3294
-
#448 Ettől nem tartok. Úgy fog beciccenni ssd-ről a bázis, mint a p.csa. Ha nem, akkor dugok bele gyorsabbat. Ha úgysem, akkor kap mégegyet, és raid. Deeee szerintem nem lesz evvel gondom -
#447 persze lehet, h most megtörténik a csoda és visszatérünk a DaS 1 által támasztott pálya design felé....
...csak hát már húzhatjuk be az első baszott nagy karót, mert ahelyett, hogy kényelmesen léphettünk szintet a tábor tüzeknél meg egyebek, szóval a marhája viszi tovább a hagyományt, hogy utazgassál vissza a nexus/majula/dream mert te kibaszottul utazgatni akarsz meg hulahoppozni meg bárakármit....akkora egy idő húzó mocskosság, hogy hihetetlen....
...nyilván nem mindenki érti ezt, akinek van/volt PS4 és játszott a BB -vel az emlékszik milyen barátságos töltés idők voltak...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.03.08. 13:15:41 -
#446 Fúj, Shaded Woods, a ködben rejtőző láthatatlan ellenfelekkel brrrrr.. -
Zozo0122 #445 Jaja, én most a második részt tolom, itt is a várnak még egészen jó a designja, vannak cseles shortcutok stb, utána egyre rosszabb a helyzet, amíg eljutunk az olyan mélypontokra, mint pl. a shaded woods :D -
#444 Na DaS 1 -ben Blighttown kivégezve. Most, így harmadik-negyedik (nem tudom már) végigjátszásra már egészen jól ment.
Ha jól számolom, kb 2 éve nem játszottam az első résszel, most elővettem megint, és azt kell mondjam, tényleg jobb, mint a második.
Azt is nagyon szeretem, de az egynek valahogy jobb a hangulata, nyomasztóbb, méltóságteljesebb az egész.
A pályadesign meg hát nagyon durván odaver a kettőhöz képest, szerintem.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.08. 10:16:34 -
#443 Rétegjáték, föleg a DeS meg a DaS első része, tömegeket ez soha nem fog vonzani, ezért is lett a BB olyan amilyen -
#442 mert vagyunk egy páran akik nem ma kezdték a játékokat és nem ezektől jó egy játék :D -
#441 Én nem is értettem a DaS nagy sikerét a mai világban mikor gyak semmi se olyan benne amit a tömegek szeretnek, értsd könnyü, egyszerü, brutál graf, stb és ennek ellenére mégis sikeres lett. -
#440 Be is jött nekik. Az, hogy nekünk ortodoxoknak nem feltétlenül erre lenne igényünk ez más kérdés. Haragudni lehet érte, de a játékaik (részben a BB által) populárisabbak lettek mint valaha. Egyre-másra érkeznek a klónjaik. Kétlem, hogy az lenne a from víziója hogy egy underground stúdió maradjanak. -
#439 Ez kell a népnek.. -
#438 Persze Miyazaki a mester.. a bot pályák amit a BB tartalmazott az egyenes alázás volt, nem tudtál eltévedni, vagy olyan területre jutni, ahol még low karakternek nincs keresni valója,... volt egy kibaszott egyenes és ennyi, ja és az egyeneseket rövidítések könnyítették....BRAVO,
-
Zozo0122 #437 Amúgy látszik, hogy Miyazaki visszatért :D Nézegetem napok óta a videókat a játékról, más spoiler már úgysem jön a megjelenésig, csak ezt a 3 új bossnyi területet lehetett bejárni és nagyon tetszik. Végre van egy rendesen kidolgozott temető egy dark fantasy játékban, meg a kezdő boss is nagyon hangulatos. A vár meg...tökéletes invade hotspot lesz belőle, ezt borítékolhatjuk, mint egy óriási undead burg, olyan az egész és legalább 2 szintes + a tetőszint stb...az undead settlement meg...árad belőle a hangulat. Valszeg utálni fogjuk, mert nehéznek tűnik és az ottani ellenfelek kemények, szemet a lesből támadó bérgyilkosok is, de amit eddig láttam pályatervezésből, az csillagos ötös. -
#436 Értem mire gondolsz de nekem eddig csak jó tapasztalataim vannak a g2-vel, már évek óta veszek tölük játékokat és eddig nem volt semmi gebasz -
#435 A jó kulcsos oldalak shieldesek. Aki meg orosz, ukrán régió vásárlásra meg vpn trükközésre adja a fejét meg is érdemli. -
Pio #434 Féligmeddig OFF, bár mivel most mindenki a vásárlás módján gondolkodik, mégis ON
Annyit azért hozzátennék, hogy aki megengedheti magának jobban teszi, ha hivatalos helyről vásárol a saját érdekében (bár lehet, hogy a fejlesztő is jobban jár).
Persze, tudom, általában nincs baj az ilyen g2play jellegű helyekkel se, plusz az árérzékeny embereknek (tehát Magyarország 99,99%-ának) nagyon jók, de elég, ha egyszer jársz úgy, mint azok, akiknek uplay-ról lebannolták a G2Play-es, G2A-s Far Cry-t vagy korábban steamről a Blood Bowlt és máris ott vagy, hogy összességében meg se érte, plusz nem tudom más hogy van vele, de bennem tuti mindig ott lenne az, hogy na, ki tudja, mikor törlik épp.
Egyszer vettem használt telefont és bármikor nem talált hálózatot egyből arra gondoltam, hogy na, most tuti kitiltották a hálózatról, mert az előző tulaj valamit nem fizetett ki... :D
Ilyen oldalon pedig régebben wow gamecardot vettem rendszeresen, de aztán az egyik kulcs használtan lett kiküldve és egy soknapos levelező+telefonáló tortúra vette kezdetét valamiféle indiai, angolt törve beszélő supporttal, mire kulcshoz jutottam és akkor döntöttem úgy, hogy többé erre nincs szükségem.
Az a durva, hogy addig nem is gondoltam, hogy ezek ilyen "kamionról leesett" vagy "okosba'" régiókódolt verziók és kvázi féllegális játékok, teljesen jóhiszeműen vettem őket. Még az se volt gyanús, hogy ilyen befotózott kulcsokat küldözgettek. Fura miről meg tudja győzni az embert az árérzékeny tudatalatti. :) -
#433 Lehet, hogy hagyom a fenébe a dobozost, tavaly már ugyis minden játékomat digitális kiadásba vettem a g2play-ről, valszeg ezt is onnan veszem majd meg. -
Zozo0122 #432 Én az első részbe csak az Oolacileben állomásozó pvp karakterem miatt járok vissza, most fogok kezdeni egy új DS2 Scholaros végigjátszást :) -
#431 Fura, nálam nem volt egyetlen mentés sem.
Én is live-os időkben vettem még meg.
Igaz, rémlik, hogy mintha lettek volna bizonyos lépések, amiket végre kellett hajtani, nem emlékszem, hogy ezeket megcsináltam-e.
De mindegy is, mert úgyis előről akartam kezdeni, kis gyakorlás a 3 előtt. Most vagyok Blighttown végén :) -
Zozo0122 #430 Működnek a mentések, az összeset eltárolta a steam :) Mikor megvettem a játékot, akkor még LIVE-os volt, majd frissítettem steamre, de még a régi LIVE-os mentések is tökéletesek :) -
#429 Konzolok szervíze: 13 890Ft, ingyenes szállítás. Ennél olcsóbb dobozost jelenleg nem látok. -
#428 Nálam ez tutira digitális vásárlás lesz. NIncs értelmes CE, a szobor szerintem nem szép.
Így legalább nem kell elcsattogni a boltba, és nem lesz még egy porfogó a polcon.
Lassan az ilyen sima dobozos (nem extra tartalmas) kiadásokat amúgy is el kéne felejteni szerintem.
Főleg, hogy most már még csak nem is olcsóbb, mint a digi.
LOL -
#427 Magukat alatt vágják a fát. -
#426 Az milyen elbaszás már, hogy a legtöbb helyen 14-15eFt-ra árazzák be a PC-s kiadást?
Most tényleg le akarnak minket rántani, mert tudják, hogy lesz rá kereslet? Vagy miez?
Ebből digitális vásárlás lesz ... -
sirdond #425 azért az apocalypse edition elég király szerintem. más kérdés,hogy nálunk persze nem lehet kapni :/ -
Gabe18 #424 Hát anno azt mondták mikor beindult ez a digitális játékvilág hogy milyen jó lesz nekünk játékosoknak, mert nem kell fizetni a lemezt, kézikönyvet, tokot, szállítást, kereskedőt, úgy hogy majd nagyon megéri. Ehhez képest ezek nélkül is drágább volt mint a boltban... Hát most megoldják ezt a ellentmondást, és olyan drága lesz a dobozos hogy tényleg olcsóbb lesz a (drága) digitális. Lehet mi játékosok nem igy képzeltük de hát...
Pedig ebből akartam dobozost hogy legalább egy rész legyen meg szépen a polcon, de innentől már a G2A-n is olcsóbb ahogy nézem. -
#423 Olvastam...
(mondjuk a tököm se akarna inni belőle, de őrületesen fosnak tűnik az amazon képein) -
Pio #422 Az hagyján, de az Estus Flask editionhöz járó Estus Flaskból nem lehet inni.... :D -
#421 Ebből én nem veszek dobozost, merminek. Valami fasza kiadás jó lett volna, de ezeket az ótvar szobrokat gyűlölöm, csak hardcover guideos, szépdobozos kiadás meg nincs. Maradok digitnél. -
#420 CDKeys-en 42$. -
#419 Elöbb-utobb elérünk oda is és akkor végképp nem lesz értelme a dobozos kiadásoknak. -
#418 Nem tudom hova emeli még a CDG a játék árát, mikor tavaly néztem náluk még 13k volt most már 15k, szép lassan beérik a steames 60 eurót. -
#417 ez is egy jó ötlet.és kisebben,akkor lehetne folyamatosabb is.ide a szövegdobozhoz meg jöhetne valami boss vagy bármilyen kissé áttetsző kép -
#416 Találóbb, szebb és jobb is lenne szerintem, ha a bonfire banner jobb alsó sarkában lenne mintha éppen lepihenne.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.03.06. 14:25:28 -
#415 Jó az új design! -
#414 miért?őszintén mi a bajod még mindig vele?vannak súlyok.nem tudsz pattogni ha nehéz vagy,kurva könnyen nehéz lehetsz.használódnak a fegyverek.elég nehezek lesznek a bossok is .hangulatos a játék.rengeteg érdekes npc van és csomó visszatérő dolog .nagyon nem olyan a játék már mint a stressztesztben.mi a bajod még mindig vele? -
#413 Bárcsak a játékkal kapcsolatban látnálak ilyen kritikusnak mert ott minden szarnak tapsikolsz... -
#412 meglehet oldani akkor is -
#411 Gondolom a kép mérete miatt csinálta meg így -
#410 nagyon szép a design,de nem lehetne kicsit folyamatosabbra venni a bonfiret?vagy csak nekem bántja a szemem az akadozása? -
#409 Űűűű, zsir design.