• Kroki105

Naja, nekem is tetszik...
    Kicsit zavaró hogy szaggat a kép, de sajna ilyen lett. Túl sok szir-szar van egy rakáson.
    Kikeresem a várat is, aztán azt is felrakom. Múltkor találtam egy mentést róla, de folyton kifagyott. Hiába, a sok mod nem mindig egyszerű. Transfer settlement-tel macera felhúzni, mert egy csomó hibát vét, azt meg javítgatni kell. Nem beszélve róla, hogy a játék beizgul ha több ilyen monstrum is van egyszerre. De valahogy majd megoldom.
    Érdekes amúgy, ezeket a modos építőelemeket miért nem rakták be alapból a játékba? (jó, a nagyon elrugaszkodott építőelemek nélkül persze). Szerintem többen leültek volna kinlódni a fallout4-el ha ilyen lehetőségek alapból is benne lettek volna. Pl simszel se csak a kakiltatni, és a karakterüket párkacsolatba léptetni vágyók játszanak, van aki csak a kreativitását éli ki vele azok nélkül..
    Igen, tudom. a lényeg a falloutozás, de ha már belerakták az építési lehetőséget, akkor miért nem maxolták ki azt? Ok, azt aláírom (ha a játékmenetet nézzük) hogy kezdésnek biztosan nem csinál überkecót magának a főhős, de pl ha már elhalad messzire (esetleg végig), szépen fokozatosan jelenhettek volna meg a jobb, fejlettebb építőelemek. Ugye lennének építőmunkások is a falvakból... Lehet picit merész ötlet, de nem hülyébb annál, hogy te egyes egyedül felépítesz 15 települést segítség nélkül. (okosan megoldották a készítők )

Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.04.17. 23:14:50