3340
-
TokraFan #2776 Arról nincs hír, mikor éri el az 1.0-át? -
Ironman2 #2775 Alakul ez! Kijött a Deep Dive update!
LINK
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.11.28. 13:53:40 -
TokraFan #2774 Amióta kimaxoltam, már én sem játszom. Így bár nem érint, de nem látom javítva azt a hibát, amikor a fali képkeretbe töltöttem képet, akkor csak egészen közelről vált élessé a kép, akkor is csak bizonyos idő múlva. Elég csúnya volt, többen is jelezték, én is beküldtem bugreportban, de úgy tűnik, ez nem lett javítva (vagy csak nem olvastam figyelmesen így hirtelen). -
lonvard #2773 Remélem működik még a jó kis radiation modom. :) Pár napja fejeztem be azt a játékot. Felépítettem mindent, aztán jegeltem azóta. Ioncellákat raktam ajándéknak. 4 cellát, meg 1 kávét. :D Szöveges részbe meg beírtam, hogy próbálja ki a radiation modot, sokkal jobb lesz tőle a játék.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.11.06. 19:08:16 -
#2772 Changelog
Translation files update
Fix for scanner icon being outside of UI safe zones
Tuned streaming/clipmap settings
Unity Engine Upgrade to 2018.2 (future engine upgrades to come)
Under-the-hood memory layout optimizations
Fixed potential crash when culling the light on the noise indicator for the Cyclops
Fixed random issue for invisible cooked and cured fish
Protobuf serializer optimizations
Reinforced dive suit oriented correctly in fabricator
Fix for scanner being dark when fabricated
Fix for skipping images in the gallery tab when using a controller
Fix invalid rotation for Radiation Suit
Fixed DeferredSpawner fatally breaking when an exception is thrown in SpawnAndDestroy
Fix for incorrectly loading world data
Fix for Seamoth not being able to open Cyclops Vehicle Bay when loading from a save game
Merge in fix for player not teleporting correctly
Fix physics issues when piloting Seamoth
Fix for dying in hardcore while the game is saving
Prevent taking of a screenshot when the game is already processing one
Optimized RigidBodies from static objects
Animation culling optimizations
Moved File I/O of LargeWorldStreamer to another thread and yielding coroutine on main thread to prevent stalling
Optimized particle systems used in the CrashedShip and Lifepod
Optimization removing calls to GetComponentInParent for determining if a player is within a vehicle or not
Multiple NullReferenceException fixes
Fixed Reefback turning constantly Save data optimization
Fix for Floaters not attaching
Fix for Cyclops Vehicle Bay hatch not always spawning correctly
Fixed issue with save slot screenshots when returning to the main menu
Fix for floating plants at origin
Fix for stuck floating dropped pickupables
Fixed various items clipping through the terrain due to speed of player
Fixed issues of Cyclops doors & Moonpool not responding to dockable vehicles
Fixed issues with Cyclops power up
Fix for player being able to breathe in unpowered Seamoth
Optimized multiple normal maps
Optimized Prison platform geometry
Async loading of distance fields
Fixed “is still loading” issue when a save game slot couldn’t be loaded
Fix for Bladderfish not spawning by entity slots once filtered water is unlocked
Fixes for creature respawn system
Fixed issue with deleting saved games, made it compatible with both controller and keyboard+mouse input
Fixed feedback button action in main menu for PC / Mac
Fixed issue with rocket platform physics
Fixed ‘First time menu interaction sends you to top of page in every tab’
Fixed ‘Editing labels is interrupted while using gamepad + keyboard on PC
Re-disabled oxygen warnings in hardcore mode
Fixed docking a Seamoth in Cyclops in VR causing physics issues
UI + depth fix backported from Below Zero
Performance optimizations in Kelp Forest area
World-Streaming optimizations
Improved background loading during loading screen
Improved consistency of various progress bars -
Desert #2771 Kijött egy nagy update a Subnauticahoz, kíváncsi leszek mi változott.
A Below Zero elvileg csak jövőre jelenik meg. -
lonvard #2770 Below Zeronál nem tudom megmondani. Sokminden van benne, de a sztoriban nem tudom hol tartunk, és azt sem sikerült felmérni, hogy mekkora a bejárható terület a főjátékhoz képest.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.09.28. 16:02:45 -
Jóózsf István #2769 Üdvözlet Hölgyek Urak!
Mi hír a megjelenésről? Mennyire korai a játék? -
Ironman2 #2768 Megjött a kukacos frissítés:
-
lonvard #2767 Van. Lehet csúszás, pl. bekerül valami patch-el angol tartalom de még nem fordították le. -
#2766 steamen nem írja a jeges "kiegre" hogy magyar lenne. akkor van abban is magyar nyelv már? -
TokraFan #2765 Értelek, arra is szolgált valóban, de az általam használt mod lehetővé tette, hogy a seamoth-ra is szereljek fúrót. Tulajdonképpen mindent tudott, amit a lépegető, csak sokkal könnyeb volt irányítani. -
Norbertboy #2764 Az nem dlc és van hozzá magyar nyelv! -
#2763 Én a fúró miatt használtam sokat a lépegetőt.. A rakétahajtómű meg a " tapadókorong" sokat segített kijutásban a mélyebb helyekről.
Nem tudod, a DLC-hez készül honosítás? -
TokraFan #2762 Igen, hangulata miatt nálam is TOP10-es. nekem nem volt gondom a tegeralattjáróval, sőt, nagyon jól lehetett használni mobil bázisnak. Az írányítása is csak addig volt gáz, amíg rá nem jöttem, hogy kamerákkal kell operálni. Onnantól gyerekjáték volt. Én a lépegetőt nem nagyon szerettem, ezért kicsit modoltam a játékot, így a kis hajóval le tudam menni a legnagyobb mélységbe is. És persze a bázisépítés...Abba nekem önmagába belement vagy 50 órám.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.08.31. 23:50:15 -
#2761 Üdv Mindenkinek!
Jelentem, én is bekerültem a klubba! :) Úristen, micsoda játék volt ez...benne van a top 10-ben az biztos!! Már csak amiatt is, mert minden évben elszoktam olvasni a Robinson Crusoe-ot, és hát a játék azért hajaz rá,,, :)
Köszönöm szépen a fordítók munkáját! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nagyon tetszett a történet a zene, a grafika, minden!
Ami nem tetszett az a tengeralattjáró... számomra böszme és lassú volt, inkább a lépegetőt használtam.
A legnagyobb kihívás a láva mezőkön történő ténykedés volt, egész pontosan onnan ki(fel)kecmeregni a lépegetővel. Huh, de kár hogy vége... :) 75 órát játszottam vele.
Az időkapszulába betettem egy cukihalat, egy hőkést és egy gyógyszert.. :)
-
AnuluBamba #2760 Valaki használja a V16829-es verziót? Nálam teljesen megbolondult a tengeralattjáró működése - kiszállásnál vagy 5-6 métert levágódik, ha fel van még csatolva valami modul, akkor meg elkezd a tengelye körül forogni, ha pedig bentről választom le a modulokat, akkor meg szétrobbannak a modulok, amint megmozdul a tengeralattjáró.
- Ha pedig a sziget mögötti területre próbálok úszni, akkor menthetetlenül kifagy. Pedig ott csücsül egy ellátmányos csomag.
Ezek mind jól működtek az előző verzióban.. most meg fejre állt minden. Egy frissen legyártott modult amikor megfogtam, azonnal felrepült velem az égbe és közel egy kilométerrel arrébb zuhantam le........................ Tudom hogy korai.. de ezek mind jól működtek pár verzióval ezelőtt... az itt most a pityergős rész... tök jó dolgok vannak ebben a verzióban, csak nem tudom élvezni.. -
AnuluBamba #2759 Szia :) Az "akvárium" modul az egy halcsapda - ha üresen felcsatolod, akkor minden halat beránt cirka 1 méteres közelségből, amerre haladsz, illetve amíg meg nem telik. Utána a feleslegeseket elengeded, és újra be-be rántja a halakat. A két oldala külön külön működik, de mindenképpen felcsatolva kell, hogy legyen, mert csak akkor kap energiát. -
TokraFan #2758 Jaaa, hogy ez a belóóv nulla? Akkor már értem. Azt még nem játszom, majd csak ha kész lesz. -
lonvard #2757 Ne má' hogy ennyire nem vagy képben. :) Elsőre prüszköltem tőle a küklopsz után, de nagyon jópofa. Össze-vissza lehet csatolgatni a modulokat, van raktár modul, alvó modul, fabrikátoros modul, meg dokkolómodul a lépegetőnek. Van akváriumos is, de az nem tudom minek. Ezekből lehet többet is egymás után, tehát kiváló mobil bázis, és a pilótafülke lekapcsolható, és olyankor a leggyorsabb. Ha meglesz az alvó modul, akkor olyat csinálok, hogy pilótafülke-alvó modul-fabrikátoros-raktár-raktár-raktár-dokkoló. És akkor az egyik raktárba rakom be a felszerelésem, a másik raktárba a szkennerszoba bázisom darabjait, hogy bárhol lepányvázhassak, a harmadik raktár az a gyűjtögetni való cuccoknak. Ha pedig lekapcsolom róla a vezető modult, akkor olyan mint egy tanyahajó. Áááá, megőrülök.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.07.24. 17:15:07 -
TokraFan #2756 Mi az a moduláris tengeralattjáró? A küklopsz után kötsz néhány bázis szobát és húzod magad után? -
lonvard #2755 Sokadjára izgultam rá erre a játékra. A központi gyökérzetbe telepítettem be egy szkennerszobás minibázist, hogy az alapanyagokért ne kelljen vakon kutatni, aztán most elkezdtem megépíteni a moduláris tengeralattjárót. Egyszerűen imádom. Minden idők legjobb játéka, egyelőre. -
lonvard #2754 Ma el vagyok kényeztetve. -
#2753 Ez nagyon ott van.. remélem hamar elkészül. -
Ironman2 #2752 Megérkezett az újabb nagy frissítés a Below Zero-hoz!
-
Yag #2751 Hali. A Below Zero-ban meg lehet építeni a lépegetőt ? Látom, hogy ReinforcedGlass kell hozzá, de hogy kell unlockolni hogy ezt az edzett üveget is lehessen készíteni ? -
Ironman2 #2750 Az alapjáték meg a steam storeban! 30 százalékkal olcsóbb! -
Ironman2 #2749 Megjött az újabb update a Below Zerohoz! Ezentúl kémpingvint is készíthetünk magunknak!
-
grkalimari #2748 Sziasztok! Akciós a Subnautica Below Zero az epic games store-ban (6.79 euro) -
TokraFan #2747 Pont ezekre céloztam én is, egyre jár az agyunk! Pl. most úgy kezdtem építkezni, hogy nem foglalkoztam a környező sziklákkal, mondván majd jön a terrain manipulator, és mire bővíteni kell a bázist, addigra lesz mivel legyalulni. Hát, koppantam egy nagyot mikor realizáltam, hogy már nincs ilyen eszköz a játékban. Szóval tud problémát okozni, ha az ember EA címmel próbálkozik. Jó lett a végleges játék egyébként, nem volt unalmas így 2 év után, pedig anno félkészen sokat játszottam vele. Most lett kerek, történettel, rendes enciklopédiával stb. Két kis hiányérzetem volt, egyrészt a bázisépítéshez rettentő kevés összetevő áll rendelkezésre (még egy nyomorult szögletes termet sem tudtak beletenni), illetve nekem kicsi volt a map és lehetett volna több érdekes hely/élőlény/növény. De ezek csak kukacoskodások, egy nagyon kellemes 200órát így is sikerült beletolni, szóval bőven megérte a pénzt. -
lonvard #2746 Szárazdokk bugos, nem tudtam belőle kihozni a járművet. Erre nem számítottam! - ahogy Tony Stark mondogatta a Vasember 1-ben. Megsemmisítettem a szárazdokkot, és eltűnt a jármű is. Ami annyi alapanyagba került, hogy kicsit olyan mint amikor a küklopsz semmisül meg. Anyátokat! :) -
lonvard #2745 Nálam is pont ugyanez van, csak én nem untam meg mire megjelent, mert annyiszor azért nem játszottam vele. Pedig sokat játszottam vele, csak nem unásig. :)
Na most ez a verzió nagyon hasonlít az alapjáték kezdeti időszakához, amikor a sztori még nem bontakozott ki, és egy idő után szabad kezet kapunk és csak úgy felfedezhetjük ami már kész van. Most vagyok ebben a stádiumban, elkezdtem egy kisebb bázist építeni, ritkább alapanyagokat szedek össze, és várom az update-et.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.09. 11:39:44 -
kisiku #2744 Pont ugyanez van nálam is, nem veszem meg, nem akarok még egyszer ugyanabba a hibába beleesni, hogy mire megjelent, meguntam. Az Early Access-ben volt terület modifikációs eszköz is, amellyel a környezetet lehetett módosítani, de ezt is kivették, mert így pl le lehetett volna "ásni" a mélybe, ami csalás. Szó volt róla pl, hogy lesz az alapjátékban DNS modifikáció is, volt is egy mintavevő eszköz, és a beltéri akváriumot is erre tervezték, no meg az összeszedhető laboreszközöket. Ezek megmaradtak dísznek, funkció nélkül.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2019.05.09. 09:54:09 -
lonvard #2743 Lehet benne építkezni, ha eljutsz az idáig megcsinált sztori végére, akkor ledobnak két csomagot a magasból, és az egyikben ott a builder. Illetve nem az a feltétele, hogy eljuss a végére, hanem kábé akkor dobnak le két csomagot. Plusz lesznek tervrajzok, szóval megvan a dokk, az elem-cellatöltő, berendezések, ágy, szóval össze lehet rakni egy tisztességes bázist. Most épp ezen mesterkedem, az alien struktúra fölötti kusza növényzet közé építek egy bázist. -
lonvard #2742 Hát nyeltem már néhány kortyot abból a hideg löttyből, szóval esélyes egy kiadós szénanátha. Egyáltalán sós az a víz? Valszeg igen, mer ha édesvíz lenne, akkor nem kellene a hólyaghal végbelén átmennie, hogy iható legyen. :D -
TokraFan #2741 Ez egy modern pipa, integrált jégtelenítővel és hőcserélővel! -
#2740 de a pipát bedugítja a sűrű hó,a hideg levegőtől meg tüdőgyuszit kapsz :D -
lonvard #2739 Természetesen új játékot indítottam. Khm. :)
Most az a minijátékom, hogy nem szabad kidugni a fejem a vízből, mivel olyan elképesztő hóvihar van folyamatosan, hogy a már amúgy is közel nulla fokos vízben aszalódó fejemet agyon abálná. Csak a pipát dugom ki. -
lonvard #2738 Persze, igazatok van, ezek a dolgok az elején hiányoztak, ma már nem érdekel. Kicsit olyan mint a The Long Darkban, mikor vártam, hogy megjelennek a túlélők, legalább néhány. És lövöldözhetünk egymásra. :D (oké, Story módban pótolják valamelyest) -
#2737 Szerintem pont jó hogy nem a földön szaladgálós játék egy tucat. Az is jó hogy nem a gyilkolás a lényeg, bár néha hiányzik.. De ez a tengeri érzés vitt mindent. A hatása, a színek a világ szépen eltalált. A történet is jó de szerintem itt az emberek 90 % nem azért játszotta. Pont a felfedezés örömét vitték a játékba.