Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kigyi
Aztán valami sugárfertőzött "kiskutya" leszed róla fél perc múlva 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

PiszkosFred
Es ugyebar ekkor merul fel mindig a klasszikus kerdes: oke, jarmuveket nem hasznalnak ertheto okok miatt, na de mi van a biciklivel? 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Találkozott már valaki a játékban működő járművel? Helikoffer nem ér...
Ahogy lemásztam a gátról Napfényakármi felé, láttam egy keréknyomot. De az honnét, vagy hogy került oda? 200 éve nem nagyon van forgalom erre...<#nezze>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kigyi
Nem gondoltam komolyan, hogy az okozhatja ezért nem is olvastam az ismertetőben a hibákat (amúgy is fél perc alatt leszedtem a magyarítást így nem is gyanakodhattam volna rá a továbbiakban). Ezek szerint mindig szerencsém volt csak és folyamatosan olyan IP-ről logoltam be amit kedvelt a játék. A magyarításért pedig nagy köszönet sokkal komfortosabb így játszani.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2019.01.13. 21:51:33

Sunsetjoy
Pedig DIREKT beleírtam a magyarítás ismertetőjébe kb. 1 éve (és azóta is ott van), meg a honlapra is ezeket az információkat, hogy mi okozza azt, hogy a főmenü betöltése helyett kilép a játék.
Ja... és a magyarítás az nem mod (bethesdai értelemben😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

kigyi
Tehát csak új IP-t kell szereznem és működhet is, ha ez a gond. Nagyjából a jelenlegi csatlakozásom megegyezik azzal amikor utoljára jó volt tehát ez valóban okozhatja a problémát. Köszönöm, sokat segítettél ki is próbálom!

És működik! 😊 Köszönöm még egyszer!

Bocs, lejárt az öt perc. A fallout4.exe kimenő kapcsolatának lehetőségét kell letiltani.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2019.01.13. 13:08:08

Igen, ismerős a dolog. 2017 decembere óta bizonyos szolgáltatók IP címeit használva nem tud rendesen csatlakozni a program a CreationClub-hoz és összeomlik. Két megoldás lehet. Vagy letiltod a számítógép tűzfalán a fallout4.exe internet elérését, vagy csatlakozol egy VPN szolgáltatóhoz, mielőtt elindítod a játékot. Az első esetben játszani tudsz, az eddig letöltött CC modokat is tudod használni, de újakat nem tudsz letölteni. A második esetben minden működik, ha megfelelő IP című VPN szerverre találsz.
Sok egyéb megoldást szoktak rá még javasolni, de tartósan csak ez a kettő vált be eddig mindenkinél. A többi csak látszólagos megoldás, akkor működik, amikor véletlenül olyan IP cím mögé kerülsz, aminél nem hibázik a csatlakozás.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2019.01.13. 13:04:02

kigyi
Sziasztok!

Van egy kis gondom lehet tudtok segíteni. Találkozott már valaki olyannal, hogy indítod a játékot és amikor a menü megjelenne (nyomj megy egy gombot felirat) megnyomok egy gombot és a menü bevillan majd a játék bezáródik hibaüzenet nélkül. Van erre valami megoldás?
Egy mod volt fent a magyarítás, de már az sincs letöröltem a játékot letöltöttem újra, de a probléma ugyanaz. 4-5 napja játszottam utoljára akkor még minden tökéletesen ment. Előre is köszönöm a választ.

Ok, nem hittem h eleg ha vegignezed a mozit. (Mondjuk nalam sok popcorn kellett volna mert Ada magaban semmire nem volt eleg es max akkor gyozhetett volna ha kismillioszor feleled)

En sem az a kerulgetos fajta vagyok de akkor hasznalok vmi taktikat pl a legyszerubb a mar emlitett aknazas, granatozas.
coolpet
Ez nem egeszen igaz 😊

A híd mellett tébláboltam és távcsövessel kémleltem, hogy Ada leaprítja a népet. Long range scopeal, is kicsi volt, jó messze voltam, erre beadja a küldit....

Más dolog, hogy azonkívül vannak robotok máshol is. Pl mutástanya mellett Assaultron + Mr Gusty, Nuka Word bejáratnál Assaultronok, A Synth elemző falucska (nem jut eszembe a neve) közelében sentry bot.

Persze ki lehet őket kerülgetni, de én nem az az ember vagyok.

Ha már őrjáratoznak 5-6-osával, akkor a meele karakter nem sokat ér, mert előlük nem lehet elbújni jól 😊

Battletag: coolpet#2467

Mondjuk azzal legalabb annyit lehet trukkozni h ha nem megyunk oda Ada-hos akkor nem kezdodik el a mikrobi kuldisor. (Es eleg messzirol kiszurni a lezershow-t h elkerulhesse az ember)

#10756 A Horizon maga nem emel a nehezsegen csak a (nagyonis) veges tolteny miatt erzodik ugy de valojaban a megemelt hp pool miatt nem surun vannak olyanok h vki onehit-el mint alap survin. (Plusz nincs is nagyon szorzo a bekapott sebzesekre) a keszito a tobb hp-val probalta kompenzalni h nehezebb a gyogyulas. (De onnantol h kitapasztalja az ember a rendszert, de legalabbis az alapokat, nem gond az sem.)
Ami sokkal erosebbe lett teve benne (szvsz helyesen) az az automata fegyverek; ezert van h belefutva egy institute orjaratba instant szoporollerre kerul az ember hisz ott majd mindenki gyorstuzelo pusekkel maszkal. Cserebe ezt mi is kihasznalhatjuk csak ugye mig a gepnek vegtelen loszere van nekunk nincs ez meg marhara zabalja a skulot.
Sziasztok. korábban irták többen is hogy nem találják a kutyát, vagy az elküldött companiont, a setlementekben lehet késziteni
Vault-Tec Population Management System-et amiben a companionokat meg lehet jelölni a térképen, továbbá ki lehet adni a munkákat a telepeseknek.
Ezek így jó tippeknek tűnnek, nálam ezzel annyi a baj, hogy az izmos kislány nem túl okos, így a hekkelgetés kizárva (egy ideig biztosan). Nem tudom anélkül hogyan fogom megoldani a robikat. Valószínű én is a sneaket fogom erőltetni, bár nem igazán illik a karakterhez. Kalapáccsal kloffol, közben meg lopakodik..<#idiota>
Esetleg robbantó? De ahhoz is perception kell, ha jól emlékszem, nálam az is bólogatóval együtt 2. Aknákat kiteszek, aztán rácsalom a bádogdobozokat. Persze csak ötlet, gőzöm sincs hogy ez működne e.
Valamit tuti fejleszteni kell, mert amúgy bukta.
Ezt a medvés dolgot nem tekintem a saját hibámnak, gőzöm sincs mi történhetett, elviekben le kellett volna csapnia a dögöt a krittel, s ha marad is hpja, még mindig lett volna kettő síma ütés, az meg 100% végzett volna vele. Csak eltűnt egyszerűen az AP, és nem ütött. Meg lett volna lazán. De legközelebb akkor inkább lefekszek, nem tudni mikor romlik el a kalapács újra.<#idiota>
Egy vats nélkülit próbáltam ugyan rajta, de mire megemeltem volna a kalapácsot, már kinyúltam.
Aztán lehet én is föladom 20nál...<#nevetes1> Egyelőre 11 asszem.

PiszkosFred
Nyilvan esszel jatszik az ember, nem fejjel a falnak, igy megfelelo szint/perk/kepesseg hianyaban kerulod oket. Aztan nem, ha megvan a harmas robotics perk, johet az instant self destruct es a popcorn. End of story.

Nem rossz de a hatásos rész nem lv20 környéke és ha az őrjáratban assaultron meg tank is van akkor nagyon kevés mert ha egyet ki is kapcsolsz a többiek ahogy kilépsz a hack üzemmódból már a holtesteden ünnepelnek. Ezt poénból többször is eljátszottam. De a sebzés surviven elég jól meg van szerkesztve. Scpe meg közelharci fegyver esetén nincs. Ott nem érdemes hősködni.

PiszkosFred
scope + hack 😊 (bar jo ideje nem probaltam, anno tokeletesen mukodott)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.01.09. 22:20:43

Ja a robot gáz főleg a tankok meg az assaultron. Én főleg tetőkre menekültem fel vagy bárhova de a tető jó volt és ha szerencsém volt addig futottam a tetőkön amíg más fajsúlyos ellenfelekbe botlottak élveztem ahogy egymást nyírják én meg lesek a tetőn és végzek a legyengült robottokkal. Kedvencem az öngyilkos mutáns az kellőképpen lelassította őket.

Persze az igazi móka survivalon lv20 környékén a deathclaw. Majdnem mindig instant killmoviet kapsz a karakteredre, nekem vagy leharapta a fejem vagy ketté tépet vagy nem is tudom volt még valami de igazán élmény ahogy izgulsz el tudsz menekülni de nem és elkap. megemel majd végez veled 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.01.09. 22:12:56

coolpet
Én kb lvl 20-ig jutottam a survi meele karakteremmel, minden one-hit volt.
Aztán jöttek a robotok. és abbahagytam 😊

Kedvencem a glowing one. Jófajta sose mentem rá, közelébe se leszedtem a társait majd 3 aknát is vagy bottlemine az útba ahol sétál, ha lehet ha nem akkor leszórtam és zajt csináltam és elosontam az meg szaladt az egyetlen lehetséges felfelé tartó útra és keze lába leszakadt. ott fetrengett, mikor megkerestem 😊 Néztem ahogy csúszik felém majd a maradék kezét és lábát is levágtam 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.01.09. 22:02:56

oké nem egy requiem, főleg nem horizont szint. De neked az első lépcső!! Amit megtettél. Közelharci fegyvered van survival szinten ez szuper de ha nem jön be a meglepetés ereje akkor élned kell a világban ahogy eddig sose. Tudom mert olvastam amit írtál. Itt el kell képzelned hol vagy és ki. Szerelkez fel állíts csapdákat aknákból mindenből amid van élj a világban ne csak felszínen, nálam mindig volt akna vagy csapda leraktam és bújkáltam a sötétben sarokban mozgás nélkül néztem ki merre megy kit ölök meg legközelebb. Minden ami a dark brotherhood volt a skyrim részben 😊 itt is életre kellt 😊 És menekülni nem biztos sikerül mert ez nem skyrim itt vannak gyorsabbak nálad, ha nem megy akkor gondolkodni kell, hogy éled túl.

Kb. az első élmény volt, majd, Kroki mikor az úton a kis bolond robotka mellett ott lesz az assaultron és nem veszed észre csak azt, hogy mellbe ver és repülsz pár métert majd elkapar a föld alá az lesz a következő 😊 Vagy betévedsz valahova ahol voltál de nem így hunters vadászok fognak rád vadászni próbálsz kimenekülni majd a "gyárból" de nincs időd rá 😊 Csak az látod ketten vannak neked meg a kis közelharci és tudod nem elég mit csinálsz? 😊 Miközben felkészületlenül mentél oda?
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.01.09. 21:49:59

PiszkosFred

Nincs frusztrálóbb annál, mint ha elsőre sikerül valami, aztán egy ostobaság miatt meghalok, és az előző szituációt nem sikerül megoldani az istennek se.
Egy hídon adott 2 tüzér, meg egy löveg. Már odasunnyogni se volt egyszerű a nyílt terep miatt, de a kocsironcsok adtak némi fedezéket. Egyik tüzér egy széken ül, felette egy másik álldogál őrszemben, a löveg mellettük. Közel megyek amennyire lehet, aztán "Bándzáj!", lecsapom a löveget, a robbanása leteríti lábról a felső őrt, közben a széken ülő épp csak feláll, aztán már fekszik is, majd az épp feltápászkodó fenti ficsúr megkapja a fogai közé a kalapácsot. Tökéletes, zseniális, megkomponálni sem lehetett volna jobban! Lecsapkodom a fejüket, cuccot elszedem, tovább...
A kisházhoz érek, ahol a mászóka mellett egy medve lődörög, hp-ja olyan 20%, nem ellenfél. Két szarvas is a közelben, pár napra zaba betárazva. Greygarden is kilátszik a ködből, de úgy döntök inkább visszacaplatok a farmra a zsákmánnyal, már így is épphogy bírom szuflával a málhát.
Nagy menet vissza, de ugye onnan jöttem, zombik nem lesznek a fejlevágás miatt, minden tiszta. Kocogok a medvés fakunyhó mellett, erre a bokorból egy újabb medve mordul! Baszki, tudtam hogy valami hibádzik! Két medvére emlékeztem a területen, és annyi is volt...
Kalapács a kézbe: "Gyere a kurva anyád, csak te meg én!"
VATS ban 4 ütésre van lehetőség, első csapást mackó koma kihordta lábon... inkább pajkos hátbaveregetésként fogta fel. Nem gáz, a krittöltő épp föltöltött, a következő ütést azt gartantáltan érezni fogod. Nyomom a space-t a krithez, mire nem történik semmi!! Azon kívül hogy az összes akciópont nullázódik. MI VAN??!!
Kábé fel se fogtam, csak lestem hogy most miért nem ütök? Macika ütött, én meg borultam...
Ha minden klappol, macika mostanra már egy szép trófea lenne a felépített házikómban (vagy egy nagy rakás szar, attól függően.)
Ugye a mentés az elején leírt szituáció előttnél volt, és utána vagy tízszer próbáltam megölni őket, nem jött össze. <#nemtudom><#nevetes1><#guluszem1>
Köszi, fel fogom rakni, nagyon jónak tűnik.<#eljen>
Milyen durva hogy mindenre létezik valami tök jó mod! Erről még pont nem hallottam.

Így belegondolva, mennyire hülyén hat már hogy ha építési területen belül van egy vasbeton bunker, azt szét tudod szedni darabokra, de ha a vonalon kívül van egy korhadt ajtó, ami be van zárva, azzal képtelen vagy mit kezdeni.<#nevetes1>
A Locky bastard mod kell neked…
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2019.01.08. 17:19:38

Nekem is marha egyszerűnek tűnik, a lopakodásra kell még gyúrni erősen. Aztán a sunyiból sebzés, a kovácsolás, meg pár dolog ami még bónuszol.
A csipogó zöldganéra meg valószínű megengedek magamnak valami automata pisztolyt. Egy 10 milis automata is megteszi. Csak beletrafál már egy golyó perception nélkül is a bombába! Ha mégse, majd újragondolom.
A robotok már más tészta. Elméletileg a "robotölő" kard Trudynál még eladó. Ha nem nyer... megkérem Dogmeatet hogy harapja meg.<#idiota>
Volt egy érdekes dolog, Conkordban kutakodtam, mire jött szembe a kocsmában egy bezárt ajtó. Ugye a zárnyitásom perception híján alap, ehhez meg asszem kettes kellett. Há itt egy bazi nagy kalapács, 10es STR, logikus hogy nem állít meg egy félrohadt, kurva ősfaajtó. Hát de...<#nemtudom> Nevetséges <#taps>
Volt lent egy nagy gázpalack vagy mi, felvittem az ajtó elé, belelőttem a pisztollyal, robbanás, a korhadt ajtónak haja szála... vagyis szálka szála sem görbült.
Természetesen már a próbák előtt tisztában voltam a kudarccal, de olyan jó lett volna ha kinyílik, hátha...<#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.01.07. 23:17:15
Így igaz ha mindezeken túl vagy megéred a lv30-at kb. és megfelelő perkek meg vannak akkor már nem rossz. De ezt jól megcsinálták mikor azt hiszed könnyű lv20 körül nehéz lesz. Egy jó ideig igaz csak a survival szinten.

Másik kedvenc az assaultron. Amikor tényleg megjelenik na azt majd meséld el az első találkozásod egy ilyennel. Érdekel 2 vagy 3 sec alatt fejezed be a földi pályafutásod 😊

PiszkosFred
Jo valasztas, iszonyu fun meleekent a jatek, bar annyira easy mode, kb a cheat kategoriat kimeriti, ahogy meglesz a szukseges perk es stat kombinaciod.

Főleg az lesz a poén ha az öngyilkos mutáns is észrevesz. Ott majd okosan, jó legyen a menekülő vonalad kipárnázva úgymond. Ez a típusú játék megtanítja majd neked az alap rpg-t amit nem ismersz mikor előre megtervezed merre menekülsz és ott 😉
Mondjuk egy mine lesz az úton persze az is poén amikor nem tudsz elég messzire elfutni és te is repülsz egyet. És barátom ez még mindig nem a horizont.

Utoljára szerkesztette: Although, 2019.01.07. 21:09:45

Ne bízd el magad. Lv10-20 között ez nem rossz majd utána ha megjelennek a durva ellenfelek akiket nem tudsz meglepni és visszaütnek akkor a light cuccok meg a közelharc nem lesz egyszerű. Megtanulsz majd menekülni és visszaütni ésszel játszani. Kíméletlenül, a lehetőségeket kihasználva, ha olyan módod van akkor csapdákat is használva. Nem szuperhős leszel. Csak egy kegyetlen gyilkos aki nem akar meghalni. Mondom majd amikor a szupermutáns csatagépet vagy a mireluk huntert kell agyonütni ne ő végezzen veled hamarabb már nem lesz ennyire szép a mese. Megtanulod értékelni a kegyetlenséget ha nem válogatsz az eszközökben és a módszerekben.

Kicsit félve kezdtem bele a kalapácsos karakterbe, főleg a mesterlövész után, de azt kell mondjam, kellemeset csalódtam. Legalábbis lvl 10 nél járok, és nem volt még megerőltető harc. Survira tettem, így az elején még annyira nem idegesítő a folytonos kaja, pia, főleg hogy a napot is meghosszabbítottam, később megy le, és az ivászat ahogy nézem idomult hozzá. Husi modot azért raktam be, pl egy szarvasból már nem csak 1 hús jön alapból, hanem 2-3. Szerintem így korrektebb. Betettem a zombiewalkerst, már nem küldtetésre hegyezem a játékot, szimplán ami jön, az jön, szurviválolunk meg építünk. Abernati farmot álltam neki fejleszteni, építő mod csak 2-3 van a 40+ helyett, ez érezhető is az építőmódba váltás idején. Marhák, csirkék, lesz itt minden, csak védeni is kell majd rendesen, mert a töménytelen kajapia vonzza majd a csőcseléket, zombikról nem is beszélve.
Ebben a full agi full str kezdésben a legidegesítőbb hogy hogyan tudnék pl antibiotikumot gyártani, de sajna ugye nem észre van gyúrva a karakter, meg az építőanyaggal is rohangálni kell, mert karaván híján én vagyok a karaván. Az antibiotikum meg nagyon kéne, de persze most sehol semmi, más játékban már a kezdő faluban 2 is volt. (Azt nem tudom hogy az normális, hogy magamtól kigyógyultam egy nyavajából. Kaja, pia, alvás, aztán eltűnt a fertőzés.) A szutykos legyek fertőznek, tartottam tőlük, de kalapáccsal is lerendezhetők egyszerűen. Így visszagondolva, lehet jobban jártam volna, ha nem a narkóárúst csapom széjjel Trudy boltjánál. Fertőznek a zombik is, na ott csítelnem kellett, mert rohadt gyorsan kimúltam volna, nagyon fogyott a hp.
Az a vicces, hogy sokkal egyszerűbb haladni mint az ugyanekkora szintű lőfegyveres karakterekkel volt. Egy, max két csapás, és eddig bármit lezúzott a karakter, egy zombi volt 4 ütés, de szerintem az a mod miatt. Szintén a mod miatt ugye felkelnek a raiderek hullái, szerencsére a meghosszabbított nappal miatt később. Érdemes lecsapni a holtak fejét, vagy a lábát legalább. Visszamentem Conkordba, és a régi ismerősök mind sétáltak felém hörögve. Jó kis csata volt, akkor karmolt meg az egyik.
Természetesen autosave van (quicksaveként funkcionálva, szal nem ment magától), a kétórás mentetlen újrajátszások nem hoznak továbbra sem lázba. Egyszer haltam eddig (persze akkor nem jutott eszembe menteni már vagy egy órája...), nagy vagánynak képzeltem magam, és berongyoltam öt zombi közé, ők meg köszönték szépen.
Van egy screenshot is, hogy teljessé tegyem a fórumozás élményét <#idiota>. Fémpáncélt akarok rá tenni, de még csak egy balkarost sikerült összeguberálni egy rablótanyán.

Nyilván... Hogy ez nekem nem jutott az eszembe, meg kell hajoljak bölcsességed előtt! <#worship><#nevetes1>

Olvastam utána, az a megoldás, hogy kapcsoljam ki a wetness opciót. S jó is lett. De hogy mitől van, azt nem tudom még most se.

Bár logikus, ha nincs nedvesség, akkor köd sem lehet...<#hehe>
coolpet
Köd van 😊

Találkozott már ilyennel valaki? Mitől lehet?
Kiléptem, vissza, ugyanolyan...
Sunsetjoy
Nagyon szívesen. Magyar nyelven nem találtam róla infót, csak angolul, lehet azért nem találtál rá.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Köszönöm működik.
Sunsetjoy
- be kell lépni a konzolparancssorba, amikor nem harcolsz, nem építőmenüben vagy, nem beszélnek a környékeden, semmi ilyesmi.
- beírni, hogy DumpInputEnableLayers (majd enter)
ez megjelenít input layerseket felsorolás szerint, beszámozva (layer 0, layer 1, layer 2...)
- amelyik layer szövegében ott a VATS, azt a layerszámot jegyezd fel
- írd be, hogy ResetInputEnableLayer # (majd enter) Itt a # karakter azt a számot jelképezi, amit az előbb feljegyeztél, hogy ott szerepel a v.a.t.s
- zárd be a konzolt
- ezután már működnie kell

angol nyelvű leírás

Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2019.01.04. 11:44:23

Sziasztok. Az lenne a problémám hogy eddig működött a V.A.T.S ha lenyomtam a Q (Erre van gyárilag állítva) de most nem csinál semmit. Mi lehet a probléma? Az aktiváló gomb ugyan az megnéztem a beállításokban.
Majd megoldom ahogy Deadpool csinálta, vörös ruha, aztán kész. <#nevetes1>
Hasznald a Grognak costume-ot 😄 csak be felejtsd el utana hosszu csimbokosra atallitani a hajat 😄
Há összeveszni biztos nem fogunk rajta. A végső szót nálam az mondta ki, hogy annál a fegyvernél már én sem használtam VATS-ot, pedig én a budira is százalékszámítva járatom a karaktert.<#nevetes1>

Most újra belekezdtem a játékba, bár hogy meddig jut el az nagyon kérdéses. Kalapácsos karaktert még sose csináltam, remélem fog működni. Legyekre azért raktam egy lőfegyvert. Blitz már megvan, 9 str, 8 agi, karizmátlan, és unintelligens szegény, az őrült tudóst azt beraktam már az elején, próbálom luckot emelni. Szerintem VATS harcnál az egyik legjobb skill a luck, pikpak fullon van a crit mérő. Még melee fegyverre nem raktam pontot, azon gondolkozok lehet fegyvertelen harcra kéne egy próba. Nem tudom az mennyivel rosszabb a közelharcifegyveresnél, az animáció a VATS-ban viszont nagyon jól néz ki. Bár az animáció miatt nem tuti hogy megérné bunyóval kínlódni. <#idiota>
Érdekes volt, nem fotóztam le sajna, egy rablók elleni csata után egyadta vér volt a kalapács. De ami kiderült a karakterről így a történet elején: utál mosni. A ruháján egyetlen folt sem volt, annyira vigyázott.<#nyes>
Kéne valami ruhavérzős mod, mert ez így vicces lett. Olyanról még nem nagyon hallottam, bőrre ragadó koszról, és vérről viszont már igen. Lehet pucéran kéne harcolni? <#vigyor>
en nem azt mondom h nem hasznalhato hanem h +15 dam vs dupla dam szamomra egyertelmu melyik a jobb valasztas. persze en mindig az explo masteryt raktam ki elsonek igy aktivan robbantgattam amikor lehetett es tomegoszlatasra azt hasznaltam.
Itt azért itten most izé, de nem értek egyet. A robbanó töltényes fegyvernél még csak pontosan célozni sem kell (a földet találod el, úgy is robban), egy horda ghoult letarol gyönyörűen.
Először a Ragyogó Tenger valamelyik barlangjába, házikójában próbáltam. (Lehet modos helyszín volt, sőt tuti.) Egy fegyvernek a tervrajzát kellett megszerezni, eléggé eldugta a készítő, de nagynehezen ráleltem. Ok, akkor nyomás kifelé, aztán majd hazaugrok, és legyártom... Aha, persze, a kijárathoz odaspawnolt vagy 10 ragyadög, a kedves modkészítő még szopatott egy szépet a végére. Ilyen puffadt, meg zölden izzó is volt közte, há mér is már ne... Felkészültem a halálra, menekülni se lehetett, visszafele zsákutca. Nyomtam egy tabot, nézem gránát, vagy valami, de nincs. De volt egy ilyen robbanó combat shoti, idefele esett egy csillagos valamiből. Próbáljuk ki!
Alig tudtam utána lootolni, mert cafatokra robbantak széjjel.<#nyes>
Snipernél jobban hangzik a duplalövés, de sorozatlövőnél szerintem jobb a robbanó golyó.
en mindig a "two shots"-osokat kerestem mert sztem a dupla sebzest nem ubereli semmi. igaz nem hasznaltam/~ok vats-ot
ha olyat nem talaltam akkor meg dam/energy resist csokkento volt a nyero legendary
Utoljára szerkesztette: Andule, 2019.01.02. 11:26:43
Papa01
A személyes kedvencem ez:

Nem sebez hatalmasat (bár nem rossz azért), de VATS-ban egy körben elég sokat lő és pontos is, nagyot sebez. Töltény is sok van hozzá... <#gonosz2>

Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.01.02. 08:58:17

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Nem rossz... 😊 Én ezeket használom...:

Főleg a "2 lövéses" fegyverek.. az igazán nagy szemétség.. 😄

Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.01.02. 08:50:53

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb