• broman191
    Szerintem nem fájóan "sims horror" a Minutemen szál, rengeteg település megépítése nem kötelező, a többségükkel nem is foglalkoztam, amíg a fősztori le nem zárult. Aztán amint elfogyott az érdemi tartalom a játékból, elkezdtem fejlesztgetni őket. Nem vesztettem soha települést, pedig alig fegyvereztem fel a többségüket és egyiket sem falaztam körbe. Felállítottam 1-2 erősebb lövegtornyot és 1-2-max. 3 jól felfegyverzett és páncélozott őrt a szokásos támadások helyein...egy idő után sajnos elég ismétlődő a támadás iránya és a támadók fajtája & létszáma per település, nem nehéz rájönni, hogy hová érdemes építeni a védelmi állásokat... A legutóbbi patch óta mintha hajlamosabbak lennének a sikeres védelemre a települések ömagukban, régebben a jelenlétem nélkül emlékezetem szerint csak vesztettek. Mindegy milyen jól kiépített volt a védelem. A települések megtámadásainak száma is mintha csökkent volna...viszont mostanság szeret a játék bedobni egyszerre kettőt is, természetesen a világ különböző sarkaiban...de legalább tudom melyik gyengébben felfegyverzett és ha lusta vagyok, akkor csak oda megyek... :)