3340
-
Ironman2 #2816 Egy szép kis updatet kaptunk 3gb méretben.Egy hatalmas elsüllyedt hajó,és egy újabb játékos hal,na meg a meglévő biome területeket továbbfejlesztették! Plusz az északi fény is megjelenik.
Steam link
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.02.20. 02:17:22 -
TokraFan #2815 Meghozod a kedvem megint, csak már nincs időm. Most Fallout 4-ben pörgök, ha azt kivégeztem másodszorra is (nem lesz két perc, kb. 150 mod van alatta), addigra pedig már remélem lesz Below Zero is. Aztán jön az X4 3.0, Cyberpunk, szóval tobzódás, csak idő nincs elég.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.02.16. 21:54:38 -
lonvard #2814 Működnek a modok, gyerekek. Imádom ezt a játékot. Megint ott vagyok egy csőben, 80 méter mélyen, a radiation modnak hála a felszínt meg se közelíthetem, nemhogy még oxigént vételezzek onnan. A robbanás utolsó pillanatában téptem fel a menedék ajtaját, még tudtam csinálni egy fabrikátort meg egy napelemet. Két 135-ös palackom van, ennyi az akciórádiusz jelen pillanatban. :D -
lonvard #2813 Letöltöttem egy halom frissített modot. Nem írt ki semmit a menüben, hogy ne passzolnának a verzióhoz, igaz nem írt ki semmit a világon, úgy nézem játék közben derül ki, hogy működnek-e.
Közben az jutott eszembe, hogy mért süllyedt le az összes life pod az óceán aljára az enyémen kívül? Konstrukciós hibának érzem, ha hazaértem, beperelem az Alterrát. -
lonvard #2812 Hát én újrakezdem az alapot. Megint felrakom a modokat (múltkor a nagy frissítések után nem működött se a radiation, se az "alapanyag-tárgykészlet kijelzős" mod), nagyon remélem azóta működik, mer ezek nélkül mégsem kezdem újra. Fú de utálom, mikor van egy fasza modkészletem amivel élvezem a játékot, és akkor tönkremegy egy frissítés után.
Épp babrálok a játék fájljaiban, és meg kell jegyezzem, hogy micsoda hülye programozói fasz megoldás, hogy a feltelepített játékok a steam\steamapps\common könyvtárban találhatóak meg. Tipikus kocka programozó csinálta, és azóta se jutott eszükbe, hogy felhasználóbarátabbá tegyék az elérési utat mondjuk a főkönyvtárba belepakolt GAMES könyvtárnévvel. Nem! steamapps és common. :) Hülye vagy fiam! Átmegyek mindjárt arra a rivális szolgáltatóra, aztán nézhetnek! Na jó nem, mer az meg még gépi kódban van tálalva a közönségnek, ahogy olvastam. De hülyék ezek. :) -
kisiku #2811 Ez nekem is új. Én kb 30x vittem végig a simát, a Below Zero-t még csak egyszer, ha azt annak lehet nevezni... -
#2810 18 decenberében egy Nitrox névre hallgató emberke készített egy co-op mod ot hozzá
külön meg kell találni (regisztrálni esetleg) letölteni
és az old school modon telepíteni majd ip vel indítani és/ rájoinolni -
#2809 Ejnye.. van benne coop mòd ? Ezt nem tudtam. Barátnőmmel folyton azon sìrtunk, milyen jò lenne együtt játszani ezt a remek kis játékot. Ez ùj dolog, vagy régebben is benne volt a lehetőség ?
-
TokraFan #2808 "aki még elcsodálkozik a játékon"
Aki végigvitte, az már nem nagyon fog csodálkozni semmin. Habár azon én még mindig csodálkozom, mennyire jól meg tudták csinálni ezt a játékot. -
#2807 Sziasztok!
szeretném kipróbálni a co-op mod -ot (a sima subnautica játékra gondolok persze)
ehhez szükség van egy elkötelezett játszó partnerre
20+ tag ot keresek ts el vagy dc al
(és ha lehet vki olyan jelentkezését várom inkább (aki max 1x er vitte ki a játékot), aki még elcsodálkozik a játékon egy picit, kicsit lassabb nem rohan)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2020.02.10. 15:55:01 -
#2806 2020 elejét írják. Konkrét dátum nincsen még.. de bizakodjunk hogy nem fog csúszni ez is.. -
kisiku #2805 Szerintem még kell várni 1-2 hónapot. -
lonvard #2804 Na most valamiért azt gondoltam, hogy január végén jön ez ki, de aztán rájöttem hogy én a 2019. január 30-as megjelenési dátumot véltem annak. Nyugtassatok meg, hogy azért nem kell még hónapokat várni. -
Madi92 #2803 Same. : ) -
TokraFan #2802 +1 -
#2801 Úgy látszik mindenki erre vár :D -
#2800 én már az elejétől igy vagyok vele,még egy kockát nem láttam belőle,csak az elejéből 2 -3 percet youtubeon,majd ha kijön ,és meglesz az első patch akkor rápörgök :D -
lonvard #2799 Én most már a végleges verziót várom, addig felé se nézek a játéknak, nehogy kísértésbe hozzon. :) -
kisiku #2798 Még mindig nincs változás, egyre inkább az az érzésem, hogy el lesz tolva a január végi megjelenés, tekintettel, hogy már csak kb 2 hét van ebből a hónapból.
Mi a helyzet jelenleg? Csalás nélkül nem lehet lejutni a mélybe, mert a Seatruck Depth Module Mk3 900 méterig hat, és 950-980-ra kéne lemenni.
De arról gondoskodtak a fejlesztők, hogy a Reaper-hez hasonló leviathanból egymás mellett legyen 6 db ott, noclip-pel át tudjanak menni a falakon, kristályokon, meg mindenen, te meg nem tudsz navigálni sem, meg beszorulsz.
Nagyon sok dolog még nincs kész, de fel is hívják a figyelmet rá, úgyhogy ez nem panasz, csak látom, hogy csend van.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2020.01.17. 10:21:20 -
kisiku #2797 No, boldog Újévet! A novemberi frissítés óta semmi nincs. Persze így is majdnem kész, habár sok apróság kijavítása/befejezése még hátravan. Január 30 lenne a megjelenési dátum, de biztos tolni fogják még. -
TokraFan #2796 "hacsak nem a Crabsquid"
De az!
Ez nem félelem, ez undor! Azt nem tudod szabályozni, genetikailag kódolt...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.12.07. 21:16:19 -
kisiku #2795 Raktak ide is leviathan-t bőven, de nem tudom melyik a pókszerű, hacsak nem a Crabsquid. Hasonló van itt is, de az csak lebeg.
Itt én eddig két olyan nagy darabbal találkoztam, ami hajóstul akart megenni, mint a Reaper. Szerintem túl sok az ellenséges lény még és kevés a békés hely. Ráadásul nehéz építkezni is. Biztos hogy még sokat fognak ezeken dolgozni.
Nem kell annyira félni ezektől, ez csak játék, s nekem mindig Hadházy Laci a Cápa Bosszúja című előadása ugrik be: "a moziból hazamenet attól rettegtem, hogy majd a bokorból rám ugrik a cápa..." -
TokraFan #2794 Az a pók szerű izé remélem nincs benne, ami az elsőben kiverte nálam a biztosítékot. Egyetlen cheat-et használtam az első résznél, amivel azt ki lehetett pucolni. Arachnofóbiám van. :-)
Vagy ha van ilyen megint, akkor meg kell várnom az aktuális pucoló modot is. -
kisiku #2793 No, nagy nehezen lejutottam a Crystal Caverns-be, de természetesen az utolsó (vélhetően) helyszín mélyebben van, mint a legjobb mélységi modul, azaz túl van a 900 méteres határon.
S jó szokásukhoz híven, az új lényt, ezt a Shadow...valamit mindjárt ide (is) lerakták, természetesen vagy 3-4 db-ot, amik képesek tipikus 3D PC játék módjára noclip móddal átmenni mindenen, amíg én csak szopok, kanyargok és beszorulok.
Mivel már "működnek" ezért meg is támadnak, úgyhogy óvatosan.
Akkor azt hiszem itt befejezem és megvárom, amíg elkészül. Mert azért vannak hülyeségek még benne, s nem akarok úgy járni, mint az alapjátékkal. -
kisiku #2792 Az alapba toltam bele...ebben - mivel pár napja van meg - még csak 22 órám van. De szerintem közel van a megjelenéshez.
A sztori úgy fejben összeállt már kb, csak sok polírozni való akad még. Főleg, hogy szerintem irreálisan sok ellenség van. Vannak helyek, ahol egymáson van 20-30 ellenséges "hal", míg békés helyek alig vannak.
A mélyben megtaláltam ezt a Shadow...akármit, persze kikerülni alig lehet.
Ahogy lonvard írja, nekem is kisebbnek tűnik a játéktér, habár az eleőző rész is úgy volt nagy, hogy a mélybe kellett lemenni.
Egyébként azért is érdemes játszani, hogy meglásd, milyen a víz alatti világ igazából. Én most a valóságban is megláttam, milyen a tengeri búvárkodás, hiszen az elmúlt másfél hónapot Kenyában töltöttem, s az Indiai óceán hasonló képi világgal rendelkezik mint ez a játék. Hál'Istennek sem Reaper sem egyéb Leviathannal nem találkoztam, de nem is csak bugylibicska van az embernél
Sokszor eszembe jutott, hogy ha lenne egy habitat builder-em... -
TokraFan #2791 Köszönöm! Akkor megvárom az 1.0-át, aztán teszek egy próbát. Ha csak alulról közelíti az első részt, már rossz nem lehet. -
NiceScream #2790 Hát... talán rókabőr, de van annyi újdonság benne, hogy megérje játszani vele. -
NiceScream #2789 Nem biztos - a cég azt mondta, hogy nem lesz benne. De a petíció meg az idő szavára hallgatva talán mégis beleteszik. -
lonvard #2788 Én a sztori talán közepéig juthattam el, szóval nem tudom mi a vége, lehet a végén megint valami globális problémát kell megoldani, de a közepéig ez egy amolyan kutatómunka, túlélő elemekkel. Nincs benne a teljes magárahagyatottság faktora, olyan inkább, mint egy veszélyes expedíció, amiben neked kell mindent megcsinálni, de ha túléled a mindennapokat, ki fognak menteni. Vannak kész bázisok, rakétákat küldözgetsz ide-oda, csomagot is kapsz, ugyanakkor a víz és a felszín is tele van életveszéllyel, meg is fagyhatsz, meg is ehetnek, meg is fulladhatsz, szóval ott leselkedik minden pillanatban a halál, és messze nem vagy úgy biztosítva, ahogy az indokolt lenne. A környezetet és állatvilágot többségében újraszabták, van átfedés bizonyos növényekkel és halakkal, de többségében egészen más a flóra és fauna, szóval tök jó. Amit nem tudtam megbecsülni, hogy mekkora a bejárható terület a főjátékhoz képest. Érzésre jóval kisebb, ugyanakkor nem fedeztem fel a nagy részét még, szóval ez az infó nem biztos. -
TokraFan #2787 Az jó, mert én az 1.0 előtt direkt nem játszom vele. Spoiler-mentesen, de nem nagyon rókabőr egyébként? Tudtak valami újat nyújtani, vagy tkp. ugyanaz, csak más a környezet? -
#2786 Tuti benne lesz a VR.. Én már megvárom a végleges verziót. Az első rész is olyan változásokon ment át még a végén hogy teljesen más lett a játék.. -
lonvard #2785 980 óra a kettőben együtt, vagy csak a below zeroban? :D
Te vagy az egyetlen, akitől elfogadom, mikor egyszer csak bejelenti, hogy "meguntam a játékot". :D -
lonvard #2784 Hát ha az alapba benne van, akkor persze hogy ebben is benne lesz a támogatás. -
NiceScream #2783 Ja, hát remélem javítják.És qrvára remélem, hogy csak beleteszik azt a qrva VR támogatást. A "sima" játékkal sokszor csinálom, hogy csak simán úszkálok VR-ben, mert annyira jól néz ki. -
kisiku #2782 Most vettem meg nemrég, elvileg Január 30 a megjelenési dátum. Elég sokat tolom, mint a "simát" is 980 órát...szerintem nagyjából kész is van ez a rész, a modellekkel sok időt megspóroltak, kicsit a szöveg hiányzik még, meg egy-két dolog, egyébként zseniális a Below Zero is.
December van, én reálisnak látom a január végi megjelenést. -
lonvard #2781 Hát még nincs kész a játék ,szóval változhat ez. Emlékszem az alapjátékban már majdnem kész volt, mikor javítottak egy akkorát, hogy a víz alatt a napsugarak kurvazavaró csíkokban jelentek meg, hülyét kaptam. Aztán javítottak rajta. -
NiceScream #2780 Hali!
Srácok. Ezeket a csíkokat nem lehet valahogy eltüntetni? Vagy ez mi ez? Viszonylag jó gépem van, minden maxra húzva... Ha kikapcsolom az árnyékot, akkor jó - de nem akarom kikapcsolni :) Esetleg ez egyfajta fícsör?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
TokraFan #2779 Thanks! -
lonvard #2778 Na akkor újra kezdem. Felépítettem valami bázisfélét, de olyan szar a közepébe belecsapni pár hónap után. -
Ironman2 #2777 Itt pár napja irtak a tervekről:
LINK