3340
-
raggazin #2696 Hát úgy van hogy a kezdő helyen a "fő" bázisomon van egy bioreaktor és egy atom reaktor
A második bázisomon ami nyugatra van a föld alatt világító gombák társaságában telepítettem ott egy atom és egy hőreaktor van!
Most kezdtem el kiépíteni a harmadik bázisomat délnyugatra a sziget alatt oda hő és atom reaktort terveztem de lehet hogy tényleg leteszek több hőreaktort és úgy építem ki a bázist!
Csak az a gáz hogy nagyon szaggat néha a játék és azért ps4 pro konzolon cink
Utoljára szerkesztette: raggazin, 2019.05.01. 10:20:55 -
#2695 egy kaki 300 energiát ad,négy fér a reaktorba szal 1200 energia. a holdhal egy darab 490 energiát ad,belefér 16 darab 7840 energiát ad
még az alap szemes hal(peeper ,nem tom mi a magyar neve) is 420 energiát ad egy darab,és ott úszkál a kezdő bázis körül :D
ha lesz akvárium akkor holdhalat kell tenyészteni benne ezerrel,az kajára is jó,de a hőerőmű kb a legjobb energiára,nem kell vele foglalkozni,leteszel pár darabot hőforrás mellé,és vezetékkel elviszed az áramot a bázisig,onnantól nem kell foglalkozni vele,nem bántja semmi,nem kér üzemanyagot stb
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.05.01. 08:45:03 -
lonvard #2694 Na, de legalább egy ötlet, hogy az mire való. Mert én nem jöttem rá. :D
Energiával nem kell bíbelődni sokat, hőreaktorból kell eleget lepakolni és nem kell töltögetni egyáltalán. De persze ha valakinek szükséges a feelinghez, hogy legyen valami reaktor a bázison amit időnként megtölt, akkor oké. -
raggazin #2693 Amúgy a bioreaktorra vissza térve! Én úgy vettem észre hogy a legjobb "üzemagyag" bele a tengertaposó széklete sokáig nem kell újra tölteni! Jó persze mellé kell egy atomreaktor vagy hőreaktor de tényleg négy ilyen kis potyadékot bele tesz az ember és hosszú ideig nem kell rá néznie -
raggazin #2692 Akkor folyt.köv.
Utálom amikor egy játék valami hülyeség miatt kizökkent a szórakozásomból!
Jó példa erre a dead rising 1 és 2 -
TokraFan #2691 Nincs időlimit! Sandbox, azt és akkor csinálsz, amit és amikor akarsz... -
Xsillione #2690 Elvileg semennyire nincs megkötve időben a játék, pár szörny aggresszívebb ahogy egyre betegebb leszel, ám nincs rondam halál időpont. Ezen túl a legvégső esemény a történetben a gyúgyülásod után esik meg, így rajtad áll, hogy mikor aktiválod utána. -
raggazin #2689 Van valami időlimit a játékban?
Mert én vígan elvagyok bázis építgetéssel és fejlesztésekkel de van ez a betegség vagy nem tudom hogy mi ez miatt aggódnunk kellene? (persze tudom hogy kell egy betegség miatt aggódni) de nem szeretném azt hogy egyszer csak a karakterem meghal mert nem teljesítettem a feladatokat időben! Újra kezdeni a legelejétől nem volna túl sok kedvem! -
Ironman2 #2688 Már így is elspoilerezted -
TokraFan #2687 Ghost Leviathan is agyon tudja csapni a hajót, főleg a küklopszot. Nála, mivel zajra gerjed, a silent mód a megoldás (ami szintén szívja a cellákat, szóval azzal is csak óvatosan). Más lények a fényre mennek, de nem spoilerezem le. Javaslom az enciklopédia olvasgatását, nagyon sok infót lehet megtudni a különböző létformákról, többek között ezeket is! -
raggazin #2686 Köszi a tippet lonvard! Megtaláltam az akvárium tervrajzot és egy olyan pici lény tojását amiről hallottam de idáig nem láttam! "Cuki hal"
Tényleg cuki! :) Csak sajnos nem tudtam hogy minek veszem fel a tojását így csak egy lubickol az akváriumban! Ja persze néhány ion kockát!
TokraFan erre amúgy én is rájöttem miután álló helyben motor és világítás nélkül ment lefelé a százalék érték!
Amúgy nem tudom hogy miért féltem a szellem leviatántól! Piszkálja a hajómat de közel sem olyan veszélyes mint egy reapaer! -
TokraFan #2685 Két dolog:
1. Ha a küklopszra teszed a töltőt, akkor ezerszer gyorsabban merülnek a telepeid, mivel a töltéshez is onnan veszi az energiát! Tehát ne a hajón tölts hanem a bázison, és onnan tárolj be a már feltöltött cellákból több darabot a hajóra, mielőtt elindulsz valahova.
2. Ha van már pajzsod, azt csak akkor szabad használni, ha nagyon indolkolt, mert brutál módon szívja le a cellákat.
ha fentieket betartod, akkor sokkal tovább fognak tartani a celláid.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.04.28. 20:06:20 -
lonvard #2684 A továbbhaladás szempontjából a tenger alja és a déli sziget szolgál nekem alapul. Több infót nem kapsz. :) -
raggazin #2683 Na Dél fele nem igazán merészkedtem!
Az Aurorát akartam megkerülni csak meghallottam egy üvöltést majd a következő percben a csikóhalamat nyammogtam egy leviatán!
Északi és Nyugati szigeten voltam még amerre a történet vezetett! -
lonvard #2682 A déli sziget mellett-előtt kutassál barlangrendszer után. Csikóhalat érdemes inkább bevetni, ha nem áll kész a küklopsz, vagyis nincs pajzsod, csalid, szonárod. 3. mélységi modult kifejleszted, és akkor kutathatsz ott lenn is, el fogod vele érni az alapanyagot, ami kell a továbbiakhoz. -
raggazin #2681 Persze kettő darabot is beletettem!
Próbaként a küklopszba is tettem de nem érte meg! gyorsabban fogy úgy az energia mint ahogy töltődnek! :D
Most azon gondolkodok hogy merre induljak el! Féltem a küklopszot hogy egy reaper leviatán bezabálja!
Kianitott és nikkel ércet vadászok jelenleg hogy tovább bírjam fejleszteni a járműveimet hogy mélyebbre tudjak hatolni!
Idáig a max mélység a 900 méter!
Lehet hogy segítségül hívom a youtube-ot! Nem szoktam ilyen videókat nézni de mivel ez az első túlélő játékom így lehet hogy az lesz!
-
lonvard #2680 Remélem van energiacella-töltőd a bázison. -
#2679 fejleszteni nem lehet,azonban ahogy haladsz majd előre a játékkel,felfedezhetsz egy helyet ahol megtalálod az ion cellák terveit,sokkal tartósabbak mint a sima cell :)
többet nem mondok,tessék felfedezni :) -
raggazin #2678 Had kérdezzem már meg hogy az Energia cellát tovább lehet valahogy fejleszteni? Mert nagyon jó cucc ez a küklopsz de nincs annyi elem a világon ami elég lenne neki! Zabálja a cellákat! -
raggazin #2677 van szonár a csikóhalban de a küklopszba még nem tudtam csinálni mert azt most gyártottam le -
TokraFan #2676 Nem feltétlen, és igen, mivel máshol is találkozhatsz vele. A pálya szélét egyszerű felismerni, ha hirtelen nagyon meredek hegyoldalt és szakadékot látsz, akkor jó eséllyel a pálya szélén vagy. Érdemes feltenni a MAP modot...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.04.27. 15:43:21 -
raggazin #2675 A szellem leviatán feltűnése a pálya szélét jelzi? -
TokraFan #2674 +1
Megvárom a végleges vert... -
lonvard #2673 :D Úgy is csak ősszel vágok bele! Vagy amikor elkészül. :P -
Ironman2 #2672 Amúgy meg nagyon brutális lesz a Below Zero,én toltam a héten is,már nagyon alakul,szép kis mélységekbe lehet lemenni,de többet nem irok róla. -
Ironman2 #2671 A Below Zeroba megjött az első felszíni jármű a Snowfox.Szépen testre is szabható a Snowfoxpadon.Nem adok képet azértse.Ne legyen túl spoileres.Aki akarja megvárja októberig.
szerk:nekem emailbe küldték a hirt,ott van róla kép
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.04.25. 01:45:59 -
TokraFan #2670 Nekem PC-n semmi problémám nincs a játékkal. Nem fagy, nem vacakol a textúrákkal sem, szépen, simán fut. -
Ironman2 #2669 Én úgy ütögettem le őket az Aurórán hogy a kés volt a kezemben.Lehet az is kell hozzá,és csak úgy lehet likvidálni őket. -
#2668 Ilyen nincsen. Vannak néha olyanok pc-n hogy átlátsz a textúrán. De ritka. Beleúszni nem sikerült még.
A piócát meg le lehet ütni ez tuti. -
raggazin #2667 amúgy pc-n és Xbox-on mennyire bugos a játék?
Mert ps4-en azért eléggé bugos még értem ez alatt azt amikor komplett textúrák tűnnek el! A játék menetet nem zavarja még de amikor a tinta fekete vízben megyek lefele és kb 100-200 méter után veszem észre hogy a pálya alatt vagyok na az nem vicces! -
raggazin #2666 PS4-en nyomom a játékot! Nem jelzet ki semmit! -
#2665 A piócát le lehet ütni. Amikor rád kerül az egyik egér gombbal most nem tudom melyik de le tudod ütni. nem nagyon sebez ha egyből lecsapod. HA figyelsz egyébként ki lehet szúrni és még előtte lekaszabolni. egy vágás elég neki. Aurorában több is lesz készülj fel! :) -
raggazin #2664 A csikóhalnak az elektrosokk fejlesztése hatásos a reaper leviatán ellen?
Mert az előzőt benyammogta az egyik! Azt leszámítva hogy én majdnem összeszartam magam el bírtam úszni!
Ja és van egy másik lény amivel idáig két alkalommal találkoztam mind a két alkalommal megölt!
Nem tudom hogy mi a neve mert a semmiből tűnt fel és nem volt időm szkennelni! Valami pióca lenne ami ráakaszkodik a kezemre és szívja az életerőmet! -
lonvard #2663 Nem támadja be. Napenergia egészen odáig elég szerintem, amíg nem vetjük be a víztisztító berendezéseket. Utána viszont az úgy zabálja az energiát, hogy olyan generátort nem is alkalmazok, amiből kifogyhat az üzemanyag. Lerakok annyi hőgenerátort, hogy kijöjjön egy 1500-as kapacitás minimum, és onnantól az elüzemel. Kis, ideiglenes bázisokhoz csinálok bioreaktort, mert hal mindenhol van, arra elég, hogy oxigénsátornak meg szkennernek használjam. -
raggazin #2662 értem köszi a tippeket!
Kúszó szőlőt dobáltam idáig bele de gyorsan felszívódnak!
Talán dobálok még széjjel napkollektort
A hőenergiásat is már gondoltam de féltem attól hogy valami betámadja!
Utoljára szerkesztette: raggazin, 2019.04.21. 13:54:47 -
Xsillione #2661 Védjük a környezetett, ezért halakat és növényeket darálunk be, hogy aztán elégessük... -
#2660 növényből ami könnyen elérhető a játék korai szakaszában,a lámpásfa gyümölcse szerintem a legjobb,vagy a savgomba,de a lámpásfával nem kell foglalkozni,újraültetni,szal sztem az a legjobb.
halból pedig a holdhal,ha később lesz nagy akváriumod mindenképp tenyéssz benne holdhalat,megsütve a legjobb kajának számít,sokat tölt :)
persze vannak amik több energiát adnak(zátonyhát bébi :D például),de a könnyen elérhető dolgokból ezek a legjobbak -
lonvard #2659 A környezetvédő reaktorodba élő halakat meg növényeket kell dobálni, amikből az turmixot csinál. :) Bármi jó bele, ami szerves.
Hőenergia a legjobb szerintem, de kell hozzá energiatovábbító, ha nem vulkán mellé telepíted magad. -
yossarianHUN #2658 Én időnként elúszkáltam a kúszószőlő mezőkig, és késsel lenyesegettem belőlük, de ha még ennyit se akarsz utánajárni, úgy rémlik a mindenhol megtalálható lemezkorallokat is bele lehet pakolni. -
raggazin #2657 Sziasztok!
Nem régen kezdtem el játszani ps4-en és imádom!
Kis tippet szeretnék kérni! A bioreaktort ti milyen növénnyel üzemelitek?
Tudom hogy az atom reaktor sokkal jobb de...na védjük a környezetet! :)
Magyar feliratos verzióval játszok