• Kroki105
    Persze hogy tudom, money, money, money...
    Csak mindig elcsodálkozom hogy hogyan képesek ilyen ziccereket kihagyni, vagy épp ostoba megoldásokat beletenni. (Aztán le is írom ugye a csodálkozásaimat.) Nem gondolnám hogy ostoba emberek gyártják, csak épp olyan mintha leszarnák, hülye veszi, péz jön, a többi meg kit izgat....
    Jó, ezt most a saját vélemény, de ez most tényleg egy olyan "régen minden jobb volt" érzés. A mai cuccok csilllognak meg villognak, csak épp a lelkük hiányzik (tisztelet a kivételnek). Szerintem jó példa a Fallout. Emlékszem az első részre, amit asszem 2szer is végigvittem, kurvára élveztem, pedig ha megnézzük mai szemmel, hát körberöhögöm (nemcsak a játékot, de magamat is, hogy képes voltam annnyit kínozni.) Ott még muszáj voltak a tartalomra fókuszálni, mert hát kinézetre nem igazán tudtak. Ma meg már persze mindkettő követelmény (lenne).
    Nem tudom, én tuti nem dobnám piacra a játékot, amíg nem tökéletes. A dollármilliókat így is zsebre fogom vágni, egy kicsit később, de meglesz. Ok, az több kiadás is, viszont ha bombasiker a cucc, az meg több pénz is. Gondolom. De lehet hogy rosszul.