3340
-
kisiku #50 Örülök, akkor jól emlékeztem... :)
Én meg közben próbáltam még az Aurora-n tovább kutatni szkennelhető tárgyak után, de nem lehet, legalábbis a PC-s verzióban nem, illetve csak Experimental módban...ez egyfajta bétázás...most már nagyon meg kéne jelennie.
Addig is itt egy-két kép
Na, én ezért nem nagyon merek a Crash Zone-ban kutatgatni...
Épül a Moon Pool a Koosh Zone bázishoz
Sajnos ő sincs túl messze a Koosh erdőhöz.Ez az Aurora észak-nyugati részén van, Crash Zone az is:
-
Zozo76 #49 megvan a parancsnoki-hid is, megepitheto a cyclops! :) ott talaltam ahol irtad, a dune-nel. -
kisiku #48 No, látom Box-on tolod.Hm, az ilyen beragadás biztos,hogy bug.
Reaper...kerüld el, ha meglátod vagy meghallod, húzz onnan, esélyed sincs.Engem kétszer kapott el a Seamoth-tal, mindkét alkalommal sokkoltam a Seamoth Perimeter Defense-zel, erre elengedett, aztán teljes gázzal elhúztam.
Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy már nem hallom a hangját távolról, hanem egyszerűen be-spawnolja mellém, ha olyan biome-ba érek...ez szemétség.
Mindjárt megnézem, hol találod ezeket a darabkákat, úgyis most hoztam friss mentést otthonról (persze hogy melóhelyen is kell játszani ) Mivel a PC-s még early access, nincs steam szinkronizálás sem, így manuálisan kell a mentéseimet másolgatni.
Ha jól emlékszem a parancsnoki híd darabkát a Dune biome-ban lehet találni, sajnos Reaper itt is előfordul.
Kis türelmet kérek, mindjárt ellenőrzöm.
-
Zozo76 #47 nem birok a rohadt REAPER-ekkel... :( -
Zozo76 #46 kuklopsz 2/3
kuklopsz parancsnoki hid-tervrajz 2/3
vonzo-agyu 3/3 100% (ez van beragadva! kurva anyjat... :( -
Zozo76 #45 MOST frissitett a jatek XBOX-on es MAGYAR!!! YEEEEEEEESSSSSS!!!! :P -
Zozo76 #44 mar egy ideje abbahagytam gamet, de este nekiesek aztan megnezem mi a helyzet a tengeren... please wait... -
kisiku #43 Én négy upgrade-et használok a Seamoth-hoz:
1. Energiatakarékossági modul
2. Napelemes töltés
3. Seamoth Perimeter Defense
4. Seamoth Pressure Compensator Mk2.
Ha használod a takarékos modult, akkor sokkal több energiád lesz. Nem kell olyan mélyre menni alkatrészekért, Grand Reef-ben pl. 180-250 méter mélyen vannak a blueprintek többsége.
Mivel minden új játék indításakor új világot generál, így nem tudom megmondani, hogy "menj ide és ide és itt találod", gondolom a subnautica Wikia-t már átnyálaztad...ott is le vannak írva, hogy mit hol találsz.Néhány helyen még koordináták is vannak.
Ez egy jó térkép:
Egyébként melyik része hiányzik még?Bridge?Engine?
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.08.16. 12:29:23 -
Zozo76 #42 cyclops 2/3... -
Zozo76 #41 ja en annyira meg nem tartok, ezt a kurva cyclopst nem tudom megcsinalni, plusz be van ragadva egy fegyver is. fejbol nem tudom melyik, 100℅ megvan de ott all a sav nem tunik el es nem adja be. most amit tehetek hogy upgrandelem a seamooth-ot hogy meg melyre birjon menni. jelenleg 1000 meter amit bir de meg annyi sem mert a napelem vagy milyen modult viszem vele hogy ne kelljen toltogetni allandoan. -
kisiku #40 Van amikor egészen lehetetlen helyeken találod a darabkáit.
Grand Reef-ben sok van, Crash Zone-ban is (óvakodj a Reaper-től), de találtam a Dune-n és Koosh Zone-ban is alkatrészeket.
Hál'Istennek elég jól észrevehetőek az aljzaton.Pl ha megkerülöd az Aurora-t a másik oldaláról, azaz amit nem látsz, ott ugyan mély a víz,de ott is találtam Cyclops modulokat.
Én meg tudod mit nem találok?Reefback tojást...órákon keresztül pásztáztam a tengert, minden olyan helyen és környékén megnéztem ahol előfordul ez a gigantikus lény és semmi.Még a szomszédos Biome-kat is átnéztem...
Már majdnem az összes, tojást rakó lény, tojását megtaláltam, de ezt képtelen vagyok.
-
Zozo76 #39 Nekem meg a Cyclops mindig nincsen meg, egy darab hianyzik de az istennek sem talalom... :( -
kisiku #38 Igeen, szerintem összekevertem valakivel...kissé el voltam ma havazva :), de megtaláltam ott a fórumon. -
#37 Viku itt keresgélj: Subnautica Fordítás
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.08.15. 16:34:56 -
kisiku #36 Még sajna, sok mindent nem lehet.Pl nem tudjuk megjavítani sem, csak a radioaktív szivárgást lehet megszüntetni, ehhez persze előbb csinálni kell egy Radiation Suit-ot, meg nem árt egy Seamoth+szerencse (hogy ne találkozzunk Reaper-rel) vagy Cyclops, hogy odamenjünk.
Én már csak arra lennék kíváncsi, valóban megjelenik e hónapban?Azt ígérték...
Én kizárólag Survival módban tolom, így van értelme, már három bázist is felépítettem, most az a bajom, hogy nem nagyon tudom megvédeni az egyiket, ami Koosh Zone-ban van. Itt ugyanis zavar egy Shocker alias Ampeel...eddig "ellöktem" a Current Generator-rel egy irányba, meg nem messze ültettem Exterior Growbed-be Tiger Plant-ot, ami "lövi"...csakhogy megkerülte őket...és nem tudom tovább lökni.
No, mindegy, majd valamit kitalálok.Amúgy már mindent beszkenneltem,mindent felfedeztem, egy-két polc blueprint hiányzik,de minden megvan.
Elvégre már egy éve megvettem early access-ként.
-
kisiku #35 Szevasz.Nem ti fordítjátok a Subnautica-t?Segítsek esetleg?Bár anno elég vicces volt, amikor az X3-X4 gémeket kezdtem el fordítani, mert iszonyú marhaság a szövege, de itt relatív érthető és nem kretén...
-
Norbertboy #34 Sziasztok!
Nézzetek be a csatornámra: Bull World Gaming -
Zozo76 #33 en ugy vettem ki hogy valahogy el kellene erni az aurora szamitogepe hogy mukodjon, es akkor megtudnank mi tortent vele, miert zuhant le. akkor irta ezt ki mikor megjavitottam a reaktorat es igy megszunt a sugarzas. szerintem ez a cel, mert az aurora mar ugysem fog innen elmenni annyira megrongalodott a robbanasban. de a szamitogepeken ott a no signal felirat, valahogy uzembe kene helyezni, persze lehet hogy meg nem lehet mert nincs kesz a jatek ezen resze... -
Norbertboy #32 Köszi! -
#31 tengerfenéken találhatóak fehér széf szerű ládák,azokat kell scannerrel scannelni :)
egy új recepthez előfordulhat hogy több ládát kell scannelni,persze ugyanahhoz a szerkezethez valót
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.08.12. 18:40:42 -
Norbertboy #30 Hogy kell a különböző recepteket feloldani? -
kisiku #29 Sandbox játék, nincs vége...illetve, amikor megunod.Én 2800 óra játék után untam meg az X-Rebirth-öt, illetve nem untam meg,csak már mindent elértem benne....
Mivel még Early Access-es, ezért valszeg lesz sztorija is, amit végig tolhatunk, de a sandbox játékoknak az a lényege, hogy sosem érnek véget, ezért imádom ezt a műfajt. -
kisiku #28 Huhh, de rég jártam itt, pedig elég sokat játszom vele.Igazán megjelenhetne már...elvileg erre a hónapra ígérték.
Nagyon ötletesnek találom a víz alatti "virtuális kertészetet", illetve az állatok tartását.Jó lenne azért ha megcsinálnák, hogy az általam tojásból "felnevelt" lények velem barátságosak lennének.Nem azt mondom, hogy egy saját cuki Reaper Leviathan-t szeretnék, amit simogathatok, de hasonló jó lenne.Pl, csinálhatnék lény-hadsereget, amit aztán ráeresztek a nagyokra, mint az említett förmedvényre is.Meg valami fegyver sem ártana a Cyclops-ra vagy valami olyan fegyver, amivel aztán "meghálálhatom" az idegen bolygó lényeinek a vendégszeretetét :)...hmm nuke?
Egyébként épp egy perce fejeztem be a játékot, szerintem csak survival módban van értelme játszani vele, a többit ki sem próbáltam. -
Norbertboy #27 Sziasztok!
Nálam nincs a játékban hang, a bevezető videó után ahol a fémlemez a karakterem arcába csapódik ott megy el. Ez csak a survive módban van így.
Valakinek volt ilyen problémája? -
Zozo76 #26 de meddig lehet a jatekban eljutni? meddig van kesz? -
#25 Viku neked is lezuhant az űrhajód ?
Kellemes időtöltés ezzel játszani.
Egy apró hiba, vagy direkt (bár kétlem), a sárga farkú bálnautánzatok mikor bogyóznak és kipukkad a bogyó, a méreg simán átjön a bázis falán, bele is haltam. Ezt orvosolhatnák a közeljövőben, azt megértem ha megsérül a fal és ömlik be a víz. -
Joob81 #24 Sziasztok!
A nyári vásár keretében 40%-kal olcsóbban lehet megszerezni a játékot! -
steweee #23 igen igen ! még jó hogy benéztem ide ennyi idő után -!
nagyon köszi -
Zozo76 #22 Ugyanaz van XO-n is. csak ott nem early access-nek hivjak, hanem preview-nek. -
Bandicoot #21 ?? One-ra megjelent a teljes? Pc-n én csak a korai hozzáféréses izét látom... -
Zozo76 #20 egyenlore sajnos nincs -
Norbertboy #19 Coop van a játékban? -
Zozo76 #18 Na vegre megjelent XBOX ONE-ra is. Mar regota vartam, egybol meg is vettem. -
#17 Kipróbàltam igaz egyenlőre csak kreatívban. Taktak be egy szèp nagy akváriumot.. lámpákat.. egy zöld élő falat.. és lehet növényt termeszteni. És átskineztek megint pàr dolgot. Félig magyar lett de az ékezetes betük más fontal vannak ezért érdekes. -
#16 Farming update kijött. Nézte már valaki? Sajna most nem tudom kipróbálni. -
#15 Magyarítása készülőben -
hawkie22 #14 Én most találtam rá a játékra, egyelöre nagyon bejön, de zavar, hogy semmi tutorial vagy ilyesmi nincs hozzá. Például hogy tudok enni meg ilyenek. :D De majdcsak belejövök -
kisiku #13 Egyetérünk.Remélem a következő frissítés valami nagyobb dologgal áll elő.Már az újonnan berakott fényvetőt is megtaláltam, no és meg is építettem, mint a víztisztítót.Már csak a reaktor terveit kéne meglelnem, mert urániumom már van. -
#12 Nagyon jó a játék csak a frissítések és a tartalom nagyon lassan szivárog.. :( -
kisiku #11 Akkor majd én is csatlakozom :)
Eddig lenyomtam vele közel 100 órát, nekem nagyon bejön, csak jöhetne újabb frissítés-bővítés.Minden főbb helyszínt felfedeztem, még hátravannak a barlangok no meg egy küzdelem egy Reaper-rel...bár asszem nem lehet megölni.Már kétszer újrakezdtem a játékot frissítések miatt, de még mindig jó.Természetesen Survival módban tolom, a többit ki sem próbáltam, így van igazán értelme.Ötletes,szép és szerintem baromi sok lehetőség rejlik még benne.