banner
  • Voltan
    Azt az egyet mondjuk én sem értem, hogy miért pakolgatnak fel ilyen kvázi spoileres videókat, arról nem is beszélve, hogy a #346-os hozzászólásban a videó címlapja a Dark Souls 2-ből van, ez volt a fémdoboz borítója.
    De mindegy is, mert nem lesz ez rossz, főleg azoknak nem, akik nem játszottak a Bloodborne-al. Könnyen lehet, hogy kicsit agresszívabbra vették a harcot, meg animációkat vettek át a BB-ból, de ezt én nem érezhetem, hiszen nem játszottam vele.

Nem is érdekel. A videók alapján ez nálam instant vétel lesz. A hangulat ott van, a grafika csodás, és mostanság tologatom újra a DS 1-2-t, nem még egy újrajátszás szempontjából, hanem alapozásnak a következő részhez. Nem is célom végigvinni őket (megvolt mindkettő nem egyszer).

A lényeg, hogy alig várom az újat. A Bloodborne párhuzamok meg nem érintenek.

Az egyetlen dolog, ami szemet szúrt a videókon, hogy a gear az a játék elejéhez képest túl jól néz ki. Úgy értem, fullos lemezvértben trappolnak a játékosok, miközben van 5-6 fegyver az inventoryban. Persze a statokat nem látni, szóval lehet, hogy ez nem jelent semmit.