11630
-
Kroki105 #10908 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A mass fusion quest az alkatrészes, valami berilliumagitator vagy mi a tök. Ha azt csinálod, a bilifejek rögtön az ellenségeid lesznek. (Bosnál is van egy ilyen küldi, a "spoils of war", ez ugyanez a küldi csak bos verzióba, ha ezt kezded, az intézet lesz ellenség.)
A mass fusionban le kell darálnod egy sereg bos-t, de utána jjön egy küldi, mikor graygarden mellől be kell vinned egy tudóst az intézetbe (Pinned). A minuteman is ott téblábol, ha az élükön kinyírod az intézetiseket, hiába mész vissza az intézetbe, elzavarnak és onnantól ellenség vagy. Tehát ez egy opció neked. (én is így jártam)
Így gyakorlatilag csak a minuteman marad, velük kell végigvinni a bulit. -
#10907 Kérdés: Ott voltam, hogy menjek bunker hillbe és szabadítsam ki a 4 Synthet.
Na most jól fejbelőttem a Courser-t, és a csata után megmondtam Fathernak, hogy félrement az ügy, ennyi.
Utánna behívott a nagytanács elé, és megmondta, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Neki kaszáltak, és én vagyok a főnök.
Na most én visszautasítottam, de nem lehet nemet mondani. A dokicsajnak sem lehet, menjek generátor alkatrészért.
Én fel akarom számolni az institutét, nem az élükre állni. Hogy tudom a Railroadot meggyőzni, hogy menjünk és kasza?
-
Kroki105 #10906 Szoktam rádiókat pakolászni ide-oda az építményekbe, leginkább a classic radió megy. Most derült ki hogy institute nélkül nincs ez a rádióadó. Szerencsére konzolparanccsal vissza lehet tenni.
Mindenki az ilyen Elvises obégatós remekműveket hallgatja. Hihetetlenül megutáltam ezt a fajta zenét amit dc rádió játszik.
-
Kroki105 #10905 Nem tudom mért 80 +ra emlékeztem. De végülis 45 fölött van az is. -
#10904 Levelszint térkép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Kroki105 #10903 Emlékszek egyszer nekem is előjött ez a hp töltés. Gőzöm sincs miért, szerintem kezdtem egy újat, vagy újratelepítettem, nem tudom már de utána jó lett.
Az ellenségnél is az van, hogy zónákra van osztva a térkép, a kezdő zónákban még gyengébbek, de ha délre, keletre haladsz erősödni fognak. A déli régiók már 80+ ha jól emlékszem. Szerintem elég ostobán oldották meg, itt nincs másik játékos akinek lvl1ről kéne indulnia, növekedhetne az egész veled együtt. Pl. a raidert Konkordban lvl 50en már (mert ugye respawnolnak) egy fogpiszkálóval kicsontozod, míg délen ugyanilyen rablókba x-szer ennyit kell lődözni, míg bekrepálnak.Ez kurva idétlen.
A települések támadásánál (vagy csak mert a Látványsziget délkeleten fekszik) ott tudnak spawnolni izommobok. Olyan mutik támadtak be, amelyeknek egy alap lövés kb 2 mm-t szedett le a hpból. Az komolyabb lövöldözés volt, míg kinyúltak. Ez így lvl95 körrnyékén. Ezen a szinten már a Prydwen ujjjgyakorlat volt a bilifejű szuperpaladinokkal egyetemben. Egy krites fejlövés kb elég volt egynek hogy kiterüljön. Nevetséges. -
Deaxus #10902 Nem,nincs ilyen skillem.Kicsit jobban beleástam magam,és elkalandoztam többfelé,és Andule-nak igaza lett.Futottam bele olyan ellenfelekbe,akik kimondottan erősek voltak.Mondjuk ezek is olyan részen voltak,ahol még kis szintűeknek kellett volna lenniük,de sebaj,lényeg az,hogy adtak kihívást(és léteznek).A hp visszatöltésen meg túlteszem magam,az nem olyan zavaró.
Köszi a válaszokat. -
#10901 Van a solar powered, ami nappal regenerálja a HP-t. 10-es END kell hozzá -
Deaxus #10900 Nem fejlődtem szinte semmit,mert nem is játszottam.21. szinten vagyok,.Átnéztem,hogy semmilyen hp visszatöltő perkem sincs.
Utoljára szerkesztette: Deaxus, 2019.04.06. 15:54:00 -
Andule #10899 Emlekeim szerint meg legalacsobb fokozaton sincs automatikus hp visszatoltes szoval vagy belefutottal egy bugba vagy csak fejlodott idokozben annyit a karaktered h az addigi arcok csak karcolgatnak es felvetted az End10es perket vagy vmi hasonlo hp visszatoltot. (Egy jol felszerelt es tapolt karakter a kezdozonakban felistenkent tud atfutni a golyozaporon meg Survivor-on is) -
Deaxus #10898 Sziasztok.
Egy problémára keresem a választ,mert nem értem,és hátha tudtok segíteni.Volt egy elkezdett karakterem,és nagyon nehéz fokozatban nyomtam vele.Pár lövéstől haltam is,és ez így teljesen jó volt.Realisztikus.Aztán kb 3-4 hónapig nem játszottam a játékkal,és mikor visszaléptem,a szörnyeknek töredékére esett vissza a sebzésük,és minden csata után visszatöltődött az hp-m.Mindezt ugyanúgy nagyon nehéz fokozatban.2 mód van fenn az egyik ősziesre változtatja a tájat,a másik a vért emeli ki.Plusz a magyarítás.Mi lehet a gond? -
Kroki105 #10897 Jaja, egyszer már írtam erről. Az egész már ott van elbaltázva, hogy kimész a 101esből, és látod pirosan jelölve a raidert. Ha a csótány piros, azzal nincs gond, senki sem akarna interaktolni egy csótánnyal (persze ha lesz perk, az állatokkal is lehet "dumálni"), bár kétlem hogy a csótány idomítható lenne.
Az első raidertáborba besétálva (esetünkben most egy Noráról beszélünk, akit leloptunk az ezernyi nexus képfeltöltések közül) is az első reakció az a fosztogatók részéről hogy atomjaira lőjék szét szerencsétlent, és nem az hogy "Hű azannyát! Én vagyok az első, gyökerek!". Ez csak egy verzió a töménytelen lehetőségből ugye. De csak lőni lehet, mert lövés van, és más nincs.
Pénz, pénz, pénz... Ha még belepakoltak volna 1-2 évet, lehetett volna ez A JÁTÉK!
Szerintem még az addigra avult grafika miatt se pampogtak volna a rajongók, ha egy igazi klasszikussal játszhattak volna.
Mondjuk a képi világot ugyanúgy belerakták majdhgynem egy az egyben a 76-ba, szóval a készítők szerint ez nem probléma. Új játék, még több pénz, mert a fanok úgyis tolják, a minőséget meg ki nem szarja le? Lőni lehet, a "hülyéknek" meg jó az.
Csakhát van egy kis bibi ezzel az egésszel, és ez az hogy ezeket is így hívják: FALLOUT...
-
laikuss #10896 Hát igen az egész csak hentelés és nincs jó választás. "Csak" ez a baj vele. -
Kroki105 #10895 A starlight várat kerestem régi mentések közt, meg is lett, csak az a baj vele hogy sok mod nincs installálva most, ami oda kell. S nem feltétlen építő cucc, pl f4 offipatch, s akkor vagy be se tölt, vagy ctd. De szerencsére transfer settlement vázlatba még megvan valahol (remélem), egyszer majd felépítem. Van vagy 3000 db eleme, aztán elég instabillá teszi a játékot, úgyhogy egyelőre parkolópálya.
Az előző videós házban megtaláltam a gondot, hogy miért azt még mindig nem tudom, de a vezeték bebugol. Csak grafikailag van jelen, de mintha eltűnne. Ezt úgy lehet megállapítani a legegyszerűbben, hogy a csatlakozót elmozdítom, normál esetben a kábel követi, de ha bugos, ott marad. Csak azért írtam le, hátha valaki járt már így, és tudja a megoldást.
A DC-s házat vettem videjóra. Ok, szar operatőr vagyok, de talán a lényeg rajta van. Mondjuk egy saját kecót nem tuti hogy így csinálnék meg ha lehetőségem volna, de egy Nórának megfelel (még nem szólt miatta).
Van rötyi, konyha, dolgozó szoba, padlás, háló, nappali, fegyvertár...
-
Kroki105 #10894 Akartam már tegnap is, de (természetesen) megint jött egy bug. Az építős ctd-t megoldottam, egy mod javította a hibákat, így már építhető, szétszedhető újra asztallátogatás nélkül. Most az áramellátás szart be. A kábelek nem továbbítják valamiért az áramot. Két pont között ha kicserélem, akkor megjavul. Erre nem tudom mi lehet a gyógyír? Elkezdtem cserélgetni kifelé, szépen jött is az áram, de ekkora háznál ugye van özön kábel... Ott rohadjon meg az egész ahol van. Mérgembe még az áramtermelő hajót is lebontottam, ami ha jól emlékszem 999 áramot adott. Igazából ez előny, kaptam némi építőhelyet a csíkon, és megoldható a pótlása egy 150es generátorral, vagy ha ennyi nem elég, 2 már tuti.
Majd szépen kijavítgatom, aztán oké lesz, de így egyszerre hát elég pepecselős. Fények nélkül meg hát nem az igazi.
Van ez az AFT mod, azt néztem még. Poén hogy bármelyik settlert föl tudod vele fogadni companionnak. Hancocknak csináltam egy partnert, még nem adtam fel az izzó ghoul projectet. Igaz, még így se jó, mert az izzó bőre zöld is, fehér is, sárgás is, blabla, ez meg csak egy színt tud. Ja persze kell hozzá az a mod, amivel egyedi settlereket tudsz bepakolni magadnak, mert ugye vaniliáékat nem lehet szerkeszteni.
-
Andule #10893 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2ik vegigjatszas nekem is MM volt es ja, oriasi csalodas volt az Institute-os utan. Semmi beleszolas a dolgokba, csak henteles az egesz, irto bena magyarazat h miert tudunk bejutni egy elfeledett mellekfolyoson es abszolut nevetseges harc egy olyan intezmeny ellen akik fossak magukbol a terminatorokat es megis gond nelkul elfoglalhato Prestonnal meg ket musketas luzerrel. (nekem lodoztek ugyan de olyan hatekonyak voltak mint neked)
aztan mikor elokerul a kis Shaun en meg otthagyom megpusztulni mert a franc patyolgasson egy algyereket Preston meg nekiall hoborogni akkor ugy szivesen utottem volna puskatussal a fejet h megertse vegre h a synth-ek miatt csinaltuk az egeszet.
sztem akkor lehetett volna gond nelkul vezerbol lefokozni minket miutan visszafoglaljuk a citadel-t es elokerulnek a korabbi tisztek {marmint az az egy szem, de epp h ott lehetett volna behozni tobb arcot is akik onnantol kvazi vezetik a kocerajt mig mi megmaradunk toborzonak a telepulesfoglalosdi/~epites altal}
a kastelyodert szintugy gratula, ha sikerul visszahozni a tobbi cuccot is en szivesen latnam a bejarasi videot azokrol is
Utoljára szerkesztette: Andule, 2019.04.03. 16:59:17 -
Kroki105 #10892 Tegnap végigértem az alapsztorival, Intézet már füstöl. A polgárőrség élén sikerült pontot tenni a gaz robot fenyegetés végére. De egyet nem értek: ha én vagyok a szárbaszökkent minuteman főistennyila, akkor miért az a gyíkbarom Preston utasítgat végig, folyton, örökké, mindig, minden, csipcsup, bizbaszért,...,.., ?? Gondolom ez a kérdés az összes f4 játékos fejében megfordult már. Sokkal értelmesebb lett volna, ha mi alapból csak valami "főnök jobbkeze" címet kaptunk volna. Sőt, ez nem is lett volna olyan nevetséges, mint ami lett. Preston, mint főnök, látja hogy nagyon képzett gyilkosok vagyunk, így fölajánlja a posztot. Mert ugye gyakorlatilag nem teszünk mást végig, csak ölünk...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ráadásul berontunk az intézetbe, dara, kill, stb, miénk az egész, a szintek nagyrészét le is kapcsoltam a konzolon, az ellenállókat kardélre hánytam. Mire Preston (aki egyébként lófaszt se csinált az ostrom alatt, csak álldogállt szivarozgatva): "Há robancsuk föl, há robancsuk föl, há de izé, hö robban.... csukföl...!" DEMIJJÉÉÉRT?? Elég nagy tudás van ott, hogy segítséget nyújtson a továbbiakban...
Az mondjuk tetszett, hogy azt azért felajánlotta az intézetiseknek, hogy aki menekül harc nélkül, az elhagyhatja az építményt.
Az más kérdés hogy Cait, akit vittem magammal, az pont leszarta hogy menekülő tudós, vagy épp harcoló robot. Szitává lőtt mindenkit, és a kommentjeiből lehetett is hallani hogy nagyon jól szórakozik...
Ez a behatolós dolog is nevetséges volt. Előtte kellett még településeket elfoglalni (a támogatásukat megszerezni), hogy utána megindítsuk a nagyszabású ostromot. Amit utána gyakorlatilag EGYEDÜL hoztam le (ok, Cait és Curie támogatásával). Adott a rohamcsapathoz 2 db!!!!!! polgárőrt, amik - gondolom bug miatt, vagy nem tom - nem harcoltak. A legnagyobb tűzharcban is sétáltak föl alá a lézernyalábok, és golyók közepette.
Á, borzalom...
Aztán Preston kitalálta (nem én, hát én ki vagyok, egy senki), hogy üssük szét a bos-t is. És úgy is kell tenni, nincs alternatíva. Jó, mondjuk esetünkben még viccesebb a dolog, mert a bos-t Maxival, meg az összes bilifejjel a léghajón már kiirtottam. Náluk volt a holoszalag, amit az intézetből loptam. Nekik adtam először elemzésre, eredetileg velük vittem volna végig, de közben ellenséggé váltunk. Kénytelen voltam felaprítani adviktoriamékat a szalagért. De Preston szerint lőjük szét a hajót is a picsába, mert minek a francnak az nekünk. Nekünk kapa, meg lézermuskéta kell, höhö.......
Sosem értettem hogy a raideres kiegészítőt mégis hogy gondolták betesdájék. Azt olvastam, hallottam, hogy majd a raiderekkel el lehet foglalni a településeket, és ledózerolni a minutement. Már kezdem érteni, és egész jó ötlet. -
Kroki105 #10891 Nem vagyok építész
Köszi!
Ez jobb a simsnél, mert bejárható az egész. Majd "leforgatom" az egész megépített részt, még az emelet egy része is megvan. Az a baj, hogy betelt a limit, és ugye kijátszom a fegyverszétszedéssel, de az fps-en az nem segít sajna, úgyhogy értelme nem sok van tovább építeni. Meg újra lett telepítve, aztán valamiért nem tökéletes a visszamodolás. Néha kilép az építőmódból ctd-vel.
Majd a kastélyt is lefilmezem, csak azt a transfer settlementtel vissza kell építenem. (Vagy csak visszatöltöm a régi játékot, az egyszerűbb)
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.04.01. 20:30:11 -
#10890 Baszki, ezt meg a simsben sem tudnam se elkepzelni, se megtervezni, se felepiteni, nem hogy itt! Oriasi gratula ismet! :) -
#10889 Na persze... :)
Mennyé valahova. Építész vagy a valóságban?
-
Kroki105 #10888 Kipróbáltam ezt az OBS-t én is.
Első alkotás, és rögtön tökéletes. Az apró kamerarángatások a feszültség megteremtése érdekében kellettek. A színésznő is profi, két jelenete volt, a másodiknál sikeresen le is ütközte a kamerát.
-
silverchain #10887 Fallout 4 goty-t most kezdtem másodjára, most 150 moddal. Grafika sokkal jobb, és még a települések is maguktól építkeznek, végre nem nekem kell szöszmötölnöm. Most nagyon elkapott a gépszíj.:) -
Norbertboy #10886 OBS, ingyenes és majdnem tökéletes. -
borosz #10885 Tisztelt kollégák!
Felépítettem egy erőteljes beton erődítményt és videót akarnék róla készíteni. Létezhet olyan program amivel tudnék videókat rögzíteni a játékból? A kamerás verzió nem az igazi. -
#10884 Az a csodalatos az egeszben, hogy ha ez nem sajat termek - nem az -, akkor ezert a szarert egy modder komoly fizetest is kapott, amig elkeszitette. :) -
Kroki105 #10883 Ismerjük el, ez már haladás, adtak egy kardot és egy sapkát egy hupikék pipboy szín helyett.
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.03.31. 12:53:44 -
Andule #10882 edes istenem
marha cink de en eljutottam arra a pontra h annak szurkolok vhol h belefussanak meg par nagy (akar sajat maguk altal generalt PR) pofonba h vegre eljussunk addig h rajojjenek h valtoztatniuk kellene a jatekosok/jatekosaik iranti hozzaallasukon. -
#10881 Gondolom a TES 25. szulinapja alkalmabol, de ingyenes ez a gagyi akarmi a CC-ben, mar ha vkit esetleg erdekel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kroki105 #10880 Na, megtanyáltam:
"1. Open Notepad++.
2. Now to search your steam directory and find the folder of Steamapps.
3. The default location for your Steam folder will be C:\Program Files (x86)\Steam.
4. Open the steamapps folder and navigate to the file appmanifest.acf.
5. Right Click on it and click on Edit with Notepad++.
6. Browse the line stating Autoupdatebehavior” “0”.
7. Change the value from 0 to 1.
8. Save the changes and exit.
9. Now open your steam client again."
Remélem ez az, és jól csináltam. Köszi a tippet!
Ja, és minden játéknak külön ilyen file-ja van számozva. A userdata képlopóbizbaszból vettem ki, hogy melyik a fallout4-é.
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.03.16. 17:46:38 -
#10879 A steam evekkel ezelott kikapcsolta/letiltotta a frissitesek kihagyasanak a lehetoseget, de van egy .ini atiros modszer, amellyel ki tudod kapcsolni a kliensben, globalisan. A Skyrim SE premierje utan probaltam, a steam konyvtaraban van egy cucc es azt kell atirni, de fejbol hadd ne mondjam meg lecci, hogy mi az.
Az biztos, hogy egy autoupdate=1 valtozot kellett autoupdate=0-ra valtoztatni. Nyilvan az autoupdate elnevezes most csak egy illusztracio, de egyebkent valami ilyesmi volt a neve.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.16. 16:50:07 -
Kroki105 #10878 Én is úgy csináltam hogy mindig mentettem az előző exe-t, csak az előző pont hibádzott, valamiért elfelejthettem elmenteni. Ez húzott fel jobban mint kéne. Sry.
Azt megtudhatom, hogyan állítsam le a F4 autofrissítést? Tulajdondonságoknál van 3 opció az F4 automatikus frissítéseknél, de egyik sem kikapcs.
"Mindig tartsa naprakészen a játékot."
"Csak akkor frissítse mikor elindítom"
'Magas prioritás - először ezt a blablabla..."
Olyan nincs hogy kikapcsolás.
Ahogy néztem a tansfer settlement nincs még frissítve amit használok, a többbinél (amit észrevettem, és nem pampog a játék miattuk) már ok.
De a cc véleményemet azért tartom. -
#10877 Az f4se már tegnap kész volt. -
#10876 Megegyszer: a jatek fejlesztesenek vege, nyugodtan kikapcsolhatod az automatikus updatet a steamben, es nem lesz gondod. Majd egyszer utana lefrissited, ha muszaj egy-egy addon verzioszam kovetelese miatt, de mivel az alapjatekhoz es a kiegekhez egy nyomorult bitnyi uj kontent sem jon, igy maradj annal a verzional, ami mukodik, es nincs problema!
Ha frissul a F4SE, akkor frissits te is, manualisan, addig ne - jobb otletem nincs.
A CC-t mindig is frissitik, mert ha mar fizettek a moddernek nem keveset, hogy csinaljon modokat, akkor gondolom abbol akarnak nemi penzt is latni, mert ezek szerint meg mindig van egy-egy ember, aki megveszi ezeket (el nem tudom kepzelni, milyen okbol egyebkent)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.16. 16:09:32 -
SaGa #10875 Igazából csak azok a modok számítanak, amikhez kell az F4SE, mert az nem indul el, ha frissebb az exe, mint amihez igazították. Néhány napot várni kell. Érdemes minden exe-ből tartani egy másolatot, verziószámmal és amikor felülcsapja a steam kliens, visszaírni. Akkor menni fog minden. Aztán egy hét múlva ránézel az F4SE-re (általában egy-két nap elég, de a modok nem mindig mennek utána rögtön) és visszacseréled, ha megvan mindenhez a frissítés. Úgy öt vagy hat olyan mod van, ami fontos (pl az, amivel szabadon lepakolhatod az építési elemeket) és kell a frissítése is verzióváltáskor, mert ellenőrzi és nem indul el, ha nem egyezik. -
Kroki105 #10874 Azért az elképesztő mennyire semmibe veszik a játékosaikat ezek a gyökerek. Megvettem ezt a szart, szeretném úgy modolni, használni, ahogy nekem tetszik, de folyton tönkreteszik a szutyok cc frissítéssel. Aztán napokig lehet várni, vadászni, míg hozzáigazítják az újhoz a modokat. De nem is értem miért veszik meg ezeket a "tartalmakat", ha 100000 jobb van nexuson?
És félreértés ne essék, ha ezek a peccccsek játékhibákat javítanának, egy kurva szavam se lenne, benne van. De ahogy írjátok, akkor semmi közük a bugjavításhoz....
Most akkor frissítsem, ne frissítsem? Ha nem frissítem, a modokat meg frissítik, fejlesztik, az újhoz igazítják, megint csak szopok. OLyan érzés, mintha egy nem eredei játékom lenne, és arra kéne vadászgatni hogy mi működik vele, és mi nem.
-
#10873 Ezek csak CC-frissítések. A downgrade mod azért kellett szerintem, mert egyes modok (főleg az F4SE-specifikusok) nem működtek az új verzióval az előbbi miatt. -
#10872 A jatek fejlesztese mar regen veget ert, senki sem dolgozik rajta, se patch, se kontent. CC-s frissitesek vannak csak. -
Kroki105 #10871 A nagyobb kérdés, hogy szétcseszi a többi modos dolgot, ahogy láttam a nexuson már downgrade mod is volt. Bár már nem elérhető. -
Kroki105 #10870 A mostani frissítéssel lett néhány új dolog a játékba. Ezek a patchel kerültek be, vagy előtte creation clubbozni kell őket? -
Kroki105 #10869 Ha zöldelllő fákat, füvet szeretnék feltenni, melyik modokat érdemes? Találtam a nexuson többfajtát is, de biztos van aki már próbálta őket, és van tapasztalata a témában.
Nyilván leszarjuk hogy lórfrendli e vagy sem.