3294
banner
  • Kandurex
    nah, bekerültem a bétába, pénteken indul a DaS 3
  • Kandurex
    háj, háj!
  • Zozo0122 #166
    PÁRIIII, PÁRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII. Parry mától kezdve csak így használatos kifejezés :D
  • Solid Snake
    nyelvlecke
  • Zozo0122 #164
    Ez a játékban ilyen lenne:
    - Nem akarok veled viszályt jó lova...

• Solid Snake
    Pedig de........
  • Myselor
    nem lesz tele velük :D
  • Zozo0122 #161
    Nekem ez tetszik, ezzel megvettek. Csak ne legyen tele lovag bossokkal, azokból elegem van.
  • Kandurex
    azért na,... csak nem vár az ember "pár" hetet...ha már nyomhatja aznap éjféltől....
  • wedge31
    Igy a pontos megfogalmazás:

" Since the announcement doesn't mention a separate date for the PC version of the game, it can be assumed that all three versions of the game will either release at the same time or very close to each other. "

Lényegében mindegy mert pár héten nem múlik semmi.
  • Kandurex
    nem, együtt jönnek áprilisban, legalábbis minden platformra egységesen
  • wedge31
    Passz, engem nem érint, mert a pc-s kiadás ugy néz ki ugy is késöbb jön.
  • Kandurex
    április mikor? mert hát nem mindegy, hogy 1. vagy 30....
  • wedge31
    Áprilisban lesz a nyugati megjelenés.
  • Myselor
    3 féle estus flask?zweihannder 2.0?:D tetszik.sajnos a kard nem ebben a videóban mutatkozik igazán meg,de egy másikban teljesen úgy használja és az baromi jó :D

Dark Souls 3 Early Gameplay
  • Kandurex
    akkor már inkább legyen valami fokozat választás, nehogy már a nulla IQ rendelkező casual réteg miatt legyen talicska...de nyilván feleslegesen jártatom a pofám :/
  • sirdond
    arról volt már valami infó, hogy kibe szúrja bele azt a "flame sword-ot" a PC?
  • jarlaxxe
    Ez igy van, ezért is lesz olyan amilyen, hogy te is végig tud majd játszani, hogy ez jó vagy rossz döntse el mindenki maga.
  • Myselor
    hülyeség.első souls játékom volt.mai napig akad az első rész de az előző kártyámmal játszhatatlan volt így a második részt toltam végig először.az meg tökéletesen futott.na mindegy nem is ez a lényeg hanem hogy tudom mennyire nehéz volt beletanulni,vagy 10órát szarakodtam vele végül megtanultam,azóta nagyon sokszor végigvittem mind a 2 részt,a dlc-ket mindent :) profinak senki nem születi,de ez amúgyis hülyeség csak gyakorolni kell ráérezni és menni fog ^^
  • Kandurex

figyelj már, ezt már végigcsapatták:

gitárral, dobbal, fordított monitorral, hangutasításokkal, lvl1 szinten, és stb.

most komoly? csak profiknak?
  • mans
    Mert ez a játék csak profiknak van.
  • Myselor
    miért nem lehetett a kettőt?
  • mans
    Remélhetőleg a harmadik rész végig is lehet vinni,nem úgy mint a kettőt.
  • Kandurex
    bakker, az első pár másodpercben azt hittem összekeverted és ez a Bloodborne kiegészítő...
  • Solid Snake

• Kandurex
    És a legpocsékabb is.
  • Kandurex
    Kissé túl gyors?..

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.14. 22:03:25
  • MerlinW
    Nem játszottam BB-vel, de a DaS veterán ismerőseim szerint a legkönnyebb "epizódja a sorozatnak".
  • jarlaxxe
    " A széria folytatása természetesen mindenben ott folytatja majd, ahol az előző felvonás – és a sajnos PlayStation-exkluzív Bloodborne – elkezdte: ordas mód nehéz, sötét hangulatú " -csak ebbe a félmondatban már két hülyeség van...

• sirdond
    ja ok, akkor elnézést, nem olvastam végig a cikket.
  • Kandurex
    Te érted félre. A végén: "Dark Souls harmadik része PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re érkezik"!
  • sirdond
    nem is te, hanem a cikk irója
  • Kandurex
    Mondtam én olyat, hogy nem lesz? Csak nem fogok várni.
  • sirdond
    csak egy szokás szerint gagyi és megtévesztő magyar cikk...
    lesz PC verzió, azonban a PC megjelenés bejelentését későbbre tervezik.

amúgy van új trailer is, de rossz minőségű
    https://www.youtube.com/watch?v=ivYzd9m36MA&feature=youtu.be&t=381
    Utoljára szerkesztette: sirdond, 2015.09.13. 10:15:17
  • Kandurex
    Akkor lehet eldőlt és PS-re veszem. Ign infok.
  • Kandurex
    Japán megjelenés március 24 !! Ez lehet jó hír is, hisz az EU-US hamarabb szokott lenni rendszerint . Akár február.... Szopó esetben meg ehhez képest is késhet.
  • sirdond
    szerintem meg pont az volt a jó,hogy nem mana alapú volt a varázslás, minden minden másik játékban ezer éve, hanem kicsit másabb.
  • Kandurex
    Igaz, igaz. Csak ehhez nem volt hozzáfűzni valóm.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.09. 14:46:46
  • Myselor
    szerintem ez is elég fontos és jó dolog :)

A varázslatainkat ezentúl nem a használatok fix száma, hanem egy mana-csík korlátozza majd, és Miyazaki szerint azon fognak dolgozni, hogy mindegyik iskola teljesen más élményt nyújtson, ne ugyanazok a spellek legyenek átdolgozva a különböző stílusokhoz.
  • Kandurex
    Infók jöttek a Dark Souls 3 -hoz.

Véleményem:

Az utazgatás azonnal van a tábor tüzek között.. jó is, nem is,....szerintem nem volt olyan nagy baj, hogy el kellett jutni a sztori egyik pontjához, hogy legyen warp...igaz a zseniális pálya tervezés is hozzájárult.

Nincs Bonfire Ascetic. Megint egy nehezen megítélhető dolog,... ha eltűnnek az ellenfelek akkor hiba kihagyni, ha nem tűnnek el, isten áldja, nekem nem hiányzik.

Nem a Bloodborne-féle csengő-rendszert viszik tovább, piros pont! Nem kell tárgy az invade -hez? Fekete pont, ha nyakra-főre lehet invadelni!

A többi mellékes. Ezek pont olyan dolgok voltak, amik lehet, hogy negatívak, de lehet, hogy pozitívak.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.09. 14:42:43