Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Még én sem tudom, hogy ki mellé fogok állni, de valószínűleg nem a BoS mellé. Nem bírom a tömegmészárosokat. A Railway számomra kicsit komolytalan társaság. Az Institute-ról nem sokat tudok még, de a Minutemen célja egyértelmű és könnyű velük szimpatizálni. 😊
A kedvenc társaim (a kutyán kívül) eddig Curie, Cait és MacCready és Valentine, szóval Synth írtásról szó sem lehet. 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mindaddig míg egy ki tudja honnan lopott gauss rifle-el ki nem lövi egy kancsal scavenger/raider a karaktered feneke alól. 😄 Az én karakteremet ugrás közben lőtte ki egy ilyen bandita a kérdéses csúzlival ami úgy ment át a az x-01-en mint ha ott sem lett volna, a karakterem meg elszállt mint a győzelmi zászló. De lett már lekapva "légvédelmi" szuper mutáns (fat man-el lövöldöző mutánska) által is a levegőből a manusom. <#nyes>#nyes>
Az viszont kétségtelen, hogy jump upgade-del a veszélyek jó része kiiktatható/kikerülhető és a hangulat mikor becsapódik a karakter fentről a tömegbe, na az félelmetes. <#eljen>#eljen>
A töltelék Minutemen feladatokkal meg nem kell foglalkozni ha nem akarsz, nem éri semmi baj a településeket ha nem rohansz oda hozzájuk minden nyavajgásuk miatt (ha éri sem lesz gond, megy majd oda újabb telepes adag). Volt pár támadás nálam a játékban az elmúlt időszakban, de még a védtelen települések is lazán visszaverték a rájuk támadó ellenséget (de hogy ezt hogyan kivitelezték pipe pisztolyokkal 6-8 szuper mutánst leölve arról fogalmam sincs), nem hullott el senki akkor sem, mikor nem volt ott semmi védelem.
Egyébként ez a vezér futkosson mindenhova csip-csup ügyekben egyfajta Bethesda betegség a játékaikban, amit nem hajlandóak kinőni, ámbátor ezt észre lehet venni az utóbbi idők egy másik open world játékán is a DA:I-n.
Myselor:
Azért elég beszédes volt a BoS vezér szónoklata és hozzáállása, így előre lehetett tudni merre fog vezetni az a szál. Érdekes akkor tud lenni igazán a BoS vonal, ha nagyon nagy cimboraságba kerül az ember a játékban lévő Synth illetve velük szimpatizáló társakkal. Na ott lehet aztán vacillálni mi legyen és hogy legyen.
Talán a legkevésbé véres a minutemen vonal a 4 frakció esetében már abból a szempontból, hogy kiket akarnak eltakarítani. Én is most a BoS-os sztorit fogom kivinni, aztán jöhet majd sorban a többi más karakterekkel, más irányultsággal. Tartalom van még itt bőven és bár minden helyszínt megtaláltam már (a csökött UFO cseszik leesni, de amúgy a többi megvan) és a többségükben jártam is, mégis úgy érzem sok minden kimaradt még. Főleg potenciális companion-ok terén (eddig összesen 4 van akikkel jóban vagyok és megkaptam a perk-jeiket, plusz a kutyesz, de ez csak kis része a teljes palettának).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.11.24. 17:58:42
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.11.24. 17:07:44
Például ha már a Minutemen a közösség összefogásáról és olyan önkéntesekről szól akik megoldják a saját és egymás problémáit, akkor miért mindig én, a nagyvezír, rohangálok minden apró hülyeség után. Őrülnék, ha fel lehetne állítani egy Minutemen osztagot akiket el lehetne küldeni a települések védelmére, de ez már megint csak a paraszt menedszment hiányossága.
Csak azt sajnálom, hogy mire modokkal helyrehozzák a fejlesztők baromságait, addigra már lehet nem érdekel majd ennyire a dolog.
Story spoiler és kérdés.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.11.24. 15:29:49
A terkepet nezve a terulet kb 80%-an jarhattam, de ottis ugy, hogy a felfedezett locationol felebe ha bemehettem, plusz koztes teruleteken tengeteg felfedezni valo var meg.
Deli resz szinte teljesen szuz.
Vicserben ereztem amikor 100 oranal jartam, itt fel se tunik.
Nem netto jatekidot szamol, hanem a steam overlay futasi idejet, tehat beleszamolja a menuben baszakodasokat, alt tabolast is, mindent.
Ok, ez a második karakterem, de az elsővel csak valami 3 órát játszottam, szóval sehogy sem stimmel....
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
http://i.imgur.com/eoi0mEl.gifv
Per Aspera Ad Inferi.
Várj ki sokáig mielőtt leadod a feladatot akkor talán felgyűlnek. Nekem is volt egy jó ingame egyhetes várakozás mire újra lettek feladatok. Utána már direkt vártam napokig a feladat elkészülte után annak lejelentésével, így 1, olykor 2 feladat jött tőlük. Egyéb feladathoz meg a sztoriban melléjük kell állni.
Nem lehet amúgy, hogy van egy szinthatár/mennyiségi határ (ami nem lett megosztva a perk leírásában) annál a perknél, ami fölött már nem fog működni? Csak ötletelek, nem használom a kérdéses perk-et, így is veszett gyors a fejlődés, nem kell még tetézni is azt. A többi perk esetében sem vettem észre nem működő problémát.
Az időtartam a feladat aktiválásához változó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne menj egyből a dokihoz, hanem figyeld miről dumálnak a népek. Ha elkezdenek szövegelni arról, hogy a kiskölköt megharapta valami, na akkor lehet menni a dokihoz. Aztán indul a feladat egy hosszas vitázás után amibe belevonnak. Csak kövessed a drogost ahogy kéri és feltárul az út az elzárt szekcióhoz (erről már lehetett olvasni a reaktor teremben lévő gépen is, elég genyó dolog áll a háttérben). Ha elvégzed a feladatot és meggyógyítod a srácot, kapsz egy saját lakrészt a vault-ban.
A perk-es problémával még nem találkoztam, működik eddig minden szépen.
Jóózsf István:
Polcra, asztalra, ahová szeretnéd. Majd te manuálisan elhelyezgeted őket. Külön tárolójuk az nincs. Így maradnak a szekrények polcai, a fali polcok és az asztalok. Ledobod, majd grab és felteszed oda ahová szeretnéd. Vagy workshop nézetben emeled meg a ledobott figurát és úgy teszed fel az általad kiszemelt helyére. Amennyiben a patch-et feltetted, már nem fog átesni a tárgy a polcon mint alapból tenné.
Paranoia:
Egy fontos részét sikerült lehagyni a javításokat taglaló leírásnak, miszerint a memória és akadás problémák jó része is javításra került. Csak az nem lett felsorolási konkrét listába beírva, mert nem konkrétum hanem általános, kiterjedt problémát orvosol. Tehát nem csak az a pár dolog lett javítva amit ide bemásoltál. 😊
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.11.24. 08:36:15
Pár hozzászólással elobb linkeltem pár képet, az íróasztalon ott látsz egy robot makettet.
Simán kidobod a földre, utána E nyomva tartva, ezzel felveszi es barhova teheted
!Forza Ferrari!
Amelyik tárgynál, építőelemnél megjelenik a "letárol" lehetőség, azt szépen elrakja a raktárba és amikor olyat akarsz építeni, készíteni, kiírja, mennyi van belőle raktáron és amíg van készlet, abból szedi elő. Másik faluban is, ha kiépítetted az ellátási útvonalat közöttük, másképp csak ott, ahol elraktad.
Valami olyasmi kellene mint a bólogatós figuráknak, vagy a magazinoknak van.