11630
-
Kroki105 #10948 Én még csak néhány küldit toltam le a kikkötőből, pl Dalton- osat. Marinerre én is kiváncsi leszek.
Karavánt lehet küldeni a szárazföldről, ha megvan a perk. Közel 100hoz már minden alapstat 10es, kivéve az str-t. Nincs probléma ha valami kell. Daltonfarmra próbálok valamit rittyenteni, hogy legalább egy bázisszerűségem legyen a szigeten.
Van egy olyan fegyverperk, ami duplázza a kritlövést és gyorsabban tölti a critcsíkot 15%-al, és egy .50 es távcsövesen. Ok. kell hozzá perk ami még adja a +critsebzést, meg a luck is 10 fölött. Alap a sunyulás és a messziről lődözés, de nem nagyon van olyan dög, ami túlélné a 4 critlövést. Ha mégis, akkor az valami hyperboss
Szeretek vadászni az ilyen nagy dögökre az erdőben, nem lőnek vissza, csak kell valami magaslat.
A macival nem volt szerencsém, ami megevett. Vadászokkal harcoltam, az a rihesdög meg hátba támadott. Kritem se volt már, és a sprint csík is nullán, szal esélytelen volt a menekülés is. De én rontottam el, mert nem voltam elég óvatos. Egy jó helyről, max critekkel meg lett volna.
De a legópébb fegyver az még mindig a robbanólövedékes golyószóró. Nem is használom, mert olyan mint egy cheat. (és az a durva, hogy nem modolt. Sima Far Harboros radium gépfegyver robbanóperkkel.) Tényleg olyan rég használtam, hogy a macinál eszembe se jutott elővenni lol.... Bár az is igaz hogy túl közeli volt már, magam is kinyírtam volna vele.
-
#10947 Az is idegesít, hogy a weapon workbenchez kell Local leader az építéshez, ahhoz meg 6 Cha. Na az se mostanában lesz meg.
De az boldogít, hogy van dualshot perkes:
Level action rifle
handmade rifle
gauss rifle
Meg az Oversheer guardian.
Majd jól felhúzom őket, és a Reba II mehet a polcra.
Utoljára szerkesztette: coolpet, 2019.05.13. 00:29:45 -
#10946 Hát itt vannak dolgok, néha visszasírom a halálkarmokat.
DiMA-val ti mit csináltatok? Nem tudom eldönteni, hogy jót akar, vagy nem.
Az atomos gyerkőcöknek fogok adni atomot, had örüljenek, úgyis annak eljövetelét várják.
Mariner-t meg lehet gyógyítani? A másik csóka meghalt, mire elértem a 8 int-et :)
Ami zavar, hogy 80%ban sötét van, állandóak aa radviharok, és a köd miatt szinte semmit sem látni. -
Kroki105 #10945 Ha nagyon zavar akkor írd be ezt: fw 0002b52a és tiszta lesz az idő. Bár nagyon nem illik a tiszta idő oda, fura volt mikor kipróbáltam.
Hol van már a 111-es kék göncben vaultból kimászott karakter......
Egész pofás lett így Far Harborra.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezzel a jószággal futottam össze. Vagyis inkább sunnyogtam össze. Valaki (vagy valami kikészíthette), odaértem mellé, lootolnám, nem jelenik meg semmi lootablak. Bugos fos... Aha, a következő pillanatban megvilágosodtam, ez a dög csak durmol! Szép macika, jó macika, már itt sem vagyok...
Határozottan nem jó dolog egy ilyennel találkozni, már tapasztaltam. Másfél ütés, és nekem annyi. Még lelőni sem egyszerű, jobb a békesség. És még csak csillaga sem volt.
De vannak még érdekesebb lények is errefele.
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.05.12. 21:29:08 -
Andule #10944 Alapbol sehogy de neha felszall, eloszlik. (Persze tutira veszem h van vmi eltunteto mod) Ugye Maine-ben jatszodik a kieg, ott meg elofordul, plusz hangulati elem. (Nekem bejott elegge, plane az elejen mikor meg nem tudtam mennyire eros monsztak matatnak a tejfatyol masik oldalan. Es a hanghatasok is boven dobnak meg erre. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de idovel az ember kiismeri a lenyeket es arra is rajon h ismetlodoek a neszek, zorejek es nem vmi adja ki -
#10943 Sziasztok!
A ködöt hogy lehet eltüntetni Far Harbourból?
Csinálgatom a Mariner questeket (2-esnél járok), és a Dalton Questek készen vannak.
Old Longfellow, még Whiskey-re vár, pedig adtam már neki... Vele még nem sétálgatok.
Köszi! -
Kroki105 #10942 Én utálom az ilyen nagyszeműförmedvényes animációkat. De gondolom nem is nekem csinálták...
Ami jónak tűnik még, az ez: Seggencsúszós lövöldözőanimáció
Nem is a seggencsúszó része ami tetszik, hanem hogy van benne kúszás animáció. Hasalva mesterlövészkedni azért mégis más. Ahogy olvastam, még csak 3 fegyverrel megy a móka, de talán lesz többel is. Hátha kisül belőle valami.
(Vajon hány váltás nadrág kellhet egy Corvega kipucolásához? A nexus screenshotjait elnézve a bugyiba harcoló bögyöskék nagy gondban lesznek majd. ) -
Kroki105 #10941 Szerintem igen, de ott is lesz majd egy vén fószer aki beállhat társnak. -
#10940 Far Harbourba vihetem Danse-t? Ott úgy is állítólag Synth farm van :D -
#10939 Hat, sokmindent lattam mar az elmult evekben a modderektol, de ettol most letettem a hajam - azon tul, hogy az anime a jatekokban nem az en vilagom (maximum sorozatkent par resz erejeig) :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.05.06. 14:22:24 -
#10938 Most a BOS-al vagyok, de kiderült hogy micsoda, és kicsapták, de megdumáltam Maxon-t.
Egy így nem túl spoileres, de értitek :)
Szóval most itt állok, és megyünk irtani Optimusz fővezérrel az Institutét. -
#10937 Danse maxolása lehetetlen, ha nem csinálod meg azt a küldetést, ahol megmentheted... nem megy feljebb az affinitása.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Effects of player's actions
Maximum approval with Danse awards the Know Your Enemy perk which grants +20% more damage against ghouls, super mutants, and synths.
Danse is a potential candidate for romance, an option that unlocks after reaching the highest level of affinity.
It is impossible to max out the relationship with Danse before completing Blind Betrayal.
Siding against the Brotherhood before Blind Betrayal turns him hostile, removing him as a companion.
Siding against the Brotherhood after Blind Betrayal results in Danse no longer interacting with the Survivor. However, the player still gets the Lover's Embrace bonus by sleeping near him, which appears to be a bug. The issue effectively removes Danse as a companion but it will not remove his perk.
To keep Danse as a full companion following the main story one must either A) side with the Brotherhood, or B) side with the Minutemen and choose not to become enemies with the Brotherhood of Steel. The Railroad and Institute endings both force the player character into conflict with the Brotherhood.
-
Andule #10936 Mintha az remlene h o arra (is) gerjed ha mutikat/ghoul-okat hentelsz szal nekiindulsz a G. Sea-nek es utkozben kipucolsz par ork, ize szupermutans feszket es orom bodocsssag.
talan pici spoiler igy tag-ben:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!NW szivas hencsi kapcsan mert nem rogton lehet visszajonni, tehat ha vki olyas vkit viszel magaddal aki csak perk miatt kell akar (tul) sokaig nezheted. En igy jartam Strong-al. (azota sem hevertem ki h a melak utalja a szgepeket) -
#10935 Hát igen, én is így gondoltam.
Danse-val akkor kellett volna a perket kimaxolni amikor még nem volt BOS ellenség. Vagy átviszem Nuka Worldbe :) -
#10934 Az a BOS küldetés sajna pontosan olyan... sőt, ha a Danse sztori lezárul (így vagy úgy), akkor már automatikusan indul ez a beszélj Kells kapitánnyal küldi. Sőt ha elindul, már akkor nem is vehetsz fel új mellékküldetéseket a Railroadtól.
Advancing in this quest will make the Sole Survivor an enemy of the Railroad, so if there are any loose ends to tie up with them, do so before speaking to Lancer Captain Kells. Even having this quest active in your log will shut off access to conversation or side quests with some Railroad personnel. Bear in mind, this quest appears automatically at the conclusion of Blind Betrayal. If the player is not ready to close off activities with the Railroad, avoid turning in that quest for now.
Ha Danse társaságában sétálsz be a BoS-hoz (vagy bármilyen BoS katonával találkozol), az nagyon nem lesz jó. Danse a számunkra ellenség, szinth.
If the Sole Survivor spares Danse, traveling with him will cause the Brotherhood of Steel to be hostile to the Sole Survivor. When Danse is dismissed, the Brotherhood will return to neutral status afterwards.
Sparing Danse and sending him to the Boston Airport will cause all of the Brotherhood soldiers to be hostile. Sending him to a settlement and then calling a Brotherhood Vertibird to the settlement may result in a battle between Danse and the settlers and the Vertibird. -
#10933 Eljutottam a Railroad questlineban addig, hogy támadjuk meg az Institutét.
Eljutottam az Institutéval addig, hogy Relay to Mass fusion.
Eljutottam a BOS-al, odáig, hogy Danse-t megmentettem. Kövi Quest az volt, hogy beszéljek Kells-el, majd mikor beszéltem, megszakadt az összes Railroad folyamatban levő quest. Simán minden figyelmeztetés nélkül beadta, hogy Kill Railroad.
Mivel vagy 2 órája toltam már, és nem volt még egy vacak quicksave-m sem, valamint már sok vizet nem zavart storyban a RR, elrendeztem őket. Nem volt nagy ellenállás, kis pisztollyal vetettem véget mindenkinek.
Másnak sem szólt a Game, hogy ha folytatod ennél a pontnál a BOS-al akkor RR-nek annyi?
Más: Ha Dansét, akit megmentetem teszem magam mellé mint comp, és folytatom a BOS questline-t (Optimusz fővezér most indult el gyakni) akkor kiutálnak? :) -
Kroki105 #10932 Eskü hogy én mindig törekszem a lorefriendliségre, de a sok szuper mod és a leheletnyi kreativitás gusztustalan egy párosítás tud lenni... -
#10931 Igen kafák ezek a várak, mint épített megoldások, elismerésem - csak nekem az nem jön be (a modok terén), ha nem lore-friendly. -
Kroki105 #10930
Elég valószínű hogy ez megtörténik.
El lehetne benne lakni, az tuti.
Neten vannak sokkal jobban megcsinált "fallout" várak, párat néztem én is előtte. Meg a pinteresten is néztem kastélyokat, aztán összekutyultam a látottakat, és ilyen lett. 4 negyed (kereskedő, földművelő, barakk, várkert), plusz a főkastély a végében.
Emlékszem, akartam egy másik ilyen nagy várat is építeni. Van az a kőfejtő, ahol a faszi szerelgeti a szivattyút, és mi segítünk neki. Valaki megcsinálta modban, hogy építhető legyen az a terület is, az egész kráter, az egy bitangnagy terület. Én feltettem a modot, és elkezdtem építeni, lett volna várárok, tornyok a sziklán, vízesés, meg minden ami eszembe jut. Az alap készült el csak, hamar kiütközött az fpsnél hogy erre nem készítették fel a játékot. Pedig a lelkesedés megvolt.
Volt még egy ötlet, láttam youtubon hasonlót. Ilyen western stílusú falu, korabeli göncökkel, felszereléssel és ez a ghoulok falvára építve.
-
#10929 Ha lesz pénzem, telkem, és kastélyt akarok, meghívlak építész designernek.
Csak a Place Everywhere módot hagyd otthon nehogy összedőljön :) -
Kroki105 #10928 Sikerült visszaállítani a kastélyt. (Naná hogy kétszer kellett, mert elsőre kifagyott. 3409 elemet számolt ahogy néztem.) Levidejóztam, sajna még most se jelölnének oscarra az operatőri munkásságomért, elnézést hogy olyan amilyen, de a lényeg rajta lesz. A kép beállításait is vissza kellett venni, árnyék, stb... 25 fps re zuhant néhol, így egy cseppet jobb.
Ezt még akkor kezdtem, mikor a place everywhere modról azt se tudtam hogy eszik e vagy isszák. Sokszor kerülgetett az ideggörcs, hogy a látszólag odapasszoló elem piros volt, pedig odaillett volna.
Sokáig készült, mindig egy kicsit. Sajnálatos módon nem tudom befejezni, mert a vége már fotóalbum lenne. Ötlet az lenne az üres helyekre, de arra nem jártam a videóban. A legmagasabb ponton levő két tornyon kívül, az egész bejárható.
-
Andule #10927 linket dobjal mar pls mert nem neztem absz semmi interjut veluk. (alapbol vannak fentartasaim, legfokepp Todd Howard interjui miatt)
Utoljára szerkesztette: Andule, 2019.04.18. 16:45:58 -
Kroki105 #10926 Persze hogy tudom, money, money, money...
Csak mindig elcsodálkozom hogy hogyan képesek ilyen ziccereket kihagyni, vagy épp ostoba megoldásokat beletenni. (Aztán le is írom ugye a csodálkozásaimat.) Nem gondolnám hogy ostoba emberek gyártják, csak épp olyan mintha leszarnák, hülye veszi, péz jön, a többi meg kit izgat....
Jó, ezt most a saját vélemény, de ez most tényleg egy olyan "régen minden jobb volt" érzés. A mai cuccok csilllognak meg villognak, csak épp a lelkük hiányzik (tisztelet a kivételnek). Szerintem jó példa a Fallout. Emlékszem az első részre, amit asszem 2szer is végigvittem, kurvára élveztem, pedig ha megnézzük mai szemmel, hát körberöhögöm (nemcsak a játékot, de magamat is, hogy képes voltam annnyit kínozni.) Ott még muszáj voltak a tartalomra fókuszálni, mert hát kinézetre nem igazán tudtak. Ma meg már persze mindkettő követelmény (lenne).
Nem tudom, én tuti nem dobnám piacra a játékot, amíg nem tökéletes. A dollármilliókat így is zsebre fogom vágni, egy kicsit később, de meglesz. Ok, az több kiadás is, viszont ha bombasiker a cucc, az meg több pénz is. Gondolom. De lehet hogy rosszul.
-
Kroki105 #10925 Leírnád légyszi három mondatban? Érdekelne, de nem tudom melyik az a videó, és nem is értem hogy mit vartyognak a primitív és ostoba nyelvükön. -
#10924 Az (falu)epitkezessel kapcsolatban erdemes megnezni az Bethesda kisfilmet/interjut, hogy miert lett olyan, amilyen a FO4-ben :) -
Andule #10923 Gyanitom magad is tudod a valaszt de hatha megse koltoi a kerdes:
A Beth konkretan a Skyirim ota teljes mertekben rault arra a vonalra h nagyvonalakban csinalja meg a dolgait mondvan h a modderek majd befejezik helyettunk ingyen; eleg csak a legnepszerubb cuccra, az unoff patch-re gondolni. Erre a mentalitasra vezetheto vissza h az egesz epitkezes egy felkesz vmi ill. az az ezernyi mas dolog a jatekban amire racsodalkoztal mar korabban ... meg h igy is eladtak belole kismillio peldanyt.
A F4 szvsz lehetett volna kivalo jatek ha olnek bele eleg kreativitast nempedig kozepszeruseget es lehetett volna kivalo Fallout jatek is melle ha raknak bele valodi tortenetet, karaktereket, parbeszedeket es tovabb epitik az univerzumot. (Csak sztem volt egy koltsegelemzes ahol kijott h ez +40% melo lenne a +15% eladasert cserebe) -
Kroki105 #10922
Naja, nekem is tetszik...
Kicsit zavaró hogy szaggat a kép, de sajna ilyen lett. Túl sok szir-szar van egy rakáson.
Kikeresem a várat is, aztán azt is felrakom. Múltkor találtam egy mentést róla, de folyton kifagyott. Hiába, a sok mod nem mindig egyszerű. Transfer settlement-tel macera felhúzni, mert egy csomó hibát vét, azt meg javítgatni kell. Nem beszélve róla, hogy a játék beizgul ha több ilyen monstrum is van egyszerre. De valahogy majd megoldom.
Érdekes amúgy, ezeket a modos építőelemeket miért nem rakták be alapból a játékba? (jó, a nagyon elrugaszkodott építőelemek nélkül persze). Szerintem többen leültek volna kinlódni a fallout4-el ha ilyen lehetőségek alapból is benne lettek volna. Pl simszel se csak a kakiltatni, és a karakterüket párkacsolatba léptetni vágyók játszanak, van aki csak a kreativitását éli ki vele azok nélkül..
Igen, tudom. a lényeg a falloutozás, de ha már belerakták az építési lehetőséget, akkor miért nem maxolták ki azt? Ok, azt aláírom (ha a játékmenetet nézzük) hogy kezdésnek biztosan nem csinál überkecót magának a főhős, de pl ha már elhalad messzire (esetleg végig), szépen fokozatosan jelenhettek volna meg a jobb, fejlettebb építőelemek. Ugye lennének építőmunkások is a falvakból... Lehet picit merész ötlet, de nem hülyébb annál, hogy te egyes egyedül felépítesz 15 települést segítség nélkül. (okosan megoldották a készítők )
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.04.17. 23:14:50 -
#10921 Durvaság amit művelsz komolyan... -
Kroki105 #10920 Hmm... én marha elindítottam a feltöltést, csak nem gondoltam hogy ilyen bazi soká tart majd. De most már azért is megvártam.
Nem építem tovább, mert az fps kezd szar lenni. Néhány szoba kimaradt, ez van sajna. (márhogy én vagyok szomorú miatta)
Operatőri munkáért elnézést, az továbbra sem megy.
MM főhadiszállás -
Kroki105 #10919 Sajnos nem ismerek olyan modot, de ha megpróbálod egy faliállványra kitenni, és onnan mozgatod el a fegyvert (modpos-sal), elvileg gyorsutazás után is ottmarad.
(Esetleg ha mást is érdekelne.)
Új kihívás: kellene vér a földre. Hogy lehet megodani, hogy építő módban vértócsát "építsek"? Épül a polgárőr főhadiszállás alagsora, és ott ugye bizony csúnya dolgok történnek. Képre egyszer megoldottam, agyonvertem egy raider-t, de az a vér ugye eltűnik kilépéskor. Nekem állandóra kéne.
A Polgárőrség szerződtetett három Mord-Sith-et, a fontos titkok megszerzése végett. Sajna mire ideértek a bordó göncük szétszakadt, és itt már csak feketét kaptak. A punkhajú fiatalemberre nem várnak szép napok, hacsak el nem árulja, hogy "Hol van a miklofilm?"
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.04.16. 14:11:44 -
Kroki105 #10918 Olyan modot ismertek ami az itemeket statikussá változtatja ha lepakolom őket? Mint az OCdecorator, de ott sajna pl nincs fegyver, vagy épp másik modból tárgy.
Ezetleg konzolparanccsal átváltoztatni? Nem igazán találtam jót.
Ha simán rakod le, egy gyorsutazás után szanaszét lesz minden. -
Kroki105 #10917 thx -
#10916 katt
+
katt
annyi hogy a bloomot állítsd HDR-re, különben éjszaka olyan lesz mintha még most is zajlana az atomrobbanás
szerk: fps-ről annyit hogy néha bezuhanik 60-ról 50-re, ami érezhető, de nyilván nem vész. (i7 6700k/gtx1080)
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2019.04.13. 17:36:13 -
Kroki105 #10915 Jaja, ez az enyém is, szerintem ez néz ki a legjobban.
A kishölgy eléggé magabiztosnak tűnik ebben a göncben. De jó lett.
Milyen szűrőt használsz? Sokkal életszerűbb a kép. Kicsit sötétebb, vagy fakóbb az enyémnél. Lehet kipróbálom ha nem zuhan tőle az FPS.
Kipróbáltam a mannekines modot, egész jó már kezd benépesedni a bárom. Táncosnők animációval, meg pár polgárőr döglik a székeken bámulva őket. Az a bökkenő csak, hogy hiába ültetem a székre, egy "gyorsutazás és vissza" után a leültetett faszi lebeg a szék felett. Arra kell rájöjjek, hogyan lehet egy szék csak odarajzolva, mindenfajta fizikai megtestesülés nélkül. Mert amúgy tök jól néz ki, annyira nem feltűnő hogy mozdulatlanok. Nyilván olyan pózt kerestem ami bambul, vagy hasonlót. -
#10914 ezt :)
+ szintén pár kiló modot, itt van tőlem is 1-2 kép :)
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2019.04.13. 14:56:22 -
Kroki105 #10913 A külseje elkészült az épületnek, még bent hibádzik pár szoba. Míg nincs kész, nem videjózunk
Akarok tenni pár polgárőrt "dísznek", emberi mannekin moddal. Hozzá lehet kapcsolni valamelyik pózt az egyik pose modból. Ötletnek jó, majd meglessük milyen, mert ugye ha mozdulatlanul áll, az elég hülyén fog kinézni. Lehetne sima settler is, de azok ha nincs konkrét munkájuk, ellófrálnak mindenfele a sziget túlvégébe.
Felülre épült egy minikórház, kénytelen voltam egy liftet is hozzácsapni az épülethez. A lépcsőn elég macera lenne felvinni a sebesülteket.
Itt látszik a fűmod korlátja is, ilyen magasból már nincs egy deka se a képen.
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.04.12. 22:02:24 -
Kroki105 #10912 A városban nekem is szokott esni az fps. A fűnek a látható távolsága kicsit idétlen még, nem tudom maxra venni, mert az még több -fps (vagyis kevesebb). De kicsire nem adunk. Ha a föld alapból zöldes lenne, nem látszana ennyire a távoli fűhiány.
Az egyiik mod, a Seasons tavasz verziója a földet is zöldre festette. Kipróbáltam, de inkább maradtam a Springtime trees + Grasslands duónál.
Te melyiket használod? -
#10911 am atmoszféra hű vagy sem, sokkal jobban néz így ki a játék. Bár én csak az aljnövényzetet cseréltem le, de marha sokat dobott a lányvilágon. Meg az fps-en is, negatív irányba Most már azért nem mindig van meg a stabil 60.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2019.04.12. 19:02:14 -
Kroki105 #10910 Ha nem tetted ellenséggé őket, akkor szerintem tudod. Ha nem írta ki még hogy ellenség a bos, akkor nem lehet baj.
Én is várok még a dlc-kel, épp hogy átnéztem a szigetre, hogy tudjak töltényt venni.
Ez a zölddé tevő cucc nagyon bejön nekem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#10909 Na akkor viszont azt kell csinálnom, ha nem akarom továbbvinni az institute vonalat, hogy nem megyek a Relével oda, viszont tudom tovább csinálnia BOS questeket ugye?
Még nem akarom elkezdeni a DLC-ket.