Subnautica
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a frissítés lesz az utolsó alkalom, hogy a Below Zero történetét a jelenlegi formájában játssza. Ahogy korábban bejelentettük, egy új történet fog megjelenni a következő frissítésben!
This update will be your last opportunity to play Below Zero’s story in its current form. As previously announced, a new story will be coming in our next update!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.02.20. 02:15:08
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Steam link
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.02.20. 02:17:22
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.02.16. 21:54:38
Közben az jutott eszembe, hogy mért süllyedt le az összes life pod az óceán aljára az enyémen kívül? Konstrukciós hibának érzem, ha hazaértem, beperelem az Alterrát.
Épp babrálok a játék fájljaiban, és meg kell jegyezzem, hogy micsoda hülye programozói fasz megoldás, hogy a feltelepített játékok a steam\steamapps\common könyvtárban találhatóak meg. Tipikus kocka programozó csinálta, és azóta se jutott eszükbe, hogy felhasználóbarátabbá tegyék az elérési utat mondjuk a főkönyvtárba belepakolt GAMES könyvtárnévvel. Nem! steamapps és common. 😊 Hülye vagy fiam! Átmegyek mindjárt arra a rivális szolgáltatóra, aztán nézhetnek! Na jó nem, mer az meg még gépi kódban van tálalva a közönségnek, ahogy olvastam. De hülyék ezek. 😊
külön meg kell találni (regisztrálni esetleg) letölteni
és az old school modon telepíteni majd ip vel indítani és/ rájoinolni
https://www.twitch.tv/infrath
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
<#nevetes1>#nevetes1> Aki végigvitte, az már nem nagyon fog csodálkozni semmin. Habár azon én még mindig csodálkozom, mennyire jól meg tudták csinálni ezt a játékot. <#wink>#wink>
szeretném kipróbálni a co-op mod -ot (a sima subnautica játékra gondolok persze)
ehhez szükség van egy elkötelezett játszó partnerre
20+ tag ot keresek ts el vagy dc al
(és ha lehet vki olyan jelentkezését várom inkább (aki max 1x er vitte ki a játékot), aki még elcsodálkozik a játékon egy picit, kicsit lassabb nem rohan)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2020.02.10. 15:55:01
https://www.twitch.tv/infrath
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Mi a helyzet jelenleg? Csalás nélkül nem lehet lejutni a mélybe, mert a Seatruck Depth Module Mk3 900 méterig hat, és 950-980-ra kéne lemenni.
De arról gondoskodtak a fejlesztők, hogy a Reaper-hez hasonló leviathanból egymás mellett legyen 6 db ott, noclip-pel át tudjanak menni a falakon, kristályokon, meg mindenen, te meg nem tudsz navigálni sem, meg beszorulsz.
Nagyon sok dolog még nincs kész, de fel is hívják a figyelmet rá, úgyhogy ez nem panasz, csak látom, hogy csend van.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2020.01.17. 10:21:20
De az! <#nevetes1>#nevetes1>
Ez nem félelem, ez undor! Azt nem tudod szabályozni, genetikailag kódolt...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.12.07. 21:16:19
Itt én eddig két olyan nagy darabbal találkoztam, ami hajóstul akart megenni, mint a Reaper. Szerintem túl sok az ellenséges lény még és kevés a békés hely. Ráadásul nehéz építkezni is. Biztos hogy még sokat fognak ezeken dolgozni.
Nem kell annyira félni ezektől, ez csak játék, s nekem mindig Hadházy Laci a Cápa Bosszúja című előadása ugrik be: "a moziból hazamenet attól rettegtem, hogy majd a bokorból rám ugrik a cápa..." <#nyes>#nyes>
Vagy ha van ilyen megint, akkor meg kell várnom az aktuális pucoló modot is.
S jó szokásukhoz híven, az új lényt, ezt a Shadow...valamit mindjárt ide (is) lerakták, természetesen vagy 3-4 db-ot, amik képesek tipikus 3D PC játék módjára noclip móddal átmenni mindenen, amíg én csak szopok, kanyargok és beszorulok.
Mivel már "működnek" ezért meg is támadnak, úgyhogy óvatosan.
Akkor azt hiszem itt befejezem és megvárom, amíg elkészül. Mert azért vannak hülyeségek még benne, s nem akarok úgy járni, mint az alapjátékkal.
A sztori úgy fejben összeállt már kb, csak sok polírozni való akad még. Főleg, hogy szerintem irreálisan sok ellenség van. Vannak helyek, ahol egymáson van 20-30 ellenséges "hal", míg békés helyek alig vannak.
A mélyben megtaláltam ezt a Shadow...akármit, persze kikerülni alig lehet.
Ahogy lonvard írja, nekem is kisebbnek tűnik a játéktér, habár az eleőző rész is úgy volt nagy, hogy a mélybe kellett lemenni.
Egyébként azért is érdemes játszani, hogy meglásd, milyen a víz alatti világ igazából. Én most a valóságban is megláttam, milyen a tengeri búvárkodás, hiszen az elmúlt másfél hónapot Kenyában töltöttem, s az Indiai óceán hasonló képi világgal rendelkezik mint ez a játék. Hál'Istennek sem Reaper sem egyéb Leviathannal nem találkoztam, de nem is csak bugylibicska van az embernél <#nyes>#nyes>
Sokszor eszembe jutott, hogy ha lenne egy habitat builder-em...
Te vagy az egyetlen, akitől elfogadom, mikor egyszer csak bejelenti, hogy "meguntam a játékot". 😄
December van, én reálisnak látom a január végi megjelenést.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.11.06. 19:08:16
Translation files update
Fix for scanner icon being outside of UI safe zones
Tuned streaming/clipmap settings
Unity Engine Upgrade to 2018.2 (future engine upgrades to come)
Under-the-hood memory layout optimizations
Fixed potential crash when culling the light on the noise indicator for the Cyclops
Fixed random issue for invisible cooked and cured fish
Protobuf serializer optimizations
Reinforced dive suit oriented correctly in fabricator
Fix for scanner being dark when fabricated
Fix for skipping images in the gallery tab when using a controller
Fix invalid rotation for Radiation Suit
Fixed DeferredSpawner fatally breaking when an exception is thrown in SpawnAndDestroy
Fix for incorrectly loading world data
Fix for Seamoth not being able to open Cyclops Vehicle Bay when loading from a save game
Merge in fix for player not teleporting correctly
Fix physics issues when piloting Seamoth
Fix for dying in hardcore while the game is saving
Prevent taking of a screenshot when the game is already processing one
Optimized RigidBodies from static objects
Animation culling optimizations
Moved File I/O of LargeWorldStreamer to another thread and yielding coroutine on main thread to prevent stalling
Optimized particle systems used in the CrashedShip and Lifepod
Optimization removing calls to GetComponentInParent for determining if a player is within a vehicle or not
Multiple NullReferenceException fixes
Fixed Reefback turning constantly Save data optimization
Fix for Floaters not attaching
Fix for Cyclops Vehicle Bay hatch not always spawning correctly
Fixed issue with save slot screenshots when returning to the main menu
Fix for floating plants at origin
Fix for stuck floating dropped pickupables
Fixed various items clipping through the terrain due to speed of player
Fixed issues of Cyclops doors & Moonpool not responding to dockable vehicles
Fixed issues with Cyclops power up
Fix for player being able to breathe in unpowered Seamoth
Optimized multiple normal maps
Optimized Prison platform geometry
Async loading of distance fields
Fixed “is still loading” issue when a save game slot couldn’t be loaded
Fix for Bladderfish not spawning by entity slots once filtered water is unlocked
Fixes for creature respawn system
Fixed issue with deleting saved games, made it compatible with both controller and keyboard+mouse input
Fixed feedback button action in main menu for PC / Mac
Fixed issue with rocket platform physics
Fixed ‘First time menu interaction sends you to top of page in every tab’
Fixed ‘Editing labels is interrupted while using gamepad + keyboard on PC
Re-disabled oxygen warnings in hardcore mode
Fixed docking a Seamoth in Cyclops in VR causing physics issues
UI + depth fix backported from Below Zero
Performance optimizations in Kelp Forest area
World-Streaming optimizations
Improved background loading during loading screen
Improved consistency of various progress bars
A Below Zero elvileg csak jövőre jelenik meg.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.09.28. 16:02:45
Mi hír a megjelenésről? Mennyire korai a játék?