3294
banner
  • wedge31
    Furcsa is egy DS játéktól hogy ilyen jól néz ki...

A harc meg elég könnyünek tünt de lehet, hogy egy ez ilyen terület lesz, az mindenesetre jó hír, hogy végre lehet normális full ijász karit inditani mert eddig az csak szenvedés volt.
  • Kandurex
    hangulat és grafika abszolult király
  • Tinman #246
    Nyilván nem kattintok csak most ezt a képet látom, de mocskosul rákívántam.
  • Solid Snake
    Óoooooooo, óhahahahaha ájjáááá
  • Kandurex
    jó ez az elfogyhatatlan stamina...meg ez a nehézség

nesztek, itt a Bloodborne...

fúj!
  • wedge31
  • Kandurex
    Nem. De jó lenne, ha tényleg tartalma lenne a collectornak. Sajnos itthon sehol se láttam említve :(

Szerk: És közbe kiderült, hogy nem is lesz. Csak amerikába. Bekaphatják.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.12.24. 14:09:28
  • MerlinW
    Nem ismered a Prima sorozatot? Könyv a játékról, mi micsoda, hol van, hogy érdemes, stb. Mint a 90'-es évek magazinjaiban a játékleírások. Vagyis 100-200 oldalnyi spoiler laikusoknak:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.12.24. 01:58:10
  • Kandurex
    hmm... mi az a starter guide? Újabban rajta van a képeken.

• sirdond
    lol
  • Kandurex
    Fromsoftware: téves a kikerült információ a DaS3 gépigényról, we are sorry

Gyün 4790+gtx970 ajánlott....
  • Predaking666
    Kisebb agyállaim vannak az optimalizáltság terén.
  • sirdond
    dx11 =(
  • Kandurex
    A minimum: NVIDIA GeForce GTX 465 vagy AMD Radeon HD 6870 videokártya

Egyébként nem értem miért ne lenne vállalható? A GTX 750 majdnem 40 ezer forintos kártya... mi lenne a megfelelő? 70 - 100k kártya?
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.12.17. 09:52:33
  • wedge31
    A vga inkább minimumnak tünik...
  • Kandurex
    Dark Souls III ajánlott gépigény

Windows 7 SP1 64-bit, Windows 8.1 64-bit, Windows 10 64-bit
    Processzor: AMD® FX 8150 3.6 GHz vagy Intel® Core™ i7 2600 3.4 GHz
    Memória: 8 GB RAM
    GPU: NVIDIA® GeForce® GTX 750, ATI Radeon™ HD 7850
    DirectX 11
    Szélessávú internet
    Tárhely: 50 GB

(ebből az 50GB! az nem rossz...)
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.12.17. 09:11:09
  • BEAST #232
    :OO
  • Kandurex
    Nem bírtam ki

Rendelés időpontja: 2015. december 11. 19:09

Rendelt termékek: (Platinumshop)

Dark Souls III Collector Edition ár/db 34.990 Ft
  • Predaking666
    Egyedül a BB volt az mi PS4 only game. Van egy olyan érzésem, hogy Dark Souls Live lett volna a fejlesztők számára ha a 3. részt PS onlyra teszik :D
  • sirdond
    http://store.steampowered.com/app/374320

mégsem kell PS4-et vennem :)
  • BEAST #228
    Én már annak is örülök a BB után, hogy végre megint, számomra, normális páncélokat, fegyvereket és varázslatokat látok. :D
  • Kandurex
    Nem rossz az annyira, csak ugye a BB -en nem számít a súly, itt meg kellene, de a beta erre nem adott választ. Sajnos ezek a dolgok már csak megjelenéskor derülnek ki.
  • Gabe18
    Hát igen, de kétlem hogy a DS rajongók a Bloodborne játékmechanikáját akarták volna...
  • Kandurex
    Valószínűleg nem játszottatok a Bloodborne-el. Arra hasonlít a karakter sebessége, mozgása,...talán egy hangyafasznyival lassabb is annál....
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.12.07. 19:50:31
  • Predaking666
    Várjuk meg a full, (sajna a betához nem volt szerencsém mivel csak PC-m van) a D2-ben is sok volt a változás mire ki jött full.
    Amit nagy pozitívumnak tartok ,hogy nem lesz soul lvl rendszer (rikta nagy baromságnak tartottam/tartom).
    Eddigi trailerek alapján (ami lényegében ugyan azokról helyekről szólt, remélem nem ekkora lesz a full game) DS 1 irány vették alapból némi kis Gabe18-t idézve DMC öltözettel.
  • Kandurex
    Ne aggódj, annyira nem vészes a helyzet, bár tény, hogy a gurulás nem fogyaszt annyi staminát. (beta alapján)
  • Gabe18
    Kinézetre nekem is tetszik, de a játékmenet...
    Azért 0:59-nél ami hátragurulást bemutat a karakter az az első két rész tükrében nevetséges. De mondjuk a 3:04 látható bukfenc-bukfenc-bukfenc-bukfenc-teljes erőből rárohanok (mindezt egy kétkezes karddal) kombinációt se hiszem hogy lett volna olyan maxra tápolt karakter aki az első két részben lenyomja.
    Igy ránézésre a "taktikus" 1v1 harc, illetve az hogy azt próbáld minden helyzetben kikényszeríteni amennyire lehet teljesen oda. Ez így egy Darks Soulsba öltöztetett Devil May Cry vagy valami hasonló...
  • Kandurex
    Elvben.
  • Zozo0122 #220
    Nekem tetszik :D
  • wedge31
    Az nagyon drága lenne nekem, maradok a pc-s verziónál.
  • sirdond
    a day one edition az a sima mezei alap game?
  • BEAST #217
    Rohadtak, akkor tényleg PS-re kell majd vennem. :<
  • Kandurex
    "The DARK SOULS III Day One Edition and Collector’s Edition are exclusive to the PlayStation 4 system and XBOX ONE versions of the game and will be available at participating retailers while supplies last."
  • Kandurex
    Stamina? Az volt a betába....
  • Gabe18
    4 perc új gameplay .
    Sajnos továbbra sincs nyoma hogy a stanima a 3. részben bármit is befolyásolna. Ugrunk, gurulunk vetődünk páncélos hősünkkel amerre és ahogy tetszik.

• Kandurex
    ejj,. de vonz ez a collector,...csak ez az artbook riaszt, a BB -ben is egy 5-10 oldalas! semmiség volt.
  • sirdond
    úgy látszik lemaradt lore ügyben, akkor tárgytalan :)
  • sirdond
    csak én maradtam le? az mikor derült ki, hogy Lord Gwyn benne lesz a 3-ban?
  • Kandurex
    Egyébként nincs különbség a prestige és a collector között, csak a szobor. Szóval valami nem stimmel.
  • Tinman #209
    Na ha 30k-ért tudsz szerezni, vehetsz is rögtön nekem is belőle egy példányt, mert az meg 40k lesz sajna...