Total War: Attila
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem tudom, miért nem nyertél. Ostromolni még nem ostromoltam, csak védtem várost. Lehet mindenkit meg kell futtatni, hogy megnyerd az ostromot...
A meccs végefelé már nem volt egy darab foglalópontja sem (ami itt már úgy néz ki csak moral szempontból fontos.) Megöltem a hadvezérét és már csak két íjász egysége maradt a tengeren látókörben, de "elbújva". Most tényleg a megmaradt maréknyi emberemmel menjek ki és verjem agyon azt a két kis egységet miközben mögöttük már felégettem az egész várost? Elég mókás. Nálatok volt valami hasonló, vagy még volt valami más ami miatt nem adta meg a meccset?
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.03.06. 06:50:21
Persze imádtuk Shogun-t Rome 1-t is de ott azért emlékeszem mikor 1!! osztaggal meg lehetett fogni egy ostromot mert a fal 1 pontjához özönlött az összes ellenség.
A horda rendszer meg eszméletlen ötletes. Kicsit Rome2 után nehezen álltam neki de ezt most sikerült összerakni, egyedül a sovány multi lehetőségeket hiányolom. Ott azért Shogun 2 volt az etalon.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Szerintem ez egy nagyon jó előrelépés volt, örülök, hogy megvettem a játékot.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.03.04. 21:35:38
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Egyébként meg minél magasabb ez a szám, a két nép közti kapcsolat, ezt zöldel jelöli, annál erősebb a szövetség és kisebb eséllyel támad meg.
Viszont ugye minden népnek van egy vezére és neki 2 tulajdonsága, az egyik hogy mennyire megbízható illetve milyen agresszívan terjeszkedik. Nha most ugye ha megbízhatatlan és agresszív mondanom sem kell nem kell védtelenül hagyni a határvidéket..
Egyébként über fasza a game, a AI már idegesítően jó néha 😄 Fene egye meg most már nem igen lehet leverni ha túlerőbe van 😛 😄
Tényleg sokszor idegesítően játszik 😄 nem igen hagyja magát lekaszabolni. No de ettől lesz jó csak Rome 2 után kicsit más szint lett ez a game.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Vikingekkel tolok egy kampányt, Dánokkal kezdtem, szövetséget kötöttem a Geats családdal, majd hozzá adtam az ottani királyhoz az egyik lányomat. Majd pár körrel később mikor már éppen kihajóztam az egyik délebbre lévő város ellen, a szigetemre sétál, majd beáll a Burgundians sereg mellé támadónak. Felbomlik a megnemtámadási és a védelmi szövetség. Aztán mitől ?
A családok közti házasság nem nyom semmit a latba ? Ez így elég béna ... szegény lámyom meg ott raboskodik a király várában ... most mehetek északra és szabadíthatom ki . 😞
Talán a Pach javít ezen ?
Nha megnéztem nekem nem hozott plus fps-t a patch legalábbis a teszt alatt. r9 270x-en
Lehet régebbi típusokon kevesebb rammal érezhető javulás.
1.6 GB 😄 remélem került bele még pár dolog Amd javulásra kiv. leszek 😄
Irok ha vannak tapasztalatok.
Utoljára szerkesztette: KingPunisher, 2015.03.04. 13:23:04
Ellenben befejeztem, az első kampányomat, alap győzelemmel, 455. A végéig necces volt. Ilyen tw még nem volt. A közepe után
(birodalom nagyság kb.), minden tw-ben max az idővel versenyeztem, na itt nagyon nem. Igen tetszik, pedig a kor nem a kedvencem.
TW-ből volt már annyi történelmi szerintem belefér egy Fantasy utána meg jöhet a Med 3.
Blood pack tényleg igen kéne már 😛 remélem lesz pár finom uj darabolás is 😄
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csináljanak mellék ágon, egy Warhammer játékot, ami egy körökre osztott, nagy térképen jászható Total War szerű játék, de ne nevezzék Total War-nak, és a következő Total War rész, középkori legyen, mert a családfa rendszer, a kinevezhető kormányzók, rangok, tisztségek, az egy középkoriban rohadt jól működhetne.
Az lesz ám csak nagy móka! 😊 Ork hordák valóban eltérő népek.. Hát én nagyon remélem, jövőre azzal toljuk.
Jo kis game lett pár patch után meg az egyik legjobb TW lesz.
Különben érződik a játékon hogy a Warhammer előkészítése. 😊 A Horda rendszer a tier szerinti egységek stb.. Az mekkora játék lesz, már nagyon várom!!
Nem vagyok perfect angolból és nem is néztem végig a kezdő poziciós célkitűzéseket. Amit írok csak saját kútfő. Örülnék ha kiegészítenétek mert bár akármelyik néppel elkezdhetnék egy komolyabb kampányt, valahogy egyikhez sem éreztem eddig akkora ihletet. Talán ha jobban azonosulni tudnék a népekkel ...
Nagyvonalakban amit eddig leszűrtem :
Barbarian Kingdoms: Barbár királység kezdő várossal. célja meglévő területet megtartani, elfoglalni amit csak lehet ... ellenség főként KRB-NYRB
Great Migrations: Horda népek, letelepedés nélkül is jól feljleszthető. célja : népvándorlás közbeni csatákkal fejlődni, nyugatra vándololni és területet foglalni .. ellenség főként KRB-NYRB és egyéb nyugati provinciák.
Nomadic Tribes: Nomád törzsek, Hunok. Hordanép, Célja : nyugatra vándorlni megdönteni a NYRB hatalmát ...
Roman Empire: Római hatalmak. A Kelet és Nyugat megmaradt védőbástyái a felerösödő és nyugat felé vándorló hordák ellen harcoló utolső védvonalak. Célja : megtartani hatalmát, ellenálni az északról és keletről érkező barbár és hordák támadásainak.
Estern Empire: Keleti birodalmak - győzzük le és hódítsuk meg a nyugatot ...