banner
  • Zozo0122 #201
    A Scholar, mint olyan nem gond. A gond az, hogy:

1, megmondták, hogy nem lesz DLC
    2, kiadták egymás után hármat, amiből maximum az első tartja a színvonalat, a második egyenesen borzasztó volt, újrahasznosított és idegesítő dolgok voltak benne csak
    3, még minderről lehúztak még egy bőrt - na ez a Scholar. Alapjában véve persze, hogy jobb mint az alapjáték maga, de akkor is érezhető, hogy a profitról szól már náluk is minden

Megmondjam én mit várok el? Nehézség, megfelelő minőségű pályatervezés és design ( a 2. rész pályatervezőit én úgy rúgnám ki, hogy többet videójátékhoz se nyúlnának :D Mik ezek, hogy pl shaded woods is olyan, mint egy 2000-es évekbeli játék? Unalmas is, meg grafikailag meg úgy minden téren olyan undorító lett, meg se közelíti a többi elágazás helyszíneit, meg az a hely is, ahol felmegyünk az Iron Keepbe...őőő egy nagyon magas lifttel egy..hova is? Egy óriási vulkanikus területre, a távolban hegyekkel stb...ezt hogy? Még azt se mondhatják, hogy az egy katlan, mert elég elnézni a távolba), legyen kevesebb lovag boss és több szörny és legyen normális pc-s irányítás is. Elhiszem, hogy sokan kontrollerrel szeretik, de én pl. billel. Jobb, kényelmsebb a célzás íjjal pl és stb. Ezenkívül még annyit kérnék, hogy a kihívást ne azzal nehezítsék, hogy egy szobába beraknak 8 lovagot, közvetlenül a boss elé, akikkel mindig meg kell küzdeni, mielőtt magával a bossal küzdhetsz - akinél meg azzal növelik a kihívást, hogy irreális mértékű ellenállása van + 20000 hp-ja. Neeee, legyenek kreatívak. Jah és még amit el kéne felejteni, azok az instant kill AoE-k, de ez már nagyon szélsőség :D