11630
  • sanya200
    Van egy olyan küldetés hogy old guns,építettem már 4 ágyút de még mindig azt írja hogy építsek?Mennyit kéne?Nem lehet hogy bugos a küldetés?
  • PiszkosFred
    "We’re also doing a complete overhaul of Fallout 4 Survival mode. Food, sleep, diseases, danger and more. Stay tuned."

Na, akkor a kivansaglista elso pontja - pipa :)
  • Fpocok
  • bfbc2
    nem ezt kérdeztem na mindegy
    :P
  • Andule
    Persze, minden valamennyire magára adó fejlesztő külön patch-t csinál a warez verzióhoz :P (magaslabda volt, sy)
  • bfbc2
    Most akkor a valódi verzióhoz kijött patch meg a warez patch között van különbség?
  • kissssss
    nem a szint a lényeg hanem az hogy az ilyen véletlenszerűen előforduló játékmenetet befolyásoló hibákat ASAP üzemmódban kéne javítani, de mivel ez nem történt meg így kénytelen a random user nekiállni kikeresni a megoldást a neten.. és újra meg újra mert semmi nem garantálja hogy többet nem fog előfordulni.

(a képet meg a redditen találtam mert ugye ha valaki állít valamit akkor azt illendő alátámasztani valami kézzelfogható bizonyítékkal.)
  • bfbc2
    jó de nem így játszottad eddig a játékot remélem mit sem törődve a képminőséggel?:(nem tom hányas szinten vagy most.

link

Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2016.02.10. 15:52:19
  • kissssss
    tessék, szerintem nem kell többet magyaráznom, nekem azonnal előjött mikor végre sikerült beszereznem az első recon távcsövemet....
  • Andule
    Yep.
    De pl a végtelen töltés területváltáskor, a pa-ben ellenségessé váló baráti npc-k és tsai dolgok nem
  • bfbc2
    És konzolparanccsal megoldható a bug?
  • Andule
    Ha egy oldalt visszalapozol akkor az egyik kommentemben ott van spoilerben egy kép róla.

adott egy egyedi színvilágot és hangulatot de a fókusz marhára zavart. :)
  • bfbc2
    Milyen az a scope bug?csövön keresztül látsz mindent vagy milyen?
  • Andule
    280 óráig én sem, de az h neked nem jön elő vmi még nem azt jelenti h nincs ;)
  • bfbc2
    Nem találkoztam a scope buggal még lehet nincs is a warez verzióban?akkor a törtet tudom ajánlani.a pipboy nálam is kifagy néha meg egy két menj ide menj oda feladat tisztitsd meg 20- szor ua a helyet nincs ellen nem lehet befejezni a feladatot.én ennyi buggal találkoztam eddig 56-os szinten.¿
  • Andule
    Ott van a bug lista belinkelve, szvsz netto butaság erre azt mondani h a mentés/töltés megoldja vagy h biztos nincs meg a vas alá azért akad be a scope pl.
    Egy Beth game-hez képest valóban meglepően játszhatóra sikeredett már az alap is, de ettől még van baj bőven.
  • PiszkosFred
    Eiffel torony :)
  • bfbc2
    Amit felsoroltál bugokat, mindet lehet orvosolni egy előző mentés visszatöltéssel.Én is warez verzióval játszom a legfrissebb patch-el abszolút játszható.(előtte is az volt).
  • patchaou
    Vagy 90 órám nekem is benne volt, de semmi olyannal nem találkoztam ami javításra szorulna. Pedig virágbolti, az eredetivel megvárom a magyarítást :)
  • kissssss
    a vas bőven meg van a játékhoz(nekem legalábbis), a probléma az hogy számtalan küldetés hajlamos bebugzani vagy a fegyverek beragadni illetve ugyanez a fényeffektekre is igaz(khm... recon távcső) és még hosszasan sorolhatnám.

F4 bugs és akkor ez még csak a töredéke a hibáknak.lesznek amiket majd később fognak felfedezni + a dlc is hozni fognak szép számmal.

nem tudom mivel játszik garakx de biztos nem fallout négyel...
  • bfbc2
    Vélhetően a minimum gépigény alatti konfiggal próbálják tolni a játékot több kevesebb sikerrel, talán egy teljesítmény javitásra várnak inkább.
  • sanya200
    Sziasztok nekem is ez lenne a gondom.Hogy ultrawide monitoron egyszerűen levágja a képet.
    Nincs erre valami megoldás?
    ultrawide

Van a nexus-on egy ultrawide patch de nem müködik nálam :(
  • Andule
    Mázlista :P
  • Garakx
    Javítás? Mit kell javítani rajta? Én nem igazán vettem észre semmit az eddigi vagy 4 napnyi (játékidő) alatt.
  • mulli1986
    Valaki ritka érzékeny. Papírzsepit kérsz?
  • TomStorm
    Ott van tényleg.Már nagyon várhatott mert ugat meg ugrál össze vissza:D
    Kösz a tippet!
  • Module
    Aki így reagál vmire, amit szemmel láthatólag poénnak szántak,gondolkodjon el mennyi humorérzéke van a minusz harmadikon.
  • kissssss
    még mindig arra várunk hogy valami épkézláb javítás kijöjjön a játékhoz.....
  • Garakx
    Napot emberek!

Kijött már hozzá a GECK? Hogy van e értelme már modokat keresnem. Addig nem akarom megint elkezdeni amíg nincsenek jó modok hozzá :) Total overhaul új fegyverek, páncélok stb.
  • Fpocok
    Próbáld ezt
  • LeWyTy
    Nézd meg a Red Rockets-nél.
  • TomStorm
    Most léptem pár szintet de felfigyeltem valamire.Nincs kutyám lol!?!Hova lett?Térkép nem mutatja hol van.
    Komolyan fel se tünt eddig:D
  • Carlos
  • Wowbagger78
    Ezeket végig játszottam már a kérdés feltevés előtt is (pipboy, külső nézet...)

De akkor ezek szerint ez egy tudott hiba amire nincs javítás...
  • RatBaG #5266
    válts külső nézetre, aztán vissza.
  • Andule
    Nekem olyan tapasztalatom van h elő veszi azt a stukkert csak a textúra lemarad, de ha elsütöm vagy belenézekba távcsőbe rendbejön. A lényeg h addig ne lőjek le véletlen vmi ártatlan peon-t vagy essek ki a sneak-ből a legrosszabb pillanatban. (mindkettő megvolt már ofc :) )
  • bfbc2
    Láthatatlan fegyvert választottál valszinüleg mint a bannerképen a figura.van ilyen, igen
    Vagy bugos az álcainasod..
    Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2016.02.06. 09:12:36
  • kissssss
    pipboyban válasz egy másik fegyvert és akkor megszűnik egy időre a probléma.
  • Wowbagger78
    Sziasztok!

PC-n tolom a F4-et. 1-7 billentyű között kiosztottam a fegyvereket. Nem egyszer fordul elő, hogy mikor váltok 1-7 billel vagy nem történik semmi, vagy vált, de ott a faszi egy száll semmilyen fegyverrel a kezében (a kezét úgy tartja, mintha fegyver lenne benne, de közben üres).

Bugnak tűnik.

Van ellenne orvosság?
  • Although
    Érdemes a godrayt is kikapcsolni ha AMD kártya van. De alapból próbálkozz egy low settingel az nagyjából stabil 30 fps kell legyen. Lehet drivert is frissíteni kell ha nem tetted.
    Utána nincs más mint figyelni a nexust mikor kerül fel egy jól optimalizált texture csomag. Majd ha megjelenik a GECK. De ahogy nézem kell egy jó tömörítő mert új formát használ és a régi bin tömörítő nem jó :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.05. 12:52:10