11630
  • SaGa
    Van fenn valami mod? Ez akkor szokott előfordulni, ha valami "építős" modnak hiányzik egy modell (mesh) fájlja. A Nexus modmanager időnként (amikor a modder nem jól rakja össze a modot, pontosabban nem úgy tömöríti be, ahogy azt szabályosan kellene) hajlamos kihagyni egyet-kettőt.
    Ha van fenn valami mod, akkor annak a tömörített fájljából másold be az erőforrás könyvtárakat, különös tekintettel a meshes alkönyvtárra.
  • tfrecc
    Sziasztok!

Lenne egy elég komoly gondom. Használom a fallout.hun-ék magyarítását, de nem hiszem hogy a probléma ezzel van összefüggésben.
    Ha odamegyek egy workshophoz és megnyomom a hozzá tartozó billentyűt, ami nem a tárgyak áthelyezése, hanem a műhelybe történő belépés, akkor azonnal kilép a játék saját magából és nyekk. Néztem a beállítások között, hogy van-e valami gyors kilépés vagy hasonló funkcióbillentyű, de ilyen nincs. Mi lehet itt a gebasz?

Köszi előre is:
    tfrecc
  • AnarchoiD
    ki lehet belole parancsolni az embereket ;)
  • Wowbagger78
    A Fallout 4 lett az év játéka a DICE-on
  • kissssss
  • sanya200
    engem is megszopatott a város közepén kibújtam belőle hogy a cooking station-al főzzek valamit,erre betámadtak ez meg ellopta a a power armoromat :D
  • Minuteman
    Vedd ki belőle a fusion core-t !
  • Roodie76
    Vedd ki a core-t belőle.
  • HengerR
    Tudok valamit tenni az ellen, hogy a settlerek ne vegyék fel a power armorjaimat ha megtámadják a települést?
  • SaGa
    Működik, de vannak hibái. Pl bármelyik fegyvert rakod ki, mindig az alap verziója lesz látható, a rárakott modok nem. A nagy fegyvereket (Minigun, Fat Man, stb) elég idétlenül pakolja ki. Elvileg elkülönülnek a pisztolyok, kisebb puskák, nagyobb puskák, de ez csak a "táblák" nevére igaz, neked kell arra vigyáznod, melyiket hova teszed, mert bármelyikre bármit rá lehet tenni. Csak némelyik nagy ágyú nem megy a falitáblákra, azokhoz láda van, aminek a tetejére kerül, mindegyikre egy.
  • xFreex
    Polcra menüvel nem. Eldobod, földről felemeled és felteszed a polcra müxik csak macerás. Ládába gond nélkül megy a transzferálás.

Van ilyen kirakat szerü mód. Viszont sosem használtam.
  • sanya200
    Ki lehet tenni valahova a fegyvereket ahogy a menüben van?polcra..stb mert lehet lerakni pl polcokat is de nem tutok rátenni nagyon semmit,nincs trasfer opció.Képregényeknék müködött a dolog :)
  • SmithyHUN
    Köszönöm a választ!
  • zorrobomber
  • PiszkosFred
    Meg tudod tartani a mentesedet (uninstall es delete elott elrakod mashova azt a savegamet), de sanszos, hogy az idokozben a wiragboltival elert achievmenteket nem fogod megkapni Steamen, majd csak ha ujra elered azokat egy uj karakterrel.
  • SmithyHUN
    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! A problémám az, hogy letöltötem a játékot (mivel egy részével sem játszottam még, de sok jót olvastam róla kíváncsi lettem) és tört profillal játszottam 5-6órát, és annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem, megveszem (PC). A kérdésem az lenne (hátha tudja valaki), hogy a tört profil mentését tudom-e majd játszani a normál játékban, vagy mindenképpen előröl kell majd kezdenem?! (Válaszokat előre is köszönöm!)
  • Myselor
    akkor biztos velem van a gond de én nem tudtam értékelni egy percig sem.a hátam közepére se kívántam már csak legyek túl rajta úgy voltam vele.nem mondom hogyn me volt ötletes de engem nem fogott meg untatott.
  • Szpecnyaz
    LOL.. Pedig az OWB nem csak a Falloutok között, hanem úgy általában is a valaha kiadott legjobb dlc-k között van tartva.
  • Myselor
    félek hogy az a robotos cucc olyasmi lesz mint az old world blues.az borzasztó hányás volt
  • kissssss
    egyedül csak a far harbor az ami érdekesen hangzik...
  • Myselor
    kíváncsian várom madj őket:)
  • Paranoia
    Bejelentették a Fallout 4 első 3 DLC-jét, nő a Season Pass ára

Automatron – kezdő ára 9.99 USD, megjelenés márciusban
    Wasteland Workshop – kezdő ára 4.99 USD, megjelenés áprilisban
    Far Harbor – kezdő ára 24.99 USD, megjelenés májusban

Utoljára szerkesztette: Paranoia, 2016.02.17. 11:21:16
  • zorrobomber
    Fallout 4 Season Pass - R$79,99, BEMVINDO10 kóddal R$72 ~ 5169 Ft (VPN progi szükséges a vásárláshoz)
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.17. 10:52:48
  • FartingSquirrel
    Ó, hogy b.sszam meg... most gondolkodás nélkül lekaptam Steamről. :D
    ...merthogy nem volt meg, annak ellenére, hogy azon a papíron ott van nagybetűvel: SEASON PASS - ALL ACCESS GRANTED
  • zorrobomber
    G2A-n van 6500-ért most is.
  • PiszkosFred
    ELinditod a steamet, katt a Fallout 4-re, es ha az info panelen a kozepe kornyeken, az achievment lista alatt a DLC fulnel irja, hogy "Fallout 4 Season Pass / nincs telepitve / Hozzaadva: XY", akkor megvan. Ha nincs, akkor nincs.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.16. 19:00:34
  • FartingSquirrel
    Steamen nem tudom valahogy megnézni, hogy Season Pass-em van-e?

Videókártyával együtt jött a játék, dobozban, amiben benne van egy lap Season Pass felirattal, de Steamen még mindig meg tudom venni, nem írja sehol, hogy már megvan...
  • PiszkosFred
    Hat, ha van esze akkor megveszi, harminc euro az csak harminc euro... Bar tuti lesz majd akciosan is steam vasaron, 60 helyett 45-ert :)
  • xFreex
    Akinek nincs még meg az most megrendeli azt is.
  • zorrobomber
    Március 1-tol 30-rol 60$-rá emelik a Season Pass árát.
  • PiszkosFred
    Fallout 4 Add-Ons – Automatron, Wasteland Workshop, Far Harbor and More

Egesz hamar erkeznek.
  • Jana32
    Köszönöm a segítséget nektek. Leginkább játékmenet befolyásoló dolgok érdekelnek, fegyverek, páncélok. Gondolom FOOK ehhez még nem jött ki.
    Egyébként sokan fikázták, hogy ugyanaz mint az előzők. Én nem tudom, számomra teljesen más (de mégis rendkívül jó). Továbbá a graf se tetszett sok embernek. Hát... én szét vagyok folyva számomra annyira jó... :D
  • kissssss
    FDI-t mindenképp rakd fel, ennél a mass failos marhaságnál nagyobb ökörséget ritkán látni.
  • zorrobomber
    PipBoyShadows
    Bár okoz néhány grafikai glitch-et, de szerintem simán megéri, jóval hangulatosabb éjszaka/sötétben mászkálni bekapcsolt világítással.

True Storms
    Szintén hangulat fokozó elem, bár ez ellen már láttam olyat aki ellenkezett. Nekem sokat dobott az élményen.

Improved Map with Visible Roads
    Magáért beszél a név.

Full Dialogue Interface
    Olyan volt a telepítés után mintha egy nagy szorulás után könnyítettem volna magamon. Must have.

Long Range Bullet Holes
    Nem vettem észre hogy lassítaná a játékot, nem nagy dolog, de azért tetszik.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.16. 13:14:31
  • FartingSquirrel
    Milyen típusú modok érdekelnek? Grafikai, játékmenetet könnyítő, nude? :D

Már nem mintha annyira ismerném őket (csak grafikai modot használok), de azért nem egy utolsó szempont.
    Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.02.16. 12:35:07
  • Jana32
    Sziasztok, most vettem új gépet (részben a Fallout 4 miatt :P ). New Vegast modoltam elég erősen régi gépemmel, kérdésem, hogy erre is vannak már ilyen "erősen ajánlott modok"? Szétnéztem (nagyjából) nexuson, de semmi nem fogott meg így elsőre. 1-2 must have modot ajánlanátok? Köszönöm
  • sanya200
    hát ez eszembe se jutott hogy még ezt is meg kéne csinálni :) köszi van pár hely ahol ez a gond hogy nincs kaja hiába van 4-5 ember is a helyszínen.
  • SaGa
    Amíg nincs egy settler az adott településen, akármennyit ültethetsz, 0 lesz a termelés. Ha csak egy ember van ott és vannak "őrposztok" is, lehet, hogy automatikusan azokhoz állt be, ezért nincs termelés. Menj oda és magyarázd meg neki, hogy kaját termeljen inkább. Elég az egyik növényhez hozzárendelni, a többit is kezelésbe veszi, annyit, hogy 6 adag kaját termeljen.
  • sanya200
    És a food?Mert pont ide ültettem egy csomó növényt de még mindig 0 a food pedig nem 5 perce ültettem.Máshol is előfordul hogy hiába teszek le valamit nem veszi észre.
  • SaGa Jr
    Nem csak felépíteni kell egyet (annyi ugyanis elég), de hozzárendelni embert is (nem a társadat, nem is a "megbízót", nem a rádiós fickót az erőd közepéről, hanem valaki mást akit kommandírozhatsz). Aztán tenni a többi dolgot amit elmondtak neked (nem csak annyit amennyit kiír egy sorban a quest).