3294
-
#568 Hátugye erről is jönnek a hírek, hogy még 980Ti-n is beszakad, szal annyira nem meglepő ez az egész. Inkább csak nehezen érthető az egész jelenség. Szeretem a játékaikat, a világot ami teremtenek, de jobb lenne, ha a teknót nem ők raknák bele. Eccerűen nem értenek hozzá. -
#567 különben nekem ilyet a das 2 is csinál mai napig.és nem értem miért fix 60ról leugrik úgy pár mpre hogy beszaggat nagyon zavaró . nemtudnak optimizálni -
#566 melyiket? -
#565 Én má nem nézem, mer kurvára spoileres, de láttam én is olyan beszakadásokat, hogy az förtelem. És sajnos nem egy pillanatra. Meg is pandelt vele fight közben, láthatóan nullára csökkent a reszponzivitás. Szal ez így nem szarul néz ki, hanem konkrétan megint fájdalmas.
Amit megint nem lehet hova tenni, mer ez szerintem egy az egyben BB motor. Ami ki lett reszelgetve. Nemtudom mi az istent csinálnak ezek minden rész megjelenése körül. -
#564 Amikor csak kolbászol, akkor nincs gáz. Illetve a BB is sokat javul a kezdeti bénázáshoz képest, de úgyfest erről a from má nem hajlandó leszokni. -
#563 Ezt aláírom... -
#562 Király... -
#561 nemtudom milyen szemük van.nézem a streamet és szerintem az akad be néha.és nem a játék.de lehet én vagyok nagyon hülye és nem értek hozzá. -
#560 Nem vót semmi. Örjöngenek twitchen. Konkrétan moslékul fut, de nem alapszinten. Szarabbul, mint a BB. -
#559 mi? mi? hol? hun? mivót? -
#558 És milyen csodálatosan fut ps4-en. TOPLEL -
#557 hát bizony a kis japóknál már megjelent :( -
#556 Kicsit hiányzik a páncélcsattogás futás közben, mint az első részben. Az király volt. És már a másodikból is kivették nagyrészt :D -
#555 -
titani #554 Hali , a Japanese verziót már nyomják : Twitch /omg hibernálj ápr 12-ig / -
#553 Ahogy korábban is írtam már: CDkeys-en 45 dodó. -
#552 Platinumshopban 14. -
#551 oké, csak ez instant... -
#550 Annyi a boltokba is. -
#549 -
#548 Totál legit. -
#547 Valaki vásárolt már a http://www.greenmangaming.com/ -ról? Mik a tapasztalatok? Azt tudom, hogy talán ez legit kulcsos oldal.
Csak azért kérdezem, mert itt 15k a DaS 3.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.03.22. 09:53:04 -
Zozo0122 #546 MI A RETEK? -
#545 Unfortunately, playing Dark Souls 3 on high settings may come with some performance hiccups. IGN was running the game on a GTX980, and the game suffered from some frame rate drops.
Read more: http://wccftech.com/dark-souls-3-pc-graphics-options-revealed-key-binding-options-detailed/#ixzz43Nb7mIg8
Anyád. -
#544 még kép
-
#543 Itten e videó, az első perc után ingame kapcsolgatja, ....
-
#542 A karakterek meg minden köré rakja azt a fekete csíkot. Hányás. -
#541 Blur az ok, hogy kikapcsolandó.
A dof, nos ez kis mértékben orvosság ;)
Dehogy a ssao -val mi a bajod?? -
#540 Blur, Depth of Field, SSAO. Ezek alapból off mindig. Hányok mindháromtól. -
#539 Pedig jó az ha szar egy játék grafja, mert ugy legalább homályosan lesz szar mozgás közben... -
#538 Tipkusan az a ficsör amit egyböl kikapcsolok. -
#537 Hát, legalább állítható nem? -
#536 Motion blur high = -
#535 -
Zozo0122 #534 -
sirdond #533 annak,aki még mindig kételkedik,hogy megvegye e:
-
mans #532 Tehetnének a játékba végre 5:4-es felbontást is,előző részekből kisajnálták. -
#531 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amúgy ez a giant lord a 2részből tök úgynézki mint a 3ban a cinematic videóból az óriás.ő is egy lord of cinder
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.03.11. 21:36:14 -
#530 aztán meg jön az instant ban Gabe bácsitól :/
A ds1-ben még oké volt a dsfix, de a ds2ben már nem engedték és 10ből 4 embert bannoltak miatta...a maradék meg azért nem meri használni (köztük én sem) mert fosnak. -
#529 Hivatalos facebook oldalon azt írták, hogy 60fps lesz a játék PCn.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.03.10. 19:42:39