3294
-
A mivel gondolok a mire? :) Hogy nem szeretné? Há engem még sose hívogatott egyik se. Nem sugdosott kedves szavakat a fülembe. Nem mutatta az utat, hogy merre jutok tovább, és nem is könnyítette meg azt. Ezer óra felett járok én is, de szerintem veled sem bánhatott másként egyik sem :D -
Értem, hogy spoiler miatt nem néztek videókat, nem olvastok infókat. Tökéletesen megértem. Viszont akkor tök felesleges butaságokkal teletömni a topikot. Szerintem.
mans: vannak opcionális boss-ok, mindegyik részben voltak, itt is lesznek. Semmit sem von le a játék értékéből.
moby: három souls játék, összesen ~14 végigjátszás után nem értem mire gondolsz:) -
Ismersz olyan fromjátékot, ami "szeretné" hogy végigjátszd? Tolhatnád a címét, mert kőkemény insider infókkal bírsz ezekszerint! :) -
mans #606 Így az egész csak a tápolásról szól,máshol muszáj leölni a fő ellent hogy továbbjuss,meg a történet miatt. -
Nincs avval gond, tegnap néztem twitchen. Jó lesz. Be vagyok mán hájpolódva teljessen :D -
-
Nem kell aggódnod, jó a pályatervezés. Főleg, hogy a DaS1 helyszínén játszódik a múltban. -
másképp fogalmazok,....
...fájdalmasan hülye a BB egy Souls játékosnak. -
én csak végig youtubeoztam a BB-t és hát tényleg azért bonyolultabb komplexebbek soulsok pályái.bár nem okozott különösebb gondot a soulsban összeszedni a dolgokat csak körülkellett nézni de azért a bb-ben is el lehet hagyni sok dolgot :D -
nem nagyon nézem a videókat, de van egy rossz sejtésem....
...szóval az ostoba Bloodborne úgy működött, hogy a pályái egy partvis bonyolultságát idézték,....volt az előre út és kb. ennyi, nem tudtál eltévedni, vagy elkeveredni, vagy kihagyni valamit.... -
mert?mi a fura benne?:) -
mans #598 Itt is majd úgy lesz hogy ki lehet hagyni bossokat? mert így eléggé furcsa. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát hallod az se hülyeség amit te mondasz :D hogy nem mindenkin fog az átok.meg a testvéri dolog is.meg én nekem olyan gondolatom támadt hogy van valami új naplovag csak ő csaj.talán gwyn harmadig gyermeke lesz?ugye sose tudtuk meg ki volt csak találgatás solaire-re -
Zozo0122 #596 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehetne, de akkor Andrénak miért ugyanaz a neve? :D Talán rá nem hat az átok, ő csak kalapál és szarik az egészre :D Egyébként én már arra is gondoltam, hogy ő Gwyn testvére lehetne, annyira hasonlítanak. Több kérdésem van, mint válaszom, csak szeretek kombinálgatni :DDD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja én azthittem hogy ő az csak más lett a neve újraéledéskor -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja értelek igazad lehet és igen straid tényleg így viselkedik.csak ez lehet a magyarázat -
Zozo0122 #593 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hagymalovag nem ugyanaz, hanem egy másik tag ugyanabból a lovagrendből :D Persze ugyanakkora baromarcú, mint Siegmeyer :D -
Zozo0122 #592 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De én ezt úgy értem, hogy a világ ugyanaz, csak az átok ismétlődik ciklikusan. Tehát Lordran, Drangleic, Lothric meg a többi elnevezés ugyanazt a helyet jelenti, ahol mindig felemelkedik egy Lord of Cinder, aki őrzi a tüzet. Aztán felemelkedik egy újabb, és ahogy ő erősödik, a másik gyengül. Végül megküzdenek és átveszi a helyét. Persze ezek között évezredek eltelnek, ezért hasonlít annyira Lordran és Drangleic és ezért van idejük annyira megerősödniük a Lord Souloknak, hogy már adott időben is ősinek nevezik őket, sőt a nevüket sem tudják, maximum beceneveken említik őket, amiket szintén nagyon régen kaptak. Straid nagyon érdekes amikor felébresztjük a megkövült formából, körbenéz és egyből rájön, hogy több ezer év eltelt a bebörtönzése óta... -
r4pt0r #591 Azok lehet kimaradtak, igazából probáltam keveset látni belőle, ezért beletekertem. :) -
nem csak egy . SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2npc biztosan és több boss is -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jaja.láttam azokat is.lehet hogy valami időutazós dolog tényleg:) -
r4pt0r #588 Ha valaki nézte a lent linkelt VaatiVidya videoit akkor már tudja hogy egy régi szereplő tuti benne lesz. :) -
Zozo0122 #587 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát igen. De Gwyn, André, a Giant King a fehér gargoyleok, stb. eddig minimum gyanús :) Érdekes lesz lore szempontjából, az tuti :D
És ha megfigyelted, megint van haragtorony és előtte 4 gargoyle, bár inkább kősárkányok azok. Nem baj, jöhetnek egyszerre :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.23. 10:56:06 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem nagyon úgy tűnik hogy összevan kicsit keverve már az idő és biztos lesz valami magyarázat is mitől éledtek ennyien újjá az első részből a másodikból kíváncsi vagyok fogunk e találkozni valakivel:) de mennyi idő lesz mire még eljutunk addig hgoy nagyjából értsük az egészet .te jóég :D ah jelenjen már meg.annyira érdekel -
Zozo0122 #585 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha elfogadjuk azt, hogy Lothric a "Hub" ahonnan különböző időben lévő világokba utazunk, akkor előfordulhat, hogy az egyik ágon Seath, Gwyn és a többiek lesznek :) De ez még annyira teória, hogy nem is tudom van-e értelme ezen gondolkodni. Az biztos, hogy én minden apró kis rezdülésre figyelni fogok a játékban, mindent megfigyelek majd :D -
Zozo0122 #584 Bocsi, lehet egy spoiler taget megért volna. Bár biztosra semmi sem felismerhető :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ez tuti lord gwyn ott a szoknya a nagy ősz haj szakáll korona tüzes kard minden :D
ez meg tuti seath ott van a kis csupasz teste ahogy tartja a kezét a sárkány feje is picit látszik és a kristályos alsó testből kicsi
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem akarok baromságot mondani de az a másik meg nem seath a pikkelytelen?:D kurvára ott van ő is.és amikor a 2 lovag leszúrja a másikat.és harcol vele.teljesen artorias féle ahogy támad.mi a geci -
akkor jó.nem csak nekem.kurvára olyan volt.a villámmal meg minden :D kibaszott durva ez a játék.beszarok -
ez már bizony nagyon spoileres! -
Zozo0122 #578 Nekem is úgy tűnt...kíváncsi leszek :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bazdmeg az ott nem lord gwyn?:D a sárkány hátán?:D tökre úgy néz ki -
Zozo0122 #576 Ezt nézzétek :) 2 perctől az a híd, wow 
-
különben majd meglátjuk.lehet hogy simán megy majd sokkal gyengébb gépen is.sőt biztos :D nemsok idő már -
mans #574 Minimum 750Ti,akkor a 750-et dobom a kukába. -
sirdond #573 akkor azt hiszem inkább nem próbálkozok a virtuális géppel, meg pci passthrough-val :D -
és tegyük hozzá az optimalizálatlanságot is.nem fog menni nálam úgynézki xd -
Kigyütt a hivatalos gépigény, az ajánlott I7+GTX970+8GB
szokásos.....:\ -
úgy nézem jó gecinehéz a játék xd -
hát igen,ez a véleményem nekem is