3294
-
#368 Szóval nem volt nehéz, csak szopattak... :D -
#367 Az első részt végigvittem 3x., a másodikat kétszer, nem vagyok teljesen edzetlen :)
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.02. 22:26:38 -
#366 Simában, háromszori végigjátszás után hülye lettem volna még pénzt áldozni arra, hogy szopassanak, mert a scolar csak arról szólt nem a nehézségről, felesleges kiadás volt, szvsz. -
#365 Akkor a BBből(és a bétából) kiindulva a 3 eleven fog felzabálni, előre szólok. Szóval ha újrázol szívesen javasolnám a scholart, de jó szívvel az egész das2-t nem nagyon ajánlgatom senkinek (akkor sem, ha ismeri). -
#364 Mondjuk ha már ez felmerült, a Scholar-t próbáltam, és az nekem már túl sok volt. Valszeg azért, mert az eredetit ismertem már jól, és nem állt rá az agyam. Túl nehéz volt, na. Idegesített. Nem úgy, ahogy a Dark Souls szokott - hogy basszus, csakazértis nekimegyek még egyszer, nem érdekel, hogy már hajnali fél 3 van, hanem úgy, hogy a kurvaanyád :D
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.02. 22:16:07 -
#363 >ami a második részben már nem volt olyan erős
És melyik második részben nem volt erős? A simában, vagy a scholarban? -
#362 Azt az egyet mondjuk én sem értem, hogy miért pakolgatnak fel ilyen kvázi spoileres videókat, arról nem is beszélve, hogy a #346-os hozzászólásban a videó címlapja a Dark Souls 2-ből van, ez volt a fémdoboz borítója.
De mindegy is, mert nem lesz ez rossz, főleg azoknak nem, akik nem játszottak a Bloodborne-al. Könnyen lehet, hogy kicsit agresszívabbra vették a harcot, meg animációkat vettek át a BB-ból, de ezt én nem érezhetem, hiszen nem játszottam vele.
Nem is érdekel. A videók alapján ez nálam instant vétel lesz. A hangulat ott van, a grafika csodás, és mostanság tologatom újra a DS 1-2-t, nem még egy újrajátszás szempontjából, hanem alapozásnak a következő részhez. Nem is célom végigvinni őket (megvolt mindkettő nem egyszer).
A lényeg, hogy alig várom az újat. A Bloodborne párhuzamok meg nem érintenek.
Az egyetlen dolog, ami szemet szúrt a videókon, hogy a gear az a játék elejéhez képest túl jól néz ki. Úgy értem, fullos lemezvértben trappolnak a játékosok, miközben van 5-6 fegyver az inventoryban. Persze a statokat nem látni, szóval lehet, hogy ez nem jelent semmit.
-
Pio #361 Vannak ám review videók is a világon.
Ha Te random, megvágott (!!!) gameplay videók alapján döntöd el egy játékról, hogy az milyen nehéz, egészségedre váljék.
Mást nem tudok hozzátenni a témához. :) -
#360 Megveszem ez nem is kérdés csak én feleslegesnek érzem ezt a cheates bemutatást.
Természetesen mint " fan " nekem attól áll a cerka ha egy bemutató videóban sok a " You Died " felírat mert akkor tudom, hogy meglesz a DaS felling/nehézség ( ami a második részben már nem volt olyan erős ) ami nélkül ez csak egy sima hack 'n' slash játék lenne. -
#359 Hát persze...ha reviewet olvasol az többet ér mintha látod az adott játékot, ezt valszeg csak te gondolod igy.
Mindenképp faszság igy csalni és igy bemutatni valamit és itt nem az a kérdés, hogy én megveszem e vagy sem mert én biztos megveszem hanem az, hogy aki gondolkozik rajta azt jól átb@szák ezekkel a videokkal. -
Pio #358 Aki egy előzetes videó alapján dönti el, hogy milyen nehéz egy játék az meg is érdemli.
Nyilván egy előzetes videóban nem azt fogják mutogatni, hogy hányszor halnak meg egy bosson, hanem azt, hogy legyőzik.
Akit érdekel a nehézség utánaolvas vagy review-t olvas.
Az pedig lássuk be nem túl életszerű, hogy valaki, aki egyáltalán nem is ismeri a szériát néz egy ilyen videót és "hümmm, ez a támadás csak a 12%-át vitte le a HP-nak, hmm, ez alapján ez a játék nekem való, még szerencse, hogy nem 16%-ot vitt le, mert akkor ez nem az én játékom lenne". :D
Amúgy elég legendás szériáról beszélünk annak ellenére, hogy fiatal, a gamerek többsége ha mást nem is, annyit tud róla, hogy legendásan nehéz. -
#357 alapból ha valaki könnyű játékot vár az nem tudom mit keres a dark soulsban :D -
#356 Aki nem tudja mi ez és igy megveszi az majd jól pofára esik ha nem lesz olyan könnyü mint a videokban... -
#355 Úgy kezdődik a videó, hogy 20x halt meg a játékos, mire sikerült felvenni az anyagot. Egyébként a lenti "durva" fegyver egy dark enchant-os bárd, ami ~85-öt üt az első nem tutorial bosson, aminek van ~3000HP-ja és max 2 ütésből kicsinál, miközben a negatív hatás fénysebesen veszi el tőled a staminát. Mindezt a sajtóanyagra optimalizált játékban.
Én nem aggódom...:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.03.02. 19:49:50 -
Gabe18 #354 Neked igen, de te mint "rajongó" valószínű amúgy is megveszed. Aki viszont azt se tudja mi ez, annak nem biztos hogy a 3 perc alatt 3 meghalás túl jó reklám lenne... -
#353 Nocsak, ezt nem tudtam, viszont én se értem ennek mi értelme sokkal jobb reklám lenne egy DaS játéknak ha egymás után három " You Died " felíratot látnék mint azt, hogy egy bosst igy lenyomnak. -
#352 amúgy votl sírás a szöcskézés miatt remélem azok látták hogy olyan fat roll van egy nehezebb fegyverrel is hogy csak na . -
#351 mert csak egy kis ízelítő. -
#350 " A sebzés le van véve " lol
Annak meg mi értelme? a DaS lényegét veszik igy ki, arról meg nem is beszélve, hogy beviszik az erdőbe az embereket ezekkel a gameplayekkel mert ez pont olyan mintha valami cheat programmal reklámoznának egy játékot. -
Zozo0122 #349 A sebzés le van véve :) Amúgy szerencsére eddig kreatívak :) Az újfajta sebzéstípus is tetszik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!frostbitten -
#348 Ez már a harmadik könnyü boss amit látok a játékból, valszeg direkt mutogatják ezeket, hogy majd mikor kijön a játék legyen a nagy meglepi... -
#347 Ezt most nem nézem meg. De az biztos, hogy ez nem fog a játék előnyére tenni. -
Zozo0122 #346 Ezt nézzétek, milyen durva fegyvert lehet szerezni a játék elején :D Ez kb. Fire Longsword szint a kettőből :D
34 perctől :D
-
#345 szerintem minden jel arra utal hogy az első rész előtt játszódik.más nem lehet -
Zozo0122 #344 Srácok, tippeljük már meg, hogy mikor játszódik ez a játék...semmi infó erről kb.
Hogy lehet az, hogy firelinkben ott sorakozik 5 lord of cindernek a trónja? Mi ez? Ebbe a köztes firelinkbe kerülnek azok a lord of cinderek, akiket legyőztek a saját világjukban? Esetleg 5 különböző korszakból származóak ők egymás után, és az utolsó volt a törpe, aki még él? Akkor hol van pl. Gwyn? Mivel ő nincs sehol, André és a hagymalovag viszont él és virul, akkor talán ez az epizód az első rész előtt játszódhat? Szerintetek? :) -
Pio #343 Szerintem is zseniális, nem bírom elképzelni, hogy rossz játék legyen.
Nekem napok óta remeg a kezem a buy gombon, de egyszerűen nem akarok játszani a 3-al, mielőtt a 2-t kimaxolom, attól meg még elég messze vagyok, de ha megvenném úgyse tudnám megállni. Nameg szeretném összes DLC-vel együtt játszani majd.
Viszont amikor az 1-et újra elővettem kimaxolás céljából úgy mentem át a bossokon, amiken régen megszenvedtem, mint kés a vajon, szóval szerintem ha egyszer végigvitted olyan komoly gondot nem fog okozni a capra demon újból.
-
Pio #342 Még annyit hozzátennék, hogy erre a preview eventre lehúzták a sebzéseket, ennél nagyobbakat fognak sebezni az ellenek élesben, szóval ennél nehezebb lesz a játék. :) -
#341 A látottak alapján nekem nagyon is megfelel.
Ennek örömére elő is vettem újra az első részt, és azt tolom most néha.
Igaz, lehet, hogy abbahagyom, mert lassan jön a Capra Demon, és nem hiányzik még egy idegösszeomlás :D:D
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.02. 13:43:48 -
#340 ha te ezt szarnak látod a nemrég megjelent content alapján.akkor nincs miről beszélni nézz más játék után -
#339 Jó neked, hogy te midig tapsikolsz ha vami ezüstpapirba csomagolt szart tesznek eléd aztán majd csak pofára ne essél ha kicsomagolod... -
Utoljára szerkesztette: Solid Snake, 2016.03.02. 10:36:54 -
#337 Ne is legyen!:) -
#336 lehet húzni a kurva száját mindenkinek a játékra.de hogy kurvára nem lett szar azt nem lehet mondani.nagyon jó dolgok visszakerültek a demon soulsból és a hangulat az kurvára ott van.a nehézségre sem lesz panasz meg a szöcskézés se lesz csak olyan öltözetben.nincs ezzel gond nagyon durva a játék.fanyalgók meg játszanak mással semmit nem romlott a játék. -
Zozo0122 #335 Tényleg felesleges :D Ez nem az a játék. -
titani #334 hali
térkép ebben a részben sem lessz ? /mert minek az :@ / -
Zozo0122 #333 Wow, ez mennyire jó, alig várom!
Szívesen választanám ajándéknak az érméket és jól feltápolnám magam a luck bónuszból szerzett lovagok páncéljával, de tuti, hogy gift nélkül és meztelenül fogok belevágni :D
Nagyon tetszik a lovagok lándzsája is, remélem jó messzire elér, és akkor jó hamar lesz ütőképes fegyverem pvp-re :) -
Pio #332 Persze ha nem lenne egyértelmű spoileres anyag, szóval csak óvatosan. -
Pio #331 Tutorial walkthrough:
-
#330 Ó a fene. Total War Warhammer-ről el is feledkeztem :O -
#329 Sok minden össze gyűlt áprilisra. Ds3, total war warhammer, trónok harca sorozat. wháá. :D