banner
  • Kandurex
    ...mi a tetves faszomért ilyen gyors? De komolyan?! Ezt komolyan lereportolom BUG -ra!

...frame...na ha ez így marad akkor PC -re veszem, mert ez így gyász nagyon.

Sok minden emlékeztet a DaS 1 részére, maga a pálya felépítés és a hangulat is. Gyönyörű, részletes grafika, amik tele vannak a DaS –ra jellemző hatalmas terekkel, gigantikus mélységekkel! A megjelenő sárkány vérfagyasztó és nagyon, nagyon hangulatos elem már az elején! Gyönyörű és csodálatos a képi világ, eszméletlen...és mocsok szar a frame :( ja ezt már mondtam....
    Jók az ellenfelek és akadt pár kegyetlenül veszélyes is. Visszatért ugye a DaS 1 elején szereplő kámzsás lovag és brutális lett, minden szempontból, olyan trükköket csinált, hogy csak lestem. Azért a bossnál az a 4db! enyhén durva, jó, persze lehet őket csalogatni, meg hát kell is… Haltam párszor, annak ellenére, hogy benne van a DaS bugi az ujjaimba. (ugye most fejeztem be a 2. –at) DE. A pálya végén lévő Boss elsőre lement! Ez nem jó jel. (coop-ba, egyedül nem tudtam leverni, ...ez jó jel!) Volt pár mini boss is (kettő) ezek hozzák a szintet, veszélyesek, gyorsak és kellő körül tekintéssel lehet csak nekik menni.

A játékmenetről: Visszatértek régi jó bevált mozdulatok ill. még valami, ami nagyon megváltoztatja harc menetet. Még pedig a speciális mozdulatok. Itt érezhetően kell a taktikus kardváltás egy jó pillanatban és használni kell a kard művészetet. Ez egy olyan plusz, ami a harcosnál a mannát fogyasztja, de rettentően használható ! Kicsit felemeli a kardot a karakter és egy vagy két új mozdulatot tudsz vele csinálni. Jó időben, jó helyen, nagyon hasznos! Pl. felvettem valami Great Swordot, hát valami istentelen brutális ahogy szó szerint felbassza a levegőbe a mobokat a harci mozdulat. Ez úgy elképesztően látványos! Apropó, egy csomó minden változott, legfőképpen a kardok használata és más mozdulatok. Mondok példát: nyomod a futást majd L1 eleddig csak suhintott egyet, most felugrik a levegőbe és úgy nyom egy támadást. Vagy, az R1 ameddig nyomva tartod kardfüggőként egyre nagyobbat csapsz. A Great Sword –el szó szerint belevertem őket a várfalba. Vagy ha megpróbálod kimozdítani az ellenfelet rúgással, és ha az épp a pajzsával blokkol, már mehet is a back stab. Szóval ez az új harc dolog nagyon sokban megváltoztatja a taktikát, látszik, hogy minden fegyver egyedi harci stílust kíván. És bizony használni is kell őket!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.12.07. 19:30:55