Subnautica
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A BZ-ben el lehet "jutni" valameddig ? Vagy csak kitűzöl magadnak valami célt és sorban felfedezel mindent amit lehet és építgetsz kedvedre vagy abban is van már több olyan kronológ tartalom ami miatt megéri víz alá merülni ?
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Ez a frissítés lesz az utolsó alkalom, hogy a Below Zero történetét a jelenlegi formájában játssza. Ahogy korábban bejelentettük, egy új történet fog megjelenni a következő frissítésben!
This update will be your last opportunity to play Below Zero’s story in its current form. As previously announced, a new story will be coming in our next update!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.02.20. 02:15:08
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Steam link
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.02.20. 02:17:22
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.02.16. 21:54:38
Közben az jutott eszembe, hogy mért süllyedt le az összes life pod az óceán aljára az enyémen kívül? Konstrukciós hibának érzem, ha hazaértem, beperelem az Alterrát.
Épp babrálok a játék fájljaiban, és meg kell jegyezzem, hogy micsoda hülye programozói fasz megoldás, hogy a feltelepített játékok a steam\steamapps\common könyvtárban találhatóak meg. Tipikus kocka programozó csinálta, és azóta se jutott eszükbe, hogy felhasználóbarátabbá tegyék az elérési utat mondjuk a főkönyvtárba belepakolt GAMES könyvtárnévvel. Nem! steamapps és common. 😊 Hülye vagy fiam! Átmegyek mindjárt arra a rivális szolgáltatóra, aztán nézhetnek! Na jó nem, mer az meg még gépi kódban van tálalva a közönségnek, ahogy olvastam. De hülyék ezek. 😊
külön meg kell találni (regisztrálni esetleg) letölteni
és az old school modon telepíteni majd ip vel indítani és/ rájoinolni
https://www.twitch.tv/infrath
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
<#nevetes1>#nevetes1> Aki végigvitte, az már nem nagyon fog csodálkozni semmin. Habár azon én még mindig csodálkozom, mennyire jól meg tudták csinálni ezt a játékot. <#wink>#wink>
szeretném kipróbálni a co-op mod -ot (a sima subnautica játékra gondolok persze)
ehhez szükség van egy elkötelezett játszó partnerre
20+ tag ot keresek ts el vagy dc al
(és ha lehet vki olyan jelentkezését várom inkább (aki max 1x er vitte ki a játékot), aki még elcsodálkozik a játékon egy picit, kicsit lassabb nem rohan)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2020.02.10. 15:55:01
https://www.twitch.tv/infrath
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Mi a helyzet jelenleg? Csalás nélkül nem lehet lejutni a mélybe, mert a Seatruck Depth Module Mk3 900 méterig hat, és 950-980-ra kéne lemenni.
De arról gondoskodtak a fejlesztők, hogy a Reaper-hez hasonló leviathanból egymás mellett legyen 6 db ott, noclip-pel át tudjanak menni a falakon, kristályokon, meg mindenen, te meg nem tudsz navigálni sem, meg beszorulsz.
Nagyon sok dolog még nincs kész, de fel is hívják a figyelmet rá, úgyhogy ez nem panasz, csak látom, hogy csend van.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2020.01.17. 10:21:20
De az! <#nevetes1>#nevetes1>
Ez nem félelem, ez undor! Azt nem tudod szabályozni, genetikailag kódolt...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.12.07. 21:16:19
Itt én eddig két olyan nagy darabbal találkoztam, ami hajóstul akart megenni, mint a Reaper. Szerintem túl sok az ellenséges lény még és kevés a békés hely. Ráadásul nehéz építkezni is. Biztos hogy még sokat fognak ezeken dolgozni.
Nem kell annyira félni ezektől, ez csak játék, s nekem mindig Hadházy Laci a Cápa Bosszúja című előadása ugrik be: "a moziból hazamenet attól rettegtem, hogy majd a bokorból rám ugrik a cápa..." <#nyes>#nyes>
Vagy ha van ilyen megint, akkor meg kell várnom az aktuális pucoló modot is.
S jó szokásukhoz híven, az új lényt, ezt a Shadow...valamit mindjárt ide (is) lerakták, természetesen vagy 3-4 db-ot, amik képesek tipikus 3D PC játék módjára noclip móddal átmenni mindenen, amíg én csak szopok, kanyargok és beszorulok.
Mivel már "működnek" ezért meg is támadnak, úgyhogy óvatosan.
Akkor azt hiszem itt befejezem és megvárom, amíg elkészül. Mert azért vannak hülyeségek még benne, s nem akarok úgy járni, mint az alapjátékkal.
A sztori úgy fejben összeállt már kb, csak sok polírozni való akad még. Főleg, hogy szerintem irreálisan sok ellenség van. Vannak helyek, ahol egymáson van 20-30 ellenséges "hal", míg békés helyek alig vannak.
A mélyben megtaláltam ezt a Shadow...akármit, persze kikerülni alig lehet.
Ahogy lonvard írja, nekem is kisebbnek tűnik a játéktér, habár az eleőző rész is úgy volt nagy, hogy a mélybe kellett lemenni.
Egyébként azért is érdemes játszani, hogy meglásd, milyen a víz alatti világ igazából. Én most a valóságban is megláttam, milyen a tengeri búvárkodás, hiszen az elmúlt másfél hónapot Kenyában töltöttem, s az Indiai óceán hasonló képi világgal rendelkezik mint ez a játék. Hál'Istennek sem Reaper sem egyéb Leviathannal nem találkoztam, de nem is csak bugylibicska van az embernél <#nyes>#nyes>
Sokszor eszembe jutott, hogy ha lenne egy habitat builder-em...
Te vagy az egyetlen, akitől elfogadom, mikor egyszer csak bejelenti, hogy "meguntam a játékot". 😄
December van, én reálisnak látom a január végi megjelenést.