11630
-
#10868 Műsoridőben kell menni és akkor trade helyett barter lesz és akkor már árul minden finomságot :) -
#10867 Hali,
Ronnie Shaw nem tradeli a Last Minute Gauss Riflét az Old Guns teljesítése után sem.
Aludtam 24 órát, kalandoztam, visszamentem utánna nincs a trade-jében.
5let? -
Malachit #10866 Mele-nek elméletileg az alap területen a két legjobb fegyver, ha jól emlékszem a forous power fist, meg valami kés ami a beszakadt víznyelő alján van a deahclaw után a víz alatti barlangban. (jó rég játszottam már) -
#10865 Lehet, olyan mint az "I used to be an adventurer like you, then I took an arrow in the knee." :D -
Kroki105 #10864 Én se találtam több értelmét, csak fura volt hogy olyan sokszor jött fel a dolog amig odalent kolbászoltam. Aztán hátha, de akkor ez nem takar semmi disznóságot..
Nem tudom ezt linkeltem e már, vagy csak akartam, de megérdemli, mert nagyon fasza: Woody w...
Építő mod, érdemes rálesni. Fából, fémből, teljesen odaillő cuccokkal.
Ezt a kalapácsot nagyon megszerettem, egyszerűen brutális minden hiba ellenére. Ledózeroltam egy halálkarmot is vele, semmi kloffolás, egy ütés sunyiból, és megnyekkent. Oké, nem egy fúdepéldány volt, csak egy kisebb szintű, amelyik az autósmozi környékén kóborolt, de még én is csak huszonpár vagyok.
A legszebb hogy a sentry is két csapás volt, csak ugye azt képtelenség közelharcosként túlélni, mert elvisz a szele...
Már azért van két támogató karakter is, Nate, és a kipofozott Curie, a legyeket már ők intézik . Annyi robotot zúztam már szét, hogy assaultronnak ingyen átépíthettem, csak a balkar hibádzik. Sentry lábat akartam neki, de az kis helyen nem lenne az igazi.
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.03.06. 14:27:33 -
#10863 Szerintem csak érzékeltetni akarták, hogy az a kezdetektől fennálló, működő menedék, ahol végig használták a pip-boyokat. -
Kroki105 #10862 Arról lehet tudni valamit, hogy miért nyafog mindenki a pip-boy-a miatt a 81esben? -
Although #10861 Ez egy jó story, tényleg. A srác reagál rá mi lett a brotherhoodből és írt egy karit aki emlékszik rá mi volt ez előtt. Nekem Maxson nagy kedvenc, de ez is nagyon jó. Ettől jó egy rpg kár ma modereknek kell összerakni ezt.
-
Although #10860 Éppen kapott egy upgradet.
Idealista a fickó, de egy jó sztorit rajzolt.
Azoknak akiknek Sarah Lyons a Brotherhood.
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.03.03. 19:37:54 -
#10859 Nemtom, talán a neve miatt :) Szeretem a lövészpuskákat, a Gauss meg EM fegyver, habár fizikai töltényt használ.
A Lever action riflére fáj a fogam. A 6 crankes lézer muskéta meg túl scifi és parazol is .) -
Andule #10858 A Reba 2 mitol lenne annyira jo? Az nem csak sima hunter rifle fixen bogarak elleni legendary-val? (Ergo semmi extra ha nem bughunt-on vagyunk)
Nalam a gauss-t nem gyozte le semmi de nehez jo legendary-t talalni mert ritka drop ill nincsenek vats-os tapasztalataim sem. (Nekem F76-ban esett le h a krithez sk kellene nyomogatni a space-t :D ) -
Kroki105 #10857 Modos verzióban a mcmillan cs5 a kedvencem, persze nem próbáltam végig az összeset.
Nem modosban egy legendás .45-70es puska a favorit nálam, ami kritikalnál fagyaszt. Nagy sebzése van, és a fagyasztása miatt van idő az akciópontnak visszatöltődni, így a benga dögöket is "kényelmesen" lehet vele aprítani. Hátránya ennek a fajta fegyvernek a kevés töltény a fegyverben, meg hogy az újratöltés animáció mindég visszatölti az 5 töltényt, még akkor is ha csak 1et szeretnél vissza rakni. Ez meg elég soká tart harc közben.
De a legjobb ballisztikus távcsővel a gauss. -
#10856 Old Reliable .45-70-es puska, maxra húzva full perkekkel több, mint 200-at sebez. De az Far Harboros, egyedi fegyver.
A Reba II a te kivánalmaidnak megfelelően az alapjáték legerősebb mesterlövész ballisztikus puskája .50-es módban.
Ha jól látom ez a kettő van első helyen sebzés tekintetében az egész játékban, mint mesterlövész cucc. -
#10855 A legtutibb ballisztikus mesterlövész puskát próbálom összerakni.
Most épp Reba II van maxra húzva .50 caliberrel. Van ennél jobb ballisztikus? -
Kroki105 #10854 Szerintem nem vesztesz vele semmit ha átruccansz Far harborba a töltényért. A kezdő küldibe belekezdesz, átvisz a szigetre, ott van egy kereskedő, aki legalább 300db 45-70est árul felkeresésenként. Aztán nyugodtan visszamehetsz az alapra, de lesz töltényed is, s majd ha úgy érzed, folytatod a kieget. -
#10853 Pontosan eltaláltad. a .45-70 csak Far Harbor, a 7.62-es csak Nuka World. És gyártani nem lehet őket, csak ott venni és zsákmányolni.
Az alsókaros puskából találni legendás változatot esetleg az alapjáték területén, de lőszert már nem. A másik típusból még fegyvert is csak NW területén. -
#10852 .45-70 és 7.62-es töltények csak a kiegek területén érhetőek el?
Találtam egy level action riflét, de nincs hozzá töltényem. Még nem végeztem a main mappal, addig nem akarok menni Far Harbour-ba sem Nuka World-be.
Gyártani sem lehet az Ammo Plantban. -
Kroki105 #10851 Mennyire kínos már, 6os karizma kell ahhoz, hogy tüzet tudjak gyújtani, és főzzek rajta.
De egy generátort simán megépítek, vagy egy házat is fölhúzok 0 skillponttal.
Oberlandnál vertem tanyát, szerencsére ott van bogrács. Viszont páncélkovácsasztal, vagy épp fegyveres, kémiás nincs. Kutyagolhatok vissza az elejére. Nagyon idegesítő.
Megmentettem Nate-et is az AFT moddal, Curie felélesztette. Azok a rohadt mérgező patkányok a curievaultban állatira idegölők kalapáccsal. Ha többen jöttek, mindig megharapott egy. Szerencsére volt zsebben egy legendás duplalövő automata 10millis, azzal rendet raktam utána mérgezés nélkül. A golyó viszont nagyon fogyott, mivel skillpont nincs pisztolyon, szerencse hogy néha találtam utánpótlást szekrényekben.
Kalapács tovább tesztelve nagyon durca. Találkoztam egy új macival (nagyon elszaporodtak), egy ütés volt lopakodás és kritnyomás nélkül. De lehet váltok, mert nagyon lassú, ha több ellenfél van nem az igazi, viszont a sebzése embertelen. Nézek majd valami katanás modot, az még tetszik. -
#10850 na ezt én sem néztem, de legközelebb figyelek :) -
Kroki105 #10849 A holotapeeket meg lehet hallgatni úgy is hogy nem pakolod el, hanem amint megtalálod, hallgatod is. Így nem kell keresgélni utólag.
Én figyelmetlen voltam, és nem is láttam ezt az opciót, csak később fedeztem fel. -
Andule #10848 Keress ra vmi better sorting UI modra. Nem biztos de mintha a Horizon-e kulon elerheto lenne es az egesz korrekt. (Amugy meglepoen keves ilyen mod volt mikor utoljara kerestem pedig eleg fontos lenne mert a Beth egyre nagyobb rakas fosokat rak le ami az inventory management reszt illeti. F76-ban meg azt is sikerult alulmulniuk mint amit a 4esben csinaltak)
-
#10847 Az inventory misc fülén rengeteg quest cucc van amit nem tudok kitenni. Ezekre van valami megoldás? Mert felveszek egy holotape-t, és 2 percig keresem hogy mi volt az... -
Kroki105 #10846 Van egy olyan hiba a kalapácsos karakteremnél, hogyha vats-ban elinditom a támadást, és nyomom a critikal támadást a space-el, leáll az egész animáció. Pedig még lenne 2-3 ütése a vatsban. Ahogy figyeltem az akciópont is elfogy, és ott állok a kalapáccsal a maci előtt. Lendíteném azt vats nélkül, de mire szegény megemelné, mackótestvér lekent azalatt hármat, és csont.
Ez a hiba lövésnél még sosem jelentkezett, ott crit után is folytatja a többi lövést a vats.
Van esetleg erre valami megoldás, tipp?
Most szereztem meg a rakétáskalapácsot, már fejlesztettem is, de így nem ffelhőtlen az örömöm.
-
#10845 "Oh well, there's Cait on my left and there's Magnolia on my right
And Curie is the girl, well, that I'll be with tonight
And when she asks me, which one I love the best?
I tear open my shirt, and I show 'Piper' on my chest"
:D
A főcímdal szövegének átköltése egy YT-kommentben (Dion- The Wanderer), az eredeti ez:
"Oh well, there's Flo on my left and then there's Mary on my right
And Janie is the girl well that I’ll be with tonight
And when she asks me, which one I love the best?
I tear open my shirt and I show "Rosie" on my chest" -
Kroki105 #10844 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én az építésre gondoltam, hogy a robotforrás mint "emberforrás" a végtelen, szal ha gondol egyet bármelyik unatkozó tudós (mert ugye az előző x évet áttudóskodta, és már a töke tele van a tudóskodással (meg amúgy is be van zárva abba a szutyok Instituteba)) , legyárt 500 robit, "ássál" paranccsal. Ásnak egy bazi nagy lukat az intézet alá (a földet kiteleportálják pl Thicket bányaizébe, ott még nem is feltűnő) , és felhúzzák a diznipalotát mikimózzal meg a donalddal. Így kicsit kilépne a monotonitásból, ráadásul csinált volna még felfedeznivalót az Intézetbe Coolpetnek, és persze nekem is.
200 évről beszélünk, ami idő alatt én legalább 3-4szer meg fogok halni. Még ha egyelőre nem is tűnik olyan biztatónak, de így látatlanba is ki merem jelenteni hogy ez idő alatt sokkal többet fogok elérni, mint 4 emelet, egy üveglift, meg pár folyosó. Ok, a szinthek feltalálását azért nem garantálom.
Mondjuk az érdekes hogy akik oda bezárták magukat anno a buli kezdetén azok lehettek géniuszok, akik hat napig nem fürödtek csak hogy feltaláljanak valamit. De mi van a leszármazottaikkal? Mi van ha a kölyke inkább jó kosaras lett volna, mint tudós? Az ha megkékül se fog szintheket föltalálni, max takarítani.
Vagy lehet tudni ezekről többet, csak én nem találtam meg? Vagy nem figyeltem..
Bár a kintről hoznak be okos embereket elmélet talán működhet, hisz látjuk hogy kint csak hülyék maradtak ---> legnagyobb mesterművük DC.
....kéccáz év alatt....
-
#10843 Ők nem végtelen emberforrásúak, a szintik nem képesek reprodukálásra (ezeknek meg maga lenne amúgy is az erkölcsi fertő).
Nem fejtették ki a történetük, hogy még az esetleges felszíni emberbeszerzésekből sem lehetne elkerülni teljesen a belterjességből adódó problémákat, csak akkor ha már az nulladik generációtól kezdve a külsősök bevonásával (sugárzás által is roncsolt anyagból).
A játék időpontjában ha jól tudom 3 gyermek van ott, 2 lány meg egy fiú (akik tinédzser korúak). Vannak élő példák 17 emberből származó népcsoportra, akik kétszáz körüli lélekszámmal élnek, mind az őseiktől származtatva.
A nagy tudósok biztos csináltak a dologgal valamit, de miért nincs sehol legalább egy-két terminálbejegyzés vagy ilyesmi ezzel kapcsolatban? -
Although #10842 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van még egy lezárt rész is ami nem kicsi.Rá tudsz nézni a wikin jártál már ott. Robotok vannak. Kapcsolódik a sztorihoz az egyik frakció sztorihoz A fenti résztől. Meg van még pár kapcsolódás
-
Kroki105 #10841 Hát igen, kétszáz év alatt ennyire tellett a gyakorlatilag végtelen emberforrású Intézetnek. De még mindig előrébb vannak, mint a Nemzetközösség gyémántjaként hívott szuperfőváros, a lepukkant lepratelepével.
Ha valahová nagyon el kell még jutni, úgyis küld majd oda küldetés, szerintem nem maradsz le róla. -
#10840 Kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az Institute bázisa komolyan annyiból áll hogy van egy főtér a lifttel ami csak a plafonig visz a reléhez, valamint körben 2 vagy 3 szinten szobák, és ezen kívül a 4 divízió ami szinte 1 helység?
A bionika labor egy picit hoszabb, ott hátul van virgilnek a szérum, meg egy újság, meg van a doktor Li lődözős laborja ahol egy lézerfüggöny miatt nem tudok továbbmenni, de amúgy tényleg ennyi az Institute?
Van bármi érdekesség a fürdőben levő mosdótükrökbe rejtett lőszereken kívül?
Ha ezeket bejártam van még értelme ott bolyongani?
-
#10839 Közben rájöttem, hogy van map travel :) Én meg kerestem valami opciót a pipboyban :) -
#10838 Miután kijöttem az Institutétól, és vissza kellene mennem, hogy tudok?
Elvileg van a pipboyba beépített chip és a CIT ruinsnál vagyok, de nem tudom hogy megyek vissza.
Help. -
Kroki105 #10837 Találtam egy tök jó modot, a déli radioaktiv területet dobja fel sok-sok helyszínnel. Nagyon tetszik, zombi, halálkarom, atomgyagyák, minden van... South of the sea
Csak pár helyet fedeztem még fel, de nagyon nem árt ha nem rettenünk meg a saját árnyékunktól.
Nem ehhez kapcsolódik, ezt még a mocsárban fotóztam. Egy lebegő szarvas, hátrafelé álló hátsó lábakkal. (Természetesen bug, de attól még vicces. Még nem láttam ilyet, pedig már régóta játszok ezzel.) Három szarvas volt egy fa mellett, az egyik mint látható, fára is tud mászni..) Lelőttem az izzó dögöt, az picit agresszív volt mikor felébresztettem. Guggolok mellette, mit dobtál.. arra lebegett a másik (ez valami mutáns mutánsszarvas lehet.). Nem vett észre, csak mikor már olyan két méterre volt. Uccu neki, el akart suhanni, de beakadt a lába a döglött szarvas agancsába, és elkezdett remegni fel-le, ahogy menekült volna, de nem tudott. Erre ért oda az albínó változat, nem igazán érintette meg, hogy a karakterem ott állt néhány méterre tőle. Megállt. és figyelte ahogy a másik menekülni próbál. Eléggé szürreális volt a jelenet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Andule #10836 Konzol nelkul az lett volna a megoldas h lecsereled vki masra majd ha visszaert a helyere ahova kuldted felveszed ujra. -
#10835 Meg is van.
Konzollal ki kellett nyírnom, utánna felállt :) -
#10834 Sziasztok!
Belefutottam egy bugba.
Pipert meglőtték, és a földön csücsül.
Hiába megyek oda hozzá, nem gyógyul, nem tudom gyógyítani, és teljesen olyan mintha normális lenne. Lehet vele tradelni, beszélni dismisselni.
Mivel nyomtam rá savét, nem tudom visszatölteni.
Gyorsutaztam, csináltam nagymentést, kiléptem beléptem és ugyanaz.
Piper a földön üldögél lézerágyúvan a kezében.
Ha mászkálok, néha odateleportálódik csücsölve, de nem harcol.
Mit lehet tenni? -
Kroki105 #10833 Nem tudom, nekem attól nem lesznek szimpatikusabbak azok a szemét gyilkosok, mert a kölkeiket nem egy ketrecben tartják a plafonra akasztva. -
zmok #10832 Nem sok játék "fogott" még így meg...
Nagyon durva, hogy csak a földön fekvő csontvázak helyzetéből következtetni lehet arra, hogy mi történt az utolsó pillanatokban...
Kaptam egy küldetést, hogy egy tengerparti metró megállót tisztítsam meg...
Lelkesen "ledaráltam" mindenkit... , és az alagút végén találtam egy matracot, mellette gyerek játékokkal...
Lehetnék a fosztogatókkal?
Nincs semmi ideológia, csak életben szeretnének maradni... -
Andule #10831 A Cait macerasabb reszt azert en cafolnam. Nekem legutobb miutan felvettem visszafutottunk az autosmoziba s mire odaertunk mar a masodik lelkifroccset tolta ram mert szte annyira jok voltunk egyutt. Ugy h semmi extrat nem csinaltam vicc nelkul kb egy ora volt h elmeselte a szomi gyerekkorat meg minden. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem, nem szeretem tulsagosan Cait-et mert ez a 'kemeny kulso mogott erzo lelek es rogton megnyilok neked' nekem olyan marha eroltetett h faj. Plusz h kulon helyre kell vinni h lerakja a sziput mikor minden masra ott az addictol detto bena sztem. Marhara nem ereztem azt vele mint Piperrel vagy Nick-el h az irok valoban probaltak -a kereteik kozott- egyeniseget alkotni. -
#10830 X baratunk -
#10829 Ki az a pszicho sinth killer gyerek? :)