3340
-
TokraFan #2860 Még messze vagy a végétől, és 90%-ban vezet a játék egyértelműen. Persze a felfedezés is nagyon fontos, mert rengeteg dolog van szétszórva. Én végigvittem, lesznek majd durva mélységek és éles helyzetek is. Jól teszed ha nem rohansz, mert itt nagyon sokat számít, hogy mennyit olvasgatsz. Vannak fajok, melyeken sokkal könnyebb lesz túljutni, ha tudod, hogy mi a gyengéjük, vagy mi irritálja őket. Nem spoilerezek, de az enciklopédia olvasgatása erősen ajánlott! -
vemyke #2859 Köszi a sok tippet. Volt 1-2 hiányzó elem a tervrajzok között, amiket megtaláltam végre, így már kicsit beindultam, a story is ment előre. Ha ez mond valamit, legutóbb egy 500m mélyen fekvő mentő kabin volt a célpont (számára sajnos nem emlékszem hirtelen). A szigeteket már korábban bejártam, eljutottam a fegyver vezérlő központba is. Nem célom amúgy sietni, ráérős játékos vagyok, csak kicsit fura volt, hogy semerre se tudtam haladni. -
Ironman2 #2858 A 300-as mélységi modul ha jól emlékszem rá az Aurórán van az egyik teremben,amivel le lehet már menni a zselégombákhoz mélyebbre,és ott van egy elhagyatott bázis,ahol vannak további dolgok.Már régen toltam,csak az emlékeimre hivatkozok.Az Aurorán van egy másik bejárat is,és az vezet a kutatólaborhoz (a csöveknél is át lehet menni majd alul),amúgy nagyon sok szkennelhető cucc van ott,ha mindent végigjárunk szobáról szobára,csak sok poroltót kell vinni,meg lézervágót,és a pókok ellen is egy kést.A délnyugati szigeten is van 3 elhagyatott degasi bázis,és egy alien teleport is.Végig kell járni a szigetet.Sok szkennelhető dolog van ott is.A gépágyúnál a szigeten be lehet jutni a bázisba az elhagyatott lila kulcsoknak köszönhetően.Lehet felszedni ott ion kockákat,amik majd kelleni fognak.Egyébként meg ha megvannak a további mélységi modulok,akkor lejjebb lehet menni a ghost riverhez,ami egy újabb hatalmas barlang,és onnantól nyílnak meg további lejáratok,de ahhoz már kell a küklopsz is.Én legalábbis ennyit tudok segíteni,a többiek majd írják úgyis a dolgokat,mert én még a ghost riverig se jutottam el anno,pedig hatalmas élmény a játék.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.05.12. 02:14:53 -
TokraFan #2857 Kicsit közelebbit írj arról, hol vagy a sztoriban, mert így nem tudunk segíteni. Ha jól emlékszem van egy rész, amikor a megoldást az enciklopédia olvasgatása adta meg (pontosabban a többi mentőkapszulában és az Aurorán talált valamelyik üzeneté), mert abban volt leírva a következő célhoz vezető irány és a viszonyítási pont. Az Aurora körül is rengeteg roncs van, azt már nézted?
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.05.12. 01:04:42 -
vemyke #2856 Ja bocs, a sima. Igazából ps4en nekem nincs is BZ :D
Utoljára szerkesztette: vemyke, 2020.05.11. 23:13:52 -
#2855 Ez melyik? A sima vagy Below? -
vemyke #2854 Nemrég kezdtem el még csak a játékot és hát az első dolog amit néhány óra után észrevettem, hogy nem semmi egy bughalmaz (pl beleúsztam valahogy a falba, de ki már nem tudtam menni=fulladás, néha nem tölti be a textúrákat jó nagy területen, stb) :D
Ettől függetlenül nagyon élvezem, viszont lenne pár kérdésem. Eljutottam a storyba egy olyan pontra, ahol nem igazán jelez semmit, fogalmam sincs merre kéne indulnom. Van valami iránymutató ilyen esetekre, hogyan tovább?
Másik a tervrajzok. A környéken mindent felszedtem, amit találtam. Van 3 irányító szobám egymástól viszonylag messze ledobva, de már egyik sem talál semmi újat. Mélyebbre kéne mennem, de ehhez kellene fejlesztés, hogy a csikóhal bírja, a küklopsz terve pedig nincs meg.
Tudnátok valami tippet adni? Előre is kösz!
Ha ez számít: Ps4en játszom.
Utoljára szerkesztette: vemyke, 2020.05.11. 21:02:46 -
lonvard #2853 +1
Én is csak akkor fogok belenézni, ha már kijött earlyből. Kivéve most, mer most belenéztem. :P Ebből a verzióból szerintem a sztori hiányzik. Nem baj hát majd később belerakják. Kicsit úszkáltam a jéghideg vízben, megfagyasztottam magam, most elteszem a játékot...szerintem télire. :D -
TokraFan #2852 És valóban, az utóbbi idők egyik legjelentősebb játék élményét hozta számomra ez a játék. Viszont korai hozzáférésben még nem, abba is hagytam még a fejlesztés elején, és csak a teljesen felpeccselt verzióra szedtem elő megint, de akkor olyat ütött, hogy hetekig nem tudtam lerakni (ebben mondjuk benne volt a bázisépítéssel töltött nem kevés idő is). De ami a legjobb volt benne -és amit ma már alig képes nálam egy játék elérni-, hogy maximálisan bele tudtam élni magam, el tudta adni a játék, hogy ott vagyok a víz mélyén egymagam. Az mondjuk számomra is kérdéses, hogy a BZ mennyire fogja tudni hozni ezt ismét, hiszen az alapkoncepciót már kimaxoltam az első részben, és tartok tőle, hogy néhány új flóra/fauna már nem lesz elég az élményhez. Talán ha a sztori jó lesz, akkor esetleg. -
#2851 Szenvedted? Az egyik legjobb ilyen típusú játék.. Jó ízlések és pofonok de ez nem csak az én véleményem. Simán megéri a pénzét a mai túlárazott agyoncsapott világban. A játék még nincs kész de ha kész lesz szerintem ezzel sem lesz baj ahogy az elsővel sem. -
#2850 én az első részt végigszenvedtem így a második sok újdonsággal nem tud meglepni. -
Ironman2 #2849 Amúgyis már félévet csúszott,tavaly októberre igérték a megjelenést.A végén még átnevezik Subnautica 2-re. -
hapi #2848 Én is így teszek, így volt legutóbb is, és nagyon rácsodálkoztam a játékra. -
TokraFan #2847 +1
Direkt nem nézek semmit, különben oda a felfedezés élménye. Megvárom a végleges verziót, sőt, még az első hibajavításokat is, mert biztos lesznek még bugok az 1.0-ban is. Erre éppen a Subnautica 1 tanított meg, amit a legelső pillanatban megvettem...Nem kellett volna. -
Madi92 #2846 Szerintem jobban jártok, ha nem követitek ennyire. :D Néha nézek én is dolgokat róla, de a subnautica élmény akkor teljes, ha nem tudsz róla semmit. -
#2845 akkor ajánlom figyelmetekbe mire is számítsatok az új verzióval kapcsolatban.
szerintem tönkretették.
https://youtu.be/kc3Zr4x3Kzg
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2020.05.02. 14:41:57 -
Ironman2 #2844 Ez komoly azért már! Mintha másféleképpen alakulna a játék,mint eddig láttuk:
-
#2843 Frissítés jött ki a játékhoz. Lassan elkészül :) -
Hali23 #2842 Sziasztok!
Ledobtak egycsomagot a levegőből, benne egy mélység fejlesztéssel, viszont ez a csomag a vízben egy sziklára esett és belement a sziklába, magyarul jelzi, hogy ott van a sziklában, de nem tudom kivenni. Okozhat ez olyan dolgot, hogy nem fogok tudni tovább menni? Azóta mélységfejlesztést már csináltam, de nem kapok semmi új feladatot fentről, mint korábban és arra gyanakodom, hogy azért mert a ledobott csomag nem szedtem ki. Érdemes még kísérletezgetnem, vagy kezdhetem újra? -
#2841 csalással már próbálkoztak,ugyanúgy lelövi a mentőhajót még ha ki is kapcsoltad az ágyút. simán csalás nélkül elvileg nem megoldható szal a script dolgzik -
#2840 Meglehet oldani valahogy,hogy a mentőhajót ne lője le a légvédelem?Vagyis meg tudod gyógyítani magadat addig ha nem indítod el a rádión a visszaszámlálós eseményt?Vagy mindenképpen kell valami a hajó roncsából? -
#2839 Értelmes beszédet kérünk a topikban. Nincs személyeskedés és egymás gyalázása ahogy a felnőtt emberektől elvárható. Töröltem a amik nem nem ide illő postokat. Tudom hogy sokan be vagyunk zárva most de pls ne itt éljük ki magunkat! Köszönöm előre is! -
TeeKillah #2834 Nagyon csalódott leszek ha tényleg nem lesz VR a BZ-ben, márpedig nagyon úgy tűnik, hogy betartják az ígéretüket és nem teszik bele.
A Subnauticának már vagy negyedszer kezdem újra, mert nem lehet megunni és a VR csak még rátesz egy lapáttal.
Sajnos amikor a BZ-t megvettem (még valamikor az elején) nem figyeltem arra, hogy VR nélkül tervezik megjelentetni - ha már akkor tudtam volna, tuti nem adok érte egy kanyi vasat sem.
-
#2833 Köszi, én üresen sem tudtam. :) -
Ironman2 #2832 De vissza lehet bontani! Csak akkor ha üres a doboz,az oldalára kell kattintani,és úgy vissza lehet venni. -
#2831 Nem bírtam a véremmel, csak elkezdtem.. :))
De lenne egy kérdésem: gyártottam ilyen víz alatti tároló dobozokat, amelyeket már nem használnék, mert kész a bázisom. Ezeket nem tudom visszabontani? Hiba van nálam az építő szerszám, nem jelenik meg a Q betű... ugyanez a gondom az általam talált működőképes tárgyakkal is, Pl, lézervágó.
Köszönöm a válaszokat! :) -
#2830 nem fogja.. Ez teljesen külön felület. -
#2829 Ha steamen van az alapjáték, felismeri, menni fog? Kell hozzá a alap? -
#2828 nem adja át steamre.. -
#2827 Telepítéshez kell Uplay regisztráció. -
#2826 Telepítésnél nem hozta fel? -
#2825 Ezt sajna nem tudom. -
#2824 Köszi. Assassinst átlinkelte a Uplayre. Ezt ugyanúgy átadja steamre? Remélem érthető volt kérdésem. -
#2823 De jó hogy írtad, köszönöm! :) Én sem láttam kupont, de így ennyiért simán megvettem! :) -
#2822 Ma vettem észre, hogy az Epic Games-en karácsony környékén kaptam egy 10 eurós kupont... Gyorsan meg is vettem a BZ-t 6 euróért :) -
TokraFan #2821 Régihez már csak hibajavítások jönnek...Új tartalom nem. -
lonvard #2820 Alapjátékot szerintem csak csiszolgatják. Pl. volt az az őshiba, hogy ha a scanner roomot ráépítetted a dokkra, akkor annak a forgó bizbasza nem tűnt el, hanem a scanner roomban forgott tovább. Ma szembesültem vele, hogy ezt javították. Úgy érezték a drága fejlesztők, hogy így a játék kiadása után pár évvel most már van idejük megcsinálni. Az is lehet a Below: Zero kapcsán csinálták meg, aztán átrakták a főjátékba. Viszont van több korábban nem tapasztalt érdekesség, hogy úgymondjam. Nagyokat droppol bizonyos helyzetekben. Korábban nem tapasztaltam, legalábbis nem emlékszem. Pl. ha megnyitom a "hátizsákot", akkor néha megáll a kép. Ha csikóhalban töltöm be magam, akkor Picasso képeihez hasonló absztrakt grafikai keszekuszaság jelenik meg a cockpit helyett, ki kell szállni és újra beülni, hogy kitisztuljon. Tulajdonképpen ez a régi Subnautica feeling, mindig volt benne néhány látványos hülyeség, amit valamiért nehezen akartak kijavítani. :D -
Yag #2819 Pont érdeklődni akartam az itt lévő veteránoktól, hogy a BZ vagy az alap Subnautica milyen terjedelemmel vagyis kijátszható tartalommal rendelkezik éppen. Azt vettem észre, hogy mintha a Subnauticákoz is időnként megjelenne némi update. Úgy tudtam hogy az már teljes és végleges verzióban megjelent. Lehet tudni mik azok a tartalmak vagy egyéb dolgok ami miatt updetelik ? Gondolom új terület a végleges vagy a történethez hozzáfűzés nem történt ?
A BZ-ben el lehet "jutni" valameddig ? Vagy csak kitűzöl magadnak valami célt és sorban felfedezel mindent amit lehet és építgetsz kedvedre vagy abban is van már több olyan kronológ tartalom ami miatt megéri víz alá merülni ? -
#2818 Nagyon hangulatos.. ez is jó rész lesz :D -
Ironman2 #2817 Na ez érdekesen hangzik:
Ez a frissítés lesz az utolsó alkalom, hogy a Below Zero történetét a jelenlegi formájában játssza. Ahogy korábban bejelentettük, egy új történet fog megjelenni a következő frissítésben!
This update will be your last opportunity to play Below Zero’s story in its current form. As previously announced, a new story will be coming in our next update!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.02.20. 02:15:08