banner
  • Pio
    Szerintem ha ilyen "buta" játék lenne a Bloodborne, akkor nem ez lenne a from software legjobb játéka metacritic alapján, nem kapott volna annyi év játéka címet, satöbbi (ez persze a korábbi souls játékokra is igaz, de erre is)...
    Persze lehet, hogy Nektek nem tetszett, de ha ekkora hatalmas kritikai és anyagi siker volt minden tekintetben, akkor buta lenne a From Software, ha nem venne át belőle sikeres, sokaknak tetsző ötleteket a Dark Souls 3-hoz.
    Még ha feltesszük, hogy ezzel jópár diehard DS fant kiábrándít (ami amúgy szintén nem általánosítható, mert minden DS fan ismerősöm, akinek van PS-e áradozott a Bloodborne-ról is, sőt, van, aki emiatt vett PS-t és nem bánta meg), tuti, hogy legalább annyi, vagy mégtöbb Bloodborne fant pedig pont meggyőz, tehát sikeresebb lesz a játék.

Engem mondjuk ez egyáltalán nem érint, mert egész biztos, hogy megveszem a játékot és az is egész biztos, hogy csak amikor már minden DLC kintvan hozzá, kivéve ha kritikán aluli lesz (amit nehezen hiszek), de az tuti, hogy nem azért lesz, mert átvesz mechanizmusokat a Bloodborne-ból.

Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy örülök, ha átemelnek ezt-azt a Bloodborne-ból, tekintve, hogy amiatt PS-t úgyse fogok venni, de mivel a visszhangja alapján az is egy kiváló - és nem kevésbé hardcore - játék lett örülök neki, hogy így megismerkedhetek pár oda kitalált mechanizmussal. Van már 2 Dark Souls játékom, egyáltalán nem zavar, ha a harmadik kicsit más lesz, ha minőségét tekintve az is kiváló, a régieket is bármikor elő tudom venni.

Illetve szerintem az első 2 Dark Souls közt is volt pár komoly különbség, amik szintén megosztóak voltak, szerintem ez elkerülhetetlen, ha meg egy ugyanolyat adnának ki egy rétegnek pont az lenne a baja.