11630
-
#11069 Annak a menü első oldalán kell lennie (ahol bal oldalt a specials vagy eleinte csak a sima épületek vannak), teljesen a gyári cuccosok után a sor végén. A tesztobjektum, amiről beszélsz, az az épületek menü végén van, a misc. alatt, hogy sim settlements test object. -
#11068 Sziasztok!
EGy gyors kérdés: miért nem jelenik meg a menüben ez a mod: Reginalds PreFab ShackFest?
Akárhogy bűvészkedek, nincs ott egy menüpont sem, csak legjobbra az a teszt objektuma a fejlesztőnek.
Kézzel is feltettem, aktiváltam, semmi, MM-el is, semmi. Mit rontok el? Csak az EveryonesBestFriend és a Backpack modok vannak ezen kívül. (meg a High Textures, de az gyári)
Előre is köszi! -
#11067 Aham, akkor rosszul emlékeztem. Furcsálltam is, hogy sehol sem találtam leírást róla. És újra, köszönöm! -
#11066 Így van, ahogy már írták: felhasználásra vannak egyesítve, tehát craftolni tudsz a teljes hálózat scrap-nyersanyagaival, a telepesek a teljes hálózat étel és víz készletével rendelkeznek, stb. De kivenni a saját leltáradba mindig csak az aktuális helyen található cumókat tudod. -
xFreex #11065 Az összekapcsolt települések munkaasztalai tudják használni a másik településen található nyersanyagot/élelmet/vizet, de az adott településen a munkaasztalokban csak azokat a nyersanyagokat látod ami ott lett eltárolva. Egyedül építésnél jelenik meg hogy adott település pl nem 526 fát tud felhasználni, mert csak annyi van abban a teleülésben, hanem az összes összekötött település fa mennyiségét mutatja. -
#11064 Sziasztok! Megoldódott az achi és a wifi gondom is. Ellenben nem jövök rá, hogy is kapcsoltam össze a különböző települések munkaasztalait. Pedig tudtam hogy kell, de elfelejtettem. A local leander 1 perk aktív, telepest is küldtem, mégse ugyanazok az anyagok vannak a Sanctuarys munkaasztalban és a Red Rocketben.
Köszönöm! -
Although #11063 Mostanra az MO2 toronymagasan a legjobb. A FOMM már elavult. De az MO2 tekinthető az utódjának.
Jó leírások vannak hozzá. Virtuális mod listát hoz létre akár többet is tud. Beállítható hozzá Wyre, CK, FO4edit, LOOT.
Talán gyorsabban is fut ebből kifolyólag. -
Death Rattle #11062 Na most már jónak tűnik. Két órája semmi CTD. Viszont hogy a legjobb modolni ? NMM FOMM vagy ez a Vortex ? -
Death Rattle #11061 Szevasztok !
Régi Fallout fan vagyok, most kezdtem a Fo4-et. Megvettem a Steamen a leárazott GOTY verziót.
Sajnos állandóan CTD-t művel miután ráraktam az Unofficial Fallout 4 Patch-et. Moddolva még nincs. Mi erre a megoldás ? Köszi ! -
Andule #11060 Jogos ,sy. Keso volt mar es elfelejtettem betagelni a korrekt kommentet amire az utoirat vonatkozott volna. :)
amugy megertem a dolgot, nekem sem lesz egyhamar 3ik vegigjatszasom :) -
#11059 Hali,
Nem én mentem lvl25-ön oda :)
Én lvl25-ön még csak Concord és környékét tisztogattam, lvl40 körül kerültem Diamond City-be. Nem nagyon szeretek rohanni :D
Most olyan lvl60-70 körül lehetek, már rég nem kapcsoltam be. NW-ben vagyok. A RR-t végigvitttem, as Inst-t végigvittem, de végül a 3 közül a BOS-nál tettem le a voksom, és ott fejeztem be a dolgot. FH annyira nem tetszett, igazából csak a puskáért mentem, de ha már ott voltam végigtoltam :) A végén eltöröltettem a BOS-al Numa numa yeah-t :)
Szóval most a Raideres mapot tolom, már ha bekapcsolom, de eluntam. Most elég a menj, lőjj, gyűjtögessből egyenlőre.
Eve meg LDOE megy most nálam :) -
Andule #11058 hat lvl60+ folott kvazi minden xD (esszel fejlesztve ofc) melee build-et meg semmilyen formaban nem szeretem de semmilyen jatekban szal ezert nem is eroltettem sosem. (+ ahhoz VATS-ot kell hasznalni amit meg meg jobban ruhellek) a legvegen mikor mar csak poenbol pakolasztam a skillpontokat kiraktam ugyan a lvl5os bunyos skillt es csinaltam egy rokettameghajtasos baseball utot (ami elkuldi a delikvenseket az egbe) de csak ilyen fun mirelurk tisztogatasra hasznaltam.
ez a mechanic-os bossfight volt huzos anno meg X1ben is meg a NWos allatmaszkos raiderek jofiukent. igaz oda elegge onszopatosan mentem PA nelkul es nem a legjobb fegyverekkel. (mert ugy voltam vele h csak bekukkantok h milyen de majd csak kesobb foglalkozok vele ... well, shit happens i guess :D )
ui: minden tiszteletem amugy h 25on mar annak a kuldinek a legvegenel jarsz, en kb 18-20 voltam mikor elosszor vegigsunnyogtam a belvaroson h visszafoglaljam a kastelyt. -
Although #11057 Ez survin úgy nézett ki, tizedik visszatöltés után mi a faszt lehet még :)
Volt olyan elbújtam és próbáltam Adára bízni de bár jól bírta leszedték. Miközben amim volt bedobtam segíteni.
Össze vissza ugrálás és szintén mindent. Ez jött be végül de szerencse volt nem érdem. :) Valahogy elvergődtem addig míg a Műszerész feladta.
Már ott voltam én adom fel.
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.10.25. 22:59:02 -
#11056 Survin mi a sétagalopp? :)
Én toltam egy Pickman knife-os meelet survin, eljutottam vele lvl30-ig. Ott már olyan dolgok voltak, hogy esélytelen volt. A Mechanikos küldinek neki se álltam volna vele :D
Mondjuk a félkopasz rablóg3c1 aki lenyúlta a fiamat azzal sem küzdöttem volna survin meeleben.
VH stealth sniper az igazi :) Overseer Guardian + Last Minute + Valami doubleshoot AK :) -
#11055 Normálon tolom, de már kezdem fontolgatni a nehézség levételét. Tegnap előtti délutánom ráment. Most ott tartok, hogy azokhoz a helyekhez, ahonnan a robotok jönnek a földszinten, lepakoltam néhány aknát, de erre meg rámegy Ada, mert mindig ott sertepertél, mikor robbannak az aknák...
Ma kedvem sem volt elindítani a játékot... -
Andule #11054 Remeljuk konszenzuszos volt :D
Vhogy ugy remlik h olyan lvl40-50 tajekan csinaltam en azt es nem epp setagalopp volt az a csata survivor-on. (ami a linkelt videot nezve kb easy nehezsegen lehet :D ) -
#11053 Nem olyan gáz, ha van szinted és cuccod, akkor odafigyelve Very Hardon is játék letolni a fightot. Én felmentem a felső szintre a sarokba, és onnan csúzliztam ki minden felémtartó robotot. Na meg Ada ugye ott állt előttem, szóval... -
#11052 Bementem a hátsó ajtón a csajhoz. Hö-hö-hö :D -
xFreex #11051 Én ezt megoldottam békésen. Simán bementem a "hátsó ajtón" SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a csajhoz és megbeszéltem vele a dolgot... Az óta is ott van és adja lelkesen a Rogue robot küldiket.(liften) -
Although #11050 Egyik legjópofább bossharc a játékban mit szívtam vele -
#11049 -
#11048 Köszi a választ!
Sajnos végigmentem a küldetésszálon, így a végső boss-harcnál járok. Próbálkozom akkor még... -
#11047 Most a hídnál van ahol ADA adja a kezdést, vgay a Mechanics Boss fightnál vagy mert végigtoltad az automatront? :)
ADA-t felveheted lvl25-ön nyugodtan, ha jól pakolod, szétkap mindent, semmi dolgod nem lesz csak loot. Viszont XP sem lesz mert companion kill-ből csak akkor kapsz XP-t ha legalább 25%-ot te sebeztél bele. Ada mellett nehéz lesz :)
A Mechanic Boss fightnál meg én behúzódtam egy sarokba, aztán Gauss. Meg pár gránát, akna :) Ugye Ada ott is veled lesz. Szerintem lvl30 felett érdemes azt.
Üdv -
#11046 Hányas szinten érdemes az automatron dlc-nek nekimenni?
Ott vagyok a bossharcnál, és a 25-ös kis szintecskémmel pillanatok alatt szétkapnak. Van valami trükk esetleg? -
#11045 Na, ezt ki fogom próbálni! Köszönöm a segítséget! -
#11044 Nos, ha TPlink routered van, akkor nem nagy falat :)
A QOS az a Quality Of Service, és annyit tesz, hogy priorizálja az adatcsomagokat, és szétosztja a sávszélességet, nem egy interface kommunikációjára adja az összeset.
A TPLink kisebb routerei PL 840N gyenge procival rendelkezik. Ha torrentet futtatsz, akkor vedd vissza a max szálakat, 100 vagy az alá, mert az nagyon terheli, nem is a sávszélt, de a procit, és nem jut elég proci a wifire. Tapasztalat, nekem is volt TPLink 943ND.
Ezen a routeren kicsit kacifántosabb egy pipánál, itt van leírva.Link
Üdv! -
#11043 Igazad lett, nem kaptam meg az achikat. Mivel végig bosszantana a dolog, kénytelen leszek egy új játékot indítani. Nem nagy kaland, mindössze 6 órám volt csak ebben a menetben, még Gyémántvárosba se mentem el. Még jó, hogy az elején kérdeztem és nem 40 óra játék után.
Coolpet!
Kénytelen voltam utánaolvasni, hogy mi az a QOS, első blikkre úgy tűnik, hogy szabályozza a le- és a feltöltési sebességet az adott routeren. Aztán megnéztem egy YT-os videót, utána már biztossá vált, hogy ez kissé nagy falat nekem. Amúgy egy Tp-Link TL-WR840N routerem van. -
#11042 A QOS-t kapcsold be a routeren, és megoldódig a gondod.
Milyen routered van? -
#11041 Szerintem utólag szinte biztos, hogy nem, de szólj majd, hogy mire jutottál! :) -
#11040 Csak Nexusos modokat használok, meg a te magyarításod. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy, ha felteszem ezt a modot utólag megkapom-e az achikat. Este ránézek!
Köszönöm a válaszaitokat!!! -
#11039 Köszönöm a választ mindkettőtöknek, kipróbálom majd este ezt a modot! A nappaliban a pc kábelen csatlakozik a routerhez, a párom meg a hálóban wifin netezne. Mivel mindketten ugyanabban az időben tudunk csak így kikapcsolódni - esti rutin vége, kölykök alszanak. Gyakran küld rám sms-t, hogy megint nincs nete. Ha kikapcsolom, tiltom a netet, vagy offline teszem a steam klienst akkor rögtön megjavul. Ez így volt a Kingdom Come-nál, Witcher 3-nál is. Fene sem érti, mert ezek offline játékok... -
#11038 Többen írják, hogy bár a játékfejlesztők beállításaitól függ, de elég sok (nem szerver-alapú) játék aktiválja az achikat offline módban is, majd ha legközelebb online leszel, egy időpontban feldobja az összes elért cuccost is. Konkrétan megnéztem az FO4 esetében is fórumhsz-ekben.
Az achikat sajnos (mint többiek is mondták) a modok használata okozza, ha nem a creation clubból van valami- hiába akár csak egy átfestett budiajtó is, akkor is moddoltnak tekinti a játék (odarakja a mentés nevébe azt, hogy M, ami azt jelenti, hogy modolt), és nem ad meg ilyesmiket. Erre való a már említett mod. -
#11037 Ha olyan modot használsz, amely nem a Creation Clubból való, hanem nexusról és máshonnan szerzett cucc, akkor az achiekat alapból letiltja a FO4 kliense. De, gond egy szál sem, van rá szintén mod, amellyel engedélyezheted és megjelenhetnek az achiek a Steamen (működik, használtam sokáig).
Viszont az achie regisztrálásához szerintem online módban kell lenned a Steamen, offline módban nem vagyok biztos, hogy elfogadja/szinkronizálja. -
Alanw #11036 Erdekes ez a Steam lefogja a netet dolog,az max akkor lehet ha epp letolt,ami ugye egy oflline jateknal max az updatelesnel johet elo.
a hiba az hogy a modolas kikapcsolja az achikat,de semmi gond erre is van megoldas;https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/15639/
Utoljára szerkesztette: Alanw, 2019.10.21. 09:48:05 -
#11035 Sziasztok!
Van egy óriási gondom, ami miatt aludni sem tudtam! [nem igaz] Nagyon jól áll a magyarítás, meg olcsó a G.O.T.Y., így újra belevágtam a kalandokba. Tettem fel pár modot - skinek, meg dekoráció -, illetve csak offline tudok játszani. [Nagyon lefogja a Steam is, meg a Uplay is a netet, így az asszony nem tud böngészni], utána gyönyörűen szinkronizál, ellenben az achikat nem adja be. Ne is várjam, hogy megadja így őket, vagy valami gebasz van? Esetleg a modok miatt?
Érdekelne, hogy mi lehet a probléma!
Köszi a válaszokat! -
#11034 Megoldódott, leírom, hátha másnak még jól jöhet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az volt a gond, hogy nem egyedül mentem felvenni a küldit, ha volt társam, akkor nem engedte elindítani a küldetést a program. Szerintem bug.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.09.29. 10:48:36 -
#11033 Sziasztok!
Az Raiding for a Living acsit szeretném megcsinálni, az a gondom, hogy nem indul el...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ugye Nuka World DLC-hez kapcsolódik... a fő küldiken már végigmentem, és elvileg valamelyik bandavezérhez kell menni, és ő adja az ismétlődő feladatokat. Igen, de nincs dialógus hiába szólítom meg bármelyiket is: mond egy mondatot és annyi..
Van ötletetek? Köszi a válaszokat! :)
Papa -
Alanw #11032 Amig meg letezik,nem veletlenul erolteti a nexus,elobb utobb csak a Vortexet fogjak fejleszteni -
laikuss #11031 A nexuson van ismertető vagy a mod org 2.
-
#11030 Köszönöm!
Közben meg inkább visszatértem a jó öreg NMM-hez. Letöltöm,aktíválom,megy.