3294
banner
  • MerlinW
    Mi?? Pont azért imádkozik mindenki, hogy nehezebb legyen:) Minimum olyat szeretne a DaS tábor, mint az első rész volt. Ha könnyebb lesz a második résznél is, akkor én végeztem a sorozattal.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.16. 15:54:21
  • mans
    Nem baj ha könnyebb lesz,a fegyver kopását megcsinálhatnák normálisan,lelkekből se ötmillió kelljen a szintlépéshez.
  • Shep
    Hát nem tudom, számomra a LotF sokkal nehezebb, nem is játszottam végig, pedig a világ tetszett de a többi .... 30 percig ütni valakit mire megfekszik, nem vicces.
  • jarlaxxe
    Ez a boss kb a LotF szintjén van, ami nem rossz, csak éppen nem DaS szintü.
  • Solid Snake
    Mit nekünk bossok, na a gombabácsi az igen:)
    Utoljára szerkesztette: Solid Snake, 2016.02.16. 14:07:16
  • Kandurex
    Boss -okkal szerintem nem lesz gond, a Dancer a bétában elég kemény volt, sokkal nehezebb, mint a DaS 2 bármelyik Boss -a, de teljesen megállná a helyét a DaS 1 -ben is. Ami probléma lehet, hogy az oda vezető út könnyű.
  • Zozo0122 #282
    Óriási igazság :Dddd Nem is tudom volt e már valaha olyan hogy ha valamire ránéztem akkor azt ne láttam volna :p
  • wedge31
    Minél többet nézem ezeket a videókat annál inkább az a érzésem, hogy még a DaS II-nél is sokkal könnyebb lesz ez a rész.
    Milyen gagyi könnyü már ez az első boss..emlékszem a DaS első bossára ehhez képest az über nehéz volt pedig az se volt nehéz.

Vagy csak mindenki már annyit tolta a DaS játékokat, hogy ez már csak ujjgyakorlat neki.
  • MerlinW
    Ez általában így működik. Ha megnézel valamit, azt láttad
  • mans
    Mire kiadják már végig se kell játszani,videókban mindent láttunk..
  • MerlinW
    Multiplayer test - BOSS SPOILER
  • Solid Snake
    DARK SOULS Challenge!! Road to "Kiln of the First Flame"

Let's play the original Dark Souls before Dark Souls 3 comes out!
    This is the live stream of Hitomi Haruna, a former member of the Takarazuka Revue, playing the original Dark Souls for the first time in her life.
    Watch her struggle and overcome various challenges in the game. Hope she beats the game before Dark Souls 3 releases!

Player : Hitomi Haruna
    MC : Yasunori Ogura (FromSoftware, Inc. Promotion & Marketing / PR Manager)
  • AntiHero
    Infok (angol)

Loading seems to be faster than Bloodborne (but some people guess it’s because they were busy to pay attention to the description on the loading screen and that’s why it felt faster)

Rolling seems to be like DkS2. There is no mid roll, there is just fast roll and greater the equip load, shorter the rolling distance. Also at a certain point it becomes a fat roll.

Pyromancy “Sacred Fire” (or purification) is like building up fire inside enemy and blow them up, apparently.The weapon art for Dragonslayer Greatbow is “Piercing Shot”

The weapon art for Whip and Notched Whip is “Severe Blow”. It’s an attack getting around the shield and reduces stamina regeneration speed.

The weapon art for Crow Demon’s Curved Greatsword is “Blow from the dead angle”

Flynn’s Ring confirmed

Darkdrift confirmed with the weapon art called “Darkdrift” too

Reinforce Estus Flask with Estus Shard, also you can have 0 FP Estus and get full HP Estus, and vice versa.

In the description of the sorcery “Tear of Cure(?)” had a name “Carim” in the description.

Covetous Silver Serpent Ring, Lloyd Shield (not sure if he’s talking about Lloyd from DkS1) (Stability is increased when full HP), Fake Ring (The same effect as Ring of the Living?)

Lloyd’s Talisman has been changed to Undead Hunt Talisman

The durability seems to be low, for example Battle Axe has only 80. However it’s like attacking enemy for 5 times will decrease 1 durability, and restores the durability by resting at bonfire.
  • Kandurex
    megint semmi, több hetes....

a vállalható infó a következő:

két DLC
  • Solid Snake
    Spoiler ......... bár úgyis mindenki megnézi
  • Kandurex
    new.... csak is...
  • Solid Snake

Utoljára szerkesztette: Solid Snake, 2016.02.11. 08:14:28
  • sirdond
    Kis hazánkban vásárolható valahol Apocalypse edition PC-hez, találkozott valaki ilyennel?
  • Zozo0122 #270
    Egyik sem és mindkettő. Az első és a második rész is ugyanott játszódott, csak párezer év különbséggel, ugye Lordranra épült rá Drangleic. (egy újabb érával korábban Lordran előtt Oolacile volt ugyanott, de az csak egy város volt, a régió nevét azt hiszem nem tudtuk) Valszeg most is ez lesz, és majd találgatunk egy csomót:)
  • sirdond
    egyik sem,szerintem.
  • MerlinW
    Drangleic lesz az szerintem, mert hidak kötik össze a tornyokat nem ívelt tartószerkezet, mint Londo-ban.
  • Terawatt
    Na srácok. Egy kis theory craft?

Drangleic Castle

Vagy

Anor londo
  • Terawatt
    Már nekem is viszket a tenyerem a játékra. Remélem legalább hozza a kötelezőt :) szabit vesztek ki? :D erősen gondolkozom, de a tw:warhammerre is kéne T. T
  • MerlinW
    Eddig is volt luck stat, csak nem dedikáltan. Item discovery-t növelte a nálad levő lelkek száma (DaS1), illetve voltak item discovery-t növelő cuccok, mint pl. a Jester öltözet. Valószínűleg itt is ez lesz a szerepe, csak immár dedikáltan. Esetleg belekavarnak némi védelem/kritikus találat matekot, de nem hiszem. Meglátjuk:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.08. 23:41:45
  • Zozo0122 #264
    "Lothric" szerintem a Lordran és Drangleic szavakból lett összegyúrva :) Ti is észrevettétek ezt? :D
  • Gabe18
    A következő 3 hónapban 3 játékot kéne vennem premierkor (The Divison, Dark Souls 3, Doom). De ahogy számolgatom egyet el kéne halasztani későbbre. Hát hogy nem ez lesz az, az biztos...
  • Myselor
    az biztos.nagyon várom és úgy érzem sok dolog visszafog köszönni az első részből meg a másodikból is.lesz sok ismerős arc meg helyszín
  • wedge31
    Hangulatos azt meg kell hagyni.

Most olvastam, de ez valszeg csak nekem új a dolog, hogy lesz luck attributes, kiváncsi vagyok mi haszna lesz.
  • Myselor
    igen az :)
  • Kandurex
    Ez valószínűleg az intro.
  • sirdond
    OMG
  • Myselor
  • Mr_no_NaMe
    úú gyerekek, mindjárt jön *.*
  • Kandurex
    Bizony.
  • ratgab
    Egy dolog van amit a fejlesztőtől nem lehet elvenni és az az, hogy eszméletlen hangulatos helyszíneket és ellenfeleket tudnak kreálni. Félelmetesen eredetiek a srácok legalábbis egy európai gamer szemében úgy gondolom mindenképp.
  • Kandurex
    Újabb gameplay, kamerás, de nézhető

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.02.07. 09:48:04
  • Kandurex
    Félisten? Nem úgy láttam a stamina, életerő állapotokból. Meg van kb. 2 hónap a megjelenésig? És nincs balance?

Értem, értem, így könnyebb demózni, de nekem valami bűzlik...
  • MerlinW
    Ez csak a bemutatóanyag. A második részt is félisten karakterrel mutatták be, Értelemszerűen nehezebb a játékmechanikát és a fícsöröket bemutatni normál állapotok között. Valamint valószínűleg még nincs is rendesen balanszolva a játék => a tesztelőknek általában olyat szokás adni, amit tudnak tesztelni és nem szívatja őket a munka:)

Az Assassin's Creed tesztverziókban pl nem is támadnak az ellenfelek, csak ha te kezdeményezed és a HP-d is csak 20%-ig csökken. Mondjuk ott a végtermék sem nyújt nagy kihívást, de az már más tészta:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.04. 19:22:30
  • Gabe18
    Most ha azt nézzük hogy ez egy teljesen "könnyűsúlyú" karakater, akkor teljesen ok. Most már csak az kell hogy egy full páncélos harcos ugyanezeket a mozdulatokat 2x ennyi stamináért tudja megcsinálni, fele ilyen gyorsan...
  • Kandurex
    Nem mondom, hogy rossz,...alapjába véve nekem, a béta után, pozitív a hozzáállásom #189, csak van pár dolog ami nem teljesen tetszik, nyilván változhat.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.02.04. 09:59:49