3340
  • Ironman2
    Nincs mit! Kellemes Húsvétot! Meg amúgy mindenkinek!
  • Kopasz442
    Hálásan köszönöm!
  • Ironman2
    Ide menti:

C:/Felhasznalok/..neved/Appdata/LocalLow/Unknown Worlds/Subnautica/Subnautica/Saved Games

Az Appdata könyvtár rejtve van alapból,be kell állítani hogy láthatóvá váljon.Rámész oldalt az Ez a gép ikonra,majd felül a nézet fülnél,oldalt a beállitások,majd előjön a mappabeállitások fül,utána ott is a nézet fül,és az előugró listában a rejtett fájlok,és mappákat engedélyezni kell.

Egyébként oda menti az f11-el kilopott képeket is,miután kiléptünk a játékból,csak akkor!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.04.18. 21:20:17
  • Kopasz442
    A főkönyvtár!
  • Kopasz442
    Sajnos nem nyert! NEM Steames a játék! Az elérési út semmit nem ér mert nem ilyen mappák vannak benne, sőt sehol nincs benne "save" nevű mappa! Átnéztem töviről hegyire!
  • lonvard
    E:\Program Files\Steam\steamapps\common\Subnautica\SNAppData\SavedGames
  • Kopasz442
    És hol van a Save? mert nem találom. :)
  • lonvard
    A Save könyvtár megvan? Mer abban van egy alkönyvtár kifejezetten képeknek, és abban van.
  • Kopasz442
    Szervusztok! A Kérdés: Hová menti a játék az F11-el készült képeket? A logikusnak tűnő helyeken semmit sem találtam, felforgattam a subnautica könyvtárát, ott sem... :(
  • lonvard
    :-D
  • Ironman2
    Oks,kösz!
  • Ironman2
    Na ez még jó is lenne egy téli eventhez.LOOL:Amúgy mert miért ne,ha az ARK-ban egy raptormikulás száguldozott az égen.D
  • TokraFan
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Állítólag fertőtlenítik (immunizálják) az egész bolygót, ahogy téged is amikor belenyúlsz a trutyiba...Ez persze csak sztori szinten van...
  • lonvard
    Építened kell egy víz alatti szánt, amibe be kell fogni az 5 császárleviatán bébit, és akkor te leszel a bolygó télapója, ők meg az őzikék. Reaperek korbácsot kapnak, a zátonyhát meg sütikét. :)

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.04.13. 20:47:16
  • Ironman2
    hehe

Vigyázat nagyon spoiler! Aki még nem játszotta végig!

egyébként van valami célja annak az 5 kicsi császár leviathánnak,amelyeket mi keltetetünk ki,vagy csak annyi hogy átmennek a kapun a világba,és kész! Azt tudom hogy bele kell nyúlni a köpedékébe,és akkor gyógyulunk meg,de amúgyis,azok csak ott fognak úszkálni miután átmentek?

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.04.13. 20:30:10
  • lonvard
    Szerintem a barlangrendszerben ahol van a nagy akvárium meg a polip. Keresgélj valami tojásfélét. Akváriumban lehet kitenyészteni, aztán én azt csináltam, hogy a bázishoz közel elengedtem úgy, hogy rálássak az ablakokból, és akkor látom ahogy a távolban lubickol. Néha meg eltűnik, akkor megyek megkeresni. Tisztára mint a macskám.
  • Ironman2
    Kösz!
  • MarkBlade
    egyik elhagyott bázison lehet találni..
  • lonvard
    Tojás formában lehet megtalálni, szerintem valamelyik alien komplexumban. De keress rá youtube-on.
  • Ironman2
    Én végignéztem amúgy a végét megint a youtubon,nem érdekel hogy elspoilereztem,attól még végigviszem,mert nagyon jó,én is megakarom tapasztalni a végjátékot hogy ott vagyok a .....

vén banyánál lent a mélyben,és ki kell keltetni a tojásait,tök egyszerű amúgy az egész,csak kis gondolkodást igényel

Viszont a cukihal miatt nem néztem végig a videókat,mert nekem az nagyon megtetszett,azt hol találom amúgy? Nekem is kéne egy olyan cukihal,bár nem lehet befogni ahogy figyeltem a videót. (amúgy köszi IceBlueBirdnek a végigjátszás videóit a végéről,nagyon tetszettek!)
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.04.13. 01:23:35
  • lonvard
    Zöld energiakocka nélkül úgy se tudod használni, szóval nyugi. Mikorra kelleni fog, meg lesznek a koordináták és a kockák is.
  • RoboKutya78
    Srácok alaki tudja hol vannak pontossan a kapu átjárók és mennyi van belöllük?
  • JanáJ
    Költői túlzás hogy megoldódott. Steames verzióval a legújabb multis szerverrel egy kliensig jó, kettőnél már ugyan úgy fogy az fps. Még nem jöttünk rá, hogy gépben, játékban, szerver progiban vagy is van a bug. :-)
  • kisiku
    Nekem is az, bár látom, megoldódott.
  • JanáJ
    A multi a gubanc, nem a memória telítődik, az félig van. Nem jöttünk rá mi a gubanc. :(
  • gregoryan
    Megoldódott. Experimentaé-ra állítva a Béta verziókat.
  • gregoryan
    STEAMES verzióra gondolok.
  • gregoryan
    Mi az aktuális eredeti game verziója??
    mert nekem a Steames az 2018 Sept 61056-ot ir. és epic store-on elvilegh van Decemberi is ..
    Köszi előre is.
  • kisiku
    Ilyen hibák jellemzően a fejlesztés alatt voltak, hogy durván belassult, de egyébként teljesen jól kellene futni azon a konfigon.
  • Ironman2
    Van egy jó kis ingyenes program,a Memory Improve Master,ami időnként kiüríti a memóriát,és be lehet állítani benne sokmindent,azt is hogy milyen időközönként üritsen.

https://memoryimprovemaster.com/free_memory_improve/index.htm
  • TokraFan
    Anélkül, hogy konkrét infóm lenne, a jelenség nekem rendszerhibának tűnik (OS, VGA driver, stb). Mintha nem ürítené a cache-t és/vagy a memóriát a játék és idővel túlcsordul. Ezzel a konfiggal sinán mennie kéne. Egy-egy akadás előfordulhat, de hogy ilyen szinten visszaessen az fps, az nem normális egy ilyen gépen. Esetleg próbáld meg SP-ben, hogy legalább a multit mint okot kizárhasd. Én nem multiztam, tehát innen nincs tapasztalatom. SP-ben hasít nálam, még modokkal együtt is.
  • JanáJ
    Köszi, ez sokat segített. régi Ci7, 16GB, 1060 6G és ssd. 70+ fps-el kezd és leesik 6-9fps-ig. A kilép belép megoldja. Multizunk. Úgy néz ki h. a világban haladástól esik az fps. Egy helyben órákig nem történik semmi.
    Utoljára szerkesztette: JanáJ, 2019.04.05. 16:07:55
  • TokraFan
    Kötve hiszem, hogy ennek bármi köze van a futási teljesítményhez...Nem tudom milyen géped van, vagy milyen drivereket használsz, de nálam hibátlanul és gördülékenyen fut a game.
  • Ironman2
    Onnan szedtem őket! Azért kösz a segitséget,de sajnos fele mod igy se működik,nem görcsölök vele már,ami kell az úgyis jó!
  • JanáJ
    Eredeti játéknál dobja az fps-t? Most akciós a steamen, de akkor nem venném meg, ha pont ilyen játszhatatlan mint a virágbolti. :-) Mondjuk lehet a multi miatt, de ez mindegy is.
  • TokraFan
    Nexusmods-ról szedd le, annak mennie kell. Nekm Steam-es verzióm van a játékból, de minden modot a Nexusról szedtem, és egyikkel sem volt semmi gond, ilyen egyszerűen még nem modoltam játékot (kivéve persze a workhop-os verziókat).
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.04.05. 01:46:41
  • JanáJ
    Nálunk lent is marad 6 fps-en egészen míg ki meg vissza nem lépek.
  • Ironman2
    Nekem is van ilyen tapasztalatom,de csak akkor ha közelbe érek a bázisomhoz,nagyon le tud esni olyankor az fps
  • JanáJ
    Sziasztok! Virágbolti verzióval megnéztük a játékot haverral multiban. Az elején teljesen jó volt, de most egy idő után 6-9 fps-ünk van. Ha ki és vissza lépünk, akkor egy ideig megint jó, majd el kezd esni megint az fps. Meg akarjuk venni, de ha akkor is ilyen lesz, akkor nem áldoznék rá. Van vele tapasztalatotok?
  • Ironman2
    Na jól van,már ne fáraszd magad,az is telepítve van már régóta.DDD Szerintem itt az lehet a gond,hogy néhány mod azért nem működik,mert nem steam kompatibilis a játék.De annyira nem hiányzik,ami fontos mod az működik,és fent van.