3294
banner
  • Moby
    Amíg tömöm/jük/itek őket pénzzel, addig leszarom őszintén szólva, hogy mivel van kevesebb gond nekik. Ne ez legyen a vezérlő elv...
  • wedge31
    Egy van, kevesebb a gond van vele nekik.
  • Moby
    Nem egészséges dolog ezt készpénznek venni. Merthogy semmilyen elfogadható indok vagy magyarázat nem adható rá.
  • Fpocok
    A második rész 60on ment... miért vennék vissza 30ra a pcset? Én innen indultam ki :D
  • Pio
    Boccs, lehet én értettem félre valamit, egyrészt valóban 7 hónapja olvastam és nem 9, másrészt valóban nem emeli ki külön, hogy a PC-s lesz annyi, hanem annyit mond, hogy a játék lesz annyi, de én ezt akkor készpénznek vettem a PC-s verzióra vonatkozóan is.
  • Fpocok
    nope
  • Kandurex
    9 hònapja lehetett tudni? Persze a konzolosokròl igen, de a PC-ről?
  • Pio
    Durva dolog ez a reddit. 9 hónapja tudni lehet, hogy 30 FPS lesz a PC verzió, mégis valaki a minap redditre kipostolta, hogy emailezett erről egyet a supporttal és hirtelen az egész gaming sajtó megőrült. :D
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.03.10. 17:35:07
  • Zozo0122 #520
    A DS esetében márpedig igenis okozott gondokat a 60 fps, ha belőtted a DSfixben. Egy ideig használtam, majd visszatettem 30-ra. 4 probléma volt vele, de mind nagyon ritkán fordult elő:

1. Ritka esetekben, de kezdetben előfordult, hogy banolták a használóit.
    2. PvP esetén több videós által bizonyítottan gyorsabban érzékelődtek az animációid, könnyebben kikerülted bizonyos fegyverek csapásait, ha te 60fps-en, ő meg 30-on tolta.
    3. A létrák esetében ha lecsúsztál rajtuk, előfordulhatott, hogy átesel a talajon és meghalsz. Ez nálam megtörtént, direkt leteszteltem, a leggyakrabban előforduló ilyen hely Undead Burgben az a létra, ami a patkányoktól vezet fel a Black Knight tornyáig, ha ott próbáljátok meg, előbb utóbb átestek.
    4. Liftek esetében is előfordult a talajon átesés, legkönnyebb tesztelni a New Londonál lévő nagy liften, ott átestem vagy 2-3x.
  • Moby
    Jaj. Annak a fosnak a nevét itt inkább ne emlegessük :) Épp elég, hogy a 30fps kapcsán már másra sem tudok gondolni, mint annak a reteknek az áldásos hatására.
  • Kandurex
    ez tanúsítom, olyan anomáliákat élt meg PS4-vel, amivel, a mi világunkba, senki nem találkozott
  • Moby
    Nekem hibátlanul ment mindkettő. Én egy alternatív valóságban élek.
  • Fpocok
    Csak azt akartam mondani, hogy se az első rész, se a második rész nem ment hibátlanul 60 fpsen. Elsőben fizika, másodikban durability.
  • Moby
    Ja, na látom már mivan.
    Kandurexel az elő részről beszéltünk, mert oda még kellett a dsfix a 60fps-hez. Egyeseknél okozott problémákat a 60fps, nálam nem, és a környzetemben senkinek.
    Te a másodikat emlegeted, amihez már nem kellett fix a 60fps-hez, ergo nem a fix kúrta el, hanem a from, de később ezt javította. Én már a javítottal toltam.
    Ne mossunk egybe mindent, mer az sehova nem vezet.
  • Moby
    Ez most fogalmam sincs mi. Ez a kettő. A kettőhöz meg sosem volt fent nekem fix. Mégis ment hatvanon.
    Mit szeretnétek bizonyítani? Hogy a három nem fog menni hatvanon? Nekem fog. Mark my words! :D
  • Fpocok
  • Moby
    Deeee mondom: a scholar natívan megy 60-on, fix nélkül is. Ezek után nagyon remélem, hogy visszafelé már csak nem menetelnek, foskonzolok ide vagy oda (nyilvánvalóan megint erről van szó).
  • Moby
    Nem is a játék igényli, hanem ÉN :D
  • Moby
    Újra leírom lassan: semmiféle bug nem volt. 60fps-en toltam végig a játékot. 60fps-en streameltem végig a youtubon. Nulla probléma volt, és nem is látott senki semmiféle problémát, akik követték (ellenben gecire tetszett mindenkinek a 60fps-es stream).
  • Fpocok
    Durability bug? AZ volt mindenkinél.
  • Voltan
    Fent van, de csa grafikai tuning végett.
    Nem igényli a játék a 60 fps-t, tökéletes így is.
  • Moby
    Ja igen: a warezverza nálam is kihalálozott, de nem a 60fps-től, hanem egyáltalán a dsfix jelenlététől. A steames simán ment ugyanabban a rendszerben.
  • Moby
    Valami létraproblémákról irogattak, nálam 100 órában semmiféle nem jött elő, és nem is ismerek olyat akinél lett volna bármi bug a 60fps-ből. Mondjuk amekkora szarszemét fos kódilag amit kiadnak, egyáltalán nem biztos, hogy az emlegetett problémáknak bármi köze is volt a dsfixhez.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.10. 09:34:56
  • Fpocok
    Mindkét rész nem ment tökéletesen 60fps mellett. Szóval hiába jön mod, ha megint szar lesz...
  • Kandurex
    biztos, nekem inkább kihalálozott, ha 60 -ra pöccintettem,

a másiknak meg 60 fps közben rosszul számolt dolgokat? tárgy elhasználódás?
  • Moby
    Mármint az 1-et, a kettőre vonatkozó rész kompletten értelmezhetetlen, mert az dsfix nélkül is tudja a 60fps-t.
  • Moby
    60FPS-en toltam végig. 60FPS-en streameltem végig. Ennyi, hagyjuk a bullshitet.
  • Kandurex
    Húkerz? az első rész az elég bizonytalan volt 60 -on, inkább nem futott, mint igen. A második résznek is ...hát hogy mondjam?....voltak problémái a 60 -as működés közben.

A fromsoft -nak nem megy a 60, nem értik, más világ.
  • Moby
    Húkerz. Megjelenésre kint lesz a hozzávaló dsfix. Ez nem konzol.
  • Moby
    >Most is 30-ra lőve játszom az első részt, és nincs ezzel semmi baj.

Demer? DSFix nincs fent????
  • Terawatt
    Majd day 1 jön úgyis a fan mod, ami unlockolja az fps-t
  • Voltan
    And I do not really give a shit. I am playing Dark Souls One on 30 FPS. This is what I used to do and this is what I keep.

Szóval nem érdekel. Ha 30 Fps-re lesz belőve, akkor arra. Várom, szeretem, rajta. Most is 30-ra lőve játszom az első részt, és nincs ezzel semmi baj.

DE. És itt a nagy DE. Ha ehhez képest is képesek elbaszni a harmadik részt, akkor bizony én is akkora kurvaanyádat mondok, hogy a szentséges mennyek ura is ide fog nézni, és elismeri, hogy mekkora fasza gyerek vagyok. Az egész From Szoftver banda pedig majd a pokol legmélyén nyalogathatja az én nyílásaimat.

Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.10. 02:38:13
  • Fpocok
    and i quote: "As this was PC version I previewed the game on, being capped to thirty frames-per-second felt largely insulting,"
  • Fpocok
    DEALBREAKING NEWS MAYBE:
    "Bandai Namco Support on Dark Souls III PC: “The plan is to keep the framerate locked at 30fps”

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.03.10. 02:06:00
  • Voltan
    Na ezért szép a Dark Souls - én utálom a PvP-t, többnyire offline-ban játszom, de még így is akkora hatalmas élmény, hogy elképesztő :D
  • Zozo0122 #493
    Egyszer egy srác, miután egy Oolacileben tartott fight clubot úgy nyertem meg, hogy egymás után 10 másik invadert megöltem, adott ajándékba 99 db. twinkling titanite-ot. (gondolom, mert annyi lehet összesen, de mivel nekem is volt alapból néhány, annyit tudtam én is felvenni, hogy 99 legyen)
    Na most azóta bőven használtam belőle, de még mindig van 62 db Ha valaki akar harcolni, és be tud idézni 142 szintűt, akkor tudok adni neki :) Bár ha gondolom ilyen szinten már felesleges, mind1, a felajánlás él.
    Demon titaniteból is volt vagy 30, de azért vagyok kifogyva, mert egy másik srác elkunyizta őket a fejlesztéseihez :D
    99 humanity és 2000000 lelkem van, több volt, de nem rég vettem 999 villámsebzésű vesszőt az Avelynbe :D Ezt a 999 db-ot átlagosan 3 valós naponta kellett újratölteni :D
    Imádom a pvp-t :)

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.10. 00:55:22
  • Voltan
    Így van, és most érzem ennek előnyét, mert megvan a Dark Knight Sword, amit fölhúztam, és nagyon durván üt.
  • Myselor
    jaj tudom basszameg xd utálom őket
  • MerlinW
    Ugyanakkor "tele" van twinkling titanite-al is a terület, szóval megéri:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.03.09. 23:39:02
  • Voltan
    Ad kardot, és a basiliskek az átok-kővéválás köpködő kis nagyon cuki g*cik :D
    Vannak a csatornában is az alsóbb szinteken, Blighttown előtt..

Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.09. 23:36:12