3294
banner
  • Myselor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    igazad lehet.bár nekem kicsit artorias elődjei maradnak :D van abban is igazság amit mondasz.minden esetre menő harc lett .ötletes:)
  • Zozo0122 #648
    Ezek inkább a Four Kingsre hajaznak, vagy még inkább, ezek Darkwraithek mind, akik még egymással is harcolnak. (előttük az erdő tényleg tele van velük, láttam, a jellegzetes ruhájukban + dark hand stb.) Aztán jössz te, és végül odaadják az erejüket a legerősebbnek, hátha meg tud állítani :D Elég jó felépítésű harc lesz ez.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.24. 01:12:42
  • wedge31
    Nálam 10 pontos játék nem létezik de a maximális 9.5 megadom a DaS I-nek.
    A LotF nálam 8 pontos játék, nagyon bejött a játékmenete, kimaxoltam teljesen, természetesen nem egy DaS de pótléknak tökéletes
  • Myselor
    erről beszéltem artorias elődjei ezek szerintem :D
  • Zozo0122 #645
    Most belinkelek egy videót egy zseniális új bossharcról :D Az a moveset, te jó ég. Befejeztem a spoiler nézegetést, nem akarok több dolgot magamnak se lelőni, erre is véletlen akadtam rá, de wow :D Főleg 2:30-tól :)

• Myselor
    remélem minél előbb.igazi 2d souls játék :D
  • Zozo0122 #643
    Igaz, a technikai gondok miatt csak kilencet érdemelne, de a zseniális DLC miatt megkapja a 10-et.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.24. 00:09:44
  • Moby
    Jön, csak még nem tudjuk mikor. Fű de megdobálom őket pénzzel pedig...
  • Myselor
    jaj ne is mond a salt and sanctuaryt nagyon beteg.kell majd :D pcre nem jön amúgy?én valahogy úgy láttam
  • Moby
    10 pont? :DDDD
    Logó béllel, hiányosan jelent meg. Ma már egész faszaul lehet tolni, hála pl. a dsfixnek, és a dlc-knek, de amit művelt és művel pl konzolokon az katasztrófa.
    IMÁDOM a das1-et. Nekem a minden idők top5jében van, de 10 ponttól legalább olyan messze van nálam, mint a lotfallen bármitől, amit a from csinált :)
  • Zozo0122 #639
    Én mindig pontozom a játékaimat.

A Dark Souls 2 nálam 9 pontot kapott, a Lords of The Fallen 8-at. Nagyon jó a kiegészítője is :) A Dark Souls 1 természetesen 10 pont.
  • Moby
    LotF az egy fospermet. Nem volna _annyira_ rossz, mert a témához egész jól nyúltak, de egy kibaszott bugtemető. Megvan/volt pécére, one-ra, is ps4-re is. Nincs különbség. A ds2 nem rossz, csak már picit hónaljszagú, meg abból van két gyakorlatilag különböző játék ugyanazon a néven.
    Nadeviszont amire most totál rácsavarodtam az a salt and sanctuary. Legalább annyira érdekel, mint a das3, csak sajnos ps4 timed ex :((
  • AntiHero
    DS1 mai napig nem tudom normálisan megcsinálni, hogy fusson... Full HD, de azért kis ablakban van maga a játék.:D A menü persze nem.

Tudom DSfix meg blablaa..nem sikerült azzal sem. :D
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.23. 22:37:55
  • Myselor
    csak a szerencséseknek vna meg xd
  • Myselor
    das 2 szerintme jó volt de a lords of the fallen nekem egy unalmas copy.kipróbáltam nem érdekelt
  • Laza
    A PC-set is lehet nyomni vhogy? Mert a Twitchen elvileg olyat is streamelnek.
  • Laza
    A DS2 nem volt azért annyira rossz ... viszont a LotF-t inkább nem értékelném, kb a temetős bossig vittem el és ott abbahagytam.
  • steweee
    ha a Dark Soul első része mint igazán korszakalkotó műfajteremtő játék PC-n a 10 pont, akkor a Lords of The Fallent illetve a DS 2-őt ki hány pontra értékelné ?
  • Myselor
    de az nembaj.csak ne hubról teleportáljunk egy amúgy átjuthatatlan helyre.majulából elágaznak utak.elsőben is firelink shrineből.meg ott a madár aki átvisz.nehéz lett volna?:D mondjuk itt is van egy részen olyan megoldás .mint az elsőben azok a repülő vackok felvittek anor londóba itt is van ilyen nem értem kezdésben miért nincs így :D

Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.03.23. 20:50:30
  • Kandurex
    Elég fos megoldás. Nagyon látszik mennyire figyel a from a rajongókra..:(
  • MerlinW
    Gyakorlatilag már a DaS 2 is hub-os volt. Ott is mindenhova Majula-ból kellett menni. Kb ugyanez van a harmadikban is ahogy látom.
  • Myselor
    egy kicsit sajnálom.és igen tudom hogy ott is ez volt.és ezt én annyira nem szeretem őszintén.nincs jól kitalálva az ilyesmi.rombolja az élményt szerintem
  • MerlinW
    Ezekszerint nem láttad a két és fél órás "DaS filmet". Csak mert nincs sztori:)
  • MerlinW
    Ez a rész amolyan Demon's Souls módi hub rendszeres lett.
  • Fpocok
    Remélem nem fogok belefutni story spoilerbe, mielőtt nálunk is kijön.
    Oh... wait... :D
  • Moby
    CDGalaxis. 15K. Hellyeah.
  • Myselor
    amúgy nekem már megvan 2 dolog ami nem tetszik a játékban már az elején.nem nagy spoiler de elég illuzió romboló szerintem.
    kezdéskor máris nálunk van 3 estus.pár méterrel később persze egy kútban találjuk az ashen flaskot.de ezt már magunknál hordtuk.a másik pedig hogy firelink shrineből nem lehet sehova eljutni hanem warpolni kell egyből lothrik falára.hát ez mi.miért nem vezet oda út.
  • Myselor
    sokan érzünk így
  • Fpocok
    Ja. Kijött a japcsiknál.

Kapják be a faszom :D
  • wedge31
    DaS I-ben volt egy pyro karim is, az valami über tápos ott / a második részre totál kiherélték /
  • jarlaxxe
    Sok száz óra alatt mindig csak igy játszottam, na jó a DaS I-ben volt egy halberdes karim is.
  • wedge31
    Szeretem a gyors fegyvereket, az ijak meg személyes kedvenceim minden létezö játékban.
  • jarlaxxe
    Minek szenvedni egy fogpiszkálóva mikor vannak komolyabb fegyók is?
  • MerlinW
    Böszme kard, kevés ruha. Korrekt emlékek :)
  • wedge31
    Ha jól emlékszem merlinek is ez a kedvenc felállása de majd kijavit ha mégse.
    Részemröl mindenképp valami törös/ijas kari lesz az elsö, minimális páncélban, aztán majd meglátjuk müködik vagy sem.
  • jarlaxxe
    Részemröl kézbe veszek valami böszme nagy kardot és annyi...
  • wedge31
    Csak teszteljék nyugodtan mire jön pc-re lesz valami patch biztosan.
    Addig legalább kitalálom milyen karival játszom végig első nekifutásra.
  • Myselor
    hát elég parasztság.de xbox oneon bárki megveheti már aki akarja
  • Kandurex
    De rühellem az ilyen régiós megkülönböztetést...ma kellett volna jönni egységesen minden platformra.
  • Myselor
    na már tolják páran xbox one-on elérhető japán storeból.lol
    Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.03.23. 17:29:38