3294
-
#168 nah, bekerültem a bétába, pénteken indul a DaS 3 -
#167 háj, háj! -
Zozo0122 #166 PÁRIIII, PÁRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII. Parry mától kezdve csak így használatos kifejezés :D -
#165 nyelvlecke -
Zozo0122 #164 Ez a játékban ilyen lenne:
- Nem akarok veled viszályt jó lova...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#163 Pedig de........ -
#162 nem lesz tele velük :D -
Zozo0122 #161 Nekem ez tetszik, ezzel megvettek. Csak ne legyen tele lovag bossokkal, azokból elegem van. -
#160 azért na,... csak nem vár az ember "pár" hetet...ha már nyomhatja aznap éjféltől.... -
#159 Igy a pontos megfogalmazás:
" Since the announcement doesn't mention a separate date for the PC version of the game, it can be assumed that all three versions of the game will either release at the same time or very close to each other. "
Lényegében mindegy mert pár héten nem múlik semmi. -
#158 nem, együtt jönnek áprilisban, legalábbis minden platformra egységesen
-
#157 Passz, engem nem érint, mert a pc-s kiadás ugy néz ki ugy is késöbb jön. -
#156 április mikor? mert hát nem mindegy, hogy 1. vagy 30.... -
#155 Áprilisban lesz a nyugati megjelenés. -
#154 3 féle estus flask?zweihannder 2.0?:D tetszik.sajnos a kard nem ebben a videóban mutatkozik igazán meg,de egy másikban teljesen úgy használja és az baromi jó :D
Dark Souls 3 Early Gameplay -
#153 akkor már inkább legyen valami fokozat választás, nehogy már a nulla IQ rendelkező casual réteg miatt legyen talicska...de nyilván feleslegesen jártatom a pofám :/ -
sirdond #152 arról volt már valami infó, hogy kibe szúrja bele azt a "flame sword-ot" a PC? -
#151 Ez igy van, ezért is lesz olyan amilyen, hogy te is végig tud majd játszani, hogy ez jó vagy rossz döntse el mindenki maga. -
#150 hülyeség.első souls játékom volt.mai napig akad az első rész de az előző kártyámmal játszhatatlan volt így a második részt toltam végig először.az meg tökéletesen futott.na mindegy nem is ez a lényeg hanem hogy tudom mennyire nehéz volt beletanulni,vagy 10órát szarakodtam vele végül megtanultam,azóta nagyon sokszor végigvittem mind a 2 részt,a dlc-ket mindent :) profinak senki nem születi,de ez amúgyis hülyeség csak gyakorolni kell ráérezni és menni fog ^^ -
figyelj már, ezt már végigcsapatták:
gitárral, dobbal, fordított monitorral, hangutasításokkal, lvl1 szinten, és stb.
most komoly? csak profiknak? -
mans #148 Mert ez a játék csak profiknak van. -
#147 miért nem lehetett a kettőt?
-
mans #146 Remélhetőleg a harmadik rész végig is lehet vinni,nem úgy mint a kettőt. -
#145 bakker, az első pár másodpercben azt hittem összekeverted és ez a Bloodborne kiegészítő... -
-
#143 És a legpocsékabb is. -
#142 Kissé túl gyors?..
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.14. 22:03:25 -
#141 Nem játszottam BB-vel, de a DaS veterán ismerőseim szerint a legkönnyebb "epizódja a sorozatnak". -
#140 " A széria folytatása természetesen mindenben ott folytatja majd, ahol az előző felvonás – és a sajnos PlayStation-exkluzív Bloodborne – elkezdte: ordas mód nehéz, sötét hangulatú " -csak ebbe a félmondatban már két hülyeség van...
-
sirdond #139 ja ok, akkor elnézést, nem olvastam végig a cikket. -
#138 Te érted félre. A végén: "Dark Souls harmadik része PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re érkezik"! -
sirdond #137 nem is te, hanem a cikk irója -
#136 Mondtam én olyat, hogy nem lesz? Csak nem fogok várni. -
sirdond #135 csak egy szokás szerint gagyi és megtévesztő magyar cikk...
lesz PC verzió, azonban a PC megjelenés bejelentését későbbre tervezik.
amúgy van új trailer is, de rossz minőségű
https://www.youtube.com/watch?v=ivYzd9m36MA&feature=youtu.be&t=381
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2015.09.13. 10:15:17 -
#134 Akkor lehet eldőlt és PS-re veszem. Ign infok. -
#133 Japán megjelenés március 24 !! Ez lehet jó hír is, hisz az EU-US hamarabb szokott lenni rendszerint . Akár február.... Szopó esetben meg ehhez képest is késhet. -
sirdond #132 szerintem meg pont az volt a jó,hogy nem mana alapú volt a varázslás, minden minden másik játékban ezer éve, hanem kicsit másabb. -
#131 Igaz, igaz. Csak ehhez nem volt hozzáfűzni valóm.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.09. 14:46:46 -
#130 szerintem ez is elég fontos és jó dolog :)
A varázslatainkat ezentúl nem a használatok fix száma, hanem egy mana-csík korlátozza majd, és Miyazaki szerint azon fognak dolgozni, hogy mindegyik iskola teljesen más élményt nyújtson, ne ugyanazok a spellek legyenek átdolgozva a különböző stílusokhoz. -
#129 Infók jöttek a Dark Souls 3 -hoz.
Véleményem:
Az utazgatás azonnal van a tábor tüzek között.. jó is, nem is,....szerintem nem volt olyan nagy baj, hogy el kellett jutni a sztori egyik pontjához, hogy legyen warp...igaz a zseniális pálya tervezés is hozzájárult.
Nincs Bonfire Ascetic. Megint egy nehezen megítélhető dolog,... ha eltűnnek az ellenfelek akkor hiba kihagyni, ha nem tűnnek el, isten áldja, nekem nem hiányzik.
Nem a Bloodborne-féle csengő-rendszert viszik tovább, piros pont! Nem kell tárgy az invade -hez? Fekete pont, ha nyakra-főre lehet invadelni!
A többi mellékes. Ezek pont olyan dolgok voltak, amik lehet, hogy negatívak, de lehet, hogy pozitívak.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.09. 14:42:43