• Kroki105
    #10948
    Én még csak néhány küldit toltam le a kikkötőből, pl Dalton- osat. Marinerre én is kiváncsi leszek.
    Karavánt lehet küldeni a szárazföldről, ha megvan a perk. Közel 100hoz már minden alapstat 10es, kivéve az str-t. Nincs probléma ha valami kell. Daltonfarmra próbálok valamit rittyenteni, hogy legalább egy bázisszerűségem legyen a szigeten.
    Van egy olyan fegyverperk, ami duplázza a kritlövést és gyorsabban tölti a critcsíkot 15%-al, és egy .50 es távcsövesen. Ok. kell hozzá perk ami még adja a +critsebzést, meg a luck is 10 fölött. Alap a sunyulás és a messziről lődözés, de nem nagyon van olyan dög, ami túlélné a 4 critlövést. Ha mégis, akkor az valami hyperboss
    Szeretek vadászni az ilyen nagy dögökre az erdőben, nem lőnek vissza, csak kell valami magaslat.
    A macival nem volt szerencsém, ami megevett. Vadászokkal harcoltam, az a rihesdög meg hátba támadott. Kritem se volt már, és a sprint csík is nullán, szal esélytelen volt a menekülés is. De én rontottam el, mert nem voltam elég óvatos. Egy jó helyről, max critekkel meg lett volna.
    De a legópébb fegyver az még mindig a robbanólövedékes golyószóró. Nem is használom, mert olyan mint egy cheat. (és az a durva, hogy nem modolt. Sima Far Harboros radium gépfegyver robbanóperkkel.) Tényleg olyan rég használtam, hogy a macinál eszembe se jutott elővenni lol.... Bár az is igaz hogy túl közeli volt már, magam is kinyírtam volna vele.