Total War: Attila
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A modnak volt egy rome 2ös változata is, de abba nem volt kampány ebben a verzióban viszont lesz!
"Semmi pánik, csak viselkedj természetesen és senki nem veszi észre!"
angelus1991ster.blogspot.hu
Régóta játszom már Total War-os játékokkal, szívesen kipróbálná Multiban(Coop/Head to Head) is, ha valakinek lenne kedve vegyen fel steamen:
rida.ick
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
...mondjuk tény, hogy tulajdonképpen ezért fizetem őket.

Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.04.25. 00:59:11
"Nem pont a WH világra, ne értsetek félre...de nem tűnt fel valakinek, hogy annyi grandiózus mese"történelmi"film jön a mozikba mint (Tolkien könyvek)az állat, és egy darab!!!reális történelmi film sem évek óta. Ami meg annak van kikiáltva, abba meg kungfuznak a légiósok, meg 40 kilós kelta' lányok gyilkolják őket halomra..."
Na így nézd a film listát. Persze,WH 40000 filmet nem találsz a listán sem<#nevetes1>#nevetes1>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mennyi filmben van nem létező élőlény<#alien>#alien>
Számoljunk együtt!
A sci-fi külön kategória..
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.04.24. 18:21:22
Amúgy olyan nagyon sok fantasy film sincs....Hobbit jut csak eszembe az utóbbi évekből. Játékban meg sokan kajálják ezt a műfajt nyilván ezért jön a Warhammer is. Egyébként ez még csak nem is mostani bejelentés, hogy készülget.
Rome -> Shogun 2 szériáig játszottam a sorozattal. A Rome 2-ről videók és beszámolók alapján nem voltam elájulva és a gépem sem bírná.
Azt mondod lassítottak a csaták "eseményein"? Felvonulás, szemtől-szembeni harc stb. Mert eddig folyamatosan gyorsult a játékmenet, mint valami COD-nál. Ugye a régi Rome-ba nem az volt, hogy egymás képébe betolja a 2 sereget, hanem fel kellett vonulni előtte, ki hol helyezkedik el stb. Az elkeveregett egységeket szinte szét sem lehetett választani már egymástól, ami szintén reálisabb volt (ezért jó ha van friss tartalék).
Én olyannak örülnék, hogy kevesebb, de grandiózusabb csaták. Ne lenne futószalag egység gyártás. Meg legyen értelme a tartaléknak, amit nem vetünk be rögtön, hanem ahol az események megkívánják.
Jó lenne ha a TW abban nyújtana újdonságot, ami a fő csapásiránya, a 3D-s ütközetek. Na most a 15 év alatt ebben lett a leggyengébb, bár lehet erősen fogalmazok és az újdonság várás mondatja velem. Már a betöltő képernyőnél tudom, milyen lesz a csata lefolyása.
Remélem nem csak a szokásosk kő-papír egységmechanika lesz a döntő. Bár tény, hogy sokkal változatosabb egyséket lehet bevetni a WH miatt. Tény, hogy a TW másik gyengeségét, a diplomáciát ki lehet lőni ebben a környezetben. <#nevetes1>#nevetes1>
Olyan taktikai dolgokra gondolok, hogy ne gyilkolják már le egymást fél perc alatt az egységek, mikor mindkettő arcvonala még ép, mert tök életszerűtlen. Így nincs érleme mélyebben taktikázni, bekeríteni, visszavonulni, pihentebb csapattal kiváltani a fáradtakat stb.
Az íjászok ne csak random gyilkoljanak. Fel lehetne velük tartóztatni egységeket, lassítani őket. Mert a nyílzápor miatt folyton pajzsot kell emelni stb. Mehetne a taktika, hogyan bontsd meg az ellenfél alakzatát. NA most TW-be ilyenre nincs szükség, hiszen szemtől-szembe is írtják egymást a népek és 5 perc alatt lerendezik egymást.
Én megértem őket hogy ezt választották .
Amúgy meg mintha azt olvastam volna hogy CA-n belül külön részleg foglalkozik ezzel szóval egyáltalán nem biztos hogy egy esetleges Medieval 3 vagy más egyéb rész rovására megy.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2015.04.23. 21:17:25
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Orkok meg a warhammerben csak a harcnak élnek...Nálunk sincs semmi haszna az aranynak, mikor csak a háborút ismerik. Ott inkább én azt vízionálom, hogy a parancsnokok, tábornokok jutnak majd kiemelkedő szerephez (pl. minél több csatát nyer, minél több ellenfelet győz le annál vonzóbb a többi ork számára és annál többen csatlakoznának hozzá).
Reméljük hogy CA tényleg észhez tért Rome2 után és ez se lesz egy rossz játék.
Warhammer témának igen nagy rajongói tábora van szóval ha nem cseszik el elég sok lét bezsebelhetnek.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Amúgy szeretem, a fantasyt de egy új medieavalnak sokkal jobban örülnék, med2vel játszottam talán a legtöbbet a sorozat részei közül, az omc bajnokságok még mindig medin mennek, a jobbnál jobb moddokról meg ne is beszéljünk.
Érdekes korszak, és kultúra, nekem is egyik kedvenc kollokviumom volt anno, de ehhez "kevés".
Amúgy volt már próbálkozás a Medieval 2 kapcsán. Egy lelkes modder csapat kreálta meg a Warhammer modot Call of Warhammer néven. Igazán eredeti dolgokat tettek le az asztalra azt kell, hogy mondjam.
például lehetne egy közép amerikai helyszín, Azték TW. 😊
én eddig EGY olyan játékkal játszottam ahol ez a kultúra szerepelt, a magyar csapat által készített "Theokracy" !
Jobban szeretnék valamilyen történelmi témájút alapvetően én is, de ott eléggé behatároltak a szóba jöhető korszakok, nem nagyon látom, hova lehetne újat beerőltetni.
A Warhammer legalább egy felnőtt fantasy, abból lehet hangulatos dolgot csinálni.
Utána úgyis jönni fog a harmadik kör. De minél később válik az egész egy CoD és társai féle évenkénti újrafeldolgozássá, annál jobb.
Mikor először láttam megemlítve valakitől, hogy warhammer témájú játék készül biztos voltam benne, hogy csak valami vicc, annyira idegen az egész total war franchisetól az elgondolás.