3294
banner
  • Myselor
    ja aha :D de akkor ad kardot?a basiliskek azok a kagylók?:D a hydrákat szeretem xd
  • Voltan
    Igen, az az.
    A sárkány egy covenant lehetőséget ad, és le lehet vágni a farkát baj nélkül.
    Viszont a Hollow tele van basiliskekkel, amiket én személy szerint utálok.
    A Depths-be se megyek be soha a menyasszonyi ruha nélkül. És igen, ez szívás, mert hát meg kell ölni előtte a hidrát. Máshol, ugye :)
  • Myselor
    jajj tudom jártam ott. a gombák vannak :D aztán ash lake.kár hogy a sárkányt nem lehet kinyirni ott.most jól emlékszem hogy a farkát le lehet vágni és ő is ad kardot?vagy ezt már csak beleképzelem?:)
  • Voltan
    Egy opcionális régió, ami Ash Lake-be vezet (szintén opcionális)
    Elég könnyű kihagyni, mivel a fő sztori szempontjából nem kötelező.
    Az első végigjátszásban én is kihagytam. Blighttown mocsarában lehet eljutni oda, ahol egy rakás meztelecsiga ellenfél van - ott egy nagy fa, ami láthatóan nem kőből van, tehát nem a tartóoszlopok egyike. Ez vezet el egy új területre, egy ősöreg üreges fa belsejébe.
    Ehun e.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.09. 21:56:06
  • Myselor
    mi az a great hollow?:D komolyan végigjátszottam párszor de most így gondolkozom és nem tudom :D
  • Voltan
    Most pedig ott állok a DS 1-ben a Great Hollow bejáratánál, minden ki van pucolva a szemét mocsárban, a Fire Keeper Soult is felajánlottam, és most vacilálok, hogy Sen´s Fortress, vagy Great Hollow, vagy menjek vissza az erdőbe a talizmánt megvenni és menni Sif felé.

Mindezt úgy, hogy csak gondoltam, hogy jó lenne kicsit visszatérni az alapokhoz, lájtosan játszani kicsit a Das1-el, és a Capra Demon előtt meg akartam állni.
    Ezer más dolgom lenne pedig, és alig alszom.

Mocsok szemét From Soft!
  • Kandurex
    Jelentkezek. Nem szartam össze magam, de tény, h úgy viccesebb volt.
  • Terawatt
    " A sokak által panaszolt sárkány-t a Heide's Tower-ben meg 4-5 ütéssel el lehet tenni láb alól alacsony szinten. "

ha előbb a másik bosst ölted meg a mapon az összes fehér lovag a te segged akarta megszexualizálni. Úgy már a sárkányig eljutni kihívás.
  • Voltan
    Ebbe a totyikba biztosan nem :D
    Próbáld esetleg az Eredeti játékainkban. Bár sztem akit ott érdekelt, az már letolta úgyis.
  • wedge31
    Én is regisztráltam egy kulcsra majd ha megjön bedobom itt a közösbe, bár nem hiszem, hogy jár ide olyan elvetemült akinek még nincs meg az első rész...
  • Kandurex
    ó dehogynem, de ingyér van

esetleg majd elajándékozom...mondjuk
  • Voltan
    Még nem volt meg az első rész?
  • Kandurex
    fúúúúúúú, még belefértem az ingyér kulcsba
  • wedge31
    Már nem aktuális, elfogytak a kulcsok.
  • wedge31
    Ingyen tölthető PC-re az első Dark Souls.
  • Voltan
    Ez már ízlés kérdése, nekem nem jött be abban az 5-6 órában, amíg toltam. Illetve ez így sánta, mondjuk azt, hogy az eredeti jobban tetszik.

Ezen felül pedig fölháborítónak tartom azt, hogy egy évvel a megjelenés után kiadnak egy "igazi", meg "még faszább" verziót.
    Ennél kevés gusztustalanabb dolog van, és az elmennek a p***ba kategória nálam.
  • Moby
    Nem büdös, csak ami marad, azt inkább becsomagolják a konzolosknak, nekik ugyanazt a szart még 8-10 ezerrel drágábban el lehet adni. Hogy aztán miért nem tudnak a kínai fröccsöntőüzemek elég szobrot meg mifaszt gyártani az persze kérdés. De amúgy megint csak elvekkel kardozol, ahogy tudtál venni utólag is BB ce-t, úgy ezt is tudnál venni, ha nagyon akarnál.
  • Tinman #471
    Ez a másik. Ha azzal adták ki az igazi DaS 2-öt, minek kellett előtte lefölözni a népet a "simával"? Tudom. Profitért.

DaS 3 DLC-kről lehet már tudni? Gondolom lesz pár -.-
  • Tinman #470
    Sotfs induló ára pofátlan volt. Még aki rendelkezett a teljes kollekcióval, indulóban az is röhejes áron kapta. A Sotsf-nak egyfajta "GOLD" kiadásként kellett volna kijönnie, akár ilyen névvel, hogy DaS 2 HC Edtion és induló ára 9.99 Euro kellett volna legyen, aki pedig rendelkezik az alap játékkal, annak 5.99, aki a SP-el is, annak meg 4.99. Ebben az esetben azt mondtam volna, hogy ez így teljesen korrekt.. de 40 euro? És még mindig annyi? Muhaha.
  • Tinman #469
    Tudod engem az zavar, hogy az én pénzem büdös, hogy én kevesebb vagyok...
  • MerlinW
    Pedig szerintem a SotFS-el kaptuk meg A DaS 2-őt. Mármint azt amit kapnunk kellett volna eredetileg. Ezerszer jobb, átgondoltabb.

Nehezebb lett? Nem, lett miután bevezették a passzív AI-t, azaz csak akkor támadnak, ha közel mész hozzájuk, azaz lehet taktikusan pull-olni az ellenfeleket, stb. Ezáltal több ellenfél is van.

A sokak által panaszolt sárkány-t a Heide's Tower-ben meg 4-5 ütéssel el lehet tenni láb alól alacsony szinten.

A boss-ok alapvetően nem változtak, a DLC helyszíneket jópofa módon beleszőtték az alapjátékba, más a bejárat módja, kulcsokat kell gyűjteni.

Továbbá a tárgyak helyét átvariálták = újra felfedezés, új ellenfelek, azok megjelenése/helyzete/száma, normális egér/bill támogatás, DX11 csilivili, stb.

Szerintem abszolút megérte az árát még úgy is, hogy megvolt előtte a sima + SP, amit végigjátszottam... nem tudom.. 10x?

Rengeteg játékos van, Steamspy szerint naponta százezer ember indítja el a játékot.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.03.09. 00:26:42
  • Terawatt
    SotFS szerintem pazar lett. Bőven megkeverték annyira, hogy friss élményt nyújtson.

Szerk.: azoknak tényleg szívás volt akik alap+season pass-t vettek.
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.03.08. 23:27:34
  • Voltan
    Az elemzéssel egyetértek, azt leszámítva, hogy a DeS-t sose játszottam.

A DLC-k a mai naig nincsenek meg a DaS 2-höz, a Sotfs-t meg egyszer próbáltam virágboltiban, és meggyőzött arról, hogy soha, köszi, és tényleg elmennek a pcsba.
    Ha megvenném a DLC-ket a DaS 2-höz, erre a borzalomra még ingyen sem tartanék igényt.

Ellenben a Das1-be és 2-be rendre újra beleszeretek, ezért nálam a 3 is első napos vétel.

A CE-k meg már szerencsére egyik játéknál sem érdekelnek, ahhoz valami nagyon nagyot kell dobni. Szóval marad a digit verzió valamelyik 3rd party oldalról.
  • Tinman #465
    - DeS = imádtam, pazar.
    - DaS = DeS, de annyira másképp, hogy ez előtt is leborultam.
    - DaS 2 = öööö... nem rossz, de továbbra is úgy érzem, hogy picit átvertek (bullshot képek, aztán teljesen más végeredmény a küllem terén, nem lesznek DLC-k, aztán 3 is lett, indulóban nem is olcsó Season Pass áron, zavaró mennyiségű recycled elem)
    - DaS 2 DLC-k = 1. korrekt, 2. vicc, 3.-ra a mai napig nem vitt rá a lélek, mert a 2.-nál kiégtem.
    - DaS 2 Sotfs = menjenek a pcsba -.-

Másik hsz-edre: Komolyan mondom. Befejeztem. 5 dollár a teljes játékért, így jártak. Mégis mit képzelnek? Azért, mert én EU-ban élek, én kevesebb vagyok? Nekem nem jár? Hozzák ide aláírva, díszdobozban, utána orálisan kényeztessen az összes fejlesztő felesége aztán talán megbocsátok.
  • Myselor
    vicc azért hogy sokan a spoiler hisztigépek nem mernek se videót nézni semmit de nem is veszik meg mert majd,mert úgyse lett olyan jó.közben szart sem láttak belőle:)
  • wedge31
    Mondom, hogy g2 lesz ebböl...
  • Kandurex
    Ááá, ezt így nem érdemes. Told csak premier, a bemutatott anyag alapján messze túl mutat eddig a legtöbb from játékon.
  • r4pt0r
    A konzolok is emelte az árat, elvileg a forgalmazó miatt.
  • Myselor
    nemfogja,őt ismerve inkább úgyse bírja ki és rendel egy vagy 2 CE-t vagy bármilyet és a polcon porosodik majd dacból egy ideig aztán neki esik és beszippantja és rájön majd milyen fasza is lett:)
  • jarlaxxe
    Megnézed virágboltiban...persze csak ha nem lesz denuvo a játékon.
  • Myselor
    hát.majd rájössz amikor 5dollárig vársz hogy ezt vehetted volna 0day is mert nagyon rendben van:) mindegy a te dolgod végülis ^^
  • Tinman #457
    Pontosan. Direkt nem néztem eddig semmit, most viszont már nem érdekel. 5 dollárnál viszem, addig
  • Myselor
    nagyon hallgatsz a játékról.pár mondtadban mi a véleményed a látottakról?vagy te is csak a játék borítóját láttad még?:)
  • Was
    Pár napja egyébként már lemondtam a CE-t, de azért most jött egy email fél órája, hogy "a forgalmazó friss jelzése szerint Európában nem kerül forgalomba"
  • Tinman #454
    "Kedves Előrendelőnk!

Az általad előrendelt Dark Souls III Collector's Edition a forgalmazó friss jelzése szerint Európában nem kerül forgalomba, így számodra sem tudjuk majd megjelenéskor biztosítani ezt a kiadást."

BEFEJEZTEM! Ennek itt a vége, tőlem ezek soha többet nem látnak 5 dollárnál többet.
  • Kandurex
    hé,....aztat rebesgetik a madarak, hogy nálunk a collector változat, nem lesz elérhető.... race?
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.03.08. 15:36:22
  • Myselor
    nekem jobban tetszik az ötlet hogy valakinél tudunk szintet lépni.mint hogy csak úgy magunktól bármelyik tűznél.én jobban szeretem ezt
  • Gabe18
    A 2.-ban igaz hogy a fejlődésért vissza kellett menni, cserébe a tábortüzek között egyből lehetett utazni. Azért az elsőben amíg nincs ez meg, addig lehetett elég sokat mászkálni egyik helyről a másikra. Az se volt egy leányálom...
  • Moby
    Abban volt kellő mennyiségű tartalom alanyi jogon, nem kellett alibizni. De ezt ilyen sebességgel nem lehet hozni...:) Amúgy én alig voltam majulában/nexusban. A probléma leginkább a BB-t érintette, mert ott tényleg mindenhez dreambe kellett menni.
  • Kandurex
    akkor se egy élmény az állandó vergődés-utazgatás.... mi volt a baj a DaS 1 -el? Túl jól működött a játék mechanika?