11630
  • FartingSquirrel
    Szerintem használj inkább Dark Night modot (már ha téged is zavar, hogy világos van este), és SweetFx-szel turbúzd fel a színeket.
  • Paranoia
    én ps-n játszom nem tudom.
    ( engem nagyon frusztrál,teljesen kizökkent a megszokott világomból :D )
  • NiGhTM4R3
    Még nincs meg a játék de érdekelne, hogy melyik mód amelyik ilyen élénk színeket ad a játékba? amelyiktől ilyen szép zöld a fű és a fák lombjai, szép kék az ég? gondolom nem eredetileg ilyen :)
  • Fpocok
  • Although
    Ha jól nézem a Gamebansheen a feltételezett kiadás időpont a CK-ra április. Nem viccelnek ezek. Hogy fogjuk kibírni addig brühühü.
    Edit: Mondjuk logikus következtetés a dlc-k megjelenési dátumából, de lehet a CK-t hamarabb kiadják.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.24. 17:39:45
  • PiszkosFred
    Marmint ugy erted, hogy hazakuldeni a followert a cuccokkal, hogy adja el? Mert pakolni most is lehet a zsebeikbe, nalam mindig dugig vannak :) Viszont ha az elsore gondolsz, akkor a torchlightban a trash cuccokat adja el a pet, (mas jatekban is), itt viszont a trash targyak nem igazan azok, hiszen 99%-uk (ujra)hasznosithatoak - igy vagy ugy...
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.24. 16:15:58
  • zorrobomber
    Hát nem tudom... értem én, hogy realisztikusabb hogy kevés tárgy van nálad, és a gyalogolás tényleg szórakoztató tud lenni, de e két dolognak köszönhetően a loot management annyira már nem fun (crafting egyenesen impossibru)... A Torchlight-ból igazán átvehetnék már az ötletet, és a Follower-t lehetne simán használni hordárnak. Így a kecske is jóllakna és a káposzta is megmaradna. Ráadásul ugye ideiglenesen elvesztenéd a követődet is, szóval hátránya is lenne.
  • PiszkosFred
    Nem egy "spanyol viasz", de egesz jol hangzik a survival mod
  • Krisztiam #5372
    jaa értem köszi
  • xFreex
    Az egyik településeden az építkezéssel kell csinálni egy Bobblehead állványt. Csak abba engedi kipakolni és akkor megjelenik rajta.
  • Krisztiam #5370
    a vault boy figurákat, hogy lehet kivenni az inventoryból? láttam egy videóban, hogy ki volt pakolva az asztalra
    azt írja nekem, hogy nem tudom kivenni az inventoryból, amikor megnyomom a R betűt vagyis Drop..
  • Andule
    Easy-hez akkor olyan kéne neked ami behoz szintlimitet. mondjuk lvl15-ig fejlődhetsz, úgy talán megmarad a harc izgalma ha nem sneak-ből csapkodsz mindenkit ;)
  • Andule
    Ha ránézel a linkre itt is írja h milyen alapanyagok kellenek hozzá, nem feltétlen mind alap cucc. (vagy csak máshoz is kell bőven abból) pl rezet én csak akkor használnék ilyenre ha már nagyon kifogytam. (Ilyen viszont nem volt igaz .44es nem kellett)
  • zorrobomber
    Modding tools arriving in April
  • SaGa
    Ha a lőszergyártásnak nincs költsége, akkor valóban lehet így venni, de ha kell hozzá ez-az, amihez nehéz hozzájutni, akkor nem. Pl a Crafing workbenches modban beállíthatod, hogy a lőszereket ugyanolyan alapanyagokból (lőpor, hüvely, lövedék (mag), gyutacs) lehet összerakni, mint a New Vegasban és a lőporhoz meg a gyutacshoz kell pl sav (acid), a maghoz ólom, ami nem olyan gyakori, akkor már nem tudsz végtelen mennyiségben gyártani, de ha kell, mégis van mód összerakni egy marékkal.
    Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.02.22. 17:01:13
  • Fpocok
    Ez nálam is a csíter kategóriába esett. Én csak olyan modot használok, amitől nem lesz ízi mód.
  • zorrobomber
    Hát igen, ezért és írtam, hogy MÉG nem raktam fel :) Egyelőre elvagyok ammo-val meg minden, és inkább a sok oda-vissza utazgatás zavar a trader-ekhez/ workstation-ökhöz. A craftolás ára, ugye.
  • kissssss
    ha jól emlékszem a 44-es lőszerből alig lehet találni, hasznos lesz ez.
  • Andule
    Nézőpont kérdése, én elég furának éreztem h töltényt nem tudunk csinálni de célmegjelölős ionágyút igen.

Úgy értelmezve h a töltény kvázi alternatív zsozsó úgy persze lehet cheat-nek tekinteni de a pénz úgyis absz. szerepnélküli ebben a játékban.
  • zorrobomber
    Kicsit szükségtelen csalásnak érzem, ezért én még nem raktam fel, de létezik egy ilyen mod:
    Craftable Ammo
  • Andule
    http://fallout.wikia.com/wiki/Vault-Tec_bobblehead

F4esekig le kell tekerni és ott részlerezi melyik mire ad bónuszt. A statos értelemszerűen az adottra +1et

• Minuteman
    Nagyon jó fegyver az alien pisztoly. De kifogyott belőle a töltény. Hogyan lehetne átalakítani, hogy továbbra is működőképes legyen? Vki írta már korábban, de nem találom azt a hozzászólást.
    Más.
    Az a bug nem jött elő vki-nek, hogy a freedom rádió nem működik, mert a minuteman csak ott álldogál mellette?
  • Krisztiam #5358
    vannak ezek a vault boy figurák, amiket össze lehet gyűjteni, ennek van valami jelentősége? pl valami képesség?
  • suba53
    Sziasztok.
    Egy ismerős gyerek mondta, hogy kb másfél két hete amikor eldob egy gránátot, akkor a villanáskor kifagy a gépe kb két percre.
    Korábban nem volt hasonló kifagyás.
    Találkoztatok valami hasonlóval? Mi lehet az oka? Volt valami frissítés az elmúlt hetekben?
    Köszi előre is.
  • xFreex
    A munkaasztaloknál amikor létre akarsz hozni valamit, mutatja mire van szükséged az elkészítéséhez. Az alapanyagok mellett sok esetben kell még bizonyos képesség is az elkészítéshez. Ez is jelzi. Ha csak egy alkatrész vagy perk hiányzik, már nem tudod elkészíteni az adott tárgyat.

Az elkészíthető módosítások száma tovább növelhető ha bizonyos magazinokat megtalálsz. Vannak olyan tárgyak/módosítások melyek csak bizonyos küldetés elvégzése után válnak elérhetővé. (Ezeket addig nem is látod a craftmenüben.)
  • Krisztiam #5355
    nagyon király ez a játék nagyon tetszik, pedig az első három résszel nem is játszottam :D
    csak sok mindent nem tudok még craftolni hogy kell meg ilyenek
  • bfbc2
    yeyeyeyyyea király
    Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2016.02.21. 20:46:56
  • Krisztiam #5353
    köszi szépen
  • Minuteman
    Fusion core-t kell szerezned. Fenn az interaktív térképen mutatják, hogy hol találsz. Elég sok van. + tudsz venni néhány árustól is, de az drága.
  • Krisztiam #5351
    sziasztok
    a páncélomat hogy lehet feltölteni? mert lemerült :)
  • tfrecc
    Hali

Sikerült kinyomozni, hogy mi a gond. A mostani játékverzió az 1.3.47.00, a magyarra fordított interface.ba2 okozza a hibát. Ha a strings-eket bemásolom magyarul (007-es verzió), viszont az interface-t megtartom angolul akkor nincs gond a műhely esetében. Kipróbáltam, hogy esetleg egy korábbi verziójú interface fordítással jó-e, de nem (005 és 006-ot próbáltam). Amúgy nagyon jó a fordítás, várjuk a következő (javított) verziókat.
  • tfrecc
    Hali! Köszi a választ. Az a gond, hogy a telepítés után a Steam már eleve befrissíti a játékot a legújabb patchre. Amúgy 1.3.47.00 a mostani verzió. Utánanéztem, a latest patch is ez. Lehet hogy a magyarításhoz downgradelni kell valamelyik korábbi patchre?
  • bfbc2
    A játékot nem kell újra rájal húzni a winceszterre.először magyaritás majd a patch .
  • Fpocok
  • tfrecc
    Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy a magyarítás cseszi el, újratelepítettem a játékot, no mod, 005-007-ig lévő magyarítások esetében teljesen mindegy milyen műveletet rendelsz a műhely funkcióhoz, mindenképpen kilép. Remélem a fallout hun csapat mielőbb orvosolja ezt, mert a játék így használhatatlan.

Üdv:
    frecc
  • tfrecc
    Hát eddig úgy néz ki, hogy 007-es verziójú magyarítás cseszi szét.....
  • bfbc2
    ugyanez volt nálam is, felraktam a legújabb patchet(tört) és utána rá a magyarítást.na ezután nálam is kilépkedett mivel változtattak a gombkiosztásokon(lehet balkezeseknek is variálni) az újban, ezért megint ráeresztettem az új patchet és utána jó lett.a magyarításon csak a pip boyban változtatott pár jelentéktelen feliratot vissza angolra.a feladatok meg minden más megmaradft.a patch után asszem a mouse3 lett a műhely automatice.
    Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2016.02.20. 22:08:40
  • PiszkosFred
    Probald meg egy korabbi mentessel, amikor meg nem hasznaltal modot. Ha van ilyen mentesed.
  • tfrecc
    Nexus mod uninstall nélkül is kilép. File-okat nem módosítottam, ini-kbe nem firkáltam bele. Ez így gáz, mert műhely nélkül nem nagyon lehet haladni. :((((((((((
  • tfrecc
    Hali!

Feltelepítettem a Nexus mod managert, de nem tettem fel semmi modot. Uninstallom az egészet, hátha meggyógyul. Más ötlet egyébként?
    Köszönöm a gyors választ!