
#122 Zweihander rulllz :D
Remélem, olyan lesz, mint az első részben, ott az volt a favorit. A másodikban sajnos kicsit elszúrták -
Gabe18 #121 Részletesebb beszámoló. -
sirdond #120 demon souls? -
#119 reméljük bár ezt kizártnak tartom sajnos.annak örülök hogy megmaradtak a jól bevált fenyverek páncélok és lesznek újak is .a bloodborne egyik durva hibája ez a 3 ruha 3 fegyver volt tudom volt még pár de nem valami sok
-
#118 Jó kérdés, sajnos ez megint ilyen Bloodborne fasság, hogy nem számít súly. Remélem egyszerűen arról van szó, hogy könnyű páncéban van és magas az endurance értéke.... -
#117 jólvan most azért ez jól néz ki így mozgásban a harc is rendben van kellően nehéznek néz ki akár csak az elődjei viszont nincs a páncélnak súlya vagy mivan?ez a gyors mozgás és vetődés kicsit zavaró a többi rendben van :) -
#116 A várfalon ücsörgö sárkány szép emlékeket idéz. -
#115 Na, rendben lesz ez. Mondjuk a minimál sebzésű mobokat nem értem. De összességében OK.
-
Gabe18 #114
-
#113 agree -
#112 Mivel pc-re nincs az a "gyöngyszem" igy egyelöre nem is parázok, hogy olyan lesz mert nem tudom az milyen...
Egy tesztet olvastam róla ahol írták, hogy lineáris a DaS-hoz képest és csak egy pár ruha meg fegyver van az egész játékban,plusz nincs pajzs, varázslás, stb, ennyi elég is volt, hogy a továbbiakban ne izgasson a játék.
Egy pozitivum van, hogy állitólag az a graf lesz itt is ami már nagyon hiányzott mert a DaS leggyengébb pontja mindig is a látvány volt. -
sirdond #111 Azért végleges következtetést ilyenkor levonni még elég korai és valszeg sokat fognak változtatni rajta. Egy biztos, nálam first day buy lesz. -
#110 BB nem Souls, ha az az irány, akkor véget is ért a souls széria. -
#109 "Amúgy meg totál Bloodborne 2 így elsőre"- azért nagyon nagy kár lenne mert az a játék kanyarban sincs a DaS eddigi részeihez képest persze a casual arcoknak bejön de azok minden szart imádnak, akkor már csak az a kérdés minek hozták vissza a Miyzakit? maradhatott volna ott ahol volt... -
#108 nemtudom nekem sem tetszik ez a pattogás.de ahogy láttam nem kötelező és nem mindig olyan harcok vannak ,majd meglátjuk -
#107 majd kiderül mennyire lesz jó ez ,jönnek majd még gameplay videók mivel játszható lesz a gamescomon a játék:) majd többet tudunk róla -
#106 De komolyan, miért gondolja ez a Miyzaki vagy szaki vagy a fasztuggya mester, hogy a mindenki az idióta gyors harcra vágyik? Szerinte mi a halálfaszáért lett sikeres a Demon és Dark (szigorúan első) Souls? Biztos nem az idegbeteg pattogó játékmenettől....!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.08.04. 18:30:57 -
sirdond #105 Praise the sun!
Amúgy meg totál Bloodborne 2 így elsőre -
#104 Köszi, mert az elözöböl csak pixel tengert láttam...
Jónak tünik. A harc felgyorsitását meg már elöre bejelentették hiába tért vissza a "hatalmas" Miyazaki mester az első rész harcrendszere nem tér vissza, de lehet, hogy ez nem is lesz baj majd kiderül.
-
#103 jobb minőségben :)
-
#102 elég vicces ahogy kurva gyorsan mozog és vetődik el abban a páncélban eddig csak rongyokban vagy pucéran lehetett ilyesmit az első részben. :D nem kellene ennyire bloodborne-osítani de nem rossz amúgy ^^ én várom jónak néznek ki a bossok is a harc többi része pedig maradt jó :)
-
#101 Őőő..., hát, elnézést -
argento77 #100 Köszönöm a helyreigazítást. Valószínűleg a "baszki" nélkül is megértettem volna. -
#99 Steamspy baszki, legalább a forrást nézd! Nehogy már bedőlj! A piac táncolna, ha PC játék ekkora eredményt hozna.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.07.01. 20:48:40 -
argento77 #98 http://www.eurogamer.net/articles/2015-07-01-dark-souls-series-sales-surpass-8-5-million
itt is elég meggyőzőek. -
#97 Az egy ostobaság :) a spy az 100k játékos alapján becsül :) nehogy már bedőlj! -
#96 vagyis még annyi se....
Honnan veszitek ezt a számot? 3.5M PC -ből az durva lenne...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.07.01. 20:39:53 -
argento77 #95 http://steamspy.com/
Akkor nézd meg és csodálkozz. :) Szűrj rá a 2014-es évre is és add hozzá a síma DS II-t is.
Csak a Prepare To Die-t majd 2 millióan vették meg PC-re.
Amúgy meg ez egy hivatalosan közzétett adat a Famitsun is fent volt.
Utoljára szerkesztette: argento77, 2015.07.01. 20:41:05 -
#94 3.25M PC? Nem elnézett valaki egy nullát? Inkább 350k lesz az. -
argento77 #93 Nem voltam sosem túl jó matekos, de a 8 milliós összeladásból (amiben a 4 konzol is benne van) 3.25 milió PC-s az biztosan nem 1 százalék. Vagy vezesd le kérlek hogy jön ki ebből annyi. :) -
#92 "From Software: ezek után az a legelemibb minimum, hogy a DS III PC-n fusson a legpöpecebbül. Kiérdemeltük. :)"
Az eladások kb 1% volt a PC-s, tehát üzletpolitikailag én nem sok motivációt látok erre:) -
argento77 #91 Mindemellett óriási tisztelet jár a PC-s tábornak hogy az első rész csapnivalóan gyenge portját ennyire sokan megvették. Ez abszolút jelzésértékű lehet a játékfejlesztők felé a jövőre nézve. Le lehet pacsizni a Sonyval, meg a Microsoftal és lehet tovább hanyagolni a PC-t (mert arra úgyis mindenki warezol)., mint játékplatformot. Nem kell rá BloodBorne, meg Demons Souls, de azt hiszem most igenis be lett bizonyítva, hogy van igény PC-n is az ilyen stílusú játékokra.
From Software: ezek után az a legelemibb minimum, hogy a DS III PC-n fusson a legpöpecebbül. Kiérdemeltük. :) -
#90 Mivel ez egy japán cég és a játék is konzolon kezdte hiába fogy jól pc-n sose lesz az a fő prioritás. -
#89 Ok, most már elhiszem de azt továbbra is fenntartom, hogy ennek fényében fordithatnának egy kicsit több figyelmet a pc-s verzióra.