3294
banner
  • Zozo0122 #408
    Jaja. Nekem tetszik amit eddig láttam...csak könyörgöm, ne legyenek megint béna DLC-k és ne legyen a bossok 75%-a egy újabb nagydarab lovag :D
  • Fpocok
    HYPE HYPE HYPE!
  • jarlaxxe
    Most már csak a játék is legyen jó és kerek lesz a story...
  • Zozo0122 #405
    Na, elég jó lett ez a design :)
  • wedge31
  • MerlinW
    Adtam hozzá jogot.
  • jarlaxxe
    Részemről mehet...
  • Terawatt
    Elég pofásan néz ki :)
  • wedge31
    Ez mehet dizánjnak?
  • Zozo0122 #399
    Biztos, hogy legalább 2 végigjátszás már steames volt live nélkül :)
  • MerlinW
    Nem valószínű, régen Live-os volt a játék, a Steam patch-el jött felhőtámogatás, de nekem speciel 0 byte a tárolt adat mérete, így fene tudja működik-e.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.03.04. 17:55:29
  • Zozo0122 #397
    Bocsi, ezt most ide írom, hogy hamar választ kapjak. Az új gépemen még sosem volt fenn a DS1, csak a régin. Vajon benn vannak a steam felhőben a mentéseim, ha felrakom? Fogalmam sincs, hogy volt beállítva akkor a steamem...hol tudok ránézni, hogy miről van benn mentés? :D Nem akarok hatodjára is végigvinni, de olvasgatnám a tárgyleírásokat, meg pvp-t tolnék.
  • Terawatt
    Potik terén ez egy elég nagy újítás. Eddig szerintem egy cleric a heal skill miatt előnyben volt ilyen téren. Ezért csináltam mindig harcos papot. Pofoztam és még a flaskokat se ettem meg a boss előtt.
  • Moby
    Azt jobb lett volna inkább nem piszkálni.
  • Myselor
    hát nem kicsit más képet mutat mint a networkös cucc :D
  • Zozo0122 #393
    Tényleg jó és nagyon kreatívak az ellenfelek is :D Azokat a dagadt piromanta némbereket utálni fogjuk :D
  • Voltan
    Nnnnna. :)
  • Terawatt
  • Moby
    Ez a videó egy nagyon más képet mutat, mint amit eddig láttam belőle. NAGYON másat. Akarom státuszba került. Megpreorderelve :D
  • wedge31
    Úgy legyen ötösöm ahogy tudtam, hogy nem bírod majd megállni...
    A vér nem válik vizzé.
  • Moby
    Most néztem bele a második részének az elejébe.
    NNNNNnnnnakérem, pontosan ezt szerettem volna látni! Gecijó ritmusú a mozgás, nincs bakkecskézés stb. A bossfight fergeteges. Jó lesz ez basszameg. Még picit tekergetik a potikat megjelenésig, és tényleg ráugrok day1, és felsziipantom dlc-k nélkül (is) :D
  • Myselor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    dúrva nagyon.kíváncsi vagyok mi a fasz van már itt tényleg hát hallod benne van mirrah kardja is és hogy régen használta egy mirrah nevű harcos azt a hollowslayer kardot.a hagymalovagnak is egy picit eltér a neve.tehát ugyanaz csak újjá éledve.mindenki aki benne van csak újra van éledve.tehát MÉGIS a 2 rész után játszódik de mintha újra kezdődtek volna a dolgok csak keményebben.mi a fasz ez a taurus démon is :D
  • Zozo0122 #386
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De :D Csak tüzes verzió :D
  • Voltan
    Már ne hari, de minek linkelsz ide mindenféle potenciálisan spoileres szemetet?
    Biztos ilyen lesz, biztos ki lehet találni az utalásokat, de elég.

Nem kell több videó, nem kell több spoiler.
  • Myselor
    ha valakit érdekel:)
    http://www.ign.com/wikis/dark-souls-3/Dark_Souls_3_Lore_and_Connections
  • Myselor
    ez nem egy óriási taurus demon?
  • Voltan
    Igaz, töröltem is az enyémet, és az Eredeti off topikba tettem át.
    OFF - OFF
  • Moby
    Mass effect 2017-re csúszott, de megy a topik offba erősen :D
  • Pio
    Jön még sok AAA játék idén, legfeljebb nem olyanok, amik Neked tetszenének/konzolcímek.
    Hitman, Uncharted 4, Battleborn, Overwatch, Mirror's Edge, Deus Ex, Fable Legends, Crackdown, Gears 4, Mass Effect, Dishonored 2, Doom, Mafia 3, ReCore, csak hogy pár nevet említsek. Ebből némelyik eléggé kőbevésett, némelyik lehet, csúszik.
  • wedge31
    Pont egy hónapja tettem fel a win10 és eddig teljesen rendben van minden vele elöbb-utóbb ugy is muszáj lesz váltanod és egy remedy játék elég jó indok erre.
  • Moby
    Nemtudom kibontsam-e. Ma jött meg a syndicatehez is az utolsó maharadzsa kieg. Valami kevésbé időigényes hobbit kellett volna választanom 30 éve :DD
  • wedge31
    A primal nekem nagyon tetszik meg is lepödtem rajta, pedig voltak kétségeim a vétel elött.
  • Moby
    Nembántaz, és senki nem kényszerít egyetlen oprendszer használatára. Nálam preview óta fut, köszöni jól van.
  • Moby
    Rengeteg jobbnál jobb játékom van betárazva/éppenelkezdve (w3 kieg, madmax, kholat, pillars of e., trine3, the talos principle stbstbstb, felsorolni is nehéz. A Divisionből nyomtam mindkét bétát, nagyon tetszett, be van rendelve a sleeper agent, kicsit fosok, hogy nem fog jutni. A primalból még épp itt az asztalon a fóliás CE. Csak idő lenne mindenre... :(

/és a nagy pofám ellenére nem tudom megtudom-e majd állni a das3-at day1.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.02. 22:47:55
  • Voltan
    Nincs Win10 és nem is lesz, amíg nem nagyon muszáj.
  • wedge31
    quantum break?
  • Moby
    Személyes listám:
    DeS - legjobb atmoszféra
    DaS1 - legjobb koncepció/helyszínek/balansz
    BB - legjobb bossok/bossfightok
    DaS2 - kbmindenbenszar

:D
  • Voltan
    Kicsit off
    Érdekes figyelemmel kísérni a felhozatalt idén. Távolra még nem nézek, de a Division bétát próbáltam, és kösz, nem kell a full. A FC Primal érdekelt volna, de látva az after release vidókat, kösz nem, majd talán olcsón, talán. Áprilisban jön a Total War Warhammer, amiről viszont alig lehet tudni valamit, és félek, hogy hatalmas zakó lesz az egész, pedig érdekel. A DS3 persze instant vétel, de emellett a közeljövőben az egyetlen, ami must-have, az a Day of the Tentacle felújítása, pedig az eredetit már csukott szemmel is végigviszem, szóval sok újat nem fog hozni, de megőrülök érte, all time fav, szóval nem vitás a vétel.

Ezen kívül az Unravel, amit érdemes említeni, mert nagyon édes, de aztán ezzel kész...

Ja, X-Com 2, de arra idő híján rá se merek gondolni.

Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.02. 22:42:09
  • jarlaxxe
    A scolárt azért csinálták, hogy cumizanak az emberek mert az az volt, nem nehézség, én már bánnom, hogy megvettem.

A csúcs az etalon még mindig az első rész én azt szeretném látni a harmadikban persze az eddigi ínfók alapján erre kevés az esély de attól még lehet, hogy nagyon jó játék lesz.
  • Moby
    Viszont látok már a 3-ból olyan videót, ami már kicsit tetszik is. Még az étvágyam nem jött meg, de már a figyelmem időnként leköti. Haladunk...
    Jó lett volna kihagynom azt a gecibéna bétát, pláne konzolos verzában. Biztos jobban érdekelt volna mostanra enélkül.