banner
  • Pio
    Féligmeddig OFF, bár mivel most mindenki a vásárlás módján gondolkodik, mégis ON
    Annyit azért hozzátennék, hogy aki megengedheti magának jobban teszi, ha hivatalos helyről vásárol a saját érdekében (bár lehet, hogy a fejlesztő is jobban jár).
    Persze, tudom, általában nincs baj az ilyen g2play jellegű helyekkel se, plusz az árérzékeny embereknek (tehát Magyarország 99,99%-ának) nagyon jók, de elég, ha egyszer jársz úgy, mint azok, akiknek uplay-ról lebannolták a G2Play-es, G2A-s Far Cry-t vagy korábban steamről a Blood Bowlt és máris ott vagy, hogy összességében meg se érte, plusz nem tudom más hogy van vele, de bennem tuti mindig ott lenne az, hogy na, ki tudja, mikor törlik épp.
    Egyszer vettem használt telefont és bármikor nem talált hálózatot egyből arra gondoltam, hogy na, most tuti kitiltották a hálózatról, mert az előző tulaj valamit nem fizetett ki... :D
    Ilyen oldalon pedig régebben wow gamecardot vettem rendszeresen, de aztán az egyik kulcs használtan lett kiküldve és egy soknapos levelező+telefonáló tortúra vette kezdetét valamiféle indiai, angolt törve beszélő supporttal, mire kulcshoz jutottam és akkor döntöttem úgy, hogy többé erre nincs szükségem.
    Az a durva, hogy addig nem is gondoltam, hogy ezek ilyen "kamionról leesett" vagy "okosba'" régiókódolt verziók és kvázi féllegális játékok, teljesen jóhiszeműen vettem őket. Még az se volt gyanús, hogy ilyen befotózott kulcsokat küldözgettek. Fura miről meg tudja győzni az embert az árérzékeny tudatalatti. :)