1333
Total War: Attila
-
#532 Na jó, ez tényleg a definíciója egy pocsék reggelnek.
-
#531 "Gyűlölök őrségben lenni. Soha nem történik semmi érdekes!"
-
e98ff #530 A pápa kérdését hogyan tudják majd megoldani? -
Hunor1 #529 egyetlen baja a mod-nak: hogy még nincs kész ! -
sakkay #528 -
#527 De királyul néz ki. -
bazsidiver #526 A medieval 3-ra való várakozást megkönnyíti a total war attilához érkező mod: Medieval Kingdoms 1212 AD
A modnak volt egy rome 2ös változata is, de abba nem volt kampány ebben a verzióban viszont lesz!
-
#525 Ez egy olyan találat lett, amit az ellenségeimnek sem kívánok...
"Semmi pánik, csak viselkedj természetesen és senki nem veszi észre!"
-
Stief #524 Hogy lehet megszüntetni a civil wart ?minden lázadó sereget levertem, stabilizáltam a hatalmam. Mégis ott van negatív hatásként. Public order negatívot és lojalitás csökkenést okoz. -
bazsidiver #523 Elkezdték készíteni a rise of mordor modot. Olyan lesz mint a medi 2nek a third age volt. Nem biztos eltudják készíteni a saját kampány térképüket, de ha nem sikerül akkor az európa térképet fogják megpróbálni középföldévé alakítani. -
Hunor1 #522 hoppá! kijött ez is? kivi vagyok hogy lehet-e épületeket( erődöket) is szerkeszteni benne? -
Angelus1991ster #521 Nah végre , hogy az Assembly kit-ben van kampánytérkép és csatatérképszerkesztő. -
obe #520 pl vidd csatába a királyod, nyerd is meg , a király aktivan harcoljon is - befolyásnövelö ..de van perk is ami körönként 1-2 influencét emel -
Stief #519 Folyamatosan szenvedek a királyom infulence miatt, mert nagyon alacsony, hogy tudom növelni ? Mert az összes királyom kis befolyású. Ezáltal nem tudom növelni a controlt, és seregeim állandóan lázadnak. -
Joderida #518 Sziasztok!
Régóta játszom már Total War-os játékokkal, szívesen kipróbálná Multiban(Coop/Head to Head) is, ha valakinek lenne kedve vegyen fel steamen:
rida.ick
-
sakkay #517 -
ratgab #516 Pedig egy jó w40k filmet is szívesen megnéznék :-) -
McCartman #515 Nem tudom annyira komolyan venni. :) Reméljük amúgy, hogy ha már így alakult nem csak copy-pastelik az előző részeket más textúrákkal hanem érdemben fejlesztik a szériát. Mondjuk kezdhetnék azzal, hogy végre kihajítják a warscape motort. -
#514 Lovasságom ma elég komolyan elfelejtette bevenni a nyugibogyót.
...mondjuk tény, hogy tulajdonképpen ezért fizetem őket.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.04.25. 00:59:11 -
sakkay #513 Ezért írtam a sci-fit külön. De, hogy magamat idézzem:
"Nem pont a WH világra, ne értsetek félre...de nem tűnt fel valakinek, hogy annyi grandiózus mese"történelmi"film jön a mozikba mint (Tolkien könyvek)az állat, és egy darab!!!reális történelmi film sem évek óta. Ami meg annak van kikiáltva, abba meg kungfuznak a légiósok, meg 40 kilós kelta' lányok gyilkolják őket halomra..."
Na így nézd a film listát. Persze,WH 40000 filmet nem találsz a listán sem -
ratgab #512 Én meg konkrétan a klasszikus fantasy-ra gondoltam. Alternatív világokban, orkok, tündék, mitológikus lények... Ezekből viszont annyira nem sok van. -
ratgab #511 Na várjál, mert alább fantasy-t mondtál. Fantasy meg Sci-fi két külön műfaj... HA azt mondod az animációs is fantasy-nak számít tökön szúrom magam, sőt még a fantasztikus 4-es se igazán fantasy, mert az szuperhero téma. Sőt még a Jurassic park se fantasy. És itt kapásból le is szűkült a kör. :-) -
sakkay #510 Számojunk csak!!!!
Mennyi filmben van nem létező élőlény
Számoljunk együtt!
A sci-fi külön kategória..
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.04.24. 18:21:22 -
sakkay #509 Nem is úgy konkrét filmeposzra gondoltam, hanem mindenki varázsol egy kicsit, vagy vámpir-esetleg zombi. Filmeknél meg olyanra gondoltam,mint az x-edik fiú , vagy mi. -
sakkay #508 Na azért. Tényleg úgy van ahogyan írtam. Az már más kérdés, hogy full a DEI modból lopták, de mindegy is, mert jó. Csak a nyilak túl vannak húzva, már ami a későbbi elit Íjász egységeket illeti. Persze kellet a hunok miatt, de ez még elmegy. A hun jobb lovasíjjászok brutális vérengzést rendeznek, még a teknősbéka alakzatban is. -
ratgab #507 Fél perces csatákkal egyetértek. Nem is tudom melyik részben jött be igazán, de amit tudok, hogy Medieval 2-ben még jó hosszú csaták is előfordultak....Időbe telt fair küzdelemben nem megkerülve az ellent megtörni az arcvonalakat. -
ratgab #506 Már csak azért is tuti volt, hogy jön mert a Medieval 2-s moddal szerintem az alapok már megvoltak. Csak egy kiadó kellett a modderek ötletei mögé és lőn megvalósulni látszik a dolog. -
ratgab #505 Én a Fury-ra is azt hittem, hogy na valami fajintos értelmes 2. vh-s film végre azt nem. Sajnos filmek kapcsán úgy gondolják nincs a valós történelmi dolgokra kereslet, pedig az ilyenek engem is érdekelnének.
Amúgy olyan nagyon sok fantasy film sincs....Hobbit jut csak eszembe az utóbbi évekből. Játékban meg sokan kajálják ezt a műfajt nyilván ezért jön a Warhammer is. Egyébként ez még csak nem is mostani bejelentés, hogy készülget. -
wednes #504 Nem játszottam vele. Ezt most bevallom a saját topikjába.
Rome -> Shogun 2 szériáig játszottam a sorozattal. A Rome 2-ről videók és beszámolók alapján nem voltam elájulva és a gépem sem bírná.
Azt mondod lassítottak a csaták "eseményein"? Felvonulás, szemtől-szembeni harc stb. Mert eddig folyamatosan gyorsult a játékmenet, mint valami COD-nál. Ugye a régi Rome-ba nem az volt, hogy egymás képébe betolja a 2 sereget, hanem fel kellett vonulni előtte, ki hol helyezkedik el stb. Az elkeveregett egységeket szinte szét sem lehetett választani már egymástól, ami szintén reálisabb volt (ezért jó ha van friss tartalék).
Én olyannak örülnék, hogy kevesebb, de grandiózusabb csaták. Ne lenne futószalag egység gyártás. Meg legyen értelme a tartaléknak, amit nem vetünk be rögtön, hanem ahol az események megkívánják. -
sakkay #503 Játszod amúgy az Attilát? Mert gyakorlatilag amiket írsz az mind benne van. Ez a kő papír olló, meg már rég nincsen, amint eléred a jobb egységeket. De ha ez a vonal kell, ott a DEI mod(amúgy nekem is ez a vonal kell). Inkább azt javíthatnák, hogy legyen komolyabban modellezve az utánpótlás, és a legfőbb az idióta 20 egység egy hadsereg. De leginkább a kampánytérképen való mozgások és történések alapjaiban való átdolgozásakellene, de ezt le se írom.. -
wednes #502 Én attól félek csak külsőleg lesz eltérés. Lehet az orkoknak nem arany kell, hanem más, de kb ugyan úgy fog a felszín alatt menni a dolog, csak másképp nevezik.
Jó lenne ha a TW abban nyújtana újdonságot, ami a fő csapásiránya, a 3D-s ütközetek. Na most a 15 év alatt ebben lett a leggyengébb, bár lehet erősen fogalmazok és az újdonság várás mondatja velem. Már a betöltő képernyőnél tudom, milyen lesz a csata lefolyása.
Remélem nem csak a szokásosk kő-papír egységmechanika lesz a döntő. Bár tény, hogy sokkal változatosabb egyséket lehet bevetni a WH miatt. Tény, hogy a TW másik gyengeségét, a diplomáciát ki lehet lőni ebben a környezetben.
Olyan taktikai dolgokra gondolok, hogy ne gyilkolják már le egymást fél perc alatt az egységek, mikor mindkettő arcvonala még ép, mert tök életszerűtlen. Így nincs érleme mélyebben taktikázni, bekeríteni, visszavonulni, pihentebb csapattal kiváltani a fáradtakat stb.
Az íjászok ne csak random gyilkoljanak. Fel lehetne velük tartóztatni egységeket, lassítani őket. Mert a nyílzápor miatt folyton pajzsot kell emelni stb. Mehetne a taktika, hogyan bontsd meg az ellenfél alakzatát. NA most TW-be ilyenre nincs szükség, hiszen szemtől-szembe is írtják egymást a népek és 5 perc alatt lerendezik egymást. -
sakkay #501 Nagyjából képbe vagyok a fantasy világokkal, nem fakadtam volna ki ellenük, ha nem az lenne a trend ma, mint amit lentebb írtam. Olvastam Tolkientől gyakorlatilag (majdnem) mindent, és még a WH világból-de legalábbis valami hasonló- meg a 40000-ből is pár regényt ez utóbbi tuti. Elvoltam velük. Csak most már mindenhonnan a mese jön,de ezt is már írtam. -
#500 Fantasy játék lehet hogy sok van de WH nem igazán. Amúgy meg a WH világa meglehetősen brutális és véres , szóval nem a szokványos nyálömlengős fantasy szarságra kell számítani , bár ez már a trailerből is átjön.
Én megértem őket hogy ezt választották .
Amúgy meg mintha azt olvastam volna hogy CA-n belül külön részleg foglalkozik ezzel szóval egyáltalán nem biztos hogy egy esetleges Medieval 3 vagy más egyéb rész rovására megy.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2015.04.23. 21:17:25 -
sakkay #499 Faszomkivanafantasyval! Mindenhol ez jön, tv, mozi, könyvek, számítógép progik, van elég mese habbal játék-szinte csak az-a TW-t miért kellet?! Én nagyon haragszom erre. Nem pont a WH világra, ne értsetek félre...de nem tűnt fel valakinek, hogy annyi grandiózus mese"történelmi"film jön a mozikba mint (Tolkien könyvek)az állat, és egy darab!!!reális történelmi film sem évek óta. Ami meg annak van kikiáltva, abba meg kungfuznak a légiósok, meg 40 kilós kelta' lányok gyilkolják őket halomra....te jó ég! Hát mi a fax lesz már itt -
ratgab #498 Na de én is befejeztem. Nem akarok senkit sem meggyőzni és kezdek már off lenni amúgyis :-). -
ratgab #497 Azért eleve a Warhammerben fellelhető népekben eléggé egyedi a harcmodora, ami meg is adja majd az alapokat a játéknak. Sőt még a gazdasági rendszer is lehet merőben új. Pl. egy káosz hadseregnek az ég adta egy világon semmi szüksége a pénzre, ahogy egy élőhalott hordának sem. Vicces is volna, ha ezeket is arannyal kéne felfogadni a haderőnkbe. Szóval szerintem játékmenet szinten is lesz itt újdonság.
Orkok meg a warhammerben csak a harcnak élnek...Nálunk sincs semmi haszna az aranynak, mikor csak a háborút ismerik. Ott inkább én azt vízionálom, hogy a parancsnokok, tábornokok jutnak majd kiemelkedő szerephez (pl. minél több csatát nyer, minél több ellenfelet győz le annál vonzóbb a többi ork számára és annál többen csatlakoznának hozzá). -
ratgab #496 Most attól, hogy nem római katona, hanem ork mi változik? Attól még nem ugyanaz a total war amit szeretünk? Persze valakinek bejön a fantasy setting másnak meg nem. Természetesen ezzel semmi baj nincs :-) -
ratgab #495 Ezt akartam írni, hogy a festés változik, attól még az autó ugyanaz gyakorlatilag. -
McCartman #494 Pont azért tűnt stílusidegennek mert mesevilágban játszódik, nem valós történelmi keretek között. No problem, mint mondtam ez nem az én világom. -
#493 Fantasy vagy sem a lényeg ugyan az , csak a köntös más. ;)
Reméljük hogy CA tényleg észhez tért Rome2 után és ez se lesz egy rossz játék.
Warhammer témának igen nagy rajongói tábora van szóval ha nem cseszik el elég sok lét bezsebelhetnek.