3294
-
#328 Óvazzeg, vazzeg!!!
De messze van az április! :S -
#327 Jól mondod :) -
Zozo0122 #326 A gyorsaságról: lehet, hogy tévedek, de a csávó is mondta a linkelt videóban, hogy a bétából még hiányzott az item burden. Abszolút nem volt, bármi volt rajtad. Elvileg a végsőbe be kell, hogy kerüljön, és akkor nem lesznek gyorsak a nehézpáncélos lovagok. Ezt egyébként remélem is, legalább szépen megszurkálhatom őket pvp-ben -
#325 -
Gabe18 #324 Ja a Scholart játszottam. Mire megvettem addigra egyértelmű volt hogy a "minden egyben" verziót érdemes.
A 3. lesz az első "0 day" Dark Souls-om. -
#323 Atl függ "melyik" második részt toltad. A scholart eszetlen módon megszórták random mobbal. De a from ilyen: össze-vissza csavargatják feszt a potikat. A bétából nekem nem derült ki a respawn, de nem is derülhetett ki, mert az a béta nem gameplay béta volt, hanem network stresszteszt, és minden el volt rajta kúrogatva, hogy játszható legyen. -
Gabe18 #322 Még mindig túl gyors az egész nekem, de ebbe asszem már bele kell törődni. Reménykedem hogy azért nem megy át az egész egy Devil May Cry/God of War szintű Hack n Slash-be...
A kinézet, meg az ellenfelek, meg a világ elborultsága, az ahogy nézem extrán odaver.
Amúgy a bétából vagy valahonnan kiderült már hogy az első vagy a második rész respawn rendszere lesz? Szóval az ellenfelek mindig visszajönnek vagy eltűnnek valahány próbálkozás után? Mert bármennyire ellentmondásos, szerintem az első jobb volt, söt igazából könnyebb is. Ott épp azért mert mindig ott vannak sokkal tudatosabbnak, megtervezettebbnek éreztem az egészet. A 2. részben, és főleg a DLC-iben sokszor mintha úgy lett volna hogy teljesen random dobálják be az ellenfeleket, ~15 megölés után ugyis eltűnnek, addig meg had sz...on vele az a hülye alapon. -
sirdond #321 valaki fagyasszon le áprilisig -
#320 Aztamocskos de jól néz ki a game :) -
Pio #319 Új trailer:
-
Zozo0122 #318 Nézzétek meg ezt a videót, nagyon jó !
-
#317 Hát a BB minden, csak nem könnyű. Sőt. Nehezebb, mint bármelyik DaS/DeS. Nincsenek killer gearek, stb. Egyszerűbb. De nem könnyebb. A das3-ból ilyen aspektusban nem tudni eleget, és a béta sem adott erről túl sok információt (valami elbalanszolt, idióta karakter/gear kombókkal lehetett csak menni). Amit biztosan lehett látni a bétában, hogy a sebesség és azt art direction a BB-ből jön. -
Was #316 Azt azért ne mondjuk már, hogy teljesen más kategória két játék, ez elég megtévesztő lenne. Kb. 90%-ban ugyanaz. Ha legközelebb "sci-fi" témában csinálják ezt meg lézerkardokkal, meg plazmafegyverekkel, és a koncepció ugyanaz, akkor is egy klónról fogunk beszélni.
Nem éreztem azt, hogy a BB annyival könnyebb lenne. Na jó a DaS DLC és DaS2 DLC-ket kivéve, ott egy kicsit jobban elgurult a gyógyszer.
"BB meg mivel szines, szagos, habos" - ezt nem igazán értem, mivel a BB sem egy vidám darab.
De inkább ki kell próbálni, most te is valaki másnak véleményéről írsz, és azt meg elfogadod. Ha arra vagy ráállva, hogy a BB rossz, akkor csak azokat véleményeket fogadod el, ami erről szól, vagy arról győz meg.
-
#315 Teljesen más kategoria a két játék. Ha jól emlékszem valaki írt erröl az eredeti topikban mikor kijött a BB.
A DaS játékokal egy percet se bírt játszani mert annyira frusztrálta a BB meg mivel szines, szagos, habos, relative könnyü egyböl berántotta azt hiszem ez mindent elmond arról a játékról....
#313 Gondolom az volt a furcsa hogy megint van súlya a dolgoknak ( páncél fegyó ) és nem olyan gyorsan mozogsz és harcolsz mint egy akrobata hanem mint egy normál harcos pedig ez a igazi DaS nem más. -
#314 Persze. Egyszer majd megveszem, és (remélem) letolom. Egyszer. Majd. -
Was #313 Nekem is több száz órám van DeS-ben, DaS-ban, DaS2-ben, BB-ben. A BB is egy kitűnő játék, nem kell félni hogy vesznek át belőle dolgokat. És én reméltem is, hogy a DaS-ok összetettségét és a BB-t egy kicsit összegyúrják. Sőt a BB után a DaS2-höz visszatérve egy kicsit hiányom volt már ami mozgásokat, harcot illeti.
Szóval ez is csak egy vélemény, ami tapasztalaton alapszik, és nem kell parázni. -
#312 Mikor kijött a BB néztem róla pár óra videót de DaS feelinget, játékmechanizmust csak nyomokban láttam, ezért inkább én se bontok pezsgöt arra a híre, hogy olyan lesz ez a rész.
Ettöl függetlenül ugy is mindanyian megveszük... -
#311 Félreértés ne essék: én örülök, hogyha sok embernek fog tetszeni a DaS3. Meg tudok bírkózni a tudattal, hogy nem egyezik az ízlésem sokakéval. Tényleg. Megy. Tesztelve. Nekem nem tetszik amit láttam belőle, sem az irány, ami felé megy a from. Ez az, aminek kevésbé örülök. Ennek adtam hangot. -
#310 1.
Próbálj meg átkapcsolni egybites módból valami összetettebb gondolkodásformára. Az, hogy látom valamiben a problémákat, hogy véleményem van róla, az még nem jelenti azt, hogy az szar, meg buta. Ha buta lenne nem verek bele 300 órát.
2.
Ha nem egyezik a véleményem a metacriticcel, a szomszéddal, a Józsikáéval a klubból, attól még nem lesz kevésbé releváns (persze azt sem, hogy méginkább az).
Van egy dolog, ami miatt viszont nincs alapja ennek a vitának: én toltam mindkettőt (BB-t, és DaS3-at), te ha jól látom egyiket sem. Hiszel, remélsz, stb., és nem tetszik a véleményem. Értem én, csakhátugye milyen alapon?
-
Pio #309 Még annyi, hogy az, hogy valamit átvesznek a Bloodborne-ból az távolról sem jelenti azt, hogy akkor ha a Bloodborne-ban kevesebb páncél/fegyver/kaszt/item volt, akkor most itt is kevesebb lesz. Nem ész nélkül lemásolják a Bloodborne-t, hanem ott bevált ötleteket beépítenek. -
Pio #308 Szerintem ha ilyen "buta" játék lenne a Bloodborne, akkor nem ez lenne a from software legjobb játéka metacritic alapján, nem kapott volna annyi év játéka címet, satöbbi (ez persze a korábbi souls játékokra is igaz, de erre is)...
Persze lehet, hogy Nektek nem tetszett, de ha ekkora hatalmas kritikai és anyagi siker volt minden tekintetben, akkor buta lenne a From Software, ha nem venne át belőle sikeres, sokaknak tetsző ötleteket a Dark Souls 3-hoz.
Még ha feltesszük, hogy ezzel jópár diehard DS fant kiábrándít (ami amúgy szintén nem általánosítható, mert minden DS fan ismerősöm, akinek van PS-e áradozott a Bloodborne-ról is, sőt, van, aki emiatt vett PS-t és nem bánta meg), tuti, hogy legalább annyi, vagy mégtöbb Bloodborne fant pedig pont meggyőz, tehát sikeresebb lesz a játék.
Engem mondjuk ez egyáltalán nem érint, mert egész biztos, hogy megveszem a játékot és az is egész biztos, hogy csak amikor már minden DLC kintvan hozzá, kivéve ha kritikán aluli lesz (amit nehezen hiszek), de az tuti, hogy nem azért lesz, mert átvesz mechanizmusokat a Bloodborne-ból.
Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy örülök, ha átemelnek ezt-azt a Bloodborne-ból, tekintve, hogy amiatt PS-t úgyse fogok venni, de mivel a visszhangja alapján az is egy kiváló - és nem kevésbé hardcore - játék lett örülök neki, hogy így megismerkedhetek pár oda kitalált mechanizmussal. Van már 2 Dark Souls játékom, egyáltalán nem zavar, ha a harmadik kicsit más lesz, ha minőségét tekintve az is kiváló, a régieket is bármikor elő tudom venni.
Illetve szerintem az első 2 Dark Souls közt is volt pár komoly különbség, amik szintén megosztóak voltak, szerintem ez elkerülhetetlen, ha meg egy ugyanolyat adnának ki egy rétegnek pont az lenne a baja. -
#307 "Meg a kasztokat. Meg az itemeket. Meg a ruhákat. Meg a fegyvereket. Meg a világ változatosságát."
hát, ja... remélem visszatalálnak magukra -
#306 Meg a kasztokat. Meg az itemeket. Meg a ruhákat. Meg a fegyvereket. Meg a világ változatosságát. Vagyis mindenből van benne, de elhanyagolható jelentőséggel. Tettek bele viszont az addigiaktól pörgősebb harcokat, ami még jó is lenne, de mivel abban olyan nagy változatosság az előbbiek miatt nincs, egy rész bőven elég volt ebből a stílusból. -
#305 Ennek tökéletesen ellentétét éreztem a bétában. Ha kiszedem minden részből ami kevésbé tetszett és összegyúrom, akkor kb meg is kapom a DaS3-at :D -
#304 És Tera még csak most tudta meg, hogy máricusban csak Japánban jelenik meg a game.... -
#303 Az is egy megközelítés -
#302 "Effektíven a BB-ban mivel nincs pajzs ezért felgyorsultak az események. "
Effektíven kivettek belőle harcmodort. Inkább. -
#301 Effektíven a BB-ban mivel nincs pajzs ezért felgyorsultak az események.
Szerk.: Volt videó a rogue féle karakter mozgásáról és olyan piszok gyors volt, hogy elsőre nem tudom elképzelni egy nehézpáncélos figura hogy verné le. Egy komolyabb melléütés és már úgy bekerül és gerincen szúr hogy annyi volt.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.02.22. 13:45:26 -
#300 A jelek szerint a BB sebességét és karakteranimációit örökli a játék. Nézz BB videókat és látni fogod mire gondolunk. -
#299 Valaki leírná, hogy mi a különbség?
Mind a két DS-t játszottam, sokat. BB-t viszont nem, és ami keveset láttam belőle, abból az jött, le, hogy gyakorlatilag ugyanúgy működik a rendszer, mint a DS-nál.
Mi a különbség? -
#298 Nagyon nem értek egyet nekem nem kell semmi a BB-böl és ezzel valszeg nem vagyok egyedül mert a célközönség csak részben fedi egymást.
A DaS maradjon csak DaS elég szilárdak az alapok -
Pio #297 Mennyi pve tartalom volt elérhető a bétában? Nem elhamarkodott az egész játékra vonakozó következtetéseket levonni az alapján?
Illetve abba is gondolj bele, hogy az elsődleges célközönség nem az, aki 300 órát bloodborne-ozott, hisz ez egy multiplatform cím, amikor én 100 órát DS1-eztem utána én is mindent ahhoz hasonlítottam. Gondolom az alapvető cél, hogy a DS rajongóknak is megmutassák, milyen jól bevált ötleteket találtak ki a bloodborne-hoz, ilyen szempontból pedig én nagyon örülök neki, hisz pc-s vagyok és az új konzolgenerációból a bloodborne az egyetlen játék amit sajnálok, hogy ki kell hagynom, így viszont a legjobb játékelemeit megkaphatom a DS3-ban.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.02.22. 07:15:25 -
#296 Köze nincs a DS-ekhez. Az alapmechanikán kívül semmiben. "feeling"-ben meg aztán semmi. De az égvilágon semmi.
/pontosítok: egyetlen helyen volt áthallás: a dlc-ben: kalameet és watchdog mozgása, viselkedése nagyon hasonló. Sok közös vonásuk van. De ennyi. Semmi egyéb hasonlóságot én látok a két játékban. -
#295 Nem toltam a bloodbornet, de csomó videót néztem meg streamet és szerintem az darkosságot tekintve inkább Dark souls 1 feeling mint a második rész.
Vegyétek úgy, hogy az eddigi gamek legjobb dolgait próbálták egybe gyúrni. -
#294 Sajnos nekem is egy az egyben Bloodborne érzésem van. Mind a mozdulatokból, mind a grafikából, designból stb. És ez rendkívül szomorú. DS hangulatot is alig tartalmaz. :( -
#293 Hát én nyomtam a bétát(ps4-en). Az alapján a day1 ugrott, illetve majd erősen nézegetnem kell, hogy egyáltalán megvegyem. Mondjuk nem tudom mi győzne meg egyáltalán. Tény, hogy a bloodborne-t kicsit túltoltam (300+ óra). Szal ez is erősen bennevan. Ennek meg minden mozdualátból a bloodborne üvölt. Csak én meg nem azt akarnám, hanem DaS1-et. Na azt viszont a béta alapján még nyomokban sem tartalmaz :((
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.02.21. 20:39:13 -
Pio #292 Egyik haverom linkelte... túl jól ismer... :)
-
#291 Áhh értem, ennek örülök akkor. -
#290 "So first of all, Dark Souls has a really unique world view, so Miyazaki-san believes it is not a good idea to continuously release titles for this series. This will probably be the turning point of From Software as a whole as well, just because this is the last project that From Software has started working on a prototype before Miyazaki-san became the president of the company.
So it's just a turning point. It is true that it will be a turning point but it's still not the final game for the Dark Souls series."
- Atsuo Yoshimura
egy forrás a sok közül
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.16. 16:20:28 -
#289 Nem kell végezni mert azt olvastam egyszer hogy ez lesz az utolsó ds. Confirm?